tasossline Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 παιδια καλημερα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας θελω να πειραξω τη ρυθμηση του τιμονιου μεσω του vag com θελω να το κανω πιο μαλακο γιατι στις αρχες το ειχα παει στην αντιπροσωπεια και τους ελεγα οτι κατι ακουγεται και μου πειραξαν την ρυθμηση και μου το εκαναν πιο σκληρο και θελω να το κανω τωρα οπως ηταν .επισης πρωτα μεσα στην πολη ηταν μαλακο και οσο ετρεχες σκληρενε το τιμονι τωρα ουτε σκληρενει ουτε τιποτα οπως ειναι στα χαμηλα σκληρο ειναι και στα ψηλα .εαν μπορειται να μου δωσετε καποια κωδικοποιηση για να το πειραξω μεσω vag com ,μου ειχε δωσει καποιες ο φιλος καβουρας αλλα δεν τις επαιρνε .
tasossline Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 11,3 δημητρη απλα εχω περασμενη την 10.6.4 εχεις καμια κωδικοποιηση ρε φιλε?
Dikonou Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 (edited) Τάσο με όποια επιφύλαξη μιας και είναι οδηγίες σε site....κοινώς ουδεμία ευθύνη θα φέρω....... Πώς να ρυθμίσετε τη σκληρότητα του τιμονιού σας (όσοι έχουν ηλεκτρική υποβοήθηση)-> Select Module 44 Steering Assist-> Coding-10Και αλλάζουμε τον κωδικό βάσει του παρακάτω πίνακα (κατά βαθμό σκληρότητας, από το μαλακότερο στο σκληρότερο):10111 - Βασική ρύθμιση10121 - Ρύθμιση Sport10131 - Ρύθμιση CupraΥπάρχει και μια "έξτρα" ρύθμιση για άτομα με ειδικές ανάγκες η οποία υποτίθεται πώς ρυθμίζει το τιμόνι στο πάρα πολύ μαλακό και είναι η10160 - Ρύθμιση ΑμΕΑ (Άτομα με Ειδικές Ανάγκες) Edited October 18, 2013 by Dikonou 1
Dimitris_Kon Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Υπάρχει και μια "έξτρα" ρύθμιση για άτομα με ειδικές ανάγκες η οποία υποτίθεται πώς ρυθμίζει το τιμόνι στο πάρα πολύ μαλακό και είναι η 10160 - Ρύθμιση ΑμΕΑ (Άτομα με Ειδικές Ανάγκες) Κάβουρα μεγάλε το βρήκε ο Μήτσος αυτό που έψαχνες! Εδώ είσαι Πάντως, πέρα από την πλάκα, Τάσο γράψε την κωδικοποίησή σου ΠΡΙΝ τη μεταβάλλεις. Δημήτρης 1
tasossline Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 μητσο οταν παω να βαλω κωδικοποιηση εχει μονο 0000 τιποτα αλλο .γιωργο (καβουρα ) αυτους του κωδικους μου ειχες δωσει και εσυ πριν 3 χρονια η αλλους? γιατι εαν μου ειχες δωσει αυτους δεν τους παιρνει αρα πρεπει να βρουμε κατι αλλο για να δοκιμασουμε δεστο λιγο σε παρακαλω και πες μου και εσυ .
tasossline Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Λοιπον παιδια μολις τωρα ερχομαι κατω απο το γκαραζ τους δοκιμασα αλλα τιποτα βγαζει οτι δεν υπαρχει τετοιος κωδικος και ο υπαρχον ειναι οπως σας ειπα 00000 .επισης δεν εχεις ενεργοποιημενο το coding 10 που γραφει ο δημητρης(δικονου) αλλα το coding 11 (οπως κοιταμε την οθονη αριστερο κελι πανω απο το basic setting) τιποτα αλλο υπαρχει ρε παιδια?
Recommended Posts