escape_A3 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Όπως ειπα και λιγο πιο πάνω κολλήσαμε έτοιμες γωνιές 60αρες....το έφτιαξα εδώ σε ντόπιο δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με τέτοια project, αλλα κυρίως δείχνει αμέριστη υπομονή στις ιδιοτροπίες μου... για να το πω πιο απλά φεύγοντας εγώ ( όρθιος και χωρίς τραυματισμούς ) ψάχνει για ηρεμιστικά ο χριστιανός. Μπράβο του...σπανίζουν τέτοιοι μάστορες. 1
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 Εδώ άλλη μια απο την αντίθετη μεριά να δεις πως ειναι η γωνία που λες
tasossline Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Εδώ άλλη μια απο την αντίθετη μεριά να δεις πως ειναι η γωνία που λες IMG_0725.JPG απο δουλειεα τελεια απο τιμη? 1
escape_A3 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Είναι "τίμια", γιατί έχει κόψει και τα στόμια από έτοιμες σωλήνες (έχει τα εξογκώματα για να ασφαλιζει καλύτερα τα κολλάρα, πράγμα το οποίο δεν έχω δει σε ανοξείδωτη σωλήνα-τα δαχτυλίδια εννοώ) 1
Dikonou Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 (edited) Όχι δεν έχει κόψει έτοιμα στόμια, έχει μηχάνημα που τα κάνει ο ίδιος και δια του λόγου το αληθές Πριν τις κολλήσεις Edited June 3, 2017 by Dikonou 1
Prince_73 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Όλα καλά και ωραία, 400αρησες τουλάχιστον να ηρεμήσεις και εσυ, να ηρεμήσουμε και εμείς ή έχει και συνέχεια? 1
tasossline Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Λοιπον βγαλε την παλιο κ04 να βαλουμε μια ttrs/rs3 επανω μαζι με μπεκ opel gt για να τελειωνει το παραμυθι, μην στεναχωριεσαι δεν θα δωσεις πολλα δωσε το οκ και εγω θα τα κανονισω, αντε μας τα εχεις κανει τσουρεκια , εχεις αλαξει σωληνες-σωληνακια για να κερδισεις αλογα με το μυαλο σου, φτανει επιτελους φτανει, σε λιγο θα αλλαξεις και τα σωληνακια απο τις πιτσιλιθρες με μεγαλυτερης διαμετρου μηπως κερδισεις και απο εκει κανενα αλογο, σταματα αηδια καταντησες ...... σιχαμερε ε σιχαμερε. Δεν σε κραζουμε και εχεις ξεφυγει εντελως....... 6 1
Prince_73 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Λοιπον βγαλε την παλιο κ04 να βαλουμε μια ttrs/rs3 επανω μαζι με μπεκ opel gt για να τελειωνει το παραμυθι, μην στεναχωριεσαι δεν θα δωσεις πολλα δωσε το οκ και εγω θα τα κανονισω, αντε μας τα εχεις κανει τσουρεκια , εχεις αλαξει σωληνες-σωληνακια για να κερδισεις αλογα με το μυαλο σου, φτανει επιτελους φτανει, σε λιγο θα αλλαξεις και τα σωληνακια απο τις πιτσιλιθρες με μεγαλυτερης διαμετρου μηπως κερδισεις και απο εκει κανενα αλογο, σταματα αηδια καταντησες ...... σιχαμερε ε σιχαμερε. Δεν σε κραζουμε και εχεις ξεφυγει εντελως....... Τι του τα λες έτσι χύμα?? αυτός θα πάει να τα κάνει!!!!!!!! 2
Prince_73 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 είσαι αγιάτρευτος...περίμενε από τον Τάσο νέο ξ@χ@σμα!!! 1
Dikonou Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Χρωμα επιτυχία καααααργα τουλάχιστον αεροτομή που έκανα πρόβα.... Προφυλακτήρας κομπλέ, το ίδιο και οι γρίλιες στα προβολακια βαμμένες στο χρωμα του διάχυτη, μαζί με καπάκια καθρεφτών. Άντε την Πέμπτη που θα έχω χρόνο να τα περάσω και να βάψω και φανάρια.....
Kavouras Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Χρωμα επιτυχία καααααργα τουλάχιστον αεροτομή που έκανα πρόβα.... Προφυλακτήρας κομπλέ, το ίδιο και οι γρίλιες στα προβολακια βαμμένες στο χρωμα του διάχυτη, μαζί με καπάκια καθρεφτών. Άντε την Πέμπτη που θα έχω χρόνο να τα περάσω και να βάψω και φανάρια..... IMG_0732.JPG ????????!!!!!!
tasossline Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Χρωμα επιτυχία καααααργα τουλάχιστον αεροτομή που έκανα πρόβα.... Προφυλακτήρας κομπλέ, το ίδιο και οι γρίλιες στα προβολακια βαμμένες στο χρωμα του διάχυτη, μαζί με καπάκια καθρεφτών. Άντε την Πέμπτη που θα έχω χρόνο να τα περάσω και να βάψω και φανάρια..... IMG_0732.JPG ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ε ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π....Α , τι να σου πω, δεν βαζεις μυαλο με τιποτα , τα φαναρια γιατι να τα πειραξεις? Καλα για τη loba δεν το πιστευω Παναγιωτη, αποκλειεται να εκανε τετοια κινηση Edited June 6, 2017 by tasossline 2
tasossline Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Πίσω ρε ένα τόνο πιο σκούρο... Τον τονο το δικο σου τον ξερωωωωω....... καλαααααααα 1
tasossline Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Μη σου ρίξω καμία βαριά και περισπωμένη..... ΡΙΞΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ ........ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΝΑΕΙ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 2
Dikonou Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία ειναι σα να φωνάζετε..... 4
tasossline Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία ειναι σα να φωνάζετε..... Nαι αυτο σε πειραξε εσενα και οχι αυτα που γραφεις και που κανεις....
Dikonou Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Να σε δώ μωρή........τα έργα σου σε λίγο καιρό που θα αρχίσεις τις μοντίφες στο δικό σου που μας κάνεις τον ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ!!!!!!!!!!!!! 3
tasossline Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Να σε δώ μωρή........τα έργα σου σε λίγο καιρό που θα αρχίσεις τις μοντίφες στο δικό σου που μας κάνεις τον ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ!!!!!!!!!!!!! βρε ουσττττττ απο εδω που θα μου πεις για τα εργα μου 1
Recommended Posts