Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Καλησπέρα και από μένα,

Προχωράω και εγώ σε μια πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου μου, αν και ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις/βελτιώσεις που έχω στο πλάνο μου, όμως "καλομελέτα και έρχονται" όπως λένε. :JC_cheesy:

Έχουμε λοιπόν και λέμε: "A3 SPORTBACK AMBITION 1.8TFSI BLACK & WHITE EDITION"

ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

- Χρώμα Λευκό

- Williams Ceramic Coat με εκπληκτικά αποτελέσματα στην υφή, λάμψη, προστασία του χρώματος

- Llumar Allu Light αντηλιακές μεμβράνες (black)

- Carbon wing mirrors

- Osir Design Carbon Fiber Roof Spoiler

- Πανοραμική εργοστασιακή ηλεκτρική ηλιοροφή

- Εργοστασιακές ράγες οροφής (black)

- Αισθητήρες parking αντιπροσωπείας gratsias

- Xenon λάμπες στη μεσαία/μεγάλη σκάλα φώτων

- S-logos black flag εκατέρωθεν των εμπρός φτερών

- S-line logo στη μπροστινή γρίλια 

ΕΜΦΑΝΙΣΗ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ)

- Μπεζ δερμάτινο σαλόνι αντιπροσωπείας gratsias (κρίμα που δεν είναι μαύρο)

- Σύστημα πλοήγησης/τηλεόρασης/ηχοσυστήματος Kenwood Navi DTX8026DT σε αντικατάσταση του εργοστασιακού concert

- Apexi turbo timer με πολλαπλές ενδείξεις/λειτουργίες

- Allu foot pedals (OEM S3)

- Isofix στα πίσω καθίσματα

- Μηχανικό κουρτινάκι στο πίσω παρμπρίζ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ

- Giac stage 1 with 3 programs (stock, pump, race)

- Giac Flashloader (bluetooth)

- CTS Turbo Intake with OEM Maf case

- Custom Turbo Back System with 70mm down pipe, 200cpsi HJS catalyt, 63,5mm catback and 2x80mm tail pipes (all inox 304)

- S3 Diverter Valve

ΣΤΗΣΙΜΟ-ΦΡΕΝΑ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ

- Bilstein B8 Sprint (γόνατο 55mm)

- Eibach Pro Kit 3cm χαμηλώματος

- Ζάντες original BBS CS5 Black 8jx18'' με 40 offset (πολύ τούμπανο λέμε)

- Ελαστικά Goodyear F1 Assymetric2

- S3 Brake kit όλα ATE και σωληνάκια υψηλής πίεσης εμπρός-πίσω

Αυτά εν ολίγοις και όσον αφορά τις εν αναμονή βελτιώσεις, μεταξύ μας γιατί καραδοκεί και η σύζυγος... :sFi_bat:

Χρωστάω και κάποιες φωτογραφίες, το ξέρω... :sFun_nahnahna3:

Edited by Prince_73
  • Like 12
Posted

Πολύ ωραίο!!!!!

Να ρωτήσω τώρα κάτι και εάν θέλουν οι mods το ''στέλνουνε'' μετά.

Τα Β8 με τα eibach πώς είναι σαν ανάρτηση;

Posted

τι μοτερ φορας φιλε? bzb η cda? καταταλα το εργαλειο ειναι πρωτο να σε γερος και να το χαιρεσαι τελειο μπραβο.

• Like 1
Posted

Πρίγκηπα από τα specs προβλέπεται κούκλα! Για κατέβα από έδρα να το δούμε από κοντά παρακαλώ :JC_doubleup:

Δημήτρης

• Like 5
Posted

Εμφανισιακά είναι τούμπανο!! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι! Όπως λέει και ο Δημήτρης, πέρνα κι από την Έδρα να φωτογραφηθεί αναλόγως!

