roulias I5 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 το 5κυλινδρο της audi,το μοτερ που με εκανε και ερωτευτηκα αυτα τα αυτοκινητα γιατι ηταν και ειναι ακομα και τωρα μοναδικα!!! εχοντας μπολικη τρελα και αγαπη για το αθλημα και αρκετες γνωσεις αποφασισα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα. να βαλω το 5κυλινδρο στο Α4 μου.Εχει λιγες μερες που παραλαβα το μοτερ μετα απο πολυ ψαξιμο και αρκετα τηλ σε γνωστους. Δεν μπορουσα να κρατηθω λοιπον και εκανα το ποστ μου να μοιραστω μαζι σας την τρελα μου. Για οσους δεν γνωριζουν αλλα και για αυτους που γνωριζουν ειναι το 5κυλινδρο με τα 2.5 λιτρα μεταβλητο χρονισμο κεφαλη σαν το tfsi 2.0 το μοτερ αυτο το φορανε τα new beetle,jetta,golf 5 σε ατμοσφαιρικη μορφη με μολις 170ΗΡ θα μου πουν μερικοι,εχεις και αλλες επιλογες! κατα την γνωμη μου επειδη το εχω ψαξει πολυ ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ γιατι, στροφαρει απιστευτα εχει λιγοτερο βαρος απο ολα τα αλλα (εκτος 20V) ειναι ανθεκτικοτερος απο ολους τους αλλου και τελος η μοναδικοτητα του ηχου του!!! μερικες φωτο απο το μοτερ 8
roulias I5 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 δεν μπορω να βαλω πολλες φωτο ας βοηθησει καποιος
Dimitris_Kon Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Είναι το γνωστό "αμερικάνικο" μοτέρ. Καλορίζικο και καλές μόντες! Δημήτρης
roulias I5 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Είναι το γνωστό "αμερικάνικο" μοτέρ. Καλορίζικο και καλές μόντες! Δημήτρης ευχαριστω φιλε ετσι ακριβως,το αμερικανικο
georgio3gr Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Καλο κουραγιο Χριστοδουλε και με το καλο να το ολοκληρωσεις!!! 1
roulias I5 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Καλο κουραγιο Χριστοδουλε και με το καλο να το ολοκληρωσεις!!! ευχαριστω γιωργο,δεν μπορω να βαλω αλλες φωτο ρε γιατι;
georgio3gr Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 ευχαριστω γιωργο,δεν μπορω να βαλω αλλες φωτο ρε γιατι; Ανεβασε τες σε καποιο site (πχ photobucket) και βαλε τα λινκ εδω... Αν δεν μπορεις, στειλ'τες σε μενα στο FB και θα σου τις ανεβασω... 1
roulias I5 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Ανεβασε τες σε καποιο site (πχ photobucket) και βαλε τα λινκ εδω... Αν δεν μπορεις, στειλ'τες σε μενα στο FB και θα σου τις ανεβασω... θα στις στειλω στο fb 1
dj-xatzi Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Καλοριζικο Χριστοδουλε !!!! Καλο μονταρισμα και απροβληματιστο να ειναι σου ευχομαστε.....
Giannis20vt Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Χριστοδουλε, καλο παιδεμα (ξερω οτι το γουσταρεις) και καλά αποτελέσματα. Εχεις πολύ τρέλα και εσυ, ηρθες και εδεσες με το club. 1
mariosA4 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 ευχομαι το αποτελεσμα να σε δικαιώσει φίλε, καλή συνέχεια !
roulias I5 Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 ευχαριστω παιδια ετοιμαζω και καποια κομματια στο cnc οπως το ψευτοκαπακο και την πολλαπλη εισαγωγης θα βαλω φωτο μολις τα εχω ετοιμα
georgio3gr Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Παραθέτω κάποιες φωτό που μου έστειλε ο Χριστόδουλος...
roulias I5 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 σημερα πηγα τον κορμο και τον στροφαλο για μετρημα στο ρεκτιφιε και ηταν αψογα,δεν με ενδιεφερε και τοσο ο κορμος γιατι θα ανοιχτει σε μεγαλυτερο αυτο που με ενοιαζε ηταν ο στροφαλος ο οποιος ηταν μηδεν απο ανοχες τελειος δλδ θελω να παρω τις μπιελες αποτην http://www.uspmotorsports.com/Integrated-Engineering-144x22-Tuscan-2.5L-TTRS.html αλλαφοβαμαι για τελωνειο ξερει κανεις κατι να μου προτεινει; αν ηταν καποια αλλη μαρκα εχω ακρες να τις επαιρνα καλη τιμη..
Dimitris_Kon Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Ουτε κατά διάνοια Χριστόδουλε, θα σε τσακίσουν, αγόρασέ τις από εδώ - γνώμη μου. Δημήτρης
roulias I5 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 μου ειπαν πολλα ρε δημητρη πιστονια μπιελες κουζινετα =2000 ευρω βεβαια ειναι CUSTOM λενε αλλα την ψαχνω μηπως ερθει ενας φιλος απο το αμερικα τωρα το πασχα και τις βαλει στις αποσκευες του,τις μπιελες θελω πιο πολυ τα πιστονια τα παιρνω καλυτερη τιμη..
roulias I5 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 (edited) σημερα εκανα ογκομετρηση το χωρο καυσης και μου εδειξε 44,8 ml το παραξενο ειναι οτι το μμα πιστονι του εχει γουβα στο πανω μερος σαν τα τουρμπο μετρωντας την μου εδειξε 10 ml !!! ξερει καποιος ποσα ml εχει η κεφαλη των tfsi για 2λιτρα λεω Edited April 6, 2015 by roulias I5 1
Recommended Posts