Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αρε Βασιλη γμτ ποιος σε μουτζωσε ρε φιλε τεσπα... Καλα ξεμπερδεματα και το κεφαλι ψηλα... Στο ΧΩΡΙΟ μου λενε οτι αμα δεν βρεξεις Κ_λο ψαρια δεν βγαζεις (κατι θα ξερουν αυτοι)....

Posted

ετσι ειναι...αρκετη κουραση και λαθη μεχρι το τελικο αποτελεσμα,αλλα πιστευω οτι ειμαι κοντα πλεον!

Posted

ετσι ειναι...αρκετη κουραση και λαθη μεχρι το τελικο αποτελεσμα,αλλα πιστευω οτι ειμαι κοντα πλεον!

Μακαρι ρε φιλαρακι ευχομαι και εγω το ιδιο και για εσενα αλλα και για εμενα...:sFun_nahnahna3:

Posted

Διάγνωση by Bill!! Καλά τελειώματα φίλε:sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Posted (edited)

η τουρμπινα εφτασε με την επιλογη της GT 4bolt που δεν με πειραζει καθολου,αν και ειχα παραγγειλει την απλη.

Παρηγγειλα και τις φλαντζες για το downpipe οπως επισης και ενα κολλαρο για το compressor exit.

Τελος καποιες θερμομονωτικες κουβερτες για το home made φιλτροκουτι...

Edited by Dimitris_Kon
ορθογραφία
Posted

Σημερα εφτασαν τα fittings, πηρα τελικα goodridge γιατι με το ηφαιστειο, τα summit δεν θα εφταναν ποτε αγγλια!

Καθως και η σφαιρα αζωτου...μην ξεχνιομαστε.

test-fit της τουρμπινας,στο περιπου, βλεπω οτι δεν θα εχουμε σοβαρα προβληματα στην τοποθετηση..

Posted

Με'γεια τα καινουργια παιχνιδια Βασιλη....:sHa_thumbgoodjob:

Posted

thanks!

καλορίζικη μεγάλε! Τι μου θυμίζει? οέο? :sHa_thumbgoodjob: Μήπως στην απόφασή σου αυτή έπαιξε ρόλο και το σπουλάρισμα που είδες στο δικό μου Bill? :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

esy exeis .63ar. pisteyw h mikri diafora ston kyvismo na voithisei, alla an oxi, tha paw se .63 kai egw. Oloi mou lene oti to .82 einai poly kalytero, opote eipa na to dokimasw gia arxh

Posted

καλοφόρετη Βασίλη , δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το spool ,έχεις κυβισμό που βοηθάει πολύ και όντως το 82άρι θα έχει πολύ μικρότερο surge ψηλά. Βέβαια στη πράξη θα δείξουν όλα..

Posted

ela na erxontai ta antallaktikaaa...

katafera na kleisw rantevou ston eksatmisa gia to downpipe, parolo pou mou eipe oti eixe eleytheria mesa ston iounio!!!!

telika ton epeisa na me valei stis 5/5 mexri thn 8/5 elpizw na eimai etoimos

elliniko demonio.... mallon parakaleto tha elega!

Posted

Σημερα εμαθα οτι τα hotside που δινει η ATP ειναι δικα της cast εκτος απο το GT 4 bolt. Φυσικα τα tial ειναι της tial.O λογος που το αναφερω ειναι οτι στην αγγλια δεν φερνουν αυτα τα hotsides και τα μοναδικα που ειναι αποκλειστικα της garrett ειναι τα GT. Μαλιστα μου ειπαν οτι ποιοτικα ειναι καλυτερα απο της ATP.

Οι καραγκιοζηδες ομως που παρειγγειλα τις φλαντζες καθυστερησαν, οποτε ακυρωσα την παραγγελια και πηγα στον εξατμισα εδω, και θα μου φτιαξει αυτος πλακακι για το downpipe με τις διαστασεις που χρειαζονται.

Οποτε, αυτο σημαινει οτι το σαββατο μπαινει η τουρμπινα, και την αλλη τεταρτη μπαινει μεσα το αμαξι για downpipe.Μετα προγραμμα και ελπιζω να μου αρεσει.

Posted

Σημερα εμαθα οτι τα hotside που δινει η ATP ειναι δικα της cast εκτος απο το GT 4 bolt. Φυσικα τα tial ειναι της tial.O λογος που το αναφερω ειναι οτι στην αγγλια δεν φερνουν αυτα τα hotsides και τα μοναδικα που ειναι αποκλειστικα της garrett ειναι τα GT. Μαλιστα μου ειπαν οτι ποιοτικα ειναι καλυτερα απο της ATP.

Οι καραγκιοζηδες ομως που παρειγγειλα τις φλαντζες καθυστερησαν, οποτε ακυρωσα την παραγγελια και πηγα στον εξατμισα εδω, και θα μου φτιαξει αυτος πλακακι για το downpipe με τις διαστασεις που χρειαζονται.

Οποτε, αυτο σημαινει οτι το σαββατο μπαινει η τουρμπινα, και την αλλη τεταρτη μπαινει μεσα το αμαξι για downpipe.Μετα προγραμμα και ελπιζω να μου αρεσει.

Άντε Bill προχώρα σε παρακολουθεί όλη η χώρα λέμε :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

λοιποοον...

η τουρμπινα μπηκε και δουλευει. Το downpipe, φτιαχτηκε προσωρινα και χανει λιγο απο μια συγκολληση, μιας και η ολη δουλεια εγινε εντελως προσωρινα και για λογο οτι την τεταρτη θα μπει για να γινει απο την αρχη.

Δυστυχως η σωληνα μας του υδραυλικου τιμονιου/φρενων, χανει και παλι,οποτε παει για αλλαγη. Ελπιζω να μην ειναι η αντλια των φρενων γιατι τοτε την κατσαμε τη βαρκα...παει κανα 700αρι ευρω και παμε για μεταχειρισμενη. Δεν νομιζω ομως γιατι η διαρροη φαινεται να ειναι απο τον σωληνα. Η καταραμμενη η audi εχει 2 κωδικους οποτε πρεπει να παρω μαλλον και τα 2 να ειμαι σιγουρος...

Επισης, μπορει καποιος να μου πει πως κανεις την τουρμπινα να σκασει? Αυτο το φυσιμα/ξεφυσιμα θα μου παρει καιρο να το συνηθισω...

Σπουλαρισμα ετη φωτος νωριτερα αν και δεν εχω κανει σωστο map ακομα. Σιγουρα παντος ειμαι στον στοχο μου των 4000rpm αντε λιγο νωριτερα.

Μολις ετοιμαστει το αμαξι, θα κανω σωστα logs και θα δειξει...

Posted

Μπραβο Βασιλη , βλεπω εισαι σε καλο δρομο ... :sHa_thumbgoodjob:

Keep walkin' ... gym_bike.gif

Ηλιας ...

Posted

Ωραίος ο Bill...

Έχω την εντύπωση ότι 8α τρώει πολύ πολύ κόσμο εδώ μέσα...

Posted

82αρι ακριβως.

Πρωτες εντυπωσεις ειναι οτι παει αρκετα καλα.

Μολις του φτιαξω λιγο το χαρτη ως προς το αβανς,και τα knocks θα ειναι πολυ καλυτερο πιστευω..

Posted

Στριμωγμένο το downpipe ε?

Πόσο είπες πως είναι (mm)?

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το θερμομονώσεις. Βλέπω πολλά σωληνάκια γύρο του.