• Like 2
Posted

Πάρα πολύ καλό και με ψαγμένες επεμβάσεις ! Να το χαίρεσαι ! :sHa_thumbgoodjob:

Υ.Γ : Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δούμε και εμείς οι μακρινοί... :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Dikonou, με πάσα ειλικρίνεια, η ανάρτηση είναι σφιχτή, ίσως υπερβολή για τους Ελληνικούς δρόμους, αλλά εγώ τη γουστάρω τρελά...στο δρόμο το αμάξι τραπέζι, δεν καταλαβαίνει από στροφές, τις καταπίνει χωρίς σε φοβίζει πουθενά. Βέβαια βοηθούν πολύ και τα καινούργια μαλακά assymetric2.  Από αναρτήσεις όλοι οι μηχανικοί μου έλεγαν Bilstein ή Koni, τίποτα άλλο και από ελατήρια μόνο eibach (μακριά από apex και h&r) - έχουν άριστο setup μεταξύ τους, οπότε διαλέγει κανείς (αμορτισερ) και παίρνει...

Tasossline, το μοτέρ είναι cda, το μοντέλο είναι του 2010, τελευταίο facelift δλδ (παράλειψή μου που δεν το ανέφερα).

Δημήτρη, Dinos, θα περάσω από έδρα μεριά κάποια στιγμή, κοντά είμαστε έτσι και αλλιώς...

Theodore Saba, το ξέρω για fotos, τις χρωστάω όντως...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια - από όσο καταλαβαίνω, όλοι εδώ μέσα έχουμε το ίδιο "ωραίο" μικρόβιο ... :love:

• Like 3
Posted

Να το χαίρεσαι Πρίγκηπα!

Προσεγμένο σε όλους τους τομείς και τουμπανιασμένο!

Φωτό και γρήγορα.

Καλά άλογα σου εύχομαι!

Posted

Έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο (A3 1.8 SPORTBACK FACELIFT) όμως το δικό μου έχει κάτι που δε το έχει το δικό σου (ακόμα) κι αφού έγραψες ότι θέλεις να το βάλεις,σου λέω αυτό.....Κάπου 3 χρόνια περασμένο πρόγραμμα GIAC με το οποίο το αμάξι κάνει παπάδες.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου μετά την εγκατάσταση σου λέω ότι είμαι ακόμη και τώρα ενθουσιασμένος και καθόλου προβληματισμένος γιατί πολύ απλά δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα,ακόμα κι όταν έβγαλα την εργοστασιακή εισαγωγή αέρα και έβαλα φιλτροχοανη :sHa_wink3:

Posted

Εάν έρθεις στην Πανελλήνια θέλω να με πάς βόλτα να δώ την συμπεριφορά του.....ουσιαστικότατη και περιεκτικότατη περιγραφή..Ευχαριστώ πολύ! :sHa_wink3:

• Like 2
Posted

Καλοταξιδο πανω απ'ολα και να το χαιρεσαι σε καθε στιγμη.Οντως εστω και μια φωτο αρκει για να χαζεψουμε κι εμεις που δεν μπορουμε να το δουμε απο κοντα. :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Κούκλα πρέπει να είναι!!! Άντε να το δούμε και από κοντά σύντομα!!! Εύχομαι να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!!

Posted

Έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο (A3 1.8 SPORTBACK FACELIFT) όμως το δικό μου έχει κάτι που δε το έχει το δικό σου (ακόμα) κι αφού έγραψες ότι θέλεις να το βάλεις,σου λέω αυτό.....Κάπου 3 χρόνια περασμένο πρόγραμμα GIAC με το οποίο το αμάξι κάνει παπάδες.

Χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου μετά την εγκατάσταση σου λέω ότι είμαι ακόμη και τώρα ενθουσιασμένος και καθόλου προβληματισμένος γιατί πολύ απλά δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα,ακόμα κι όταν έβγαλα την εργοστασιακή εισαγωγή αέρα και έβαλα φιλτροχοανη :sHa_wink3:

Κώστα καλησπέρα,

Καλός ο GIAC δεν αντιλέγω, όπως και η OVERLOAD που δεν αναφέρθηκε από κανέναν - ο λόγος που δε με βλέπω προς τα εκεί, είναι αν βάλω revo θα μπει στην αντιπροσωπεία στο Φιλοσίδη με ότι καλό/κακό αυτό συνεπάγεται, ο οποίος και θα αναλάβει μονομιας και την αναβάθμιση των φρένων (είμαι χρόνια πελάτης τους, ελπίζω να μην μου αρχίσουν τα δε μπορώ, δε μπαίνουν, κλπ), αν από την άλλη πάω apr, είναι πολύ κοντά μου στην Αργυρούπολη, χώρια ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι και επίσημος συνεργάτης του Group μας και βγάζει πολλά προϊόντα εισαγωγής, φρένα, εξατμίσεις, κλπ.

