Van.Leb Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Φαντάζομαι και ελπίζω να του έχει δώσει κάποια χαρτιά από όταν το έβαλε. Στο κομμάτι εξάτμιση η διάμετρος που έγραψα είναι κομπλέ ή 70mm όλη ; Εν κατακλείδι σήμεια για έλεγχο —>κρεμαγιέρα,αναρτήσεις,φρένα,ιμάντα πότε αλλάχτηκε,τράνσφερ για διαρροές,σινεμπλόκ ψαλιδιών,ενώσεις γέφυρα,pcv πότε αλλάχτηκε,λάδι haldex πότε αλλάχτηκε,θερμοστάτη,φανοποιείο και τέλος οπτικό έλεγχο εκκεντροφόρου και vag com νομίζω θα είμαι καλυμμένος. ζητά κ το τελευταίο ΚΤΕΟ όπου πλέον αναγράφονται κ τα χιλιόμετρα κάθε φορά που περνάει... 1
Dow Posted June 18, 2021 Author Posted June 18, 2021 1 ώρα πριν, Van.Leb είπε 1 ώρα πριν, Shadow είπε Φαντάζομαι και ελπίζω να του έχει δώσει κάποια χαρτιά από όταν το έβαλε. Στο κομμάτι εξάτμιση η διάμετρος που έγραψα είναι κομπλέ ή 70mm όλη ; Εν κατακλείδι σήμεια για έλεγχο —>κρεμαγιέρα,αναρτήσεις,φρένα,ιμάντα πότε αλλάχτηκε,τράνσφερ για διαρροές,σινεμπλόκ ψαλιδιών,ενώσεις γέφυρα,pcv πότε αλλάχτηκε,λάδι haldex πότε αλλάχτηκε,θερμοστάτη,φανοποιείο και τέλος οπτικό έλεγχο εκκεντροφόρου και vag com νομίζω θα είμαι καλυμμένος. ζητά κ το τελευταίο ΚΤΕΟ όπου πλέον αναγράφονται κ τα χιλιόμετρα κάθε φορά που περνάει... Εννοείται,ξέχασα να το αναφέρω.
Dow Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 Καλησπέρα παιδιά,γνήσια πίσω φώτα facelift s3 8p πού μπορώ να βρώ γιατί πόλλα βλέπω αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια και σε τι τιμές παίζουν και τέλος αν μπαίνουν απευθειάς και είναι λειτουργικά; Ευχαριστώ!
csaris Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 21 hours ago, Shadow said: Καλησπέρα παιδιά,γνήσια πίσω φώτα facelift s3 8p πού μπορώ να βρώ γιατί πόλλα βλέπω αλλά δεν ξέρω αν είναι γνήσια και σε τι τιμές παίζουν και τέλος αν μπαίνουν απευθειάς και είναι λειτουργικά; Ευχαριστώ! Οι κωδικοι για τα γνησια ειναι 8P3945095B, 8P3945096B. Υπαρχουν και αφτερ φαναρια οπως magnetti marelli αλλα δεν εχω αποψη. Προσωπικα εχω βαλει γνησια. https://www.ebay.com/itm/272329279743
Dow Posted June 23, 2021 Author Posted June 23, 2021 (edited) Σε Ευχαριστώ! Και κάτι άλλο που με απασχολεί ιμάντα χρονισμού μαζί με αντλία τι θα πρότινες oem και αν έχουμε κωδικό ανταλλακτικού ή αξίζει να βάλω και άλλη μάρκα; Edited June 23, 2021 by Shadow
csaris Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 (edited) 5 hours ago, Shadow said: Σε Ευχαριστώ! Και κάτι άλλο που με απασχολεί ιμάντα χρονισμού μαζί με αντλία τι θα πρότινες oem και αν έχουμε κωδικό ανταλλακτικού ή αξίζει να βάλω και άλλη μάρκα; Κωδικό δεν έχω. Ο oem ο ιμάντας ήταν της dayco, το ρουλεμάν και ο τεντωτηρας ina. Η oem αντλία νερού δεν έγραφε κάποια μάρκα πάνω. Εγώ προσωπικά έχω βάλει σετ της ina και αντλία νερού hepu... εδώ και 4 χρόνια χωρίς θέματα. Ότι και να βάλεις το ίδιο πράγμα είναι. Υπάρχουν πολύ καλές μάρκες σετ όπως ina, gates, febi, dayco, skf κτλ. Πάρε τιμές και από το γνήσιο και βλέπεις τι σε συμφέρει. Edited June 23, 2021 by csaris
Dow Posted June 29, 2021 Author Posted June 29, 2021 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρετε κωδίκο για μαμά πατάκια μπροστά; Ευχαριστώ. Edited June 29, 2021 by Shadow
Dow Posted August 6, 2021 Author Posted August 6, 2021 Καλημέρα παιδία υπάρχει κάποιος που έχει να μου προτείνει Καλό Έμπιστο συνεργείο audi Λαμία που να ξέρει τα s3. Ευχαριστώ πολύ!
