mariosA4 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 (edited) δεν το είχα δεί μέχρι τώρα, εντυπωσιακό αποτέλεσμα Χρήστο, ελπίζω να πάνε όλα καλά με το τούρμπο και να γαζώνει, με την κ04 θα το ευχαριστηθείς το αμάξι. Οσον αφορά τα φρένα βάλε το μπροστινό σετάκι του ttrs που βαλαμε στο Α4 Β8 του Δήμου και είναι σούπερ Edited November 15, 2013 by mariosA4 2
Dimitris_Kon Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει! Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ. Σε αυτη την ευχαριστη θεση με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια. Ευχαριστω τελος τον δικηγορο μας ο οποιος με βοηθησε παρα πολυ με τις συμβουλες του! Να σαι καλά φιλαράκι! Καλά τελειώματα και καλές και δυνατές συγκινήσεις Δημήτρης 1
konstantinoS3 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Με το καλο φιλαρακι!! Εκανες την ιδανικοτερη επιλογη οπως ξερεις!! Ολα θα κουμπωσουν πανω και μετα....θα παιζεις μονος σου στην παρεα!!
xristoskor Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Με το καλο φιλαρακι!! Εκανες την ιδανικοτερη επιλογη οπως ξερεις!! Ολα θα κουμπωσουν πανω και μετα....θα παιζεις μονος σου στην παρεα!! Ε ναι ρε.. το δικο σου για πρωινο θα το χω.. 1
PanA4 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Με το καλό Χρήστο! Είδες αν έχεις καλό δικηγόρο να σε συμβουλεύει; 2
xristoskor Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Χαχαχαχα..Καλο!! Παναγιωτη! Ευχαριστω ολους παιδια!
Van.Leb Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Θα δεις αλλο αυτοκινητο κ αλιμονο σε οποιον πλησιασει αυτο το Α4...με το καλο Χρησταρα...!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1
georgio3gr Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Μακαρι να υπηχε μια εργοστασιακη τουμπινα, σχεδον Bolt on, και με την παροχη της Κ04 tfsi και για μας τους 20ντ... Καλοριζικη Χρηστο... Ευχομαι να τελειωσουν ολα απροβληματιστα και να πυροβολαει μετα... 1
ianos Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Πολλές αλλαξοτουρμπινιες βλέπω στα Β8 τώρα τελευταια!!! Αρχίζει να αναπτύσσεται τεχνογνωσία σιγά σιγα!! Άντε με το καλο και να το χαίρεσαι!!! 1
johnas Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 (edited) Με το καλο φιλαρακι, περιμένουμε εντυπώσεις απο το εγχείρημα σου!!!! Edited November 16, 2013 by johnas 1
xristoskor Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Να στε καλα:-) ευχαριστω πολυ!!!Ελπιζω σε μια βδομαδα να χουμε τελειωσει..
GianKitsa4 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Χρήστο με το καλο να τελειώσουν τα προβλήματα σου και να βγει ένα καλο αποτέλεσμα ( που θα βγει). Αναμένουμε τα νεότερα.....
xristoskor Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε! Θελει τροποποιηση και η σωληνωση του ιντερκουλερ που φευγει απο την τουρμπινα. Εχει 3-4 πραγματακια για να μπει η κ04 ειδικα στα διαμηκη μοτερ μας..
Dinos Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 update:Το αμαξι εiναι συνεργειο και μια κ04 064 του κουτιου περιμενει να μπει! Εχουμε βεβαια κατι θεματακια να λυσουμε οπως διαφορα στο πλακακι του dp , relocation σκαστρας κτλ Θα την δουλεψουμε με τον Κριτωνα οπως πρεπει για να εχουμε ωραια αποδοση αλλα και το σπουδαιοτερο ασφαλεια του μοτερ. Σε αυτη την ευχαριστη θεση με οδηγησε η κ03 μου η οποια αποφασισε να μην περιστρεφει αλλο το αξονακι της και να μου πεταει λαδια στο κυκλωμα εισαγωγης και στην εξατμιση..Μετα και απο το σφιξιμο της wg μαλλον ζοριστηκε περισσοτερο αλλα και αλλοι παραγοντες ισως επαιξαν ρολο πχ ο προηγουμενος να το σβηνε αμεσως, δεν περνουσε σωστη ποσοτητα λαδιου στην τουρμπινα(βουλωμενο σωληνακι), υψηλες θερμοκρασιες (πυρομετρο)πριν βαλω εξατμιση κτλ..Μολις τελειωσω το νεο μου σεταπ , θα της κανω μια νεκροψια. Ευχαριστω τελος τον δικηγορο μας ο οποιος με βοηθησε παρα πολυ με τις συμβουλες του! Χρηστάρα καλή μόντα και να εχεις εύκολες λύσεις φίλε!! Αναμένουμε άλλα κόλπα! 1
Dimitris_Kon Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Κάτι πήρε το αυτί μου, ότι ο Χρηστάρας θα πάει σε άλλο επίπεδο.. Δημήτρης 3
xristoskor Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Ευχαριστω πολυ φιλαρακια μου!!! 2
GianKitsa4 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Κάτι πήρε το αυτί μου, ότι ο Χρηστάρας θα πάει σε άλλο επίπεδο.. Δημήτρης Έχει πάει ήδη........ τώρα άπλα ξεφεύγει!!! 1
xristoskor Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Εχουν παει αρκετοι πριν απο μενα... Δεν θα ναι και το πρωτο κ04..Αλλα το παλευουμε!Ελπιζω αν πανε ολα καλα να δωσω το παρον και στα γενεθλια την μεθεπομενη βδομαδα!!! 4
xristoskor Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 Ευχαριστω πολυ! Τιμη μου να ναι και το πρωτο σου ποστ!!!
xristoskor Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 (edited) Καλη αρχη! Χαχα Edited November 18, 2013 by xristoskor 4
mariosA4 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ωραία μετατροπή η k04 και το κυριότερο εργοστασιακή συμπεριφορά και εμφάνιση. Εύχομαι να το ευχαριστηθείς φίλε 1
Recommended Posts