Dikonou Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Μπά εμένα δεν έριξε πίεση την μια και μόνη φορά που το πήγα 263.......ωραία πληροφορία Τασούλη!
xristoskor Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Ρε συ μπας και εχεις βαλει καμια κ04?? Περα απο την πλακα ανεβαζει στρωτα γραμμικα και δυνατα μεχρι τελικες!!Να το χαιρεσαι φιλε!! 2
tasossline Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 Όχι φιλε κ03 ειναι ,ευχαριστώ πολύ και εσύ να χαίρεσαι το εργαλείο σου 1
PanA4 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Πολύ καλό Τάσο! Να το χαίρεσαι και εύχομαι τέλος με τα προβλήματα!
tasossline Posted February 28, 2014 Author Posted February 28, 2014 να σε καλα πανο ας το ελπισουμε οτι ειναι το τελευταιο (που απο οτι φαινεται ειναι ,εως τωρα και μειον που εχει κανει δεν εχει ακνει κιχ δουλευει τελεια )και εσυ να χαιρεσαι το εργαλειο σου . 1
KeM Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Γραμμικο και δυνατο παντου. Να το χαρεις και καλες βολτες 1
tasossline Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Ευχαριστω φιλε Γιωργο να σε καλα και εσυ να χαιρεσαι το δικο σου εργαλειο
leras Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 ωραιος ο τασσος.... να το χαιρεσε το εργαλειο.....τουμπανο για σταδιο 1 ....
tasossline Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 (edited) Να στε καλα παιδιά ευχαριστώ και εσείς να χαίρεστε τα δικα σας audakia Edited March 2, 2014 by tasossline
Prince_73 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Τάσο καλημέρα, Επιτέλους είδα και το δικό σου αμάξι - πολύ ωραίο, εγώ πάντα είχα μια αδυναμία στο κόκκινο χρώμα! Μια παρατήρηση στην ανάρτηση που στην έκαναν και άλλοι, σήκωσε το λίγο είναι πολύ σαύρα - από την άλλη βέβαια αν σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει!!! Είδα ότι έχεις βάλει τους πολλαπλασιαστές από το R8 - πες εντυπώσεις από λειτουργία/απόδοση, γιατί εγώ ειλικρινά "φοβάμαι" να βάλω τέτοια θηρία στη μηχανή και να παίξω με τα ρεύματα...
Dimitris_Kon Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Τάσο καλημέρα, Επιτέλους είδα και το δικό σου αμάξι - πολύ ωραίο, εγώ πάντα είχα μια αδυναμία στο κόκκινο χρώμα! Μια παρατήρηση στην ανάρτηση που στην έκαναν και άλλοι, σήκωσε το λίγο είναι πολύ σαύρα - από την άλλη βέβαια αν σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει!!! Είδα ότι έχεις βάλει τους πολλαπλασιαστές από το R8 - πες εντυπώσεις από λειτουργία/απόδοση, γιατί εγώ ειλικρινά "φοβάμαι" να βάλω τέτοια θηρία στη μηχανή και να παίξω με τα ρεύματα... Δεν παίζεις τίποτα, είναι περίπου 8% με 10% καλύτερης απόδοσης σε ρεύμα. Είναι συνηθισμένη αλλαγή στα tfsi εδώ και 5 χρόνια. Δημήτρης 1
tasossline Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Τάσο καλημέρα, Επιτέλους είδα και το δικό σου αμάξι - πολύ ωραίο, εγώ πάντα είχα μια αδυναμία στο κόκκινο χρώμα! Μια παρατήρηση στην ανάρτηση που στην έκαναν και άλλοι, σήκωσε το λίγο είναι πολύ σαύρα - από την άλλη βέβαια αν σου αρέσει εσένα, εμάς μας περισσεύει!!! Είδα ότι έχεις βάλει τους πολλαπλασιαστές από το R8 - πες εντυπώσεις από λειτουργία/απόδοση, γιατί εγώ ειλικρινά "φοβάμαι" να βάλω τέτοια θηρία στη μηχανή και να παίξω με τα ρεύματα... φιλε να σε καλα ευχαριστω ,να χαιρεσαι και εσυ το δικο σου εργαλειο , οσο για την αναρτηση συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολυ σαυρα αλλα μου αρεσει , επισης απο θεμα ανεσης παρολο που ειναι τοσο χαμηλο ειναι πολυ ανετο και δεν βρονταει μεσα καθολου και ετσι δεν βρισκω και το λογο να το ανεβασω . Οσο για τους πολλαπλασιαστες στα ειπε και ο Δημητρης δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι εγω .
tasossline Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 να ανεβασω και μια σημερινη φωτο απο το μοτερ
Prince_73 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 φτου φτου, πεντακάθαρο μοτεράκι - από εισαγωγή δεν είχες την itg maxogen? την έβγαλες?? όπως και να 'ναι, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο σου το εύχομαι!!!
