Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kώστη με έχεις γυρίσει 15 χρονια πίσω που έδινα έδινα έδινα και αποτέλεσμα δεν έβγαζα μέχρι να βρω λύση (μηχανικού) και να δίνω λεφτά αυστηρά και μόνο για βελτίωση.....

Εύγε αγόραρε για την υπομονή σου!!!! Ένα θα σου πω από τα νευρα μου έχω εκτοξευσει μπιελα σε κεφάλι μηχανικού...... (πιτσιρικάς εβραζε το αίμα)

Edited by GTaros
  • Like 2
Posted

Kώστη με έχεις γυρίσει 15 χρονια πίσω που έδινα έδινα έδινα και αποτέλεσμα δεν έβγαζα μέχρι να βρω λύση (μηχανικού) και να δίνω λεφτά αυστηρά και μόνο για βελτίωση.....

Εύγε αγόραρε για την υπομονή σου!!!! Ένα θα σου πω από τα νευρα μου έχω εκτοξευσει μπιελα σε κεφάλι μηχανικού...... (πιτσιρικάς εβραζε το αίμα)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!! Υπομονη υπαρχει ! οχι απειρει αλλα υπαρχει....!!!

Το αιμα βραζει σε καθε ηλικια οταν χανεις χρηματα κοροιδιστικα, υπομονη,χρονο και αλλα πολλα... ΑΛΛΑ πρυτανευει η λογικη αλλιως χανεις το δικιο σου!!

Πιστεψεμε μπορει να μην εφυγε μπιελα στο κεφαλι αλλα μπορει να εγινε μεγαλυτερη ζημια τωρα  :sHa_wink3:  :sHa_wink3:

Posted

Και για να ολοκληρωσω αυτη την φαση του αυτοκινητου!

Αφου λοιπον τελιωσε απο τον εξατμισα με το ιντερκουλερ-εισαγωγη-downpipe, γυρισε στο συνεργειο να ελεχθει οτι ολα καλα και να προγραμματιστει!

Τον προγραμματισμο τον ανελαβε ο Βασιλης (SVS) και οπως ειπα και στην αρχη το αμαξι κρατηθηκε σε safe επιπεδα μιας ως γνωστον οι μπιελες του συγκεκριμενου μοτερ δεν ειναι διαθεσιμες για πολλα πολλα!

Ετσι λοιπον το αμαξι ρυθμιστηκε στο 1,4 over με 1.2 στον κοφτη αν και στην αρχη λεγαμε για 1.6-1.4 μειναμε εκει για μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις!! (Τασαρε σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου)

Μετα λοιπον απο περιπου 2 εβδομαδων συμβιωσης με το αμαξι εχω να πω πως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!! Δεν το συζηταω οτι ειναι αααααλλο αμαξι, ουτε φοβος και τρομος αλλα ουτε και κροκοδειλος!!! Πραγματικα δεν το χορταινω να το οδηγω!!! Απιστευτο αυτο το τουρμπο οσο το πας παει οσο δινεις σου δινει ! 

Προς το παρον ειμαι υπερ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα αν και ξερουμε τι δυνατοτητες εχει ακομα η Κ4!!!

• Like 8
Posted

Από ότι κατάλαβα Κωστή, τέτοια 2η εφηβεία δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει αμάξι!!

Καλές απολαύσεις!

• Like 1
Posted

Κώστα μην το ακούς τον Τάσο αν σου πει να σφίξεις :sHa_hehe:

Δημήτρης

Posted

Κωστα στα ποσα υπολογίζεις τωρα;

Παντελη δεν ξερω καθολου! Πιστευουμε 300...+;;;; να σου πω και την αληθεια και πααααρα πολυ δεν με νοιαζει, αφου το αμαξι μαρεσει πως κουνιεται τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε!!!

Παντως γραμμαρια στον μαφ βγαλαμε περιπου στα 260

• Like 2
Posted

Κώστα μην το ακούς τον Τάσο αν σου πει να σφίξεις :sHa_hehe:

Δημήτρης

ΑΧαχαχαχαχαχαχ μπααααα πιο πολυ θα μου λεγε ξεσφιξε ξεσφιξε παρα σφιξε...!!!!

• Like 1
Posted

Από ότι κατάλαβα Κωστή, τέτοια 2η εφηβεία δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει αμάξι!!

Καλές απολαύσεις!

Ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν φανταζοταν τι θα παθαινε το κακομοιρο...!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!

• Like 1
Posted

ΑΧαχαχαχαχαχαχ μπααααα πιο πολυ θα μου λεγε ξεσφιξε ξεσφιξε παρα σφιξε...!!!!

Αστον ειναι ικανός να σου πει να βάλεις στριφωνι πάνω στο τουρμπο, να φτάσεις κάτω στη ψίχα χαχαχχαχα!

Δημήτρης

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Ξερουμε αν μπαινει απο s3 2.0tfsi η πισω αντλια σε μενα???? η ισως καποια αλλη??? Λεω να την αλλαξω αν και δεν δειχνει καποιο θεμα..αλλα λογο παρα πολλων χλμ μπορει και να ναι πεσμενη..οποτε πριν βγει κατι να το προλαβω....

Posted

Για πλάκα Κωσταρα. Απλά βάζεις το φλοτερ σου αντί του s3 ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Για πλάκα Κωσταρα. Απλά βάζεις το φλοτερ σου αντί του s3 ;)

Δημήτρης

I LOVE YOU γαμω την τρελα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:  :sFi_dualpistols:

(ξερουμε και κανα κωδικο μηπως  :chair:  :chair: )

Posted
1K0919051AS

Ειναι μοναδικος κωδικος και δεν υπαρχει αντικατασταση...προμηθεια μονο απο αντιπροσωπεια.

Στο εμποριο δεν μπορεσα να την βρω πουθενα...

Η μονη χειροπιαστη πληροφορια που βρηκα ειναι οτι σε vdo ο κωδικος ειναι A2C53108573 αλλα στο σαιτ της δεν την βρισκω..μονο ebay..αλλα γιατι ομως? :g:

Οποτε πολυ μεγαλη προσοχη αν την ψαξετε στο εμποριο..

Posted (edited)

Κατι ακομα,

στο σαιτ της vdo για το σ3 δινει διαφορετικο κωδικο (a2c53436676z) και ειναι ................4μπαρη... :sSc_jawdrop2::sSa_worried3:

Τοσα μπαρ δηλαδη ειναι και η μαμα για πολλα 1,4-1,6-1,8-2.0 τφσι...

Αραγε η 1K0919051AS ειναι 6μπαρη? Δυστυχως δεν μπορω να το επιβεβαιωσω..

Edited by iliasr38
Posted

και γω ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα!!!! σε κανεναν site με ανταλλακτικα δεν την εχει.... :sCo_hmmthink:

Posted

Κωστή άστο θα το αναλάβω εγώ. Εξίσου καλή και απο RS4 b7 με το εγκεφαλακι της ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Κωστή άστο θα το αναλάβω εγώ. Εξίσου καλή και απο RS4 b7 με το εγκεφαλακι της ;)

Δημήτρης

Αφηνομαι στα χερια σου....!!!!!!!

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

Καλημερα και χρονια πολλα!!!

Πρωινες ανυσηχιες εκ βραδεως σκεπτομενες.... εχει αρχισει ο δισκος και μας χαιρεταει και ηδη ψαχνομαι για κατι καλυτερο το οποιο οσο γινεται να αντεχει και για παραπανω απ οτι ειμαι τωρα.... και φυσικα αν ειναι δυνατον να μην χρειαστει να πουλησω νεφρο!

Η μια λυση που επεσε στο τραπεζι ειναι να γινει εξαφτερος η οποια χωρις να χω εμπειρια μου ειπαν οτι σε αισθηση πενταλ ειναι πιο κοντα σε εργοστασιακο αλλα με μικρο σκορτσαρισμα....

Posted

Είναι η φθηνότερη λύση δεδομένου ότι πλατό και βολάν είναι ΟΚ.

Να αλλάξεις οπωσδήποτε το ρουλεμάν.....

Posted

Είναι η φθηνότερη λύση δεδομένου ότι πλατό και βολάν είναι ΟΚ.

Να αλλάξεις οπωσδήποτε το ρουλεμάν.....

Εννοειτε οτι θα αλλαχτει και το ρουλεμαν ! Και στην περιπτωση που πλατω βολαν ειναι οκ σε τι περιπου κοστος κυμαινετε να γινει εξαφτερος ο δισκος...;;;

Posted

Ανάλογα που θα πας και τι υλικό θα χρησιμοποιήσεις.

Θα βάλεις εξαφτερο με ελατηρια η χωρίς????

Posted

Να σου πω και την αληθεια μου δεν εχω καθολου αποψη με το θεμα δισκο πλατω οποτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να μπει κατι οσο γινετε να αντεξει

• Like 1
Posted

Μιλησα με γνωστο μαγαζι στον Πειραια και μου ειπε τα εξης

1.Να γινει ο δισκος ο δικος μου εξαφτερος το οποιο ειναι και το ποιο οικονομικο

2. Να ταιριαξει αλλο πλατο στυλ sachs racing με τον δικο μου δισκο φτιαγμενο εξαφτερο

3.Να μπει πλατο sachs racing με τον δικο μου εξαφτερο με αντοχη εως και 70+ κιλα....

Αυτα τα 3 μου προτεινε σαν λυση...