Dimitris_Kon Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Αν σφίγγει ο λεβιες, σημαίνει οτι το πλατώ ή το βολάν θελει έλεγχο - γνώμη μου. Αυτό δυστυχώς δεν στρώνει, γίνεται σταδιακά χειρότερο. Δημήτρης
nasosGT Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Κόφτης που; 6700 Αν σφίγγει ο λεβιες, σημαίνει οτι το πλατώ ή το βολάν θελει έλεγχο - γνώμη μου. Αυτό δυστυχώς δεν στρώνει, γίνεται σταδιακά χειρότερο. Δημήτρης αυτη τη θεωρια δυστυχως εχω και εγω στο μυαλο μου για το πλατω και το πως αλληλεπιδρουν τα χτενια με τον δισκο στις πολλες ρπμς δεν εχω ολοκληρωσει τις δοκιμες μου και επειδη ειχα 1 μηνα περιπου να το βολταρω μπορει και να παραλογιζομαι ..... σε σχεση με το στοκ φριτρακ μου παντως σιγουρα μοιαζει λιγοτερο προθυμο στις αλλαγες κοντα στον κοφτη σκατουλια
GTaros Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Νασο καθόμουν και το σκεφτόμουνα και όπως είπε και ο Δημητρης κάτι παίζει με το πλατό. Το βολάν είναι ποιο απίθανο γιατί αν είχε θέμα θα το βλέπατε. Παίζει να μην έχουν ρυθμίσει το πλατό σου σωστά.
nasosGT Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 τελος καλο και ολα καλα μετα απο εξαερωση στο συστημα του συμπλεκτη ισιωσε το πραγμα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχω abs σας τρεχω ολους χαρουμενα σιγα σιγα θα αρχησω τα εξοδα και για το χρωμα και το εσωτερικο που εχει φθαρμενα καθισματα.... ειναι θεοβαρα αυτα που εχει και σκεφτομαι και την αλλαγη ιδεες?προτασεις? 1
GTaros Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Αυτά είναι ευχάριστα νέα!!! Στο χα πει ότι είναι τραβηγμα η εξαερωση.... Τελικά τι έπαιζε με το abs???
nasosGT Posted September 23, 2016 Author Posted September 23, 2016 Αυτά είναι ευχάριστα νέα!!! Στο χα πει ότι είναι τραβηγμα η εξαερωση.... Τελικά τι έπαιζε με το abs??? θα μαθω αυριο για το αβς Να τα αφήσεις ήσυχα τα καθίσματα. γιατι το λες αυτο?
A80Avant Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Γιατί αν αποφασίσεις να τα αλλάξεις με πιο ελαφριά, carbon κλπ, ξεκινά και μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας για προβλήματα σπονδυλικής σε λιγο καιρό μη τα δίνεις από την τσέπη σου στους ορθοπεδικους 1
nasosGT Posted September 24, 2016 Author Posted September 24, 2016 Η ζημια στο αβς πρεπει να ηταν καποια βλακεια που διεφευγε στους 45 μαστορες και 60 μαθηταδες το τελευταιο 9μηνο ...... και το λεω αυτο διοτι ο τυπος που το εφτιαξε (συνεργατης ενος συνεργειου διπλα στο σπιτι μου) ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ φανταζομαι οτι δεν δικαιολογουνται τα 170 γιουργια που εσκασα για απαντηση τυπου...''εριξα λιγο σπρει εκει'' ενω του εξηγησα διεξοδικα οτι α) δε με νοιαζει τι χρεωνει β) θα πληρωνα και τα τριπλα γ)θα καταλαβω ο,τι και αν μου πει διοτι ειμαι χομπιστας και οτι η επιστημη μου μου επιτρεπει την κατανοηση τετοιων ζητηματων γ)εχω ΣΚΑΣΕΙ απο περιεργεια ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ να απειλησω.... σωματικη ακεραιοτητα? περιουσια? διασυρμο επαγγελματικο? τι να του πω να μας τα ξερασει ολα?