Θα δείξει τον επόμενο μήνα, πάντως όλα τα προγράμματα είναι καλά και αυτά που διαβάζω καμιά φορά για ζημιές που εμφανίζει το ένα ή το άλλο πρόγραμμα, είναι επιεικώς κουταμάρες - είναι να μη σου τύχουν οι συγκυρίες...

Posted

Εάν έρθεις στην Πανελλήνια θέλω να με πάς βόλτα να δώ την συμπεριφορά του.....ουσιαστικότατη και περιεκτικότατη περιγραφή..Ευχαριστώ πολύ! :sHa_wink3:

Dikonou, δυστυχώς στην Πανελλήνια δε θα μπορέσω να βρεθώ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (όποιος έχει παιδιά ξέρει), αλλά τη βόλτα στη χρωστάω - εσύ έχεις αναβαθμίσει την ανάρτησή σου ή φοράς μαμά? (ambition, sline, ή άλλο)

• Like 1
Posted

Κώστα καλησπέρα,

Καλός ο GIAC δεν αντιλέγω, όπως και η OVERLOAD που δεν αναφέρθηκε από κανέναν - ο λόγος που δε με βλέπω προς τα εκεί, είναι αν βάλω revo θα μπει στην αντιπροσωπεία στο Φιλοσίδη με ότι καλό/κακό αυτό συνεπάγεται, ο οποίος και θα αναλάβει μονομιας και την αναβάθμιση των φρένων (είμαι χρόνια πελάτης τους, ελπίζω να μην μου αρχίσουν τα δε μπορώ, δε μπαίνουν, κλπ), αν από την άλλη πάω apr, είναι πολύ κοντά μου στην Αργυρούπολη, χώρια ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι και επίσημος συνεργάτης του Group μας και βγάζει πολλά προϊόντα εισαγωγής, φρένα, εξατμίσεις, κλπ.

Θα δείξει τον επόμενο μήνα, πάντως όλα τα προγράμματα είναι καλά και αυτά που διαβάζω καμιά φορά για ζημιές που εμφανίζει το ένα ή το άλλο πρόγραμμα, είναι επιεικώς κουταμάρες - είναι να μη σου τύχουν οι συγκυρίες...

Γι' αυτό το λόγο σου ανέφερα το GIAC.....Επειδή το δουλεύω και επειδή δεν έχω ακούσει παράπονα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κι έχω ακούσει για τα υπόλοιπα (revo,overload) .

Posted

Κώστα καλησπέρα,

Δεν ξερω τι κωδικο κινητηρα εχεις. Εγω ειχα αρνητικη εμπειρια απο το revo. Και με το revo1 και με το revo2.

Δε υελω να τα γραψω εδω μεσα. Αν θες απο κοντα στην εδρα.

Κι εγω στο φικοσιδη το εβαλα το revo.

Οσο αναφορα τα φρενα, εμενα (επισης καλος πελατης του αφου του παω 3 αμαξια του γκρουπ) μου ειπαν αποστευτες παπαντζες μεχρι που (μετα απο πολυ πιεση του στυλ "πες μου τι θες να αλλαξω για να μπουν τα φρενα του s3") μου ειπαν οτι δεν ααναλαμβανουμε τετοιες μετατροπες.

ΥΓ: επισης καπου διαβασα οτι δεν ειναι επισημο συνεργειο audi πλεον. Μονο vw.

Sent from the dark side...

• Like 1
Posted (edited)

Δεν ξερω τι κωδικο κινητηρα εχεις. Εγω ειχα αρνητικη εμπειρια απο το revo. Και με το revo1 και με το revo2. Δε υελω να τα γραψω εδω μεσα. Αν θες απο κοντα στην εδρα. Κι εγω στο φικοσιδη το εβαλα το revo. Οσο αναφορα τα φρενα, εμενα (επισης καλος πελατης του αφου του παω 3 αμαξια του γκρουπ) μου ειπαν αποστευτες παπαντζες μεχρι που (μετα απο πολυ πιεση του στυλ "πες μου τι θες να αλλαξω για να μπουν τα φρενα του s3") μου ειπαν οτι δεν ααναλαμβανουμε τετοιες μετατροπες. ΥΓ: επισης καπου διαβασα οτι δεν ειναι επισημο συνεργειο audi πλεον. Μονο vw. Sent from the dark side...

