A80Avant Posted April 22, 2017 Author Posted April 22, 2017 Επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω να κάνω το αμάξι πιο 'καθυστερημένο' από όσο είναι παρόλο που είχα το 82αρι και θα μπορούσα να το είχα δοκιμάσει, είπα απλά να αλλάξω εύκολα και ωραια το τούρμπο όπως ήταν. Είχα παλιότερα το 82αρι στην κλασσική 3076 και με φρέσκο μοτέρ ξυπνούσε από τις 4000 και πάνω, αλλά από τις 4000 και κάτω, πραγματικά δεν έκανε τίποτα το αμάξι. Τώρα και που σηκώνει 0.3bar Κάνει πιο σβέλτο το βαρύ αμάξωμα. Πιστεύω όταν θα γίνει στο μέλλον νέο φρεσκάρισμα στο μοτέρ θα είναι ακόμα πιο πρόθυμο. Παρεμπιπτόντως με σωστότερο ζυγισμα στο αμαξι η παραπάνω καμπύλη πιάνει τα 410 τροχο. Σύντομα θα κάνω κι άλλες δοκιμες
mariosA4 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Το κάθε μοτέρ είναι διαφορετικό ως προς το αβανς του, αλλά σε μένα ξεκινάει από τις 13 μοίρες και φτάνει στις 20. Δεν είναι στατικό. Ποτέ δεν πρέπει το αβανς να μένει στατικό όσο ανεβαίνουν οι στροφεςΈχεις δίκιο , εννοείται ότι είναι δυναμικό το αβανς και αυξομειώνεται ανάλογα με το φορτίο και τα δεδομένα απ τους διάφορους αισθητήρες.Στο δικό μου ξεκινάει από ψηλά στις μεσαίες και πέφτει έως τις 20 μοιρες κοντά στον κόφτη. Δεν έχω δυναμομετρηση με το 63αρι πάντως να δω τι κάνει ψηλά αν και σε αίσθηση δεν δείχνει να πέφτει πολύ. Αυτό το dyno που χρησιμοποιείς τι software είναι, έχει σχέση με τον άγραφο?
A80Avant Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Όχι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε αμάξι αρκεί να έχεις log χρόνου vs στροφές, και μετά βάρος αμαξιού, σχέση 3ης 4ης και final drive, μέγεθος ελαστικών και πρόσθια επιφάνεια. Είναι διαπιστωμένο ότι είναι αρκετά ακριβές. Θα σου έλεγα άμα έχεις vagcom και μπορείς να κάνεις log, πάμε να μετρήσουμε το αμάξι σου όπως είναι τώρα και το κάνουμε και μια μέρα την αλλαγή να δεις διαφορές
NOEL-S3 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Καλημερα, πολυ θα ηθελα να το δω αυτο στο αυτοκινητο του Μαρινου, οταν (και αν) το κανονισετε στειλε Μαρινο μνμ και θα το κανονισουμε να ειμαι και εγω...
A80Avant Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Θα κανονιστεί κάτι σύντομα. Μιλάμε καλύτερα σε viber για να κανονισουμε
A80Avant Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Όλοι οι καλοί χωράνε. Θα μιλήσω με πρόεδρο να κανονίσουμε
mariosA4 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 ok bill κανονιστε το κι εγω ανεβαινω τότε να τα πουμε και από κοντα που έχουμε καιρό...
A80Avant Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 Μετά από νέες δοκιμές πιστεύω ότι έχω ρεαλιστικά αποτελέσματα. Μετά από λίγο ψάξιμο θα αλλάξω προληπτικά αισθητήρες θερμοκρασίας λαδιου, πιστονάκι θερμοστάτη λαδιού, καθώς και αισθητήρες πίεσης λαδιου γιατί βλέπω κάποιες ενδείξεις που δεν είναι πολύ λογικές.
A80Avant Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Τρίτη γίνονται οι αλλαγές στους αισθητήρες, σήμερα με τη βοήθεια φίλων μια καλύτερη προσαρμογή του εμπρός προφυλακτήρα. Από βδομάδα ελπίζω να δρομολογήσω κάποιες αλλαγές στον εγκέφαλο για λειτουργίες αναβάθμισης και τον άλλο μήνα θα έχουμε και μια ωραία εικαστική παρέμβαση 1
Paladin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Επίσης αξίζει να τονιστεί για το φιλοθεαμον κοινό πως όλα αυτά γίνονται για να κατέβεις επάξια στους επόμενους drift wars ....!!! 3
nasosGT Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 δεν ειπες οτι θα υπαρχει και εμισθος (σε ειδος) επιβλεπων επιστημον 3
A80Avant Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Βγήκαν και οι προσθήκες εμπρός για να μην βρίσκει η ροδα στους θόλους και όλα καλα. Drift wars here I come. Πάμε σε άγρια ρύθμιση στην πίσω αντιστρεπτικη Και M3 τρέμετε
GTaros Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Αυτα είναι. Εγω θα παω σε drag wars!!!! Ετσι για να συμμετεχουμε παντού.... 2
A80Avant Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Ευχαριστώ τον gtaros για τον δανεισμό του χώρου, των εργαλείων και της ανύψωσης του προφυλακτήρα προκειμένου να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Έπεται και συνέχεια με λαμάκια 1
A80Avant Posted June 10, 2017 Author Posted June 10, 2017 (edited) Επειδή το αμάξι ήταν πολύ ελαφρύ και δεν πάταγε καλά, αυξήσαμε το βάρος του... Edited June 10, 2017 by A80Avant 3
A80Avant Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 Μικροβελτιώσεις αύριο και περιμένω πλαίσιο μάσκας από Γερμανία για αλλαγη
maltas Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Βασίλη...δε φαίνεται κάποια αλλαγή στο πριν και το μετα οση ωρα και να παρατηρώ την φώτο?Τι έπρεπε να δω δουμε σαν διαφορά?
S3-Nick Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Βασίλη...δε φαίνεται κάποια αλλαγή στο πριν και το μετα οση ωρα και να παρατηρώ την φώτο?Τι έπρεπε να δω δουμε σαν διαφορά? Και εγω ηθελα να ρωτησω το ιδιο αλλα δισταζα...δεν μπορεσα να πατατηρησω καποια διαφορα (εκτος του κενου που υπαρχει στην πρωτη φωτο μεταξυ προφυλακτηρα και καπω)
Dikonou Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 (edited) Φρυδακια στα φανάρια; ή σήκωσες φανάρια; Edited June 21, 2017 by Dikonou
A80Avant Posted June 22, 2017 Author Posted June 22, 2017 Χαχα εδώ φαίνεται και ο ψυχαναγκασμος ! Το πλαίσιο της παλιάς μάσκας είχε κρεμάσει λίγο στο πανω μερος και δεν εφάρμοζε στο καπώ σωστά. Το καινούριο είναι σωστο
Recommended Posts