Theodore Saba Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Δεν ήσουν μπροστά την ώρα της "επέμβασης" ? Μην το ψάχνεις, κάτι απλό θα ήταν και δεν θέλει να το αποκαλύψει.. 2
Dimitris_Kon Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Απο αυτά που έλεγες, νόμιζα οτι ήσουν μπροστά, οχι οτι μας μετέφερες ο,τι παπαρια σου ελεγε! Άστο δεν θα βγάλεις άκρη αν δεν εισαι εκει. Πρόσφατα σε αντιπροσωπεία διέγνωσαν οτι το Α3 (καινούργιο) που έβαλαν φρέον και μετα δεν ειχε κλιμά, ήθελε ταχα κομπρεσσορα κλιματισμού, αλλα τελικα, ανακάλυψα οτι δεν είχαν κουμπώσει τη φυσα του, την οποία έβγαλαν άγνωστο για ποιο λογο (δεν θέλω να πιστέψω αυτο που σκέπτομαι). Και στο Χριστοφορο με το s3 στο τοπικ του, του αραδιασαν ένα σκασμό παπαριες ασύνδετες και άσχετες μεταξύ τους (μπεκ, αστοχία πιστονιού - ο,τι να ναι). Ειναι πολυ πιθανό να ειχε ξεχασει μα κουμπώσει καμία φυσα. Δημήτρης 1
nasosGT Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 (edited) κανοντας αυτες τις ημερες εναν υπολογισμο για το πως θα δειξει 100% γνησιο το λουκ του οχηματος........ χλωμιασα πολυ γιουρο και να σκεφτει κανεις οτι οι ελλειψεις στο λουκ ειναι μικρες.... η μπροστινη γριλια , τα πισω καθισματα τα φιλετακια πλαστικου εξωτερικα στις πορτες(τα μασπιε τα εχω αλλα δεν τα εχω φορεμενα) επισκευη των εμπροσθιων καθισματων(κομμενο δερμα γαρ) και το γνησιο πισω σηματακι + ενα φρεσκαρισμα σε καποια σημεια στο χρωμα ετσι αποφασισα να κανω πλακα σους συνανθρωπους μου παραγγελνοντας απο εβαυ σηματακια Α4 1,6 και αφηνοντας το λουκ προς το παρον ανατροφοδοτωντας το μπαντζετ σε μηχανικες βελτιωσεις αποδοσης και οδικης συμπεριφορας. Edited October 28, 2016 by nasosGT
GTaros Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Νασο κάνε αυτό που κάνουν/με όλοι. ΜΑΖΕΥΕ σιγά σιγά και όταν τα χεις όλα βαλτα...!!!!
nasosGT Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 (edited) τα ματια παραμενουν ανοιχτα για ο,τι χρειαζομαι ασφαλως απλα δεν προκειται να παιξω με τιμες ''καταλογου'' ουτε στην αγορα μεταχειρισμενων παντως τα σηματακια 1,6 θα τα βαλω χαχα (4γιουρο .... αξια ανυπολογιστη) μεχρι να μαζευτουν τα πραγματα Edited October 28, 2016 by nasosGT
Theodore Saba Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Γιατί, είναι απαραίτητο να δηλώνεις τι είναι? Το καλύτερο είναι το τίποτα.....Όποιος έχεις περιέργεια, θα μάθει με άλλο τρόπο...
