Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δεν ξέρω Δημήτρη αν απέδιδαν όσο έλεγαν παντως μαμά ΤΤ 225 δεν εχει καμια ελπιδα με μαμα S2000 και αν ξέρει κάποιος να ξεκινάει το Honda, το ΤΤ δεν έχει ελπίδες ούτε από στάση...

Όσον αφορά το ΤΤ, προσωπικά μόνο λουκ 3.2 ή rieger θα έπαιρνα ή θα πήγαινα... Αυτες οι μεγάλες μάσκες νομίζω το χαλάνε πολυ...

Μα και ΟΕΜ το ΤΤ225, επίσης πάνω από 190 ίππους δεν έβγαλε ποτέ. Αν προσθέσεις την χειρότερη αεροδυναμική του και το βάρος του σε σχέση με το s2000, είναι λογικό να τρώει φόλες σε ΟΕΜ καταστάσεις.

Δημήτρης

Posted

Tα honda πάντως, ουδέποτε απέδωσαν πάνω από 190 hp. Από άποψη κινητήρα, το εντάσσω στα χειρότερα ever, όπως και τον V8 atmo του RS4/RS5.

Δημήτρης

Δημήτρη ειμαι ξεκάθαρα υπέρ των τούρμπο κινητήρων και αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που ήρθα στην Audi και απέκλεισα BMW και οποιαδήποτε άλλη ιαπωνική μάρκα.

Απλα έχοντας περάσει απο wankel και έχοντας συμβιώσει για κανά μήνα με typeR δεν μπορω να ξεχάσω τον τροπο που γαζωνουν ανεβάζοντας στροφές ούτε τα joystick κιβώτια. Οπότε ακόμη και αν μένουν πισω σε 0-100 η 80-140 και 150-200 παραμένουν τοτεμ τουλαχιστον στο δικο μου μυαλό..

Posted

Δημήτρη ειμαι ξεκάθαρα υπέρ των τούρμπο κινητήρων και αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που ήρθα στην Audi και απέκλεισα BMW και οποιαδήποτε άλλη ιαπωνική μάρκα.

Απλα έχοντας περάσει απο wankel και έχοντας συμβιώσει για κανά μήνα με typeR δεν μπορω να ξεχάσω τον τροπο που γαζωνουν ανεβάζοντας στροφές ούτε τα joystick κιβώτια. Οπότε ακόμη και αν μένουν πισω σε 0-100 η 80-140 και 150-200 παραμένουν τοτεμ τουλαχιστον στο δικο μου μυαλό..

Καλά σίγουρα ο καθένας έχει την προτίμησή του, σε σχέση με τους κινητήρες. Εγώ αναφέρθηκα στην απόδοσή τους και μόνο κι όχι στην προσωπική ευχαρίστηση που βιώνει ο εκάστοτε οδηγός.

Δημήτρης

• Like 1