Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε καθίκια, μαζευτήκατε όλοι με τα Β7 που λείπω ε? Να πάρει... Θα τα είχα φωτογραφήσει όλα τα Β7.. Ανέστη, κανόνισε plz πολλές φωτό!

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Παιδιά σόρρυ ! Άκυρο από εμένα προέκυψε να πάμε τη μικρή παιδίατρο αύριο !

Καλά να περάσετε .  :sorry:

• Like 1
Posted

Μέσα αν δεν δουλεύει (και μπορώ φυσικά). :sHa_hehe:

Θα έρθεις αν έρθουμε και δεν ακούω δεύτερη κουβέντα.

Ειναι δυνατον να ρθουν οι κιλκισιωτες και να λυπω εγω ?

• Like 2
Posted

Ειναι δυνατον να ρθουν οι κιλκισιωτες και να λυπω εγω ?

Τωρα σωθηκες... μολις εμαθα οτι δουλευω απογευμα αυριο οποτε δυστυχως εγω δεν θα μπορεσω... Πεισε τον αλλο Χρηστο να ερθει με το δικο του... Θα τον ελεγα να ερθει με τον Νικο με το ΤΤ απο Κιλκις αλλα και εκεινος δεν θα μπορεσει γιατι εχει παραλαβη εμπορευμα στο Σ-Μ... Θα ανταποδωσω παντως ενα πρωι αν ολα πανε καλα και μπορεις και εσυ φυσικα μεσα στην εβδομαδα, με το να παμε σ'αυτον με τα τιμονια και κανα καφεδακι μετα...

Οσον αφορα την συναντηση, μιλησα με τα παιδια με τα Β7 αλλα δεν ηταν σιγουροι γιατι σχολανε κατα τις 9+ και οι 2...

Καλα να περασετε και θελω φωτο να κλαψω την τυχη μου μεσα...

Υ.γ.: Μας εφαγες δικηγορε... χαχαχαχα...

• Like 2
Posted

Υ.γ.: Μας εφαγες δικηγορε... χαχαχαχα...

Eσύ φταις ρε αλήτη! Φώναξε τα Β7 να κάνουν πάρτυ, εκτός από το δικό σου :sHa_hehe:

Δημήτρης

Posted

Ανακοινωση!!! Ανακοινωση!!! Παρακαλουνται ολα τα Β7 του club να οργανωσουν φωτογραφηση... Πρωτο και καλυτερο, το Β7 του δικηγορου... τελευταιο και νεοτερο, το Β7 του Kalatzo, οταν με το καλο ερθει (τον εχω ψησει ασχημα)...

Το Β7 μου δεν θα ειναι στην συναντηση αυτη, κατ'απαιτηση του δικηγορικου συλλογου Αττικης... χαχαχα

• Like 4
Posted

Το ξέρεις ότι το δικό μου ΔΕΝ θα είναι γιαυτό.... Α ρε φωτογραφική που σου λείπει...

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Το ξέρεις ότι το δικό μου ΔΕΝ θα είναι γιαυτό.... Α ρε φωτογραφική που σου λείπει...

Τι να σε κανω? Ανεβηκες και δεν ενημερωσες... Θα σου κανονιζα τσακ μπαμ την συμμορια των Β7... Μονο στον Στεφανο φροντισες να δημιουργησεις ψυχικα τραυματα...

• Like 1
Posted

1. Anestis S4

2. Azurius

3. Giannis20vt

4. ChRiS82 ?

5. Antonis perifraxis

6. Johnaras+1

7. panthir ?

8. pashalis10

9. CosmasS3

10.........

• Like 1
Posted (edited)

1. Anestis S4
2. Azurius
3. Giannis20vt
4. Antonis perifraxis
5. Johnaras+1
6. panthir ?
7. pashalis10
8. CosmasS3
9......... 

Χωρίς το δυναμόμετρο μου δεν πάω πουθενά εγώ...

Πέραν της πλάκας,με το Twingo θέλω 3 μέρες να έρθω και 4 να γυρίσω (λόγω ανηφόρας). :sHa_hehe: 

Edited by ChRiS82
  • Like 1
Posted

Χωρίς το δυναμόμετρο μου δεν πάω πουθενά εγώ...

