tasossline Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) παιδια μετα απο τοσα χρονια ειπα να κανω και εγω μια μικρη παρουσιαση το αμαξι μου. Λοιπον το αμαξι φοραει τα εξης : 1)ιntercooler s3 2)εξατμηση ολοσωμη με 76αρι dp ,200αρι καταλυτη HJS και catback 70αρι της εταιριας FOX EXHAUST. 3)εισαγωγη αερος itg maxogen (vw racing) 4)αναρτηση kw variant 1 ρυθμιζομενη μονο καθ υψος 5)φρενα με διαμετρο 312 με μαμα δαγκανες και διατρητους δισκους της εταιριας ZIMMERMAN 6)βαση μηχανης της εταιριας POWERFLEX 7)δισκο τετραφτερο 8)πολλαπλασιαστες κοκκινους απο audi r8 (06E905115E) 9)μπουζι ιριδιου NGK BKR7EIX IRIDIUM 10)σκαστρα s3 με ενισχυμενο ελατηριο 11)μπαρομετρο της εταιριας PRO 12)ζαντες οεμ με λαστιχα continental sport contact 5 13)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ REVO TECHNIK και οριστε και φωτο Edited May 16, 2014 by tasossline
Alex Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Kαιρος ηταν για παρουσιαση ] Καλη συνεχεια και απροβληματιστα χιλιομετρα
TASOS_GTC Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 παιδια μετα απο τοσα χρονια ειπα να κανω και εγω μια μικρη παρουσιαση το αμαξι μου. Λοιπον το αμαξι φοραει τα εξης : 1)ιntercooler s3 2)εξατμηση ολοσωμη με 76αρι dp ,200αρι καταλυτη HJS και catback 70αρι της εταιριας FOX EXHAUST. 3)εισαγωγη αερος itg maxogen (vw racing) 4)αναρτηση kw variant 1 ρυθμιζομενη μονο καθ υψος 5)φρενα με διαμετρο 312 με μαμα δαγκανες και διατρητους δισκους της εταιριας ZIMMERMAN 6)βαση μηχανης της εταιριας POWERFLEX 7)δισκο τετραφτερο 8)πολλαπλασιαστες κοκκινους απο audi r8 (06E905115E) 9)μπουζι ιριδιου NGK BKR7EIX IRIDIUM 10)σκαστρα s3 με ενισχυμενο ελατηριο 11)μπαρομετρο της εταιριας PRO 12)ζαντες οεμ με λαστιχα continental sport contact 5 Να το χαίρεσαι το αμάξι σου και καλά χλμ !!! Εχεις βάλει i/c,εξάτμιση,εισαγωγή ... και δέν έχεις βάλει πρόγραμμα ή ξέχασες να το γράψεις ?
tasossline Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 (edited) ευχαριστω πολυ τασο οσο για το προγραμμα το εβαλα μετα απο επεξεργασια δες το χαχαχαχαχαχαχαχ Edited May 27, 2013 by tasossline
stef80 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Άντε με το καλό και το κατάλληλο πρόγραμμα για να δέσει το σύνολο και να το χαρείς όπως πρέπει.
tasossline Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 να σε καλα στεφανε .ας αλπισουμε οτι αυτη τη φορα θα το πετυχουμε .
Kavouras Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Καιρός ήταν ρε Τάσο!!! καλά χιλιόμετρα να έχεις! Μία παρατήρηση....Μπροστά το έχεις λίγο σαύρα ή μου φαίνεται?
tasossline Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 να σε καλα γιωργο .ναι το εχω ακομα μια στροφη θελει για να τερματισει η kw .γιωργο εαν μπορεις σε παρακαλω καντο να φαινονται οι φωτο που ανεβασα απο image να μη φαινονται λινκ να φαινονται κατευθειαν οι φωτο ευχαριστω .
