A80Avant Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Τι εννοείς μεταλλική? Sent from my SM-P550 using Tapatalk
GTaros Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Λοιπόν το επιχείρημα έλαβε τέλος. Μετά από ένα σπασμένο ολοκαινουργιο τρομπακι συμπλέκτη μπήκε από άλλο αδερφάκι audi μεταλλικό τρομπακι σαφώς ανθεκτικοτερο. Την έκαναν πάλι οι φίλοι μας οι Γερμανοί την πατάτα τους. Τέλος καλό όλα καλά με μια ολόκληρη μέρα συνεργείο.
GTaros Posted March 4, 2017 Author Posted March 4, 2017 (edited) Η ατυχία συνεχίζεται. Μόλις κατέβασα σασμαν. Πήγα χθες να πάω βόλτα, το βάζω μπροστά πατάω συμπλέκτη και δεν έπαιρνε ταχύτητες. Πακέτο λέω. Τσεκάρω το τρομπακι όλα καλά αν και επειδή είχα συμπλέκτη ήταν απίθανο να ναι από εκεί. Μην τα πολυλογο μιας και έμεινα αϋπνος πρωί πρωί μπαίνω στο συνεργείο του φίλου που του δανειστηκα για άλλη μια φορά το αναβατοριο , εργαλεία αλλά και εργασία και σε μια ωριτσα ήταν κάτω το σασμαν. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι αν πας αντιπροσωπία σου λένε κάτω μοτέρ για να βγει σασμαν!!!!! Τελικά ψάχνουμε δισκοπλατο βολάν ρουλεμάν όλα ΟΚ. Δεν μπορεί βάζουμε ταχύτητες όλα ΟΚ. Αποτέλεσμα βλέπει ο Θανάσης πλαστικά θραυσματα στην χελώνα. Οι Γερμανοί έκαναν το θαύμα τους. Υπάρχει ένα στοπ για το διχαλο που το κατασκευασαν από πλαστικό!!!!! Αποτέλεσμα ζημιας 10€ μέσα από την audi παραλαβή Δευτέρα. Για 10€ κατέβηκε σασμαν πόση καντεμια - γλωσσοφαγια επιτέλους. Πάνω στα νεύρα μου σημαζεψα και κάποιες φλατζουλες στις παροχές από τις τουρμπινες και έβαλα και κάτι dp 63aria δωρεά από τον ξαδερφο. Έλεγξα και τις τουρμπινες τα μαντεμια και παρόλο το ξύλο κανένα ρηγμα!!!! Δευτέρα απόγευμα μετά την δουλειά έχει δέσιμο..... Αν όλα πάνε καλά αργά το βράδυ αργότερο Τρίτη απόγευμα έτοιμο και πάλι στο δρόμο... Edited March 4, 2017 by GTaros 2
Dikonou Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Έλα μωρε του ρίξα και κάτι gtx35αρες πάνω μιας και άλλαξα 10 ευρώ δαχτυλίδι.......χααααλαααρααααα Πέρα απο το αστείο, έτσι όπως πας σε λιγο θα το εχεις καινούριο του κουτιού! 1
nasosGT Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 τελος καλο ολα καλα να δουμε τι θα κανει και με τα dp ακαταλυτα φανταζομαι ε? αν ναι θα δεις αλλο εργο θα σπουλαρει πολυ νωριτερα
GTaros Posted March 5, 2017 Author Posted March 5, 2017 τελος καλο ολα καλα να δουμε τι θα κανει και με τα dp ακαταλυτα φανταζομαι ε? αν ναι θα δεις αλλο εργο θα σπουλαρει πολυ νωριτερα Σσσσσσσσ 1
A80Avant Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 Αυτό το πλαστικό δεν μπορουσες να το ανακατασκευασεις από μεταλλο?
GTaros Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Όλα έγιναν Βασίλη!!!! Δυστυχώς έμπλεξα και το αμάξι βγαίνει αύριο. Ξανακατεβασα σασμαν και ρυθμισα το πλατό. Μεγάλη ιστορία θα την γράψω το Σ Κ!!!!!
GTaros Posted March 24, 2017 Author Posted March 24, 2017 Μεσημεράκι και αφού ξεμπέρδεψα με την γιορτή στο σχολείο της μικρης περασα για καφεδακι στο ηλεκτρολογιο του φιλαρακου και μολις ειδα το ανυψωτικο άδειο κατι με έπιασε. Με ετρωγε εδω και καιρο να ασχοληθω με τις τουρμπινες μου. Μην τα πολυλογω το σηκωνω και βλέπω προς εκπληξη μου οτι εχω χέρι να ρυθμισω τις wastegate. Πρωτη παρατηρηση ανοιγαν με διαφορά μιας μικρης καθυστερησης. Σφίξιμο και ρυθμισμα να ανοιγουν ταυτόχρονα. Και σε μιση ωρίτσα ετοιμος για δοκιμή. Αν και ειχε κίνηση πραγματικα ειδα αλλο αμαξι. Τουρμπιζει χαμηλοτερα, εχει καλυτερο ξεσπασμα - εκρηκτικοτητα, και κινείται πολυ πιο ευχαριστα. Κοστος τα σουβλάκια που φαγαμε!!! 6
Dikonou Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) Αυτά τα καθημερινά "μικρά" πράγματα που σου φτιάχνουν την μέρα βρε αδερφέ!!!!! Edited March 24, 2017 by Dikonou 1
Paladin Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Τεραστιας σημασιας τα επιπεδα λειτουργιας που θεωρεις νορμαλ να δουλευουν οπως προβλεπεται!!! Μπραβο που το βρηκες!
nasosGT Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 μας κουραζεις ρε ζηση αμα πατησουμε περνας τωρα δλδ?
