Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγώ είχα βγάλει το δικό μου χωρίς επιβάτες με γεμάτο τεποζιτο και τα κλασσικά εργαλεία πίσω 1700

Posted

Εγώ είχα βγάλει το δικό μου χωρίς επιβάτες με γεμάτο τεποζιτο και τα κλασσικά εργαλεία πίσω 1700

tank

• 1 month later...
Posted

updates

τοποθετησα aem wide band για παρακολουθηση των μιγματων τα οποια βρεθηκαν πολυ πλουσια(10,2 με 10,8 αφρ) κατι το οποιο πιθανα να αλλαξω ε τις δροσουλες

σημερα μαλλον εκλασε/εσπασε ο δισκος καθως δεν μπαινει 1η οπισθεν

επισης ειχα ηδη αλλαξει τα δυο κυλινδρακια του συμπλεκτη (master/slave) οποτε δυστυχως δεν πρεπει να ειναι αυτα .....τελος παντων αυτα γινονται οταν σε καθε 2ο φαναρι κανεις εκκινηση με σεμισλικ καινουργιο λαστιχο

χρειαζομαι βοηθεια και αποψεις για το θεμα του γκρουπ πλατο συμπλεκτης καθως δε σκεφτομαι να αλλαξω το οεμ διπλης μαζας βολαν.

εχετε κανεναν εμπειστο να μας τα φτιαξει να αντεχουν ροπη (650Νμ εβγαλα) ή να παω να παρω ενα σετ για rs4 που υποθετω οτι τετοιο εχει μεσα (και αντεχε τη ροπη)

θα βγαλω καμια φωτο απο την κατασταση του συμπλεκτη αυριο να τον δειτε (σημερα δε γινοταν να το λυσουν)

Posted

Εγώ κατέληξα σε southbend μεταλλικό και δεν έχω θέμα. Ωστόσο από ροπή μιλάμε για βαριά 60 κιλά όχι κάτι extreme και με μεταλλικό ρουλεμάν .

Τα είχα πάρει από το efiexpress και νομίζω ήταν το 4+ κάπως έτσι το λεγανε

Posted

Νασο μαμά RS4 δεν θα αντέξει την ροπή σου. Εδώ με φουλ ενίσχυση και έχω θέμα. Είναι και τα semi που φοράς και το επιβαρυνουν. Πήγαινε σε λύση εξαφτερου και ετοιμάσου δυστυχώς να "πονεσεις" στην τσέπη!!!!

Posted

Εκεί παίζει και το δικό μου με ενισχυτές, TV, ένα laptop και μισό ρεζερβουαρ!!!!!

Που πάμε με τα τανκ και θέλουμε και επιδόσεις....!!!!

Posted

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο δισκος που εχει μεσα δεν πατιναρε

οποτε ή εχει κατι καλο μεσα ή δεν εχω 650Nm

δεν προλαβαν να το λυσουν ακομα

Posted

Παντός παίζει να παίρνει τον ίδιο δίσκο με το δικό μου σασμαν.

Posted

Νάσο αν δεν παίρνει ταχύτητες, πιο πιθανό να την άκουσε το πλατώ παρά ο δίσκος.

Δημήτρης

Posted

Νάσο αν δεν παίρνει ταχύτητες, πιο πιθανό να την άκουσε το πλατώ παρά ο δίσκος.

Δημήτρης

Αυτό σκέφτηκα και εγώ.....

Επίσης Νασο αν δεν κάνω λάθος όταν το έδιναν το αμάξι σου είχαν αναφέρει ότι φοραει εξαφτερο!!!!

Posted

ο μαστορας ειπε ετσι προχειρα οπως το ειδε οτι κατι εχει παιχτει με το ρουλεμαν ή το πλατο

λες ζηση για 6φτερο?

δεν το θυμαμαι (εκφυλιστικη νοσος εγγεφαλου? γεραματα ? αλτσχαιμερ? σιγουρα κατι εχω)

στο αμερικα οσοι αλλαζουν σετ συμπλεκτη αγοραζουν το σετ του rs4 b5 οποτε ταιριαζει

Posted

Ταιριάζει αλλά το μαμά δεν αντέχει κυρίως λόγω της ροπής σου.

