Dimitris_Kon Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ναι,θα μειωθεί ο ήχος της και θα αλλάξει κια η χρειά αλλά με τον maf δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.Αν μιλάμε για την HKS SSQV τότε δεν θέλεις ούτε ρύθμισμα,είναι αυτόματη διπλού εμβόλου.Απο την μαμά θα κάνει ελαφρώς πιο δυνατά βέβαια αλλά όχι πολύ.Δεν ξέρω αν φοράς τίποτα στην εισαγωγή σου,αλλά αν τοποθετήσεις ελεύθερο φίλτρο στο μαμά κουτί ή βάλεις καμιά φιλτροχοάνη,ο ήχος ενισχύετε λίγο ακόμα. Είναι σωστός σε αυτά που λέει Μαρίνο. Και στο προηγούμενο Α3 1800 20VT που είχα, με την HKS δούλευε μια χαρά και ο λόγος είναι αυτός που προανέφερε. Δημήτρης 1
marios81 Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Αύριο θα ξαναβαλω τη σκαστρα και θα logαρουμε το αμάξι στο ρελαντί που σβήνει να δουμε αν μπορεί να διορθωθεί μέσω remap.
marios81 Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Στο manual τηςhks αναφερει οτι χρειάζεται διαφορετικό spring load setting γιακαθε αμαξι.Ξερει καποιος τι ρυθμιση θελει το δικο μας;
marios81 Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 (edited) Η σκαστρα μπήκε και εν κινήσει δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα (απώλεια ισχυος-κομπιασματα ) το πρόβλημα εμφανιζεται σε μια πχ ανηφόρα απο στάση αν ανεβασω λίγο την πρωτη(2500 περιπου ) για να παρκαρω μετα πατήσω συμπλέκτη το αμάξι πέφτει 400-500 στροφές κανει ενα δυο κομπιασματα και σβήνει.Το ίδιο και πιο έντονο το κανει με την όπισθεν. Καμια ιδέα; Edited June 6, 2015 by marios81
mariosA4 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 μηπως εχεις κανα μπεκ βουλωμένο ; αν εχεις vag com κανε ένα log μηπως έχεις misfires και σου σβηνει χαμηλα΄. τα misfires ειναι στο block 16 -17
TitaniumRx Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Στο manual τηςhks αναφερει οτι χρειάζεται διαφορετικό spring load setting γιακαθε αμαξι.Ξερει καποιος τι ρυθμιση θελει το δικο μας; Δεν έχω υπόψιν μου HKS που να παίρνει ρύθμισμα απο ελατήριο.Είναι αυτόματη και αν κρίνω απο τα χρήματα που έδωσες,τα οποία είναι λίγα για HKS,δεν είναι γνήσια.Έχει βίδα ρυθμίσεως απο πίσω η δικιά σου?Η HKS δεν έχει καμία βίδα να ρυθμίσεις.Για ανέβασε καμιά φωτογραφία της να την δούμε. Επίσης η HKS έχει βγάλει και ένα προιόν για παρόμοια προβλήματα με το δικό σου,το EIDS.Δεν στο κάτω μέρος της σελίδας που σου επισυνάπτω http://www.hks-power.co.jp/en/product/blow_off/option/index.html Edited June 7, 2015 by TitaniumRx 1
marios81 Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Πριν λιγο κανοντας ενα ανεβασμα 2α-3η-4η 60-160 αναψαν στο ταμπλο το φωτακι του esp και του epc μαζι και το πεταλι του γκαζιού δεν αποκρινοταν.εκανα στην ακρη,εσβησα και μετα ολα καλα!Νομιζω οτι εφτασα στα ορια μου να προσπαθω να βαλω ανοικτη σκαστρα και αυριο θα την ξηλωσω... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marios81 Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Πως ανεβαζω φωτογραφιες; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
audidis Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) 1) Πατάς "επιλογές απάντησης" κάτω δεξιά από κάτω εμφανιζεται η επιλογή " επισύναψη αρχείων" 2) πατάς "αναζήτηση" για να επιλέξεις τη φωτό που επιθυμείς τοπικά από το pc σου 3) εν συνεχεία κάτω από τν επιλογή ¨αναζήτηση" πατάς "επισύναψη αρχείου" εμφανίζεται η επιλογή (πάνω απο την επισύναψη αρχείων στα δεξιά) "προσθήκη στη δημοσίευση", 4) κάνε κλικ στο κειμενογράφο στο σημείο που θες να τοποθετηθεί η φωτό σου και μετά προσθήκη στη δημοσίευση θα εμφανιστεί ένα path στο κειμενογράφο από τη φωτό 5) και τέλος αφού κλικάρεις "προσθήκη απάντησης", θα δεις ολοκληρωμένο το κείμενό με τη φωτό. Edited June 7, 2015 by audidis 2
marios81 Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
TitaniumRx Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Γνήσια φαίνεται,αλλά όπως βλέπω όντος δεν έχει κάτι να ρυθμίσεις.Μόνο το σωληνάκι της υποπίεσης να κουμπώσεις και είσαι έτοιμος.Και την πήρες μόνο 130 ευρώ?
