A80Avant Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 eytyxws den spoudazw akoma iatriki,alla douleyw san ophthalmiatros,alla mias kai h syndesh tou agrafoy einai aplh kai to programma sxedon etoimo,einai aplh ypothesh!
NOEL-S3 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Φιλαρακι, εχω ενα τραντζιστορακι-ραδιακι που μου εχει χαλασει, να στο στηλω να δεις τι μπορεις να κανεις? :sHa_sarcasticlol: Χωρις πλακα εισαι απιστευτος ρε φιλε, να δω τι θα κανεις σε κανα δυο χρονια, που πλεον θα μπορεις να τα κανεις ολα μονος σου???
A80Avant Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Δημητρη μου, αμφιβαλλω. Μηχανικα οσο και να θελω, δεν θα τα κανω ποτε, και εξαλλου οταν με το καλο γυρισω ελλαδα, θα το ριξω στις επεμβασεις ματιων που εξειδικευομαι ετσι και αλλιως παρα στις 'μηχανικες'επεμβασεις. Το μονο που θα ηθελα να φτιαξω αν μου δοθει η ευκαιρια και τα αναλογα $$$ ειναι ενα sedan RS2 μιας και τα εμφανισιακα/μηχανικα μερη υπαρχουν. Το μονο που λειπει ειναι η sedan quattro καροτσα. Βρισκεται ευκολα αυτη αλλα αντε πεισε γυναικα οτι θες να την παρεις γι'αυτο τον σκοπο!! χαχαχα
Dimitris_Kon Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Βασιληηηη βρες μου σκαρι λεμεεεε.. S1 και μοτέρ.. Δεν είμαι καλά.. Δημητρης
COSTAS S3 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Βασιληηηη βρες μου σκαρι λεμεεεε.. S1 και μοτέρ.. Δεν είμαι καλά.. Δημητρης χαχααχ εδώ και χρόνια
A80Avant Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 S1 original σκαρι ξεχνα το γιατι δεν υπαρχει απλα. Οσοι εχουν κοντο S1 και το πουλανε αυτουσιο πιανει πανω απο 100Κ ευρω. Αυτο που ειναι συχνο ειναι να βρεις το μακρυ quattro και να το κοψεις, roll cage, φτερα απο carbon (απο σουηδια) και μοτερ μεσα οτι τραβαει η ορεξη σου. Εδω εχουν φτιαξει 2-3 πολυ καλα και τα ζηλευω, αλλα ειναι μονο για πιστα. Θα ερθουν μερικα σε ενα international meeting που θα παω στις 9/10 εξω απο το λονδινο και θα ανεβασω φωτος. Προσωπικα, επειδη μου αρεσει και η χλιδη, γι'αυτο υπολογιζω στο 80 Β4 sedan
A80Avant Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 απο οτι φαινεται, αναμεσα στις νεες ρυθμισεις του αγραφου ειναι και μια που μπορεις να καθυστερεις το timing ξεχωριστα για καθε κυλινδρο.(η κατι παρομοιο που πιθανων δεν εχω καταλαβει καλα), αλλα για τα δεδομενα του 5κυλινδρου οπου ο 3ος παντα ζεσταινεται περισσοτερο, αυτο ειναι ιδανικο γιατι ετσι μπορεις να εχεις μεγαλυτερη προστασια σε αυτον! καλοοο
Dimitris_Kon Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 S1 original σκαρι ξεχνα το γιατι δεν υπαρχει απλα. Οσοι εχουν κοντο S1 και το πουλανε αυτουσιο πιανει πανω απο 100Κ ευρω. Αυτο που ειναι συχνο ειναι να βρεις το μακρυ quattro και να το κοψεις, roll cage, φτερα απο carbon (απο σουηδια) και μοτερ μεσα οτι τραβαει η ορεξη σου. Εδω εχουν φτιαξει 2-3 πολυ καλα και τα ζηλευω, αλλα ειναι μονο για πιστα. Θα ερθουν μερικα σε ενα international meeting που θα παω στις 9/10 εξω απο το λονδινο και θα ανεβασω φωτος. Προσωπικα, επειδη μου αρεσει και η χλιδη, γι'αυτο υπολογιζω στο 80 Β4 sedan Αν μπορέσεις και σόρρυ για το off topic, στείλε μου ένα τέτοιο μακρύ να δω ποιό αμάξωμα είναι.. Δημήτρης
A80Avant Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 http://bringatrailer.com/wp-content/uploads/2008/02/1983_Audi_Ur_Quattro_Turbo_Coupe_Front_1.jpg http://bringatrailer.com/wp-content/uploads/2007/04/1983_Audi_Ur_Quattro_Coupe_Rear_1.jpg http://www.carandclassic.co.uk/uploads/cars/audi/222441.jpg αυτο ειναι το μακρυ, και μερικα υπαρχουν στην ελλαδα.
Dim80A4Allroad Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 http://bringatrailer...upe_Front_1.jpg http://bringatrailer...oupe_Rear_1.jpg http://www.carandcla...audi/222441.jpg αυτο ειναι το μακρυ, και μερικα υπαρχουν στην ελλαδα. Συγνώμη για το αλλά, έχει και πολλά στο www.mobile.de Δημήτρης
A80Avant Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 ναι το ζητημα ειναι πως τα κανεις εισαγωγη ελλαδα!!??
A80Avant Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Φιλαρακι, εχω ενα τραντζιστορακι-ραδιακι που μου εχει χαλασει, να στο στηλω να δεις τι μπορεις να κανεις? :sHa_sarcasticlol: Χωρις πλακα εισαι απιστευτος ρε φιλε, να δω τι θα κανεις σε κανα δυο χρονια, που πλεον θα μπορεις να τα κανεις ολα μονος σου??? σε κανα 2 χρονια ισως τιποτα, αλλα σε 5+ ισως φερω το σκαρι του Β4, το γδυσω εντελως, το περασουμε ενα ωραιο μπλε σκουρο χρωμα, και μετα να κανω κατι τετοιο:
A80Avant Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 τελικα ειμαι σε φαση ευρεσης τρομπας φρενου. Δεν τη γλιτωνω τη φαση. Τα φρενα ειναι μεν καλυτερα αλλα οχι οπως θα επρεπε. Κουστουμακι ανταλλακτικων καπου στο 900αρι ευρω. + εργασια. Επιπλεον παω για λαστιχα και ισιωμα/ξυσιμο δισκοπλακες εμπρος. Πιστευω οτι η κρυογενικη, ειτε δεν εγινε ποτε, ειτε οι δισκοι δεν ηταν αυθεντικοι porsche. Θα δειξει...
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Τρομπα φρενων και συναφη βρεθηκαν και θα παραγγελθουν αμεσα. Αυτα παθαινει κανεις αν βαλει λαθος υγρα φρενων και υγρα υδραυλικου τιμονιου. Το νου σας! Επισης θα μπουνε και καινουρια λαστιχα. Ειμαι μεταξυ pirelli pzero (sketo) ή continental sport contact 3. ο γνωστος μου μου προτεινε τα Pirelli. τι λετε?
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Τρομπα φρενων και συναφη βρεθηκαν και θα παραγγελθουν αμεσα. Αυτα παθαινει κανεις αν βαλει λαθος υγρα φρενων και υγρα υδραυλικου τιμονιου. Το νου σας! Επισης θα μπουνε και καινουρια λαστιχα. Ειμαι μεταξυ pirelli pzero (sketo) ή continental sport contact 3. ο γνωστος μου μου προτεινε τα Pirelli. τι λετε? Το p zero για μένα είναι καλό λάστιχο αλλά φθείρεται σχετικά εύκολα σε 4κινητα. Δημήτρης
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 αυτο δεν ειναι καλο... θελουμε και διαρκεια!... μαλλον αρχιζω να κλινω προς τα sport contact
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Βασίλη κάτι άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα : Η πολλαπλή εισαγωγής σου έχει flaps? (φαντάζομαι όχι). Έχεις την ΟΕΜ πάνω? Δημήτρης
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 τι ενοοεις flaps? οχι δεν εχω την εργοστασιακη. Την αλλαξα με μια αναποδη. Εχω φωτος παραπανω νομιζω
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 τι ενοοεις flaps? οχι δεν εχω την εργοστασιακη. Την αλλαξα με μια αναποδη. Εχω φωτος παραπανω νομιζω Σε μας έχει μέσα πτερύγια (μισά της διαδρομής της εισαγωγής τα οποία με εντολή από σέρβο και ντίζα, ανοιγοκλείνουν ανάλογα τις στροφές ή και το φορτίο). Θέλω να φτιάξω μια custom χωρίς και έχω να σκεφτώ ένα κάρο %$^*$%ιές και γιαυτό σε ρωτάω.. Δημήτρης
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 α οχι, δεν εχει τετοια κολπα εμενα. Κλασσικες λυσεις εχω εγω. Καποια ατομα εχουν σχεδιασει κατι εισαγωγες τετοιου ειδους αλλα μιλαμε για τρελλες εφαρμογες. Η εισαγωγη που εβαλα ειναι δοκιμασμενη απο τους 034 και καποιους φιλανδους ηδη στα 1000+ αλογα οποτε δεν πιστευω οτι μερικα πτερυγια και φτερα προστασιας θα αλλαξουν κατα πολυ το αποτελεσμα..!
