Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σήμερα το πρωί είδα κι εγώ μεγάλη διαφορά. Βέβαια με μικρότερες πιέσεις αλλά για τα δικά μου δεδομένα, εσκαβε.

Καλές βόλτες Χρήστο!

Posted (edited)

Αυτο φίλε δεν παίζει ούτε με σφαίρες δυστυχώς... Χαχαχα

Αυτά είναι απλά τα peak.. Για την ακρίβεια μέγιστη πίεση 2.1 μπαρ και μέγιστο στροφαρισμα 7300(το καλό θα ήταν να ταυτίζονταν τα δύο τους.. Αλλά μάλλον θέλει καμία gtx αυτό..χεχε)

Edited by xristoskor
  • Like 2
Posted

μια χαρα ειναι φιλε ,το διμπαρο το ανεφερα για αλλους λογους ,ξερω οτι δεν ειναι εφικτο να δεις τετοια πιεση στις 7000 

Posted

Πρακτικά το 2 μπαρο είναι για πολύ λίγο αλλά βοηθάει να πάρει τα πόδια του χαμηλά μιας και το μακρύ σασμαν δεν είναι ότι καλύτερο..

• Like 1
Posted

χρηστο 2 μπαρ στις 7000?

Έλεος ρε Τάσο! Ξεπέρασες και τον Χρηστάρα χαχαχαχ!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Αυτο φίλε δεν παίζει ούτε με σφαίρες δυστυχώς... Χαχαχα

Αυτά είναι απλά τα peak.. Για την ακρίβεια μέγιστη πίεση 2.1 μπαρ και μέγιστο στροφαρισμα 7300(το καλό θα ήταν να ταυτίζονταν τα δύο τους.. Αλλά μάλλον θέλει καμία gtx αυτό..χεχε)

Σωστός Χρηστάρα! Έτοιμάζεσαι μου φαίνεται.... :JC_cheesy:

Δημήτρης

Posted

Σωστός Χρηστάρα! Έτοιμάζεσαι μου φαίνεται.... :JC_cheesy:

Δημήτρης

Προσπαθώ να αποβαλλω από το μυαλό μου τέτοιες σατανικές σκέψεις φιλαράκι..χαχαχα

• Like 1
Posted

Προσπαθώ να αποβαλλω από το μυαλό μου τέτοιες σατανικές σκέψεις φιλαράκι..χαχαχα

Kαλά έτσι έλεγα και γω στην αρχή... και μετά άλλαξα 3 τούρμπο χαχαχ!

Δημήτρης

• 2 months later...
Posted

Καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ενημερωσω ότι ο εξαφτερος δισκος μετά από 30.000 χιλιόμετρα πατιναρει με 3η,4η και γύρω στις 3000 στροφές.. Απο αυτά τα 12000 περίπου ήταν με κ03 φουλ πρώτο στάδιο, τα 10000 με κ04 με 1,6 περίπου οβερ και τα τελευταία 8000 περίπου με κ04 και 2 μπαρ οβερ.. Γενικα το φυλαγα όσο μπορούσα χωίς εκκινήσεις από στάση ή τουρμπισματα από πολύ χαμηλα. Λογικά τώρα το κόστος θα είναι σημαντικά μικρότερο λόγω έτοιμου πλέον δίσκου και απλα αλλαγης των τακακιών του. Θεωρώ εύλογο το διάστημα που κράτησε..

• Like 3
Posted

Να συμπληρωσω επίσης ότι δεν είναι αυτό το "γλυκό" πατιναρισμα... Μιλαμε ότι νομίζεις θα ξεκολλήσει το ταμπλώ από το χοροπηδημα λόγω εξαφτερου.

Posted

Μονο 30k κρατησε; Εμενα γιατι μου φαινεται λιγο;

• Like 2
Posted

Έχεις βαρύ πόδι φιλαράκι!!!

• Like 2
Posted

Έχεις βαρύ πόδι φιλαράκι!!!

Μπα... Μηχανική το χω συνέχεια.. Χαχαχα

• Like 1
Posted

Χρηστο να χαιρεσαι το εργαλειο σου!

Φορας το apexi avcr αποτι διαβαζω...γνωριζεις μηπως απο που πηρατε σημα στροφων? απο την φυσσα του εγκεφαλου ή απο πολλαπλασιαστη?

Posted

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αν δεν κάνω λάθος από τον εγκέφαλο :-)

• Like 1
Posted

Εκεί είναι η αντοχή για μεταλλικό με πόνο....αλλαγή τακάκια και έλεγχος καθαρισμός βολάν.

• Like 1
Posted

Εκεί είναι η αντοχή για μεταλλικό με πόνο....αλλαγή τακάκια και έλεγχος καθαρισμός βολάν.

:sHa_wink3:  :sHa_wink3:  :sSig_busted:

Posted

Χρηστο να χαιρεσαι το εργαλειο σου!

Φορας το apexi avcr αποτι διαβαζω...γνωριζεις μηπως απο που πηρατε σημα στροφων? απο την φυσσα του εγκεφαλου ή απο πολλαπλασιαστη?

Δεν κάνει από το ρεύμα του πολλαπλασιαστή, δίνει λάθος σήμα και δεν βλέπει σωστά τις στροφές.

Δημήτρης

• Like 1
  • 4 months later...
Posted

Φωτια το εργαλείο..καλα χιλιόμετρα...και πολυ χρήσιμες πληροφορίες!

Sent from my iPhone using Tapatalk