nasosGT Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 αυτο συμβαινει μεχρι τωρα με το που το πηρα εβγαλα κατι σηματακια rs2 (??????) που ειχε βαλει ο προηγουμενος ειμαι χωρις σηματα σκεφτηκα οτι για 4 γιουρο θα βγαλω πολυ γελιο
Kavouras Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Βάλε TDIΌντως. Αν ειναι να πειράξεις τους περίεργους, Καντο σωστά. Χαχαχαχαχαχαχα 2
nasosGT Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 (edited) καποιος μαντρας δεν ηξερε τι πουλαγε οποτε με 20γιουργια εχω γριλια ς4 ελα να μαζευονται τα πραγματα Edited October 31, 2016 by nasosGT 3
nasosGT Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 (edited) επιτελους εδωσε ο υψιστος και ''μπορεσε'' ο μαστορας να δουμε ποτε θα βγει με τα νεα ιντερκουλερ μια φωτο απο τα παλια https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14925809_1228611203878009_7362882329578350489_n.jpg?oh=8407b240c90e219bd21b3f7f49737121&oe=58CF0CD2 και ναι θα γυαλιστουνε και τα φαναρια με την ευκαιρια Edited November 1, 2016 by nasosGT 2
georgio3gr Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Νάσο πως και δεν πήγες σε ένα μονό fmic? Ξέρω ότι σαν υλοποίηση είναι δυσκολότερο λόγω διπλών σωληνώσεων αλλά αν ο μάστορας είναι γάτα, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από άποψη απόδοσης... 1
GTaros Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Δεν θα το έλεγα. Υπάρχει έτοιμη λύση fmic αλλά τα δύο είναι καλύτερα!!!!
nasosGT Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Νάσο πως και δεν πήγες σε ένα μονό fmic? Ξέρω ότι σαν υλοποίηση είναι δυσκολότερο λόγω διπλών σωληνώσεων αλλά αν ο μάστορας είναι γάτα, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από άποψη απόδοσης... τα s4b5 ειναι λατρεμενα οχηματα στην αμερικη .... εκει υπαρχει πολυς κοσμος με τετοια και ενα μεγαλο μερος του audizine ειναι αφιερωμενο σε αυτα λιωνοντας στο διαβασμα λοιπον προκυπτουν παρα πολλα απο εκει αλλα στο δια ταυτα για τα i/c εχεις δικιο ... απο αποδοση και μονο αν σκεφτεις πρεπει να πας σε fm ... ΑΛΛΑ...1)καταργεις το μπροστινο φαν ή κανεις σοβαρη μετατροπη του με ο,τι σημαινει αυτο για την ελλαδα μας 2)πετσοκοβεις τον πανακριβο σπανιοτατο προφυλακτηρα και αν το ακουμπησεις γιναν ολα κιμας 3)το οεμ/σλιπερ λουκ το διαδεχεται ο ποντικαρεος ντακουν με χετουλα λασπωτηρα/ κυριε αστυνομε σταματηστε με....5) μειωνεις τη ροη αερα προς τα ψυγεια a/c και νερου 5)δεν ειναι οτι με μεγαλυτερα sm δε θα φτασεις σε καποιο ικανοποιητικο επιπεδο και παντα υπαρχει και η δυνατοτητα water injection να ριξεις τελειως τη θερμοκρασια εισερχομενου Δεν θα το έλεγα. Υπάρχει έτοιμη λύση fmic αλλά τα δύο είναι καλύτερα!!!! δυστυχως ή ευτυχως αν κοψεις προφυλακτηρα και βγαλεις ενα κτηνος μπροστα σε ολη τη μοστρα ψυχεσαι καλυτερα στον εισερχομενο 1
nasosGT Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 (edited) μενει να δουμε αν θα μπει ο προφυλακτηρας https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14611058_1229819727090490_7054591941712899614_n.jpg?oh=b1c24885039cddf9c360986b81f82c2d&oe=5895140E καταργηθηκαν και κατι μυστηριες περιστροφες που ειχαν τα παλια κολαρα που λειτουργουσαν σαν ταπα..... μειωθηκαν και οι διαδρομες τουρμπο πεταλουδα λιγο σαν συνεπακολουθο χρησιμοποιηθηκε η λογικη του rs4b5 Edited November 2, 2016 by nasosGT 1
Recommended Posts