Jump to content

Recommended Posts

Posted
πολυ ωραια παρουσιαση μπραβο παιδια :bravo:

φιλε καλωςηρθες μιας και βλεπω οτι ειναι το πρωτο σου post.

αν θελεις κανε μια παρουσιαση του εαυτου σου εδω --->> http://forum.audisportsclub.gr/index.php?showforum=24

και του αυτοκινητου σου εδω -->> http://forum.audisportsclub.gr/index.php?act=garage

Posted
Μανο υπαρχει δυνατοτητα να ανεβει στο site?

Ότι video μου δώσετε μεγάλο-μικρό μπορώ να το ανεβάσω στο site!! :new_thumright:

Posted
Ότι video μου δώσετε μεγάλο-μικρό μπορώ να το ανεβάσω στο site!! :new_thumright:
Έχουμε και τον ftp, μην τον ξεχνάμε... ;)
Posted
Μανο υπαρχει δυνατοτητα να ανεβει στο site?

Παιδια το εχω γραψει μονο σε Video . :unsure: Kαποιος που να το εχει σε dvd? :unsure: Θα ζητησουμε και copy απο το καναλι :new_thumright:

Posted
Παιδια το εχω γραψει μονο σε Video . :unsure: Kαποιος που να το εχει σε dvd? :unsure: Θα ζητησουμε και copy απο το καναλι :new_thumright:

αντε να το δουμε και εμεις!!!

• 1 month later...
Posted

εχουν τραβηχτει κατα καιρους διαφορα βιντεακια απο τις εκδρομες του club που δεν εχουν δει το φως τησ δημοσιοτητας...μηπως πρεπει να τα ξεθαψουμε???

Posted
εχουν τραβηχτει κατα καιρους διαφορα βιντεακια απο τις εκδρομες του club που δεν εχουν δει το φως τησ δημοσιοτητας...μηπως πρεπει να τα ξεθαψουμε???

Βιντεο απο ποιόν Πέτρο?

Αν μιλάς για αυτά που έχουμε τραβήξει εμείς,είναι υπο

κατασκευή ένα DVD με διάφορες στιγμές του club.

Απλά με αυτά και αυτά,το είχαμε αμελήσει...

Posted

Και από ότι καταλαβαίνω αυτό το DVD θα είναι μάλλον κάτι σαν το Μπέν Χουρ και από σκηνοθετική άποψη και από άποψη συμμετεχόντων. Άλλωστε η παρέα μας έχει κάνει πάρα πολλά με στύλ, φαντασία, φασαρία και..... ΒΡΟΧΗ!!! :new_lol::new_lol::new_lol:

Αντέ να προλάβουμε την σαιζόν παιδιά.

:thumbsup:

Υ.Γ.: Ουδεμία ειρωνεία στα γραφόμενα μου και θα ήθελα από τώρα να κάνω κράτηση για το αντίγραφο μου.

Posted
Βιντεο απο ποιόν Πέτρο?

Αν μιλάς για αυτά που έχουμε τραβήξει εμείς,είναι υπο

κατασκευή ένα DVD με διάφορες στιγμές του club.

Απλά με αυτά και αυτά,το είχαμε αμελήσει...

καλα καταλαβες Αριστο...μιλαω για το dvd που ειδαμε στα γενεθλια του club αλλα και απο διαφορες αλλες στιγμες . Παιδια καλες οι φωτογραφειες αλλα σαν το βιντεο δεν ειναι και υπαρχουν πολλες καλες ατακες σε μερικα που εχω δει κατα καιρους απο διαφορους... Αντε παιδια γρηγορα περιμενουμε....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.