tasossline Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 φιλε την εβγαλα ναι γιατι μετρουσε πολλα γραμμαρια γιαυτα που ειναι το αμαξι και κατεβαζε πιο πολυ μειγμα και ειχε ανεβασμενη καταναλωση συν οτι με το παπα δουλευει πολυ μα πολυ καλυτερα και πιο στρωτα και πο γραμμικα .να σε καλα φιλε ευχαριστω . 1
Dikonou Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Πές ότι δουλεύει άψογα σε CDAA μοτέρ η ITG........ Να τα λέμε κι αυτά! 1
tasossline Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 ε ναι λοιπον δουλευει αψογα σε cda γ..ω τη καταδικη μου εχω δωσει τοσα λεφτα σε εισαγωγες και μια δεν εκατσε οπως ακριβως ηθελα ,τελικα σαν το παπα δεν υπαρχει τιποτα ,το τονιζω ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΤΕΡ. 1
Dimitris_Kon Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ε ναι λοιπον δουλευει αψογα σε cda γ..ω τη καταδικη μου εχω δωσει τοσα λεφτα σε εισαγωγες και μια δεν εκατσε οπως ακριβως ηθελα ,τελικα σαν το παπα δεν υπαρχει τιποτα ,το τονιζω ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΤΕΡ. Δεν πειράζει Τάσο, μια χαρά πηγαίνει το αυτοκίνητο, άστο να το χαρείς! Δημήτρης 2
tasossline Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Δεν πειράζει Τάσο, μια χαρά πηγαίνει το αυτοκίνητο, άστο να το χαρείς! Δημήτρης ενοειται δημητρη δεν πειραζω τιποτα εχω βαρεθει ,τωρα που το εφταξα και κοιμαμαι ησυχος τα βραδια χωρις σκεψεις δεν προκειται να πειραξω το παραμικρο γιαυτο ρωτησα τα παιδια εαν βγαλω τη σιτα μεσα στο παπα που βρισκεται αξιζει η οχι ,γιατι δεν θελω να κανω παλι πειραματα . 1
Prince_73 Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 φιλε την εβγαλα ναι γιατι μετρουσε πολλα γραμμαρια γιαυτα που ειναι το αμαξι και κατεβαζε πιο πολυ μειγμα και ειχε ανεβασμενη καταναλωση συν οτι με το παπα δουλευει πολυ μα πολυ καλυτερα και πιο στρωτα και πο γραμμικα .να σε καλα φιλε ευχαριστω . ναι, βάλε με σε σκέψεις και μένα τώρα Τάσο - θες να μην κοιμάμαι εγώ τώρα τα βράδια?????
tasossline Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 φιλε εσενα δεν εχει προβλημα απλα ξεχνατο εχεις μοτερ cdaa (γαμω τη τυχη μου γαμω )και οπως κοιμωσουν τοσο καλα και τοσο ωραια τοσα βραδια συνεχισε να κοιμασαι γιατι δεν προκειται να συναντησεις δυσλειτουργιες ,εκτος και εαν σου κανει δυσλειτουργεια απο το προγραμμα αλλα απο θεμα εισαγωγης αστο εισαι μια χαρα .
tasossline Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 (edited) Παιδιά μετά από ενα χρονο , με το νεο file της revo που περαστηκε στο αμάξι πλεον όλα δουλεύουν τέλεια χωρίς το παραμικρό ,έπεσε αισθητά η κατανάλωση το αμάξι δουλεύει τέλεια χωρίς το παραμικρο και σας το λέω τώρα με απόλυτη σιγουριά γιατί βγήκε και ο χειμώνας , Εαν θυμάστε πριν κάποιους μηνες εκανα καποιες αναφορές για τη σωστη λειτουργεία του προγράμματος αλλα τονιζα οτι θα σας μιλήσω με σιγουριά μόλις βγει ο χειμώνας . Το αμάξι πλεον δεν κανει τιποτα ουτε misfire ουτε τίποτα τελικα όλα ήταν θέμα προγράμματος από οτι φάνηκε ευτηχως έκατσε καλά το νεο file και δεν χρειάστηκε να δώσω και αλλά λεφτά για νεο πρόγραμμα. Και εφόσον εβγαλα το συμπέρασμα μου και είδα οτι πλεον έχω ενα αμάξι σωστο σε λειτουργεία και χωρίς κανένα misfire η επόμενη κινηση ηταν να αγοράσω και ενα sps (χειριστήριο για αλλαγή προγραμμάτων αναλόγως τι καύσιμο θέλω να καψω) γιατί θεωρησα οτι τώρα εφόσον θα κρατήσω το ρεβο πως είναι απαραίτητο . Πλεον το έχω γυρίσει στο performance 1 για 95αρα βενζίνη και έχω βρει την υγεια μου ,έχει γίνει φουλ οικομικο ,τώρα αυτό μπορεί να οφείλεται και στη βενζίνη που βάζω (shell v power 97αρα) εκτος απο το πρόγραμμα που είναι πιο light . Το αμαξι με το performance 1 έχει γίνει πιο ήπιο πιο γραμμικό και χωρίς ξεσπασματα . Αυτά είναι τα νέα μου παιδιά . Edited May 2, 2014 by tasossline 4
Prince_73 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Που είσαι εσύ και χάθηκες??? ευχάριστα νέα, χαρούμενα παιδιά!!! Μπράβο Τάσο, να το χαρείς στο μέγιστο!!! Άντε και μια καλή...εισαγωγή!! 1
Recommended Posts