Kavoura, συγνώμη αλλά revo δε φοράς εσύ? ώστε αυτό ήταν το συνεργείο που σου έριχνε "πόρτα" στη μετατροπή των φρένων....τι να πω, πέφτω ειλικρινά από τα σύννεφα, καθώς το θεωρώ από τα καλύτερα εξουσιοδοτημένα της VW στην Ελλάδα (δεν κάνω διαφήμιση, απλά εμπειρία μεταφέρω) - όσον αφορά για το αν είναι επίσημο συνεργείο audi, εγώ το καλοκαίρι (Αύγουστο) που πήγα για service, μου σφράγισαν κανονικά το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου - δεν το κάνουν αυτοί που ΔΕΝ είναι εξουσιοδοτημένοι, να άλλαξε κάτι αυτούς τους πέντε μήνες, μπορεί τι να πω....

Κωδικός κινητήρα μου, το έγραψα παραπάνω CDA...πάντως φιλαράκια μου με revo και σε VW golf mkv και σε audi, κανένα θέμα, γιαυτό ανέφερα συγκυρίες...

Edited by Prince_73
Posted

Dikonou, δυστυχώς στην Πανελλήνια δε θα μπορέσω να βρεθώ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (όποιος έχει παιδιά ξέρει), αλλά τη βόλτα στη χρωστάω - εσύ έχεις αναβαθμίσει την ανάρτησή σου ή φοράς μαμά? (ambition, sline, ή άλλο)

Εχω την ambition έκδοση και ψάχνομαι για λίγο παραπάνω χαμήλωμα.....

Posted

Εχω την ambition έκδοση και ψάχνομαι για λίγο παραπάνω χαμήλωμα.....

.....και σκληρότητα φαντάζομαι :sHa_wink3: - σε bilstein ή koni θα οδηγηθείς, θα το δεις - και για χαμήλωμα τα 3 εκατοστά είναι η ενδεδειγμένη λύση για τους "μεταξένιους" ελληνικούς δρόμους μας. Δυστυχώς τα coilovers εκτός του ότι πάνε σε ψηλές τιμές, δεν "περπατούν" καλά στα χαντάκια, λακούβες και λοιπές ανωμαλίες της καθημερινότητας μας.

Ξέχασα να πω, koni κίτρινα-eibach φόραγα στην 147 και από όσο θυμάμαι από άνεση/συμπεριφορά ήταν σχεδόν ίδια με τα bilstein - ίσως τα koni να χτύπαγαν και λίγο περισσότερο...

• Like 1
Posted

Kavoura, συγνώμη αλλά revo δε φοράς εσύ? ώστε αυτό ήταν το συνεργείο που σου έριχνε "πόρτα" στη μετατροπή των φρένων....τι να πω, πέφτω ειλικρινά από τα σύννεφα, καθώς το θεωρώ από τα καλύτερα εξουσιοδοτημένα της VW στην Ελλάδα (δεν κάνω διαφήμιση, απλά εμπειρία μεταφέρω) - όσον αφορά για το αν είναι επίσημο συνεργείο audi, εγώ το καλοκαίρι (Αύγουστο) που πήγα για service,μου σφράγισαν κανονικά το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου - δεν το κάνουν αυτοί που ΔΕΝ είναι εξουσιοδοτημένοι, να άλλαξε κάτι αυτούς τους πέντε μήνες, μπορεί τι να πω....

Κωδικός κινητήρα μου, το έγραψα παραπάνω CDA...πάντως φιλαράκια μου με revo και σε VW golf mkv και σε audi, κανένα θέμα, γιαυτό ανέφερα συγκυρίες...

Έχω την εντύπωση πως οποιοδήποτε εξειδικευμένο με νόμιμη άδεια, μπορεί να σφραγίζει εργασίες που κάνει και προβλέπονται στο βιβλίο service. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, να μην τα χώσω άδικα στον δικό μου μηχανικό! (Είναι φιλαράκι καλό πάντως  :sFi_bat: )

• Like 2
Posted

Kavoura, συγνώμη αλλά revo δε φοράς εσύ? (...)