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 α οχι, δεν εχει τετοια κολπα εμενα. Κλασσικες λυσεις εχω εγω. Καποια ατομα εχουν σχεδιασει κατι εισαγωγες τετοιου ειδους αλλα μιλαμε για τρελλες εφαρμογες. Η εισαγωγη που εβαλα ειναι δοκιμασμενη απο τους 034 και καποιους φιλανδους ηδη στα 1000+ αλογα οποτε δεν πιστευω οτι μερικα πτερυγια και φτερα προστασιας θα αλλαξουν κατα πολυ το αποτελεσμα..! Σωστός! Τα γαμω%^^$##fsi μου μέσα Δημήτρης
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 αν προσπαθησεις να φτιαξεις, φροντισε να μην ειναι πολυ λεπτο το αλουμινιο, γιατι περαν ραγισματων, θα εχεις και προβληματα υπερθεμανσης απο την κεφαλη. Ισως χρειαστεις τη φλαντζα που θα βαλω εγω τωρα, phenolic, για να μην ανεβαινουν πολυ οι θερμοκρασιες οταν σταματας στα φαναρια. Κατα τα αλλα, αρκει να πω οτι με την θερμοκρασια εισερχομενου να ειναι οσο η εξωτερικη στο 95% των περιπτωσεων, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα της χρησης της. Θελω να δω αν μπορω να δωσω κι αλλο αβανς τωρα που ειναι κρυες οι θερμοκρασιες, και μετα να το ρυθμισω να ριχνει αναλογως.Θα δουμε. Βεβαια στο τελος ενα δυναμομετρακι θα εκανε δουλεια, αλλα στην τελικη, το κανω και οταν κατεβω ελλαδα με το καλο, μιας και ειναι στα πλαισια τοτε να βαλω ενα ροικοτερο καπακι και ισως μια βαλβιδουλα μεγαλυτερη
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 αν προσπαθησεις να φτιαξεις, φροντισε να μην ειναι πολυ λεπτο το αλουμινιο, γιατι περαν ραγισματων, θα εχεις και προβληματα υπερθεμανσης απο την κεφαλη. Ισως χρειαστεις τη φλαντζα που θα βαλω εγω τωρα, phenolic, για να μην ανεβαινουν πολυ οι θερμοκρασιες οταν σταματας στα φαναρια. Κατα τα αλλα, αρκει να πω οτι με την θερμοκρασια εισερχομενου να ειναι οσο η εξωτερικη στο 95% των περιπτωσεων, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα της χρησης της. Θελω να δω αν μπορω να δωσω κι αλλο αβανς τωρα που ειναι κρυες οι θερμοκρασιες, και μετα να το ρυθμισω να ριχνει αναλογως.Θα δουμε. Βεβαια στο τελος ενα δυναμομετρακι θα εκανε δουλεια, αλλα στην τελικη, το κανω και οταν κατεβω ελλαδα με το καλο, μιας και ειναι στα πλαισια τοτε να βαλω ενα ροικοτερο καπακι και ισως μια βαλβιδουλα μεγαλυτερη Κορυφή. Αυτές τις βαλβίδες θέλω να βάλω και γω, μαζί με αγριότερους λίγο εκκεντροφόρους, αλλά custom γιατί δεν βγαίνουν ακόμα aftermarket. Δημήτρης
A80Avant Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 εγω εκκεντροφορους δεν θα αλλαξω προς το παρον. Οι συγκεκριμενοι λειτουργουν μια χαρα στις μεσες στροφες, και δινουν και ψηλα. Ισως οχι ιδανικα αλλα σιγα. Αν η κεφαλη και οι βαλβιδες δωσουν λιγη παραπανω ωθηση στις χαμηλες στροφες, θα ειναι τζαμι το αμαξι! Μολις ενημερωθηκα επισης οτι ο αγραφος ειναι ετοιμος!!! Και γραμμενος κανονικα με περασμενο προγραμμα!
mariosA4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='A80Avant' timestamp='1287430219' post='215751' Μολις ενημερωθηκα επισης οτι ο αγραφος ειναι ετοιμος!!! Και γραμμενος κανονικα με περασμενο προγραμμα! δηλ Βασίλη τον έχεις γραμμένο τον άγραφο...
Recommended Posts