Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αν δεν σε ενδιαφερει το navigation-τηλεοραση-καμερα οπισθοπορειας κτλ και σε ενδιαφερει μονο η μουσικη, βαζεις μια πηγη 1 din και τελειωνει εκει το θεμα... Υπαρχουν μπολικες στο εμποριο που και mp3 παιζουν και εισοδο aux in βγαζουν...

Αν σε ενδιαφερουν ομως τα παραπανω, θελεις 50 ευρω για την εσωτερικη βαση, για μετατροπη απο 1 din σε 2din + το μηχανημα που θα διαλεξεις οπου οι τιμες παιζουν απο 300 Ε και εχει ο Θεος... 

Οσον αφορα τα λαστιχα, φοραει 235-40-18... Επειδη δεν ειναι τοσο κινησιμη διασταση, μιας καλης εταιριας πχ Continental,  κοστιζουν γυρω στο 800αρι... Εγω εβαλα στο δικο μου 225-40-18, που εχει διαφορα πολυ μικρη διαφορα σε διασταση αλλα ειναι κινησιμη και τα Continental SC5 μου κοστισαν 630 Ε...

Τιμες εντος αντιπροσωπειας δεν γνωριζω αλλα εκτος:

1) Λαδια-φιλτρο    50  Ε

2) Μπουζι               80 Ε

3) τακακια Ferodo   90 Ε (αντιπροσωπεια 120 αν θυμαμαι καλα)

4) σετ ιμαντα-τεντωτηρες 167 Ε (ρωτησα προσφατα σε αντιπροσωπεια)

Επισης να υπολογιζεις αντλια νερου, στην αντιπροσωπεια μου ειπαν κατι εξωφρενικες τιμες, 170 γνησια καινουρια και 140 ανακατασκευης.

Posted

Φίλοι σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας.

Δεν θα προχωρήσω τελικά γιατί ο έμπορος ζητάει το εξωφρενικό ποσό των 3.000 ευρώ για την ανταλλαγή με το δικό μου.

Το Α4 θέλει ένα 1.500άρι σε μαζέματα, συν τα 3.000, συν τη μεταβίβαση πάμε στα 5Κ...δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Το δικό μου αυτοκίνητο όσοι το γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν αξίζει να σκοτωθεί στα 12Κ.

Κρίμα γιατί με 1.500 την έκανα την ανταλλαγή, του το είπα και χθες.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ όλους! :)

Posted

Νικο δεν πειραζει φιλε αλλου θα βρεις.Παντως οπως ειπε και πιο πανω ο συνονοματος Γιωργος,ενα απο τα ομορφοτερα Α4 ειναι το DTM.Οταν το ειδα απο κοντα επαθα πλακα και μαλιστα σε μπλε χρωμα.Δυστυχως με τους φορους και τα τεκμηρια καθως και την αυξηση των καυσιμων δεν ειναι πλεον τετοια αυτοκινητα στα σχεδια μας!

Οι εικονες μιλανε απο μονες τους στο συγκεκριμενο.Αν και τα χρηματα που ζηταει δεν δινονται σημερα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3435087/