xristoskor Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Όντως φιλε εχει μεγάλο φάσμα απόδοσης. Ειδικά με τα ελατήρια βαλβιδων. Γιατι πριν με αλλαγές στις 6000 λόγω misfires δεν απλωνε όπως έπρεπε.. Τωρα ειναι αλλο αμαξι.. 1
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 (edited) Δυο νέες αναβαθμισεις ειναι σε εξέλιξη: 1) Προφυλακτήρες μπρος πίσω και πλαινα μαζί με μάσκα και diffuser απο S4 B8. Ειναι ηδη στο φανοποιο και την άλλη βδομάδα τοποθετούνται μαζί με εξατμιση απο καταλύτη και πίσω 76 που θα καταλήγει σε 2 60αρες με 4μπουκες αποληξεις. 2) επισης εχουν βγει ολα τα φιλέτα απο το εσωτερικό συν τα φιλέτα δεξια και αριστερά απο το καντράν τα οποία ξεφλουδιστηκαν απο την επένδυση αλουμινίου και ηδη γίνονται real carbon. (ύφασμα ανθρακονηματος, κόλλες, ρητίνη, βερνικωμα). Ακολουθούν και κάποιες φωτός απο το στάδιο που ειναι σημερα.) Edited March 14, 2015 by xristoskor 12
johnas Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Περιμένω φωτογραφίες με ολοκληρωμένο το νέο σου πρότζεκτ..... Με το καλό να τελειώσεις.... Αναμένω......
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 (edited) Περιμένω φωτογραφίες με ολοκληρωμένο το νέο σου πρότζεκτ..... Με το καλό να τελειώσεις.... Αναμένω...... Σε ευχαριστω φιλε!! Οταν τελειώσω θα βάλω ολοκληρωμένο φωτογραφικό υλικό! Edited March 14, 2015 by xristoskor 1
ma4nos Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Δυο νέες αναβαθμισεις ειναι σε εξέλιξη: 1) Προφυλακτήρες μπρος πίσω και πλαινα μαζί με μάσκα και diffuser απο S4 B8. Ειναι ηδη στο φανοποιο και την άλλη βδομάδα τοποθετούνται μαζί με εξατμιση απο καταλύτη και πίσω 76 που θα καταλήγει σε 2 60αρες με 4μπουκες αποληξεις. 2) επισης εχουν βγει ολα τα φιλέτα απο το εσωτερικό συν τα φιλέτα δεξια και αριστερά απο το καντράν τα οποία ξεφλουδιστηκαν απο την επένδυση αλουμινίου και ηδη γίνονται real carbon. (ύφασμα ανθρακονηματος, κόλλες, ρητίνη, βερνικωμα). Ακολουθούν και κάποιες φωτός απο το στάδιο που ειναι σημερα.) Καλά δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο;; Θα βλέπουν s4 κ θα σε περνάνε για πιο αργό από την πραγματικότητα... [emoji13] Sent from my iPad using Tapatalk 7
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Χαχαχσχα Μάνο!! Δεν το χα φανταστεί ετσι φιλε!! Έγραψες!! 1
tryf3 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Μπράβο Χρήστο! Θα γίνει ακόμη πιο τούμπανο το εργαλείο σου! Περιμένουμε φωτογραφίες! 1
ianos Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Καλά δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο;; Θα βλέπουν s4 κ θα σε περνάνε για πιο αργό από την πραγματικότητα... [emoji13] Sent from my iPad using Tapatalk Χαχαχα χαχαχαχα, άψογος Μανο! 1
kalatzos Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Καλορίζικα φίλε. Πολύ καλές αισθητικές επεμβάσεις ειδικά το ολοκληρωμένο S4 look με τις διπλές απολήξεις. Υ/Γ Τα Β8 ανεβαίνουν πολύ. Η συνάντηση πιστεύω σας κατάστρεψε οικονομικά.... Χα χα χα χα χα. 5
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια!! Οι συναντήσεις δεν βγαίνουν σε καλο όντως.... Χαχαχαχα 2
Theodore Saba Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Έχεις ανέβει σε άλλο επίπεδο Χρήστο......Δώσε φωτο όταν τελειώσεις ! 1
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Έχεις ανέβει σε άλλο επίπεδο Χρήστο......Δώσε φωτο όταν τελειώσεις ! Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια φιλε! Την άλλη Κυριακή θα βάλω φωτογραφικό υλικό μπόλικο! 1
George_7 Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 (edited) Τα λογια ειναι περιττα!!! Ανυπομονω για το αποτελεσμα! Edit: Τι S4 αυτα ειναι αργα, RS4 να βαζες Edited March 14, 2015 by George_7
xristoskor Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Τα λογια ειναι περιττα!!! Ανυπομονω για το αποτελεσμα! Edit: Τι S4 αυτα ειναι αργα, RS4 να βαζες Χαχαχαχα.. Ευχαριστω φιλε!!! Και τα S4 καλα ειναι μωρε.. Χαχαχαχα 2
ma4nos Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Εγω σταματάω να διαβαζω το τοπικ... δεν θα μας αρρωστήσετε εσεις κύριε Χρηστο!! 5
xristoskor Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Απλα.... Αρρώστια!!!!!! Να δούμε φιλε μολις τα τελειώσουμε πως θα γίνει!! :-) πότε να στείλω τα δικά μου? Οταν μου βρεις κουμπιά για το τιμόνι! Χαχαχα Εγω σταματάω να διαβαζω το τοπικ... δεν θα μας αρρωστήσετε εσεις κύριε Χρηστο!! Χαχαχαχα.. Μην ξεχάσεις να με διαγραψεις και απο το fb.. 2
Kavouras Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Εγω σταματάω να διαβαζω το τοπικ... δεν θα μας αρρωστήσετε εσεις κύριε Χρηστο!! Πραγματικα διαβαζω το τοπικ του Χρήστου και καταλαβαινω ποσο πισω εχω μεινει με το δικο μου αμαξι.... 3
ma4nos Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Πραγματικα διαβαζω το τοπικ του Χρήστου και καταλαβαινω ποσο πισω εχω μεινει με το δικο μου αμαξι.... Α ωραια ... αν νιωθεις ετσι κ εσυ αγαπητό καβούρι.. εγω να το πουλήσω... τι να το πουλησω..; να το χαρίσω... 2
ma4nos Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Να δούμε φιλε μολις τα τελειώσουμε πως θα γίνει!! :-) Οταν μου βρεις κουμπιά για το τιμόνι! Χαχαχα Χαχαχαχα.. Μην ξεχάσεις να με διαγραψεις και απο το fb.. DELETE!! BLOCK!! BAN!! 666!! ξου ξου ξου! 1
Χρήστος Dolbi Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Να δούμε φιλε μολις τα τελειώσουμε πως θα γίνει!! :-) Οταν μου βρεις κουμπιά για το τιμόνι! Χαχαχα Χαχαχαχα.. Μην ξεχάσεις να με διαγραψεις και απο το fb.. Ψάχνεις κουμπιά για το τιμόνι ;; Τι κουμπιά θέλεις τα κλασικά ;; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 17, 2015 by Χρήστος Dolbi 1
xristoskor Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!!
Recommended Posts