Dikonou Posted May 17, 2017 Author Posted May 17, 2017 (edited) Κοιτά το δικό μου να δεις πως ακομα και έτσι ο μπροστά προφυλακτήρας ειναι λιγο πιο χαμηλά Edited May 17, 2017 by Dikonou
tasossline Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 θα χρειαστει ΣΙΓΟΥΡΑ πλαϊνα αλλιως θα ειναι σαν NISSAN NAVARA , διαλεξε και παρε ή βαζεις και πλαίνα να γουσταρουμε ή θα εχεις ενα NISSAN NAVARA . Εσυ εχεις τη πιτα εσυ και το μαχαιρι 1
Prince_73 Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Κοιτά το δικό μου να δεις πως ακομα και έτσι ο μπροστά προφυλακτήρας ειναι λιγο πιο χαμηλά IMG_0533.JPG φαντάσου πως θα είσαι λοιπόν με τον s3 bumper...εγώ βασικά κοίταζα για s-line, δεν έβρισκα κανά καλό μεταχειρισμένο στην αγορά (ελληνική, όχι e-bay), ο καινούργιος ήταν απαγορευτικός ως κόστος, οπότε έμεινα στα αυγά μου!! 1
Dikonou Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 Εάν δεν αλλάξει στο ύψος που έτσι ειναι θα μένει ως έχει. Με την τοποθέτηση θα ξανά βγάλω φωτό, έτσι για να ξέρουμε.
Dikonou Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 Άλλαξα σήμερα τα ballast και παράσιτα ΤΕΛΟΣ. Πάει κι αυτό.... 5
Paladin Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 (edited) Κοιτά το δικό μου να δεις πως ακομα και έτσι ο μπροστά προφυλακτήρας ειναι λιγο πιο χαμηλά IMG_0533.JPG εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα ωραιο??? κ αν μπουν πιο φαρδια μαρσπιε θα γινει λιγακι καγκουρε? ειναι στο απολυτα σωστο οριο θα ελεγα..διακρητικο κ επιθετικο οσο πρεπει...προσωπικη υποκειμενικη αποψη Edited May 19, 2017 by Paladin 2
Kavouras Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα ωραιο??? κ αν μπουν πιο φαρδια μαρσπιε θα γινει λιγακι καγκουρε? ειναι στο απολυτα σωστο οριο θα ελεγα..διακρητικο κ επιθετικο οσο πρεπει...προσωπικη υποκειμενικη αποψη Εγώ λέω να βάλει τα μαρσπιέ να τον περνάω μετά λόγω αεροδυναμικής. 3
Dikonou Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Καλά εσένα πρέπει να σε έχω στο περίμενε καιρό, άντε 5χερια σε πέρασα χαχααχααχαχα
Dikonou Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Λοιπον ύψος δικού μου και S3 προφυλακτήρα το ίδιο!!!!!!!!! Άντε να δω ποτέ θα ειναι όλα οκ να τα βάλω! Για την ώρα περιμένω τον φανοποιο να βγάλουμε σωστα το χρωμα με κωδικό....και οποια παρέκκλιση! 3
Dikonou Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 (edited) Και throttle pipe επιτέλους! 60mm εξωτερικη. Edited June 2, 2017 by Dikonou 9
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Και μετά απο δοκιμή σήμερα να δούμε εάν πήραμε κάτι, νταξ χαλαρά 20 άλογα......είδα πως στην μηχανική πίεση έχω λιιιγο λιγότερο πίεση αρχικά....1 αντί για 1.05 με 1.08 που έβλεπα ( Κλάιν μαιν θα μου πείτε & θα έχετε δίκιο! ) και ψηλά κρατάει λιγο καλύτερα, αντί για 0.87-0.89 τωρα είμαι στο 1 καρφί. Μπορεί να έχει να κάνει και με τυχόν σφίξιμο στα κολαρα πριν και μετά, να έχανα απο κάπου δηλ αλλα φαίνεται πρόθυμο λιγο στα ψηλά. Α! ΟΕΜ διάσταση throttle pipe 54mm εσωτερικα στα στόμια με στένωση στο ενδιάμεσο τμήμα,ενώ τωρα 57mm all over.
