iliasr38 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Εισαι ηρωας! με 5η κοφτη ρε θηριο??? Εμενα τρεμει το ποδι μου στα μεσα της 5ης...περα απο τον φοβο του απροοπτου αλλα και μηπως σκορπισω ανταλλακτικα οπως λες και συ!! 2
KeM Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Εχει απλα εκει πανω στα μέρη μας για αυτο ε Δημήτρη ; Περα απο τη πλάκα πρόσεχε με τις πιέσεις και το αβανς μην ψήσεις τιποτα .. 1.7 κοφτη με τι αβανς παιζεις; Update εκανες ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Dikonou Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Κοίτα σήμερα το ταλαιπώρησα πολύ το μοτέρ. Εάν βγάλει κάνα κουσούρι θα φανεί....
Dikonou Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 (edited) Εχει απλα εκει πανω στα μέρη μας για αυτο ε Δημήτρη ; Περα απο τη πλάκα πρόσεχε με τις πιέσεις και το αβανς μην ψήσεις τιποτα .. 1.7 κοφτη με τι αβανς παιζεις; Update εκανες ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk 16 μοίρες περίπου.....και 0.78 λ αλλά υπολόγιζε και -6 cf Edited March 29, 2016 by Dikonou
KeM Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 16 μοίρες περίπου.....και 0.78 λ Καλα εισαι ( για την πίεση που σηκώνεις ) νομίζω.. Απο εκει και περα με μεθ θα μπορέσεις να σηκώσεις λιγο ακομα αλλα γνώμη μου πρεπει να ρίξεις λιγο την πίεση αντίστοιχα. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Dikonou Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Με 0 διορθώσεις το αβάνς είναι 23 μοίρες ψηλά.....
Kavouras Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Κοίτα σήμερα το ταλαιπώρησα πολύ το μοτέρ. Εάν βγάλει κάνα κουσούρι θα φανεί....Ελα δε θελω τετοια!!! φτου φτου φτου!!! 2
tasossline Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 γι αυτο σου ελεγα τοσο καιρο λογκαρισε ,για να δεις τι γινεται και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μη παθει κατι και πεις μετα ειδες εφταιγε το προγραμμα και οχι η καφριλα σου, καφρε. επισης εχεις και μικρο intercooler γι αυτα που σηκωνεις. 2
Dikonou Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Ε πόσο καιρό ρε παλαβέ κι εσύ. Μια βδομάδα; Χαλαρά θα είμαι πλέον λες και έκανα τα πολλά ανοίγματα έτσι. Τρεις φορές την hi πάτησα...απλά λέω πως ο φόβος φυλάει τα έρημα...... 1
Dikonou Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 γι αυτο σου ελεγα τοσο καιρο λογκαρισε ,για να δεις τι γινεται και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μη παθει κατι και πεις μετα ειδες εφταιγε το προγραμμα και οχι η καφριλα σου, καφρε. επισης εχεις και μικρο intercooler γι αυτα που σηκωνεις. Με άκουσες να λέω κάτι για πρόγραμμα; δηλ. Μέχρι τώρα όλα καλά και μετά θα έχω θέμα; Το κεφάλι μας το τρώμε μόνοι μας με τέτοιες δοκιμές.... Περιμένω απάντηση από φίλο για μεθανόλη.....
Dikonou Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Ελα δε θελω τετοια!!! φτου φτου φτου!!!Γιώργη όλα μες στο πρόγραμμα είναι άμα δοκιμάζεις...τι να λέμε; παπαριές τύπου όλα εντάξει και ξαφνικά το αμάξι δεν πάει; δεν είναι τέτοιος τύπος και το ξέρετε! 2
NASSOS Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Ε πόσο καιρό ρε παλαβέ κι εσύ. Μια βδομάδα; Χαλαρά θα είμαι πλέον λες και έκανα τα πολλά ανοίγματα έτσι. Τρεις φορές την hi πάτησα...απλά λέω πως ο φόβος φυλάει τα έρημα...... Μόνο 3 φορές πάτησες?Έλα ρε και πρόλαβες? 1
Dikonou Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 (edited) Τι να προλάβω ρε; θεωρητικά μιλάμε....και μόνο..... Edited March 30, 2016 by Dikonou
iliasr38 Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) Εγω παντως οταν λογκαρα στην μεγαλη πιεση, δυναμωνα το ραδιοφωνο για να μην ακουσω το κραου..αμεσως μετα το λογκ, αναβα ενα τσιγαρο! Α το ραδιοφωνο το εχω στα χαμηλα ξανα, αρα κινειται το εργαλειο!! Edited March 30, 2016 by iliasr38 2
Dikonou Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Δε φταίει κανένας άλλος...εγώ που κάθομαι και γράφω.... Χαχαχαχαχαχα 2
Kavouras Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 (edited) Εγω παντως οταν λογκαρα στην μεγαλη πιεση, δυναμωνα το ραδιοφωνο για να μην ακουσω το κραου..αμεσως μετα το λογκ, αναβα ενα τσιγαρο! Α το ραδιοφωνο το εχω στα χαμηλα ξανα, αρα κινειται το εργαλειο!! το σωστό είναι: κατεβασμένα παράθυρα και go-pro στις 4 γωνιές του ορίζοντα για να πιάσεις σε πλάνο όλα τα ανταλλακτικά που θα σκορπίσουν. Αν τελικά δε γίνει τίποτα, με απογοητευμένο ύφος, δυναμώνεις το ράδιο, κρεμάς το χέρι έξω από το παράθυρο και κάνεις μια τζούρα από το τσιγάρο που κάπνιζες πριν το πάτημα σκεπτόμενος τι πήγε στραβά(?? ??) Edited March 31, 2016 by Kavouras 4
KeM Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Με 0 διορθώσεις το αβάνς είναι 23 μοίρες ψηλά..... Κόψε... Sent from my iPhone using Tapatalk
Dikonou Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 (edited) Τι να κόψω ρε μια χαρά πάει με νορμάλ πιέσεις......απλά μετά έχω διορθώσεις....επιβεβλημένη η χρήση μεθανόλης. Edited March 31, 2016 by Dikonou 3
mariosA4 Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 όταν βάλεις με το καλό το κιτ θυμίσου να πάρεις την καθαρή μεθανόλη (98%) χρησιμοποιώντας τιμολόγιο από κάποιον φίλο χρωματοπώλη γιατι πλεόν δεν την πουλάνε σε ιδιώτες. Αυτη με τα πρόσθετα είναι φθηνότερη αλλά το τολουόλιο που έχει μέσα είναι ωρολογιακή βομβα για τις σωληνώσεις και το μοτέρ γενικότερα οπότε προσοχή... αν θές λεπτομέρειες με πμ 4
Dikonou Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Σήμερα έγινε ετοιμασία από δαγκάνες και βάσεις για να δεχτούν το χρώμα. Εντός εβδομάδος πιστεύω θα έχει τελειώσει το βάψιμο η τοποθέτηση και θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι. 2
tasossline Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 μπραβο τεκνο μου ευγε , να φερω να κανεις και τα δικα μου 2
Recommended Posts