GTaros Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Nάσο και με δύο τέρατα πλαϊνά ειδικά στον προφυλακτηρα του rs δεν χάνεις κάτι εν σύγκριση με το fmic. Θεωρώ και με τον προφυλακτηρα του s μια από τα ίδια θα ειναι. Ερώτηση λείπει κάποιο ψυγειακι από μπροστά??? 1
GTaros Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ωωωωωωωωω ναιιιιιιιι αυτό ακριβώς εννοούσα. Που είναι οεοοοοο
nasosGT Posted November 2, 2016 Author Posted November 2, 2016 Δεν έχουν τα s4....έχουν έναν εναλλακτη ακριβώς επάνω του κάθεται το φίλτρο λαδιού και περισσότερο χρησιμεύει στο να ζεσταθει το λάδι από το νερό
nasosGT Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Εντάξει δε χωράνε χωρίς μετατροπή στον προφυλακτηρα..... Φτου
GTaros Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Βάλε φτερά και προφυλακτηρα rs και θα χωρέσουν!!!!!! 2
nasosGT Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 (edited) το τελικο αποτέλεσμα εκ πρωτης οψεως μοιαζει οτι ολα πηγαν καλα.... αμ δε τον μετατρεψαμε τον προφυλακτηρα διατηρωντας (σχεδον) την εμφανιση αλλα και (εντελως) την στιβαροτητα του αφου δεν πειραχτηκε τιποτα εκει Edited November 9, 2016 by Kavouras 1
GTaros Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Θα προτιμούσα να έκανες πατέντα χωρίς κόψιμο προφυλακτηρα.....
nasosGT Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 αυτη ηταν η ''γρηγορη και προσωρινη'' λυση οταν (και αν) φτασουμε στον φανοποιο για ολα τα υπολοιπα εμφανισιακα θεματα θα παιξει κατι αλλο
GTaros Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Δε θες να ξέρεις τι λεφτά παίζει αυθεντικός προφυλακτηρας S4!!!!
nasosGT Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 800+ ασε ημουν πολυ ζορισμενος και σε διλλημα αυτες τις μερες τελικα κερδισε ο καγκουρας δε λες που δεν τον ξεσκισα τελειως να βαλω fmic
Dikonou Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ειναι πολυ εκτεθειμένα, προσωπική μου άποψη, ακομα και στο παραμικρό πετραδάκι που μπορεί να πληγώσει ή να κάνει σοβαρή ζημιά. 1
nasosGT Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 πραγματικα γομαρια τιουμπ & φιν .... δεν ανησυχω για αυτα τον προφυλακτηρα κλαιω .... χαχα 1
Dikonou Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Εσύ ξέρεις! Εγώ χωρίς να έχω δει ποιότητα ή στιβαρότητα έκανα την αναφορά μου. Όπως και να έχει καλά και απροβλημάτιστα χλμ
Kavouras Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 το τελικο αποτέλεσμα εκ πρωτης οψεως μοιαζει οτι ολα πηγαν καλα.... αμ δε τον μετατρεψαμε τον προφυλακτηρα διατηρωντας (σχεδον) την εμφανιση αλλα και (εντελως) την στιβαροτητα του αφου δεν πειραχτηκε τιποτα εκει Νάσο, σου έφτιαξα τις φωτογραφίες να ενσωματωθούν στο post. Πάντως από το πλάι και τα "3/4" φαίνεται άσχημο ρε φίλε.... (sorry...ξέρω ότι μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που γράφω, αλλά νομίζω ότι περιμένεις τη ειλικρινή άποψή μας ) 3
nasosGT Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 συμφωνω απολυτα τι σορι και παπακια να τα λεμε οπως πρεπει παραλληλα αναφερα οτι θα παιξει λυση στον φανοποιο καποτε..... 1
A80Avant Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Δεν μπορεί εκεί να μπει ένας διάχυτης fiberglass custom made να καλύψει την τρύπα και το γομάρι? 1
nasosGT Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 δεν εχω εικονα τι μπορει να γινει εκει ιδεες δεκτες η δικια μου ιδεα ειναι να παω σε 1,2 ''κολλητους'' σπεσιαλιστες φανοποιους να μου πουνε γνωμες για την πιο διακριτικη και λειτουργικη λυση στη φαση που θα αρχησω να ψαχνομαι για τα μερεμετια του χρωματος
georgio3gr Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Καταρχάς καλοριζικα τα νέα smic... Κι εγώ θα συμφωνήσω ότι γλιτωσες μεν "την σφαγή του Δραμαλη" (fmic) αλλά καθάρισες ουκ ολίγα γυναικοπαιδα 1
GTaros Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Nάσο του cupra στο τοποθετο χθες. Είναι η εύκολη η φθηνη λύση για να τα ομορφυνεις- προστατέψει τα ic σου!!! 1
nasosGT Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Ίσως... ή πιο κλασική λύση θενξ... δε θελω να χαμηλωσει τιποτα στο οχημα... ειμαι λιγο ατσαλος Nάσο του cupra στο τοποθετο χθες. Είναι η εύκολη η φθηνη λύση για να τα ομορφυνεις- προστατέψει τα ic σου!!! αυτο τι ειναι φιλε παιζει καμια φωτο?
Kavouras Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 θενξ... δε θελω να χαμηλωσει τιποτα στο οχημα... ειμαι λιγο ατσαλος αυτο τι ειναι φιλε παιζει καμια φωτο? το μαύρο πλαστικό στην τελευταία φωτογραφία που σου ανέβασε
nasosGT Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 τετοια πραγματα ειναι για αυτους που τα αντεχουν μου αρεσει να τα βλεπω αλλα οχι να τα εχω επισης δε φτανει νομιζω οσο ψηλα χρειαζεται για καλυψη/αποκρυψη
Recommended Posts