Jump to content

Recommended Posts

Posted

χωρίς προειδοποίηση ρε φίλε??? ελπίζω τουλάχιστον να μην το σκότωσες!!  :sSa_worried3:

Posted

Παιδια παει το audaki μου μολις πουληθηκε  :(  :( παμε τωρα για αλλα 

τι σκέφτεσαι να πάρεις τώρα?

Posted

Δώσε πόνο Τάσο!

Με το καλό φίλε! Αναμένουμε!

• Like 1
Posted

Δώσε πόνο Τάσο!

Με το καλό φίλε! Αναμένουμε!

ευχαριστω φιλαρακι

Posted

AUDI A4 Β8 - Β8.5 

Τάσο αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις,αν ψάχνεις για 1.8  βρες 8.5 με το καλό μοτέρ το 8μπεκο με τους 170.......

Posted (edited)

Τάσο αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις,αν ψάχνεις για 1.8  βρες 8.5 με το καλό μοτέρ το 8μπεκο με τους 170.......

Θοδωρε αυτο θελω αλλα ρε φιλε οσα εχω βρει η εχουν πολλα χιλιομετρα η ειναι πανακριβα εγω πανω απο 18000 δεν θελω να δωσω (ετσι λεω τωρα εαν βρω και κανενα στα 18500 - 19000 και αξιζει εννοειται πως θα το παρω) γιατι εχω βαρεθει να δινω λεφτα.

Edited by tasossline
  • Like 1
Posted (edited)

Υπομονή να έχεις φίλε και θα βρεθεί κάτι καλό...

Εγώ θα είχα στο μυαλό μου ακόμη και αντικατάσταση του κινητήρα με νέο, αν έβρισκα ένα καλό σασί στην κατάσταση και στην τιμή που το ήθελα!

Edited by Prince_73
Posted

Υπομονή να έχεις φίλε και θα βρεθεί κάτι καλό...

Εγώ θα είχα στο μυαλό μου ακόμη και αντικατάσταση του κινητήρα με νέο, αν έβρισκα ένα καλό σασί στην κατάσταση και στην τιμή που το ήθελα!

Δημητρη μπααα φιλε δεν θα το εκανα με την καμια αυτο που λες γιατι πολυ απλα δεν ειναι μονο το μοτερ αλλα πρεπει να ξηλωθει και η πλεξουδα για να μπορεσει να μπει και ο καταλληλος εγκεφαλος 

• Like 1
Posted

Ούτε για αστείο... Τάσο με το καλό το όποιο νέο αυτοκίνητο φιλε ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Ούτε για αστείο... Τάσο με το καλό το όποιο νέο αυτοκίνητο φιλε ;)

Δημήτρης

να εισαι καλα Μητσο 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.