GTaros Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Αυτο δεν το ξερω ο δρόμος θα το δείξει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι παει καλυτερα απο πριν και έχω να κανω και αλλα πραγματάκια.... Θα σε κάνω το αντίπαλο αμαξι δοκιμων μου για να εχω μετρο συγκρισης...!!!
nasosGT Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 στη διαθεση σου ολο το κορμι της γριας μου τιμη μου
GTaros Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 (edited) Αλλαξα μπαταρία σήμερα μιας και αυτή που ειχα αρχισε σιγα σιγα να τα παίζει και άρχισα να αγχώνομαι μην μεινω πουθενα. Οπως καταλαβαίνετε δεν υπηρχε περιπτωση να μη βελτιώσω και αυτό το κομματι του αμαξιού. Ετσι απο 60αρα πηγα σε 78άρα με ενισχυμένη πλάκα για καλυτερη απόδοση και να μην χαμπαριαζει σε συνεχόμενα σβήσε άναψε. Αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Παίρνει μπρος τσακμακι και ζωντανεψε;;;; Είναι δυνατόν τοση διαφορά απο ξελιγωμενη μπαταρία??? Θα κινηθω αρκετα αυτες τις μέρες να δω μήπως είναι ιδέα μου. Κόστος 95€ (ειδική τιμή). Καθαρισε η αδερφούλα!!! Edited March 30, 2017 by GTaros 4
audidis Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 (edited) Δεν ξέρω τι μάρκα πήρες, αλλά τιμή πολύ καλή για 78άρα! Ποια είναι? Edited March 29, 2017 by audidis
nasosGT Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 ζηση δεν ξερω αν ειναι πλασιμπο αλλα και εγω οταν εβαλα μπαταρια αλλαζοντας την ψοφια μου φανηκε οτι ξυπνησε εγω εβαλα μια μπος ς4 (σαν το αμαξι χαχα) σε μαμα διαστασεις
GTaros Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Δεν ξέρω τι μάρκα πήρες, αλλά τιμή πολύ καλή για 78άρα! Ποια είναι? Πήρα των εχθρο των ηλεκτρολόγων.... Hankook
Paladin Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Τι εννοειτε ξυπνησε παιδες? ...το τερας μεσα του? δουλεψαν καλυτερα οι,πολλαπλασιαστες?
GTaros Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 (edited) Λευτέρη φαντάσου οτι λειτουργεί στα χαμηλά λες και του έδωσα βιαγκρα!!! Ψηλά σφάζει οπως και πριν (ψωνάρα)!!!!! Edited June 4, 2017 by GTaros 1
GTaros Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Λοιπόν σήμερα μετα απο μια καταπληκτική πρωινη βολτα μεχρι Λαύριο (μεσω Σουνίου) με τον Λευτέρη, επιστρεφοντας σπίτι και ανοίγοντας στην ευθεια της τροχαιας με Ζ750 & ενα tdm ξαφνικά ακουω ενα σκασιμο στο αμάξι και νιωθω ενα αποτομο κόψιμο - φρεναρισμα και το καντραν φωτισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παει λεω έσπασα.... Μολις βρισκω την ηρεμια μου και αφού βλεπω οτι δεν εχει συννεφάκι καπνου παντού λεω την εβγαλα αλλα κατσε να δω τι έπαθα. Συνδέομαι και βλεπω μαφ!!!!! Αύριο ξεκιναω αναζήτηση για αντικατάσταση.... 1
tasossline Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Λοιπόν σήμερα μετα απο μια καταπληκτική πρωινη βολτα μεχρι Λαύριο (μεσω Σουνίου) με τον Λευτέρη, επιστρεφοντας σπίτι και ανοίγοντας στην ευθεια της τροχαιας με Ζ750 & ενα tdm ξαφνικά ακουω ενα σκασιμο στο αμάξι και νιωθω ενα αποτομο κόψιμο - φρεναρισμα και το καντραν φωτισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Παει λεω έσπασα.... Μολις βρισκω την ηρεμια μου και αφού βλεπω οτι δεν εχει συννεφάκι καπνου παντού λεω την εβγαλα αλλα κατσε να δω τι έπαθα. Συνδέομαι και βλεπω μαφ!!!!! Αύριο ξεκιναω αναζήτηση για αντικατάσταση.... δες φιλε και κυκλωμα να δεις οτι ολα τα κολαρα ειναι οκ, οπως επισης δες σωληνωσεις απο μαφ και πισω μηπως κλεβει αερα απο εκει και σου πεταει σφαλμα για μαφ
GTaros Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Τα εχω τσεκαρει τα μισα αυριο θα τα δω με ησυχια αλλα ολα.δείχνουν μαφ. Ειναι χαρακτηριστικο οτι παρολο που σβηνω την βλαβη μενει ανοιχτο το esp + abs και αναβει και τσεκ παρολο που παω ατουρμπιστος. Μακάρι να ταν μονο κολαρο....
Dikonou Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Τέτοιο πάφ όπως το περιγράφεις μαλλον απο κολάρο ειναι όπως σου είπε και ο Τάσος. Πόση πίεση σηκώνεις;
Recommended Posts