escape_A3 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Και throttle pipe επιτέλους! 60mm εξωτερικη. IMG_0726.JPG Ωραία δουλειά σου έχει κάνει πάντως!!! ...από περιέργεια, η διάσταση ακριβώς στη μέση της κάτω μεγάλης γωνίας, ποσό πάχος έχει; Ρωτάω γιατί συνήθως εκεί, με τον κουρμπαδορο στενεύει...και επίσης, που το έφτιαξες; (αν θες πμ)
tasossline Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Και μετά απο δοκιμή σήμερα να δούμε εάν πήραμε κάτι, νταξ χαλαρά 20 άλογα......είδα πως στην μηχανική πίεση έχω λιιιγο λιγότερο πίεση αρχικά....1 αντί για 1.05 με 1.08 που έβλεπα ( Κλάιν μαιν θα μου πείτε & θα έχετε δίκιο! ) και ψηλά κρατάει λιγο καλύτερα, αντί για 0.87-0.89 τωρα είμαι στο 1 καρφί. Μπορεί να έχει να κάνει και με τυχόν σφίξιμο στα κολαρα πριν και μετά, να έχανα απο κάπου δηλ αλλα φαίνεται πρόθυμο λιγο στα ψηλά. Α! ΟΕΜ διάσταση throttle pipe 54mm εσωτερικα στα στόμια με στένωση στο ενδιάμεσο τμήμα,ενώ τωρα 57mm all over. Οσο ανοιγει η διαμετρο στις σωληνωσεις τοσο πεφτει το "οβερ" να το πουμε αλλα κερδιζεις σε σταθερη συνηθως . Καταλα εισαι για το π..ς γιατι δεν λες να σταματησεις λιγο το εχεις παραγ......ς το θεμα , αστο λιγο να ηρεμησει το καημενο. 3
PanA4 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Οσο ανοιγει η διαμετρο στις σωληνωσεις τοσο πεφτει το "οβερ" να το πουμε αλλα κερδιζεις σε σταθερη συνηθως . Καταλα εισαι για το π..ς γιατι δεν λες να σταματησεις λιγο το εχεις παραγ......ς το θεμα , αστο λιγο να ηρεμησει το καημενο. Χαχαχαχα! Τάσο , είσαι θεός!!! 2
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Ήρθαν γωνιές έτοιμες χωρίς στένωση 60mm παντού. 1
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Άλλος πσιρνει τηλ και ζητάει εισαγωγη Τασουλη! κι εγώ το έχω παρακάνει; καλαααααααα 1
tasossline Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Άλλος πσιρνει τηλ και ζητάει εισαγωγη Τασουλη! κι εγώ το έχω παρακάνει; καλαααααααα Για σταματα ρε σαχλαμαρα που σε παιρνει αλλος τηλ για εισαγωγη , δεν ξερεις τι να πεις και αλλαζεις συζυτηση ....... Εγω παντως οχιιιι, δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.... ειπαμε μαμα θα το αφησω εξαλλου , τωρα ποιος σε παιρνει και τι σου λεει δεν ξερω.... 1
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Ωραία δουλειά σου έχει κάνει πάντως!!! ...από περιέργεια, η διάσταση ακριβώς στη μέση της κάτω μεγάλης γωνίας, ποσό πάχος έχει; Ρωτάω γιατί συνήθως εκεί, με τον κουρμπαδορο στενεύει...και επίσης, που το έφτιαξες; (αν θες πμ) Όπως ειπα και λιγο πιο πάνω κολλήσαμε έτοιμες γωνιές 60αρες....το έφτιαξα εδώ σε ντόπιο δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με τέτοια project, αλλα κυρίως δείχνει αμέριστη υπομονή στις ιδιοτροπίες μου... για να το πω πιο απλά φεύγοντας εγώ ( όρθιος και χωρίς τραυματισμούς ) ψάχνει για ηρεμιστικά ο χριστιανός.
Recommended Posts