michpan Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Χλωμό να υπάρχει εδώ μάλλον από Γερμανία παραγγελία 2-3 εβδομάδες.. Μιχάλης
A80Avant Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 2-3 εβδομαδες δεν κανει ποτε απο γερμανια, συνηθως ειναι 10 μερες max αλλα ουτε αυτο μου κανει
michpan Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ξέρεις πόσα πράγματα έχω παραγγείλει εγώ που έκαναν τόσο; Και έχω και πιο πρόσφατο αυτοκίνητο.. Μιχάλης
A80Avant Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 σε καθε περιπτωση η απαντηση που πηρα ειναι οτι αν δεν λειπει κανεις με αδειες, θα πρεπει να ειναι εδω το ανταλλακτικο Μ.τριτη με τεταρτη. Ενας φιλος αγγλος, θα μεριμνησει να το εχω απο Μ.Δευτερα,μιας και το παρειγγειλα και απο εκει. Θα εχω ενα ρεζερβα απο οτι φαινεται... Ρουλεμαν τροχων μπηκαν σημερα, ιμαντες αλλαχτηκαν, δυναμο επισκευαστηκε, ετοιμαζονται οι τελευταιες πινελιες σε ιντερκουλερ και ψυγειο... Παρασκευη παιρνουμε τα πραγματα απο κρυογενικη και γινεται το τελικο μονταρισμα... αντε να δουμε....
mariosA4 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 σε καθε περιπτωση η απαντηση που πηρα ειναι οτι αν δεν λειπει κανεις με αδειες, θα πρεπει να ειναι εδω το ανταλλακτικο Μ.τριτη με τεταρτη. Ενας φιλος αγγλος, θα μεριμνησει να το εχω απο Μ.Δευτερα,μιας και το παρειγγειλα και απο εκει. Θα εχω ενα ρεζερβα απο οτι φαινεται... Ρουλεμαν τροχων μπηκαν σημερα, ιμαντες αλλαχτηκαν, δυναμο επισκευαστηκε, ετοιμαζονται οι τελευταιες πινελιες σε ιντερκουλερ και ψυγειο... Παρασκευη παιρνουμε τα πραγματα απο κρυογενικη και γινεται το τελικο μονταρισμα... αντε να δουμε.... καλά ρε βασίλη για διακοπές ήρθες εδώ δικές σου ή του αυτοκινήτου?
michpan Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Χαχα.. ο Βασίλης δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος με τίποτα..! Μιχάλης
A80Avant Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 αστα να πανε! και διακοπες που σχεδιαζαμε δεν εκατσαν, οποτε το αμαξι καλοπερναει!
A80Avant Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 τα νεα εχουν ως εξης.... το τρομπακι του συμπλεκτη ειναι καθ οδον απο αγγλια(audi) και πιθανων να το εχω δευτερα.Η παραγγελια στην καρεντα δεν ακυρωθηκε ωστοσο, οποτε θα εχω ενα καβατζα για ωρα αναγκης. Η κρεμαγιερα που ειχα δωσει για σερβις σε ενα φιλο αγγλο ειναι la poutse, εντελως ομως, με αποτελεσμα πριν καν βαλουμε εμπρος, να χανει υγρα.... οποτε τελικα βαλαμε την παλια κρεμαγιερα στο αμαξι με καινουριες ροδελες μπρουτζου στο σημειο που φαινοταν οτι εχανε, για να κανουμε δουλεια. Πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα.. Η 'reconditioned' κρεμαγιερα θα ερθει μαζι μου αγγλια για ενα σερβις στα οπισθια του αγγλου.... Σημερα εγινε και ενα μονταρισμα στο downpipe το οποιο επειτα απο την χρηση βολαν μονης μαζας, και μετακινηση του μοτερ, ειχε τα ψυχολογικα του και δεν χωραγε σωστα. Τροποποιηθηκε και αυτο και χαλαρωσε! Τουρμπινα, ιντερκουλερ, εισαγωγη και εξαγωγη βρισκονται στη θεση τους. Εγινε και η μοντιφια για το φιλτρο και τις αναθυμιασεις. Μπηκαν τα high coils και μενει το δοχειο λαδιου, αλλαγη φιλτρου βενζινης, και να μονταριστει το cruise control, και πλεον ειμαστε ετοιμοι. Ρακορ λαδιου χρησιμοποιησαμε το παλιο με ενα extention και ειναι μια χαρα!(ρακορ νερου δεν απαιτουνται) Ελπιζω τη δευτερα να βαλουμε μπροστα το αμαξι με ενα προγραμμα που ετοιμαζω αυτες τις μερες, να ρυθμισω ρελαντι και χαρτη εκκινησης και να βγω βολτα να δω αν ολα λειτουργουν σωστα.... ...και ο θεος βοηθος!
tasosS3 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Οι ωρες οι καλες Βασιλη ευχομαι υγ ειμαστε σε αναμενα καρβουνα
michpan Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Η κρεμαγιερα που ειχα δωσει για σερβις σε ενα φιλο αγγλο ειναι la poutse, εντελως ομως, Γαλλικό μοντέλο ε; Μιχάλης
A80Avant Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 γαλλαγγλικη συνεργασια... τι περιμενεις???
Dimitris_Kon Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 teaser... Την έχω δει σε φορτηγό? Ε? Δημήτρης
A80Avant Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 GT3071 vs Holset HX40 on the bench in progress... donwpipe almost ready Saturday noon pic...
Dimitris_Kon Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GT3071 vs Holset HX40 on the bench in progress... donwpipe almost ready Saturday noon pic... Καλορίζικα Bill άντε και καλά αποτελέσματα. (Έτσι και φύγεις χωρίς να τηλ. την έβαψες ) Δημήτρης
kenzo Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 GT3071 vs Holset HX40 on the bench Προσεξα ενα προβλημα Bill ... Ηλιας ...
A80Avant Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ηρθε επιτελους το τρομπακι!!!! χαρα να δεις εγω! τελειωνουν κατι ψιλοπροβληματακια στο downpipe, τοποθετηση δοχειου αναθυμιασεων, και ελπιζω να παρει εμπρος το απογευμα. Διαλειμμα για μεσημεριανο και επιστροφη....
NOEL-S3 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Αντε ρε Βασιλη με το καλο να βγει το θεριο... Και μην ξεχνας σε περιμενω για καφε και προγραμματισμο στην περιοχη μου...(ξερεις εσυ τι λεω)...
Recommended Posts