Πέραν της πλάκας,με το Twingo θέλω 3 μέρες να έρθω και 4 να γυρίσω (λόγω ανηφόρας). :sHa_hehe:

Εσυ κανονισε να κυκλοφορησει παλι και το δικο μου δυναμομετρο... Εχω καταντησει πελατης του Νικολακη και αφεντικο του Κωστακη...

Θελω ισο αντιπαλο αλλιως θα αναγκαστω να αλλαξω τουρμπινα... χαχαχαχα

Posted

Skype call με Αφρικη κανετε;;;

Να περασετε ομορφα.... Κρατηστε ψηλα την σημαια της Β.Ελλαδας!!!!

• Like 5
Posted

θα αργησω να ερθω καμια ωριτσα, παιδια. Ξεκινηστε χωρις εμενα, (μην τα φατε ολα).

• Like 1
Posted

Εσυ κανονισε να κυκλοφορησει παλι και το δικο μου δυναμομετρο... Εχω καταντησει πελατης του Νικολακη και αφεντικο του Κωστακη...

Θελω ισο αντιπαλο αλλιως θα αναγκαστω να αλλαξω τουρμπινα... χαχαχαχα

Μίλησα με τον Φούντα,τον περιμένω απο βδομάδα να το δούμε...μην ανησυχείς,κάτι θα κάνουμε :Ρ

Posted

Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ παίδες αλλά δεν είναι σίγουρο...

Όπως και να 'χει, καλά να περάσετε!  :)

• Like 2
Posted

Κριμα για οσους δε θα μπορεσουν γιατι θα μας τιμησουν βασικα μελη απο Δραμα κ Καβαλα!

Οσο για φωτο Δημητρη δε ξερω αν βγαλουμε πολλες... ειναι ιεροσυλια αφου θα λειπει ο Σαλονικιος φωτογραφος.. aka dj-Chatzi!!

χαχαχαχα

Ο καιρος δε θα μας κανει τη χαρη να ειμαστε με θεα "πισινα"!! (Λεξη που ξεσηκωνει καποιους εδω χαχαχα)

Τα λεμε σε 1-2 ωριτσες

• Like 1
Posted (edited)

Α... κ για να μη ξεχασω...

Chris82 εχεις φαει πολλες καρτες!! Το νου σου!!

Edited by Anestis S4
Posted

Α... κ για να μη ξεχασω...

Chris82 εχεις φαει πολλες καρτες!! Το νου σου!!

Κάρτες me; Why;  :sSc_jawdrop2:

Πέραν της πλάκας,χωρίς αυτοκίνητο δεν μπορώ να πάω πουθενά,αν δεν το γνωρίζεις,οπότε έχω χαρτί γιατρού,ότι και να λες

δικαιολογούμε  :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Κάρτες me; Why;  :sSc_jawdrop2:

Πέραν της πλάκας,χωρίς αυτοκίνητο δεν μπορώ να πάω πουθενά,αν δεν το γνωρίζεις,οπότε έχω χαρτί γιατρού,ότι και να λες

δικαιολογούμε  :sHa_hehe:

αστα αυτα !!!!! αφου ολοι ξερουμε την κρυφη μικρη σου αδυναμια !!!!!

http://betterparts.org/gallery/renault-twingo-12.html

μια χαρα αυτοκινητο ειναι οποτε αστα αυτα !!!!!

• Like 3
Posted

αστα αυτα !!!!! αφου ολοι ξερουμε την κρυφη μικρη σου αδυναμια !!!!!

http://betterparts.org/gallery/renault-twingo-12.html

μια χαρα αυτοκινητο ειναι οποτε αστα αυτα !!!!!

χαχαχαΧΑΧΑχαχααχ :sHa_hehe:  Αυτό στην φώτο παίζει να είναι και Stage 1 με αερογραφίες μπροστά στης γυναίκας μου  :sHa_hehe:

Posted

Αν και σας πρόλαβα πολύ λίγο λόγω απόστασης και λόγω ταξιδιού προς Αθήνα, χάρηκα που σας είδα και μπορώ να ομολογήσω πως η τοποθεσία είναι φανταστική.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.