Jump to content

Recommended Posts

Posted

update:

2.06bar με 3076R στην 4η! μιααα χαρα!

τελος με την επισκευη απο καποιο σωληνακι υποπιεσης που εχανα αερα το σπουλαρισμα επεστρεψε εκει που επρεπε, δηλαδη 4100περιπου στην 3η (2-2.1bar) και 3850-3950 4η τα ιδια bar!

4thgearnoWIEGOstuck.jpg

4thgearlogWI.jpg

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε κατι........ :sSc_jawdrop2:

Νομιζω οτι πρεπει να ξανα κανουμε ενα garage-day και γρηγορα μαλιστα...:sHa_thumbsup2:

Posted

το καλο ειναι οτι στην 3η μου κραταει 1.95bar προς το παρον μεχρι τις 7000στρ, και στην τεταρτη και πανω κραταει καλυτερα.

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ετσι και με την κεφαλη στην ελλαδα να μπαινει σιγα σιγα στο παιχνιδι, πιστευω οτι τα 500 θα τα ξεπερασουμε καααποια στιγμη.

Πάρα πολύ καλά Βασίλη! Μου θυμίζει το προηγούμενο setup μου..

Δημήτρης

Posted

Χαχα

Εμ βέβαια αφού τώρα ανέβηκες επίπεδο! Εγώ δεν το ξανακάνω το λάθος. Εσυ δεν το έχεις κάνει ακόμα οπότε συγχορεισαι!

Posted

Χαχα

Εμ βέβαια αφού τώρα ανέβηκες επίπεδο! Εγώ δεν το ξανακάνω το λάθος. Εσυ δεν το έχεις κάνει ακόμα οπότε συγχορεισαι!

Χαχα! Άσε ρε, θα στροφάρω στις 6000 σαλ! :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

• 2 weeks later...
Posted

σημερα εγινε και η ευθυγραμμιση και ειμαστε οκ. Σκασαμε 100 λιρια βεβαια γιατι εδω δεν αστειεονται, αλλα τι να κανεις?

στον προγραμματισμο τωρα, βλεπω μια βελτιωση με το θεμα της καταναλωσης, οπου πλεον χρησιμοποιω περισσοτερο αβανς με κρυο αερα, και αρχιζω σταδιακα να το μειωνω(μεσω χαρτη) ενω κραταω το μιγμα καπου μεταξυ 1.08-1.06 σε συνθηκες υποπιεσης. Εχω ηδη μετρησει περι τα 14λ/100χλμ μεσα στην πολη οποτε πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αυτο. Οταν θα μου δωθει η ευκαιρια θα δω σε ταξιδι τι καιει.

Γραμμη πλεον για να δουμε τι επιλογες θα γινουν ως προς το θεμα της κεφαλης:

Σιγουρα θα εχουμε:

1)Ροικη

2)πλανισμα

3)τσιμουχακια,θηκες, οδηγοι.

4)ωστηρια υδραυλικα

5)ελατηρια εργοστασιακα,retainers εργοστασιακα.

Υπο σκεψη:

1) μεγαλυτερες βαλβιδες(εισαγωγης 2mm/εξαγωγης 0.5mm)

Posted

σημερα εγινε και η ευθυγραμμιση και ειμαστε οκ. Σκασαμε 100 λιρια βεβαια γιατι εδω δεν αστειεονται, αλλα τι να κανεις?

στον προγραμματισμο τωρα, βλεπω μια βελτιωση με το θεμα της καταναλωσης, οπου πλεον χρησιμοποιω περισσοτερο αβανς με κρυο αερα, και αρχιζω σταδιακα να το μειωνω(μεσω χαρτη) ενω κραταω το μιγμα καπου μεταξυ 1.08-1.06 σε συνθηκες υποπιεσης. Εχω ηδη μετρησει περι τα 14λ/100χλμ μεσα στην πολη οποτε πιστευω οτι ειναι πολυ καλο αυτο. Οταν θα μου δωθει η ευκαιρια θα δω σε ταξιδι τι καιει.

Γραμμη πλεον για να δουμε τι επιλογες θα γινουν ως προς το θεμα της κεφαλης:

Σιγουρα θα εχουμε:

1)Ροικη

2)πλανισμα

3)τσιμουχακια,θηκες, οδηγοι.

4)ωστηρια υδραυλικα

5)ελατηρια εργοστασιακα,retainers εργοστασιακα.