Kavouras Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 να σε καλα γιωργο .ναι το εχω ακομα μια στροφη θελει για να τερματισει η kw .γιωργο εαν μπορεις σε παρακαλω καντο να φαινονται οι φωτο που ανεβασα απο image να μη φαινονται λινκ να φαινονται κατευθειαν οι φωτο ευχαριστω . done.
strivis Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Τασούλη, να το χαίρεσε φίλε! Με το καλό να πετύχει και το νέο πρόγραμμα!
mokasquatrro Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Αλλαξε καμια τουρμπινα γιατι με την κ03 δεν σε θελει το προγραμμα!
Kavouras Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Αλλαξε καμια τουρμπινα γιατι με την κ03 δεν σε θελει το προγραμμα! Σωστός ο Λευτέρης!!!! ...............?????????
PanA4 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Άλλο ένα αυτοκίνητο που είχα ακούσει πολλά αλλά δεν είχα δεί τίποτα . Πολύ ωραίο το χρώμα. Προσεγμένο σε πολλούς τομείς,μηχανικά,ανάρτηση,φρένα. Πιστεύω πως αν ασχοληθείς λίγο και με την εμφάνιση π.χ φιμέ μεμβράνες,μια πιο εντυπωσιακή ζάντα,το αυτοκίνητο θα απογειωθεί.
tasossline Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 ολα σιγα σιγα πανο .απλα ηδη εχω πεταξει πολλα λεφτα στα μηχανικα μερη και εχω βαλει ενα φρενο .το καθε πραγμα το εχω αλλαξει 2 -3 φορες το καθενα καταλαβενεις οτι δεν ειναι και λιγα λεφτα .παιδευομαι εδω και τρια χρονια να κανω ενα σωστο και ολοκληρομενο φουλ σταδιο 1 πραγμα που δεν εχω καταφερει ακομα ας ελπισουμε οτι σημερα θα ειναι το τελευταιο και δεν θα ξανα χρειαστει να ασχοληθω με αυτο το τομεα .
Dikonou Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ρε άντε με το παρτάλι σου............ :chair: :chair:
PanA4 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) ολα σιγα σιγα πανο .απλα ηδη εχω πεταξει πολλα λεφτα στα μηχανικα μερη και εχω βαλει ενα φρενο .το καθε πραγμα το εχω αλλαξει 2 -3 φορες το καθενα καταλαβενεις οτι δεν ειναι και λιγα λεφτα .παιδευομαι εδω και τρια χρονια να κανω ενα σωστο και ολοκληρομενο φουλ σταδιο 1 πραγμα που δεν εχω καταφερει ακομα ας ελπισουμε οτι σημερα θα ειναι το τελευταιο και δεν θα ξανα χρειαστει να ασχοληθω με αυτο το τομεα . Όταν έχεις επενδύσει πολλά χρήματα κάπου και δεν έχεις το αναμενόμενο αποτέλεσμα τότε, εκ των πραγμάτων, δε κάνεις πίσω και δίνεις κι άλλα για να μη πάνε χαμένα τα προηγούμενα και πάλι από την αρχή... Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είδικά στις μέρες μας που και το παραμικρό ευρώ είναι σημαντικό! Σου εύχομαι κάποια στιγμή να δείς το Α3 ετσι όπως δε το έχεις φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά σου. Edited May 27, 2013 by PanA4
tasossline Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 ειναι ακριβως οπως τα λες πανο οντως αυτο εκανα και εγω .να σε καλα παντως για τις ευχες σου
Theodore Saba Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Πολύ όμορφο !Να το χαίρεσαι και να είναι απροβλημάτιστο από εδώ και πέρα ! Υ.Γ : Έχεις σούπερ χρώμα, βάλε μια ανθρακί ζάντα ζάντα και αντηλιακές μεμβράνες.............απλά θα είναι .....άρα !!!!!
tasossline Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 την ιδια σκεψη εχω εδω και καιρο αλλα να δουμε ποτε θα μου δωθει η ευκαιρια για να το κανω .οσο για τις ευχες σου να σε καλα φιλε και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου εργαλειο
giogio Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ομορφο το Α3 και σε εντυπωσιακο χρωμα.Καλα χλμ να εχεις και να το διαμορφωσεις οπως το εχεις σκεφτει Υ.Γ Μια ζαντα και ενα φιμε το θελει παντως!!!!!
Recommended Posts