Dow Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 (edited) Καλησπέρα παιδιά μετά από καιρό. Το μαμά δίσκοπλατώ Luk μέχρι πόσα άλογα θεωρείτε ότι αντέχει σε επικήμενη βελτίωση (φπε,αντλια,μπρουτζάκι πολλ/στες) (Δεν είμαι των εκκινήσεων με κανονική οδήγηση κατα βάση) Και πόσο είναι το σωστό χαμήλωμα σε after market σετ αναρτήσεων για καλύτερο πάτημα (2.5 μπροστά 1.5 πίσω); Ευχαριστώ. Edited September 25, 2021 by Shadow
csaris Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 18 hours ago, Shadow said: Καλησπέρα παιδιά μετά από καιρό. Το μαμά δίσκοπλατώ Luk μέχρι πόσα άλογα θεωρείτε ότι αντέχει σε επικήμενη βελτίωση (φπε,αντλια,μπρουτζάκι πολλ/στες) (Δεν είμαι των εκκινήσεων με κανονική οδήγηση κατα βάση) Και πόσο είναι το σωστό χαμήλωμα σε after market σετ αναρτήσεων για καλύτερο πάτημα (2.5 μπροστά 1.5 πίσω); Ευχαριστώ. To μαμα ουτε για ενα stage 1 δεν ειναι.... Ειδικα για stage 2+ μολις το πιεσεις λιγο θα αρχισει να πατιναρει. Οπωσδηποτε βαζεις στο προγραμμα sachs performance δισκο/πλατω και βολαν. Ο κωδικος του ειναι ο ιδιος με του golf v gti που ειναι για 28nm εργοστασιακη ροπη! οταν του σκας 46-48nm (τοσα βγαζουν τα 2+) τι περιμενεις να κανει??? Το χαμηλωμα ειναι το τι θες ΕΣΥ και το κατα ποσο σε εξυπηρετει για τη χρηση που κανεις... Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος.... 1
Dow Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 2 ώρες πριν, csaris είπε To μαμα ουτε για ενα stage 1 δεν ειναι.... Ειδικα για stage 2+ μολις το πιεσεις λιγο θα αρχισει να πατιναρει. Οπωσδηποτε βαζεις στο προγραμμα sachs performance δισκο/πλατω και βολαν. Ο κωδικος του ειναι ο ιδιος με του golf v gti που ειναι για 28nm εργοστασιακη ροπη! οταν του σκας 46-48nm (τοσα βγαζουν τα 2+) τι περιμενεις να κανει??? Το χαμηλωμα ειναι το τι θες ΕΣΥ και το κατα ποσο σε εξυπηρετει για τη χρηση που κανεις... Δεν υπαρχει σωστο ή λαθος.... Σίγουρα μια λύση είναι sachs οργανικό, αλλά έχω ακούσει και για συνδιασμούς σε αυτό το κομμάτι που αντέχουν εξίσου.
csaris Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 1 hour ago, Shadow said: Σίγουρα μια λύση είναι sachs οργανικό, αλλά έχω ακούσει και για συνδιασμούς σε αυτό το κομμάτι που αντέχουν εξίσου. Aν εννοεις το πλατω του ttrs με δισκο απο tdi βγαινει περιπου στα ιδια λεφτα και δεν αξιζει.... Καποιοι που κανουν παντρεματα και μοντες στο μαμα σετ δεν θα ασχολιομουν καν, γιατι ποτε δεν δουλευουν καλα και σιγουρα θα το διπλοπληρωσεις στο μελλον. Το sachs perf ειναι χιλιοδοκιμασμενη λυση, το βαζεις και δεν ξαναασχολεισε....
Dow Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 2 ώρες πριν, csaris είπε Aν εννοεις το πλατω του ttrs με δισκο απο tdi βγαινει περιπου στα ιδια λεφτα και δεν αξιζει.... Καποιοι που κανουν παντρεματα και μοντες στο μαμα σετ δεν θα ασχολιομουν καν, γιατι ποτε δεν δουλευουν καλα και σιγουρα θα το διπλοπληρωσεις στο μελλον. Το sachs perf ειναι χιλιοδοκιμασμενη λυση, το βαζεις και δεν ξαναασχολεισε.... Βολάν θεωρείς ότι πρέπει να γίνει έλεγχος ή απαραίτητα αλλαγή; Και θα ήθελα να ξέρω αν πέρα απο sachs τι άλλο υπάρχει μέχρι 50-55kg ροπή γιατι παραπάνω δεν θα πάω. Σε ευχαριστώ.
csaris Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 (edited) 41 minutes ago, Shadow said: Βολάν θεωρείς ότι πρέπει να γίνει έλεγχος ή απαραίτητα αλλαγή; Και θα ήθελα να ξέρω αν πέρα απο sachs τι άλλο υπάρχει μέχρι 50-55kg ροπή γιατι παραπάνω δεν θα πάω. Σε ευχαριστώ. Να ειναι οκ το βολαν σου λιγο δυσκολο ειδικα αν το αμαξι εχει χιλιομετρα ή φοραει παλιο κωδικο. Υπολογισε το μεσα στο κοστος για να εισαι σιγουρος... 400€ εχει περιπου σε luk. Kατι αλλο δεν γνωριζω και ουτε θα εψαχνα... Ειπαμε, sachs performance ταμαμ. Edited September 26, 2021 by csaris
Dow Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Οπότε sachs με κλειστά μάτια. Στο κομμάτι αντλία,μπρουτζάκι όταν μπεί το πρόγραμμα πρέπει να ρυθμιστεί κάτι πάνω σε αυτά (πχ για την κατανάλωση) ή δεν παίζουν ρόλο στο πρόγραμμα. Και τέλος αξίζει να τα βάλω αυτά τα 2 θα δώ κάποια διαφόρα;
Dow Posted October 6, 2021 Author Posted October 6, 2021 Καλησπέρα παίδες. Κάποιος που να γνωρίζει στην πάνω ερώτηση; Επίσης κάποιο καλό καθαριστικό για άσπρο δέρμα (λόγο πολυκαιρίας να τα κάνω ξανά καινούργια άσπρα) ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ
Recommended Posts