NOEL-S3 Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Τελικά πήγα δίπλα στον φαναρτζη μου μιας και έφυγα εκτάκτως για δουλειά και δεν προλαβαινα να πάω τον ουρανό για φτιαξιμο.... Χίλια ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!!!
A80Avant Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Το είδα και το άκουσα σήμερα και είναι φτου φτου να μην το ματιαξω, και το λέω εγώ ως άνθρωπος που δεν πιστεύω στο ματι !!! 3
audidis Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Κοιμώμενο θηρίο Ζήση! Το επόμενο ποστ να είναι με video παρακαλώ. 1
A80Avant Posted September 22, 2016 Posted September 22, 2016 Δεν θα προλάβεις να το δεις μάλλον. Μόνο θα το ακουσεις 1
Kavouras Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Κοιμώμενο θηρίο Ζήση! Το επόμενο ποστ να είναι με video παρακαλώ. καλόμαθες μετά το βίντεο μου με τα φρένα? Ζήση, δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες για το πόσο καλά πέτυχε το χρώμα, αλλά από τη στιγμή που εσύ είσαι ικανοποιημένος, "εγώ" (ή και όλοι οι υπόλοιποι) περισσεύω (ή περισσεύουμε). 1
A80Avant Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) Χαλί είναι και το χρώμα και το αμάξι. Απαράδεκτο. Θα το εβαφα ροζ και θα το πέταγα στη θαλασσα Edited September 23, 2016 by A80Avant 1
nasosGT Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 που να ξοδευεται για βαψιμο του εστειλα τη διευθυνση να το πεταξει στο παρκινγκ μου κατευθειαν και αναλαμβανω εγω 1
GTaros Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Σας πρόλαβα και είναι ήδη παρκάρισμενο σε πισίνα!!!! 1
GTaros Posted December 20, 2016 Author Posted December 20, 2016 Λοιπόν ήρθε ο ξάδερφος από την Γερμανία και έκανε τον αι Βασίλη και μου έφερε ένα ταπεινό και Sachs performance δισκοπλατο με βολάν μονής μάζας. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει μπει πάνω και θα στρωθει ευλαβικα. Αντε μπας και κάνουμε κανένα πατημα της προκοπης 3
GTaros Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Έτοιμο το εργαλείο. Αλλαχθηκανε και βαλβολινες με τσιμουχες στο πίσω διαφορικό, βάσεις σασμαν και επιτέλους και οι φαντάζει από τα ψευτοκαπακα. Μια εξαερωση έμεινε στον συμπλέκτη και να βάλω καινούργιο g12 το άλλαξα και αυτό και μετά στρώσιμο ευλαβικα και είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστώ το φίλο Θανάση που μου διέθεσε το ανυψωτικό του και βοηθησε στο όλο επιτευμα. 2
GTaros Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Ξεκίνησε το στρώσιμο. Μεγάλο μείον ο πολύ σκληρός συμπλέκτης. Αναμένω μεν συνηθισμένο δε αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό σε ένα τέτοιο αμάξι. Βέβαια είναι απαραίτητο. Κατά τα άλλα το μόνο που μου έμεινε είναι να αλλάξω τον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας και να τοποθετήσω το turbo timer και μετά θα είμαι 100% ΟΚ. Του χρόνου πάλι επενδύσεις...... Δλδ σε λίγες μέρες
A80Avant Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Γιατί turbo timer? Από όσο θυμάμαι έχουν 2η τρόμπα να δουλεύει μετά το σβήσιμο για κυκλοφορία νερού και ελέγχεται από αισθητήρα θερμοκρασίας Sent from my SM-P550 using Tapatalk
GTaros Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Ε άστο να υπάρχει και αυτό αφού το ξεθαψα από την αποθήκη
NOEL-S3 Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Ξεκίνησε το στρώσιμο. Μεγάλο μείον ο πολύ σκληρός συμπλέκτης. Καλημερα, δεν ηξερες? δεν ρωταγες???
GTaros Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 Ήξερα και το έκανα αναγκαστικά...... Απλα χθες πρώτη μέρα μου κάτσε κάπως. Σήμερα το συνηθισα
nasosGT Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 εντυπωσεις απο το ελαφρυτερο βολαν? ανεβαζει στροφες ευκολοτερα? σκορτσαρει καθολου? αυτο που λες με το πενταλ με ανησυχει λιγο διοτι και εμενα ζακς ρεισινγκ πλατο εβαλαν αλλα δεν ηταν σκληρο
GTaros Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 (edited) Νασο άλλαξα και βολάν έβαλα μονής. Το αμαξι Ανεβάζει χιλιόμετρα με υποπιεση όπως ανεβαζε πριν με 0,5. Ξεκινάει πολύ πιο χαλαρά και γενικά είναι αρκετά πιο ευκολοδηγητο. Βέβαια βοηθάει ότι πλέον έχει παντού σασμαν και διαφορικα ολοκαίνουριες βαλβολινες. Σκορτσαρισματα δεν έχω καθόλου!!!!! Βέβαια παρόλο που τα πήρα όλα κούτα τα έστειλα για ρυθμισμα να "δεσουν" όλα μαζί. Τώρα μένει μόνο να στρωσω και να κάνω τα πρώτα πατήματα. Το πρωί άλλαξα και τον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας και θα δω αν είναι ΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες. Edited December 24, 2016 by GTaros 2
nasosGT Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 αξιζει λοιπον το βολαν μονης σιγουρα ειναι ΠΑΡΑ πολυ ελαφρυτερο το μαμα ειναι ασηκωτο σε επομενη φαση θα το κανω αυτο
S3-Nick Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Δεν χανει ομως το αμαξι την ανεση και την πιο πολιτισμενη λειτουργια του με το βολαν μονης μαζας; Για ποιον λογο εβαλαν το διπλης απο το εργοστασιο εαν με το μονης ειναι παντου καλυτερο το αμαξι;
Recommended Posts