• Like 1
Posted

Σιγουρα δεν ειναι δίσκος. Απλα εχε υπόψη οτι ο εξάφτερος θα σου σπάσει τα νεύρα σε παρκάρισμα και σε μανούβρες γιατι θα δαγκώνει απότομα και σε τετρακίνητο ειναι σπαστικό - γνώμη μου (και γω εξαφτερο εχω αλλα δεν εχω οικογένεια).

Δημήτρης

Posted

Αυτό που έχω εγώ τσιμπάει παραπάνω αλλά δεν είναι 6 φτερό και αντέχει ροπή. Επίσης έχω βρει ρουλεμάν μεταλλικό αντί πλαστικό που δίνουν σε όλα αυτά τα σετ και πάντα διαλύεται.

Posted

τελικα το φιμπερ(πλαστικο μαξιλαρι που ακουμπαει τα χτενια) του ρουλεμαν εκανε ολο τον τσαμπουκα

βεβαια ο δισκος και το πλατο ηταν πολυ ταλαιπωρημενα

αγοραστηκε λοιπον  ζακς ρεισινγκ πλατο και 6φτερος δισκος για να μην σκεφτομαι και πολυ το ολο θεμα μιας και παω για μεγαλα i/c και αντρικη πιεση τον χειμωνα

δυστυχως το μωρο θα το αποχωριστω αρκετες μερες διοτι το μαστορι πηγε διακοπες

το νεο ρουλεμαν εχει μεταλο στο ιδιο σημειο οποτε μαλλον δε θα την ξαναπαθουμε ετσι

Posted

Δυστυχώς και το racing πάλι πλαστικό ρουλεμάν είναι στο σημείο αυτο

Posted (edited)

Ψάξε αυτό στο Amazon. Co.uk και δες αν κάνει στο κιτ

LUK 500041010 Clutch Release Bearing

Είναι σκέτο ρουλεμάν με μεταλλική επιφάνεια και μεγαλύτερης αντοχής.

Τέτοιο έχω βάλει και εγώ και ησυχασα

Edited by A80Avant
  • Like 1
Posted

Ψάξε αυτό στο Amazon. Co.uk και δες αν κάνει στο κιτ

LUK 500041010 Clutch Release Bearing

Είναι σκέτο ρουλεμάν με μεταλλική επιφάνεια και μεγαλύτερης αντοχής.

Τέτοιο έχω βάλει και εγώ και ησυχασα

Πολύ ενδιαφέρουσα-καταπληκτικη πληροφορία. Από Σεπτέμβρη αγοράστηκε.....!!!!!

Posted

το ιδιο αλλα skf πηρα

Posted

SKF VKC 2601

https://www.amazon.co.uk/SKF-VKC-2601-Releaser/dp/B00GJSSMMA

http://www.antallaktikaonline.gr/skf/17112

σιγα μην ξαναεβαζα πλαστικο

το εγραψα και στο αρχικο ποστ ζηση

δεν με πιστεψες?

μπορω να αντιληφθω τη διαφορα

Posted

Νασο με το skf (το ίδιο έχω βάλει) ψιλιαζομαι ότι δεν κάνω δουλειά. Στην αρχή μόλις ανεβαιναν τα χιλιόμετρα σαν να "ζεστενοτανε" και μαλακωνε υπερβολικα με αποτέλεσμα να ρθει πατιναρισμα. Τώρα που το χω πάνω εδώ και 7500 km κάτι πάει να κάνει αλλά και πάλι δεν... Λέω να δοκιμάσω το LUK μιας και ετοιμάζομαι για εξαφτερο πλατό και βολάν, εκτός αν μου κάτσει ένας διδισκος. Ειδωμεν.

Απλα σκέψου το γιατί το ανέβα κατέβα σασμαν δεν είναι και πολύ φθηνό....

Posted

θενξ

θα το κοιταξω

αν και δε θα εριχνα ευθυνη στο ρουλεμαν για το πατιναρισμα αλλα στο πλατο και στο υλικο/σχεδιαση του δισκου

το ρουλεμαν απλα παταει τα χτενια για αποσυμπλεξη μονο οταν ο οδηγος παταει το πενταλ

Posted

Γενικά σε αυτά τα αμάξια δεν πρέπει να μένεις με πατημένο συμπλέκτη σε φανάρια κλπ πολύ ώρα. Καλύτερα νεκρά και πάτημα μόνο για να μπει η ταχυτητα

• Like 1