marios81 Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Ναι 130.Αλλά το σημερινό με το γκάζι να μην αποκρίνεται είναι αξία ανεκτίμητη!
Dimitris_Kon Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 με την αλλη σκάστρα κλειστού λειτουργεί κανονικα δλδ; Δημήτρης
marios81 Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Με τη μαμα δεν ειχα ποτε θεμα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marios81 Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 δεν είναι λύση η αφαίρεση του μαφ σε καθημερινό αμάξι , θα χάσεις σε ακριβεια κι ποιοτητα λειτουργιάς , σε οικονομία και σε ασφάλεια καθως θα αφαιρέσεις μια δικλιδα ασφάλειας που σε βάζει σε safe mode αν κάτι πάει στραβα. πες του μηχανικού σου να βρεί τη σωστή λύση, όχι την αφαιρετική .... Ο προγραμματιστής μου λέει οτι ο μανδικός τρόπος να δουλέψει η ανοικτού τύπου είναι η αφαιρεση του maf και remap . Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός όταν λές ότι θα χάσω σε ακρίβεια , ποιότητα λειτουργίας και ασφάλεια ; Ειδικά σε ασφάλεια τι ακριβώς εννοείς ; Μπορεί να έχω κάποιο σοβαρό θέμα στον κινητήρα το οποίο δεν θα μου βγάλει ένδειξη check; Όπως τα λέει ο Μάριος.Εγώ είμαι θερμός υποστηριχτής του MAF αλλά και της κλειστής σκάστρας.Το έχω περάσει το στάδιο που περνάς εσύ τώρα μικρότερος,και έδωσα πολλά τζάμπα χρήματα για το τίποτα.Η HKS είναι ότι καλύτερο σαν σκαστρα και πουλάει στόμιο ανακύκλωσης του αέρα.Μιας και την αγόρασες βάλε το και δεν θα ξανασχολειθείς μαζί της,ποτέ.Θα μειωθεί πολύ το ξεφύσημα,αλλά πίστεψέ με,όλα κάποια στιγμή καταντάνε βαρετά να μην πω ενοχλητικά.Το φσσσ φσσσ κάποια στιγμή θα σου σπάσει τα νεύρα.Εγώ είχα πάρει τότε και διάφορα στόμια για να αλλάζω τον ήχο της,φαντάσου .Όλα τζάμπα γιατί περνάει γρήγορα ο ενθουσιασμός και κάποια στιγμή θα καταλάβεις οτι καλή και η βαβούρα,αλλά σαν τον γνήσιο sport ελαφρώς αισθητό σπορ ήχο της κλειστής σκαστρας δεν έχει.Τα ίδια και για τις εξατμίσης... Σύμφωνα με την δική μου ταπεινή γνώμη πάντα.
marios81 Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Αυτή είναι η εισαγωγή αέρα . (Αν βοηθάει σε κάτι στις απορίες που εχω!)
marios81 Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts