Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Ρε κοφτε το δούλεμα, που θα μου 350 μόνο!!!!!! Άκου εκεί!!!!!!
Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 τι 350, τι 360, τι 380....πραγματικά Τάσο και Δημήτρη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!! η φήμη του dikonou φτάνει και Ιαπωνία μεριά!!! Εμείς με τα "πενιχρά" 250 τι να πούμε δηλαδή??? Μια χαρά είσαι!!!! Απόλαυσε το μέχρι να πας σε μεγαλύτερο!!!!!
Prince_73 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Μια χαρά είσαι!!!! Απόλαυσε το μέχρι να πας σε μεγαλύτερο!!!!! Ποιός Αλέκος???????
Audzig Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ρε καθίστε καλά γιατί το τοπικ το διαβάζει και το φιλαράκι κι μας που από τα 250+ πήγε στα 105.... Τασο μην τους ακούς φίλε... Υγ: Ωχχχχ...θα μας γ@€&σει τώρα..... 2
tasossline Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 τι 350, τι 360, τι 380....πραγματικά Τάσο και Δημήτρη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!!!!!!! η φήμη του dikonou φτάνει και Ιαπωνία μεριά!!! Εμείς με τα "πενιχρά" 250 τι να πούμε δηλαδή??? Ρε καθίστε καλά γιατί το τοπικ το διαβάζει και το φιλαράκι κι μας που από τα 250+ πήγε στα 105.... Τασο μην τους ακούς φίλε... Υγ: Ωχχχχ...θα μας γ@€&σει τώρα..... Τι εγινε ρε αλανια , πως παει? βλεπω καποια ειρωνια και καποια κοροϊδία ως προς το προσωπο το δικο μου και του φιλτατου dikonou ? Σηκωσατε κεφαλι και εσεις ρε γατακια? ε? Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω , ουουουουυουο να μου χαθειτε ρεμαλια της κοινωνιας, ε ρεμαλια, δηλαδη για να εχουμε το καλο ερωτημα ειναι σωστο ενω πανω απο 350 δεν δουλευουν καλα να λεει ο αλλος (dikonou) οτι το δικο του εβγαλε 355? ε? οχι πειτε μου ρε, πειτε μου, να μην σπασω τωρα το pc στα δυο. Οσο για σενα Δημητρακι(audzig) , μη τολμησεις να παρεις τηλ για να ρωτησεις για το παλιο αμαξο σου και να με ρωτησεις απο τα 230 τι να κανεις για να το πας πιο πανω, σε εσκισα να το ξερεις . Aκου εκει μας την λεει κιολας που απο τα 250 πηγαμε στα 105 , εεεεεεεεε ρε π....α και γ......σι που θελεις, αλλα εγω φταιω κανεις αλλος , που δεν το εκανα απο την αρχη ωστε τωρα να με φωναζεις θειο τασο. 1
Kavouras Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Τι εγινε ρε αλανια , πως παει? βλεπω καποια ειρωνια και καποια κοροϊδία ως προς το προσωπο το δικο μου και του φιλτατου dikonou ? Σηκωσατε κεφαλι και εσεις ρε γατακια? ε? Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω , ουουουουυουο να μου χαθειτε ρεμαλια της κοινωνιας, ε ρεμαλια, δηλαδη για να εχουμε το καλο ερωτημα ειναι σωστο ενω πανω απο 350 δεν δουλευουν καλα να λεει ο αλλος (dikonou) οτι το δικο του εβγαλε 355 354,48? ε? οχι πειτε μου ρε, πειτε μου, να μην σπασω τωρα το pc στα δυο. Οσο για σενα Δημητρακι(audzig) , μη τολμησεις να παρεις τηλ για να ρωτησεις για το παλιο αμαξο σου και να με ρωτησεις απο τα 230 τι να κανεις για να το πας πιο πανω, σε εσκισα να το ξερεις . Aκου εκει μας την λεει κιολας που απο τα 250 πηγαμε στα 105 , εεεεεεεεε ρε π....α και γ......σι που θελεις, αλλα εγω φταιω κανεις αλλος , που δεν το εκανα απο την αρχη ωστε τωρα να με φωναζεις θειο τασο. fixed
Audzig Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ήξερα τι έχω να ακούσω όταν το έγραφα..... Σας είπα θα μας γ@#%σει....... Θείο Τασο σε πειράζω.... 1
PanA4 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Με όλα αυτά που λέτε θα με κάνετε να μετρησω μεσα στο κατακαλόκαιρο!!! Χωρίς μπεκ για να δω που είμαι! 4
tasossline Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Με όλα αυτά που λέτε θα με κάνετε να μετρησω μεσα στο κατακαλόκαιρο!!! Χωρίς μπεκ για να δω που είμαι! Μετρα και εσυ να δουμε τι θα βγαλεις. οχι μετρα για να λυθει η απορια μας 1
GTaros Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) Υπαρχει και ο δρομος για δοκιμές. Τα νουμερα δε λενε παντα την αλήθεια. Edited July 31, 2017 by GTaros 2
Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Ποια απορία ρε......δρόμος μόνο.....απλά εγώ ότι ρύθμιση και να κάνω, πάντα μα πάντα θα μετρήσω Βόλο.....εκεί έχω μέτρο σύγκρισης για ότι έχω κάνει ως τωρα.... Σιγά που θα φαγωθούμε για 5 μουλάρια....... Το ζήτημα απ ότι κατάλαβα, ειναι το τι μπορεί να περιμένει κανείς κάνοντας κάποια βήματα σε Τούρμπο περιφερειακά. Και μέτρα φθινόπωρο χειμώνα καταπονείται λιγότερο το μοτέρ..... 1
xrhstosa4b6 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Εγώ μπερδεύτηκα. Ήθελα να αγόρασω 1.8 tfsi αλλά μόνον αν βγάλει πάνω από 355.1 άλογα. Τώρα βλέπω ότι σταματάει στα 355. Θα πάω να αγοράσω κάτι αλλο λοιπόν Ρε Σορρι που σας πειραζω αλλά το κάνω καλοπροαίρετα και γιατί με κάνατε να ξεραθώ στα γέλια (με την καλή έννοια ) που πιο πάνω γράφατε αν έχει 340-350 άλογα. Και τώρα κάπως πιο σοβαρά. Νομίζω ότι γενικά σε αυτά τα νούμερα τα 10 άλογα πάνω ή κάτω παίζουν εύκολα ανάλογα με τη θερμοκρασία και φυσικά από την ίδια την απόκλιση του δυναμομετρου. Έχει σαν μηχάνημα και αυτό το περιθώριο λάθους 1
PanA4 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Βασικά έλεγα να δροσίσει πρωτα. Η αλήθεια είναι πως έχω μεγαλη περιέργεια!
Audzig Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 (edited) Μητσο άσχετο αλλά μιας και αναφερθήκαμε στις εποχές....τι διαφορά έχεις στα γραμμάρια του μαφ το καλοκαίρι σε σχέση με τον χειμώνα;;;; Edit: ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις στοιχεία...χαχαχα Edited July 31, 2017 by Audzig
Prince_73 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Τι εγινε ρε αλανια , πως παει? βλεπω καποια ειρωνια και καποια κοροϊδία ως προς το προσωπο το δικο μου και του φιλτατου dikonou ? Σηκωσατε κεφαλι και εσεις ρε γατακια? ε? Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω , ουουουουυουο να μου χαθειτε ρεμαλια της κοινωνιας, ε ρεμαλια, δηλαδη για να εχουμε το καλο ερωτημα ειναι σωστο ενω πανω απο 350 δεν δουλευουν καλα να λεει ο αλλος (dikonou) οτι το δικο του εβγαλε 355? ε? οχι πειτε μου ρε, πειτε μου, να μην σπασω τωρα το pc στα δυο. Οσο για σενα Δημητρακι(audzig) , μη τολμησεις να παρεις τηλ για να ρωτησεις για το παλιο αμαξο σου και να με ρωτησεις απο τα 230 τι να κανεις για να το πας πιο πανω, σε εσκισα να το ξερεις . Aκου εκει μας την λεει κιολας που απο τα 250 πηγαμε στα 105 , εεεεεεεεε ρε π....α και γ......σι που θελεις, αλλα εγω φταιω κανεις αλλος , που δεν το εκανα απο την αρχη ωστε τωρα να με φωναζεις θειο τασο. Θείο Τάσο, δεν θα το ξανακάνω, μάρτυς μου το Τούρμπο, εεεε ο Θεός ήθελα να πω!!!
Angelos9988 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Ωραία τα άλογα αλλά σαν τη ροπή δεν είναι. Ροπή πόσο βγάζει και σε τι στροφές με κ4 το 1.8 ;
Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Πως θα το ρυθμίσεις ειναι το θέμα.....ξέσπασμα απο χαμηλά θέλει σίγουρα μπιελες ενίσχυση δηλ το μοτέρ. Με μικρότερο οβερ μπορεί ν αντέξει με προσεκτική συντήρηση. Με δίμπαρο έφτασε 51.5 ροπή ( και την ψυχή στο στόμα. - και το τηλ του συνεργείου στο άλλο )
Kavouras Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Μητσο άσχετο αλλά μιας και αναφερθήκαμε στις εποχές....τι διαφορά έχεις στα γραμμάρια του μαφ το καλοκαίρι σε σχέση με τον χειμώνα;;;; Edit: ρωτάω γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις στοιχεία...χαχαχα Δεν ειναι τα γραμμάρια τοσο που κανουν τη διαφορα οσο η θερμοκρασία εισαγωγης. 2
Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Ε όσο πιο χαμηλή η ΙΑΤ τόσο πιο πυκνός ο αέρας και μπορεί να πάρουν και λιγο πάνω τα γραμμαρια. Εξαρτάται απο το εάν ο προγραμματιστής έχει πειράξει με το καλιμπραρισμα τον maf και την ευαισθησία του. Με το revo έβλεπα κοντά στα 10 γραμμαρια χειμώνα καλοκαίρι. Στο υπάρχον σεταπ κοντά στα 6-8 γραμμαρια.
Audzig Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Δεν ειναι τα γραμμάρια τοσο που κανουν τη διαφορα οσο η θερμοκρασία εισαγωγης. Ξέρω Γιώργο αλλά μάλλον πρόκειται για κλασμενο μαφ... Γι αυτό ρωταω
Dikonou Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 10 gr/s λιγότερα το καλοκαίρι;;;; Ε ναι βρε! 1
Audzig Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Ε ναι βρε! Άρα με 30 gr/s λιγότερα μάλλον πάμε για μαφ.... Πρώτη μέτρηση με 4 βαθμούς εξωτερική και δεύτερη με 29.... Δυστυχώς δεν έχω εικόνα για το τι γίνεται σε ενδιάμεσες θερμοκρασίες... Υπάρχουμε και εμείς που λογκαρουμε δυο φορές τον χρόνο....χαχα 2
Recommended Posts