Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ίσως και παραπάνω. Αλλά το κακό με το pioneer είναι ότι όσα έχουν android auto δεν είναι ακόμα τόσο εύχρηστα οπότε ας ξεκινήσουμε με κινέζικο και αν φτιαχτεί καλά το πλαίσιο όλα θα μπαίνουν μετα

Posted

Ήρθε και αυτό το δυσεύρετο πλαίσιο του clima και πλέον περιμένω ένα μεγαλύτερο που ίσως χρειαστεί και είμαστε κομπλέ. 19293a0483ed126013ffa1e6cce949f2.jpg

• Like 2
Posted

Δουλεύουν τα δοχεία αναθυμιασεων. .. 1 χρονο μετά για καθάρισμα μόλις λίγες σταγόνες καθαρού λαδιού στο 1ο και τίποτα στο δεύτερο.

e440abdbb606d1a5f7ba38843c92fc01.jpg

Εσπρεσσακι?

c1d9ed488b3412f7b50808826b2c0493.jpg

• Like 2
Posted

καταπληκτικο θρεντ

καταπληκτικο προντζεκτ

απιστευτη υπομονη επιμονη διαθεση γνωση χρημα μερακι

δεν εχω λογια

1000000000000000000^100000000000000000 μπραβο

• Like 2
Posted

Επειδή όμως από Σεπτέμβρη χρήμα τέλος είπα να μαζέψω μερικά πράγματα και να το σενιαρω με σκοπό είτε να το κρατήσω είτε να το δώσω σε τιμή που του αξίζει. Λίγα έξτρα χειρουργεία τα ΣΚ εδώ στην ξενιτια τώρα και λίγες υπερωρίες για να μπορέσω να ανταπεξελθω

Sent from my SM-P550 using Tapatalk

• Like 4
Posted

Floater για την ένδειξη βενζίνης στο τεποζιτο. .. 85 ευρουλακια... Δεν με χάλασε! !!

Posted

Το έχω αλλάξει μια φορά αλλά αυτό το πήρα προληπτικα

• 4 weeks later...
Posted (edited)

27eaf95ef34af94941670f44f38db509.jpg

Ακόμα και στο S3 μικροκαμωμενο είναι το δικό μου!

Edited by A80Avant
  • Like 5
Posted

Επιτέλους ήρθαν και τα πλαστικά της οροφής που έχουν καταργηθεί και πλέον έχω ότι χρειάζομαι για ένα καλό restoration... για να δούμε. .. 11/8 το αμάξι ελλαδα, μετά κρητη για διακοπές και μετά βίδες! !!

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

27eaf95ef34af94941670f44f38db509.jpg

Ακόμα και στο S3 μικροκαμωμενο είναι το δικό μου!

Έδωσες ιδέες

08_2.jpg

• Like 2
Posted

e7f92a7afa0f0e00aedb7c6de7b9812f.jpg

2014 vs 2016 αριστερά-δεξιά.

Πάνω κάτω τα ίδια νούμερα!

Posted

αυτος ο  κινητηρας μπορει να στροφαρει πολυ παραπανω

γιατι δεν τον αφηνεις?

Posted

Γιατί η τουρμπίνα που έχω πάνω από 6500-6800 δεν δίνει τίποτα παραπάνω πάρα ζεστό αέρα χωρίς άλλη δύναμη. Έτσι εκεί ρίχνω την πίεση.

Εξάλλου το παραπάνω είναι πάτημα δρόμου. Δεν είχα χώρο παραπάνω! !!

• Like 1
Posted

Τελικά το θέμα του double din το αφήνω προς το παρόν. Τουλάχιστον εδώ Αγγλία θα ήθελε πολλά χρήματα να το φτιάξει κάνεις και εργατοωρες οπότε απλά αποφάσισα να μεταφέρω την ηλεκτρονική πλακέτα με τις πληροφορίες του εγκεφάλου μέσα στο τασακι ώστε τελικά εξωτερικά να μην φαίνεται καμία αλλαγή από το εργοστασιακο περιβάλλον. Φώτο συντομα

Posted

Οποίος θέλει το double din android ας μου το πει. Το φέρνω ελλαδα και θα είναι διαθέσιμο για πωληση

Posted

Σηκωσα φωτο απο το αυτοκινητο μου για κοιτα.

Posted

Θα χρειαστείς ένα πλαίσιο για να βάλεις universal double din. Βασικά μπαίνει αλλά θα κοιτάξω να δω online τι πλαίσιο χρειάζεσαι. Δώσε λίγο κωδικό αμαξιου. Α3/s3 του 2000?

Posted (edited)

Οπα άκυρο γιατί το πλαίσιο είναι ειδικό για vw και όχι universal.

Edited by A80Avant