Υπο σκεψη:

1) μεγαλυτερες βαλβιδες(εισαγωγης 2mm/εξαγωγης 0.5mm)

Δώσε Bill δώσεεε :sHa_thumbgoodjob:

ΥΣ : Ήταν που δεν θα ξανασχολιόσουν μετά το τούρμπο :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

Χαχα

Την κεφαλή είχα πει ότι θα την φτιαξω, δεν μου ξέφευγε! Θα προσπαθήσω όσο πιο ανώδυνα οικονομικά βέβαια....

Posted

μια χαρά είσαι με τα 14 λίτρα, εμένα στην πόλη έχει πάει στα 17... μάλλον βλέπω να αλλάζω τα 875 cc με κάτι ..ελαφρύτερο.

αν σκέφτεσαι να αλλάξεις διάμετρο βαλβίδων βάλε κάτι καλό από Ferrea ή Superteck. Πόσο θα είναι όμως το κέρδος από το καπάκι, δεν έχει καλή ροικότητα το μαμά?

Posted

μπαααα

λενε οτι με ροικη μονο(χωρις βαλβιδες) μπορει να παρει απο 40-80 αλογα. για να δουμε...

Posted

update:

μετα απο ενα πλυσιματακι, αποφασισε η πεταλουδα να θελησει αλλο ενα καλιμπραρισμα. Οποτε ελυσα σωληνα εισαγωγης, και βαλβιδα ρελαντι, καθαριστηκαν ολα ομορφα και ωραια, εγινε το καλιμπραρισμα μεσω εγκεφαλου,και το ρελαντι ειναι ακομα καλυτερο!

Παρειγγειλα κατι heat shields/lava mat που εχουν λιγο καλυτερη εμφανιση απο την αλουμινιου επιφανεια, για να φτιαξω λιγο την εισαγωγη και να κανω τον χωρο της μηχανης.

afterwash.jpg

Posted

Σημερα μετα απο κανα 2 πατηματακια, διαπιστωσα κατι σαν πυρακιον...

Μιας και εχω το water injection(οχι meth/water) να παιζει για πλυσιματακι στον χωρο του μοτερ, διαπιστωσα οτι σε ανοιγμα πεταλουδας 50% ζηταω 80% πιεση, οποτε, καπου το παρακανα με το αβανς! Μια σταση παρακατω, 2 ρυθμισουλες, και ολα καλα! ολε!!

Posted

Μια σταση παρακατω, 2 ρυθμισουλες, και ολα καλα! ολε!!

:lol:

Posted

εχω το μπουκαλι ετοιμο με 4:1 λιτρα νερο/μεθανολη, αλλα προς το παρον ψεκαζω νερακι με λιγο καθαριστικο για τα τζαμια. Αν ψαξεις μπορεις να παρεις ενα που εχει μονο μεθανολη και απειροελαχιστη αιθανολη, οποτε οι τρομπες δεν εχουν προβλημα να το ψεκαζουν, και φυσικα ουτε το μοτερ παθαινει τιποτα.

στην πορεια θα εχω να συμπληρωνω ενα μιγμα των παραπανω (νερου/μεθανολης κλπ)

παντος καλα παει, και οι θερμοκρασια νορμαλ!

Posted (edited)

εγώ θα βάλω το 50:50 kit της AEM με την 200άρα αντλία . να δούμε και στην πράξη το όποιο όφελος σε θερμοκρασίες και ιπποδύναμη

Edited by mariosA4
  • 1 month later...
Posted

μικρο update.

lava mat αντι αυτων των αλουμινοχαρτων για heat shield.

th_IMAG0148.jpg

Posted

δουλειες, τρεξιμο, τα γνωστα.

αλλα επισης τιποτα νεο με το αμαξι, οποτε δεν ανανεωσα

παρεπιπτοντως, ο αγραφος που εχω μπαινει σε 1.8Τ αν σε ενδιαφερει, να μαθω περισσοτερα.

Posted

ρώτα φίλε, έτσι κι'αλλιώς αν δεν πετύχει η μετατροπή σε AUM που πάω να κάνω αν διάβασες , θα πάω σε άγραφο έτσι κι'αλλιώς....

Posted

πρεπει να μπαινει και σε 2λιτρο, αλλα σιγουρα ενας τουρκος το εχει βαλει σε 4-5 1.8Τ μοτερακια

Posted

μικρο update.

lava mat αντι αυτων των αλουμινοχαρτων για heat shield.

th_IMAG0148.jpg

Ωραίοοοο :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

ναι, οντως, επρεπε να το ειχα βρει νωριτερα, αλλα μιας και το εβαλα απο πανω απο τα αλουμινε heat shield, ενισχυει την καλυψη του φιλτρου

Posted

ειναι αυτοκολλητο heat shield αυτο που μοιαζει με carbon στη φωτογραφια. ΠΟλυ ανθεκτικο, και ομορφο