Revo φορουσα μεχρι πριν 15 μερες. Πολυ μετριες εντυπωσεις με πολυ υψηλο κοστος προϊόντος (κατα τη γνωμη μου παντα(

Επισης μη συγκρινεις πως δουλευει στον 2.0Τ το ρεβο. Άλλο τελειως μοτερ το ενα και αλλο το δικο μας.

Ελα απο την εδρα μια μερα να τα πουμε πιο χαλαρα να σου πω ακριβως και τις εντυπωσεις μου (αν ενδιαφερεσαι φυσικα).

Sent from the dark side...

• Like 1
Posted

Έχω την εντύπωση πως οποιοδήποτε εξειδικευμένο με νόμιμη άδεια, μπορεί να σφραγίζει εργασίες που κάνει και προβλέπονται στο βιβλίο service. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, να μην τα χώσω άδικα στον δικό μου μηχανικό! (Είναι φιλαράκι καλό πάντως  :sFi_bat: )

Εξειδικευμένο με νόμιμη άδεια=εξουσιοδοτημένο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία VAG που δεν έχουν εξουσιοδότηση από τη γενική αντιπροσωπεία, κανονικά δεν έχουν authority σφραγίδας στο επίσημο βιβλίο service του αυτοκινήτου. Αυτό το λέω από εμπειρίας μου παλαιότερα σε ένα πολύ γνωστό συνεργείο στον Άγιο Δημήτριο, τον G***S Motosport, όπου δεν είχε δικαίωμα σφραγίδας και υπογραφής, αν και expert στα μοτερ του ομίλου!

Posted

Revo φορουσα μεχρι πριν 15 μερες. Πολυ μετριες εντυπωσεις με πολυ υψηλο κοστος προϊόντος (κατα τη γνωμη μου παντα( Επισης μη συγκρινεις πως δουλευει στον 2.0Τ το ρεβο. Άλλο τελειως μοτερ το ενα και αλλο το δικο μας. Ελα απο την εδρα μια μερα να τα πουμε πιο χαλαρα να σου πω ακριβως και τις εντυπωσεις μου (αν ενδιαφερεσαι φυσικα). Sent from the dark side...

Γιώργο, μόνο και μόνο η δική σου εμπειρία από το revo, που εκτός του ότι έχουμε το ίδιο αμάξι, εσύ από ότι έχω καταλάβει τα ψάχνεις όλα και ας μη σε ξέρω προσωπικά (ακόμη βέβαια  ;) ) με έκανε να αλλάξω ρότα και να επιλέξω ανάμεσα σε APR και GIAC πλέον. Έχω πάρει προσφορές και από τις δύο εταιρίες, ο μεν GIAC είναι πιο φθηνός κατά € 200, ο μεν APR είναι VW Racing επισήμως - δεν ξέρω τι να κάνω... :new_killpc:

Θα έρθω από την Καλλιθέα σίγουρα κάποια στιγμή, αλλά το ότι ανοίγετε το club Τετάρτη και Κυριακή σε συνδυασμό με τις απογευματινές ώρες, με δυσκολεύει λίγο με το πρόγραμμα μου (σπίτι, γυναίκα, παιδί) - θα τα πούμε όμως σίγουρα, τώρα που μπήκα στο τρυπάκι... :P

Posted

Κοίτα.... ειδικά στο θέμα του αυτοκινήτου, 100 ανθρώπους θα ρωτήσεις και 100 γνώμες θα πάρεις.

Μπορεί να έτυχε στο δικό μου αμάξι να κάτσει στραβά το πρόγραμμα.

Μπορεί όντως να λειτουργεί έτσι και απλά να μην συνάδει με τη δική μου φιλοσοφία.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να καθαρό το κεφάλι και με ήρεμες σκέψεις να πάρεις μία απόφαση, ώστε να μην την μετανιώσεις στο μέλλον. (γιατί και τα επώνυμα προγράμματα είναι ακριβά και δεν είναι εποχές να "πετάς" 500€ έτσι... - όχι ότι ήταν ποτέ τέτοιες εποχές αλλά λέμε τώρα :P ).

Όταν μπορέσεις, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα (pm) να κανονίσω να έρθω κι εγώ (γιατί αναλόγως προγράμματος δεν πάω κάθε φορά που ανοίγει η έδρα).

Posted

Ισχύει, σωστός ο Moican ! :LaieA_014: