mariosA4 Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Δεν έχω την απόδειξη αγοράς καθώς είχε γίνει μέσω τρίτου. Πόσα χρόνια εγγύηση έχει η μιλτεκ? Εμένα έχει περάσει μία 7ετια τουλάχιστον
CostasD Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Δεν έχω την απόδειξη αγοράς καθώς είχε γίνει μέσω τρίτου. Πόσα χρόνια εγγύηση έχει η μιλτεκ? Εμένα έχει περάσει μία 7ετια τουλάχιστονθα σου πω όταν κοπεί το τιμολογιο Sent from my iPhone using Tapatalk
Van.Leb Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Προσωπικα θα απεφευγα την μιλτεκ για ολους τους παραπανω λογους που αναφερθηκαν...+ το θεμα εγγυησης...εν ετει 2013 ο αντιπροσωπος της εταιριας εμαθα πως δεν ειναι κ τοσο συνεργασιμος στο aftersale καθως καποια ατυχα μελη που ειχαν θεματα με τα καζανια... τους εκανε μανουρα με την εγγυηση σε σημειο που καποιοι στραφηκαν νομικα εναντιον του... Επισης πιστευω πως υπαρχουν ελληνες εξατμισαδες που κανουν πολυ καλη δουλεια με τα 2/3 η κ τα μισα λεφτα απο μια μιλτεκ... Η επιλογη βεβαια ειναι δικη σου...
Recommended Posts