Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το δεξί πίσω μπουλονι διαγωνια του 5ου που είναι το τέρμα αριστερά κάτω έχει μια ανεπαίσθητη γρατζουνιά και χρήζει αλλαγής.

P.S. Βασίλη μην το πετάξεις το Θέλω!!!!!

Posted

Όπως ανέφερες, όλα τα μπουλόνια είναι χάλια αλλά είναι πανάκριβα τα ατιμα

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ζέστες οπότε στο πρόγραμμα μπαίνει αλλαγή ψυγείου κλιματιστικού που μάλλον έχω κινέζικο με valeo, αναβάθμιση του με έξτρα ανεμιστήρα και έλεγχο δυναμό για τάσεις σχετικά με τη μπαταρία.

Εν αναμονή εγκεφάλου για καλύτερη λειτουργία ρελαντί όσο λειτουργεί το κλιματιστικό, και τεσταρίσματος των ρυθμίσεων για τους αισθητήρες για πυράκια

• 1 month later...
Posted

Update.

Το σύστημα του κλιματισμού θέλει πατέντα και καλή σκέψη οπότε δεν κάναμε τίποτα.

Διαπίστωσα ότι το πορτάκι της ανακύκλωσης δεν λειτουργούσε οπότε το έκλεισα χειροκίνητα για την ώρα καθώς το ανταλλακτικό θέλει ξήλωμα ταμπλό και κλιματιστικού για να αλλαχτεί.

Σε άλλα νέα, μέχρι τέλος του χρόνου έχω προγραμματίσει ένα φρεσκαρισμα του μοτερ να ανέβει λίγο η συμπίεση. Έτσι ώστε να ξαναβρούμε το χαμένο σπουλαρισμα(Που πιθανών να έχασα λόγω εξάτμισης αλλά λέμε τώρα...)

• 4 weeks later...
Posted

να μη κανω σπόιλερ καλυτερα

Posted

Καλημερα ρε Bill, για την φθορα (γραμμες απο τα μεταλλα) απο τα κομβια του εκκεντροφορου λες?

Γιατι κατι αλλο δεν βλεπω...

• Like 1
Posted

για μπαμπα θα παει

Posted

Παρειγγειλα και μαμά τουρμπινα

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

Posted

Όχι, μάλλον από το κλείσιμο μοτέρ 2011, παίζουν τα σενάρια των γρεζιών ή των λάθος καβαλέτων ή από αμμοβολη.

Το θέμα είναι ότι οι 2 εκκεντροφοροι μου κόστιζαν 2000ευρω και έτσι βρήκα κεφαλή με έτοιμους από audi αλλά από S4 του 1995. Αυτό προς το παρόν μέχρι να βρεθεί κάτι στον οριζοντα

• Like 1
Posted

Το ήθελα χωρίς έξτρα έξοδα! Αλλά αν σκεφτείς ότι θα μπορούσε η ζημιά να είναι χειρότερη....

• Like 1
Posted

Καλημερα, ποσα χλμ εχουν κανει (με τα ιδια μεταλλα)?

Posted

Περίπου 60κ

Σύμπτωμα το ανεβασμένο lag μόνο. Επιδόσεις ίδιες, αλλά το ανεβασμένο lag το είχα από Αγγλία ήδη. Άρα η ζημιά ίσως είχε γίνει καιρο

Posted

Όχι, μάλλον από το κλείσιμο μοτέρ 2011, παίζουν τα σενάρια των γρεζιών ή των λάθος καβαλέτων ή από αμμοβολη.

Το θέμα είναι ότι οι 2 εκκεντροφοροι μου κόστιζαν 2000ευρω και έτσι βρήκα κεφαλή με έτοιμους από audi αλλά από S4 του 1995. Αυτό προς το παρόν μέχρι να βρεθεί κάτι στον οριζοντα

Ρε Bill πως να τα βαλεις λαθος τα καβαλετα, αφου εχου νουμερα απανω. Οσο αφορα τα γρεζια απο που να βρεθουν εκει απανω (να μου πεις οτι απο λαθος μεταλλα-κακη παρτιδα μεταλλων-αστοχια υλικου, δημιουργηθηκαν...οκ). Οσο αφορα την αμμοβολη τι εννοεις?

Posted

Λάθος καβαλετα ίσως από άλλη κεφαλή,.

Όσο για γρεζια μιας και η κεφαλή είχε υποστεί ροική, ίσως από κακό καθαρισμό?

Posted

Να δούμε, αλλά πλέον θα τη βάλω σε εργοστασιακή πίεση. 1.4 με 1.1 να τελειώνουμε με φθορές

• Like 1