Jump to content

Recommended Posts

Posted

a3.s3 8l μοντελο 2002-2003 (εισαγωγη απο Γερμανια).

Posted

Παρακαλώ να μην παρακάμπτονται οι κανονισμοί σχετικά με την πώληση αντικειμένων.

• Like 2
Posted

ok sorry. Παρακαλω να μεταφερθουν στα off topic.

Posted

57b5b240891076e12676a530f127bb03.jpg

Νέοι καταλύτες.

Ο ένας από τους παλιούς είχε παραδοσει το πνεύμα. Τα μέταλλα είχαν ξεκολλήσει από τη σωλήνα.

Posted

γιατι εχει 2?

Posted

Είναι μερακλιδικο!! !! :)

Έτσι ήταν από την αρχή. Δεν ξέρω. Παντός η ύπαρξη 2 αντί ενός βοηθάει και στο back pressure.

• Like 3
Posted

Είναι μερακλιδικο!! !! :)

Έτσι ήταν από την αρχή. Δεν ξέρω. Παντός η ύπαρξη 2 αντί ενός βοηθάει και στο back pressure.

με καθολου να δεις βελτιωση το μπακ πρεσουρ

χαχα

Posted

Χαχαχαχα. Σίγουρα. Αλλά έχω να περάσω και κτεο!

• Like 1
Posted

Σήμερα καθ-οδον στη δουλειά το αμάξι έκανε σαν να έχανε λίγο, σαν το μιγμα να μην ήταν σωστό. Κοιτάω την ένδειξη του εγκεφάλου, έδειχνε φτωχό και ο εγκέφαλος συμπλήρωνε βενζίνη. ..

Φτάνω νοσοκομείο και βρήκα ένα σωληνάκι υποπιεσης κομμένο! Δεν άντεξε στην πίεση και παρέδωσε. Ευτυχώς σε σημείο που μπόρεσα και το συνεδεσα.

Posted (edited)

με καθολου να δεις βελτιωση το μπακ πρεσουρ

χαχα

+1000

Άσε το ΚΤΕΟ και βγάλτους.....

Edited by GTaros
  • Like 1
Posted

Ναι παίδες, μόνο που στην Αγγλία το κόστος της κλήσης μπορεί να ξεπερνάει την αξία του αυτοκινήτου χαχαχ!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Δεν έχει άδικο ο Δημήτρης! Ωστόσο ξέρω και εδώ πολλούς αετους που κρατάνε τους κατάλαβες στην άκρη και τους βάζουν μόνο για το τεστ του ΚΤΕΛ μια φορά το χρόνο. Μετά τους βγάζουν πάλι.

• Like 1
Posted

Καλο ειναι να μην βγαινει ο καταλυτης...

Posted

Δεν έχει άδικο ο Δημήτρης! Ωστόσο ξέρω και εδώ πολλούς αετους που κρατάνε τους κατάλαβες στην άκρη και τους βάζουν μόνο για το τεστ του ΚΤΕΛ μια φορά το χρόνο. Μετά τους βγάζουν πάλι.

Πάντως το auto corect.... φτιάχνει μαργαριτάρια

• Like 3
Posted

Δημήτρη 3,5 χρόνια χωρίς καταλυτη κυκλοφορουσα Λονδίνο!!!!!

Όλα γίνονται....

Posted

Δημήτρη 3,5 χρόνια χωρίς καταλυτη κυκλοφορουσα Λονδίνο!!!!!

Όλα γίνονται....

Πρέπει να ήταν παλιά Ζηση γιατί τωρα έτσι και σε πιάσουν, το πρόστιμο ειναι νομίζω 5000 λίρες.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Πρέπει να ήταν παλιά Ζηση γιατί τωρα έτσι και σε πιάσουν, το πρόστιμο ειναι νομίζω 5000 λίρες.

Δημήτρης

και λίγο είναι, γιατί συνειδητά τους έβγαλες...... δεν είναι ότι χάλασαν και δεν το πήρες χαμπάρι.... :)

Και είναι και καφρίλα απέναντι στους υπόλοιπους που είναι γύρω από το αμάξι σου (μαζί και η οικογένειά σου βεβαίως :D )

• Like 2
Posted

Σήμερα καθ-οδον στη δουλειά το αμάξι έκανε σαν να έχανε λίγο, σαν το μιγμα να μην ήταν σωστό. Κοιτάω την ένδειξη του εγκεφάλου, έδειχνε φτωχό και ο εγκέφαλος συμπλήρωνε βενζίνη. ..

Φτάνω νοσοκομείο και βρήκα ένα σωληνάκι υποπιεσης κομμένο! Δεν άντεξε στην πίεση και παρέδωσε. Ευτυχώς σε σημείο που μπόρεσα και το συνεδεσα.

τωρα το ειδα αυτο

μπορω να σου πω παραπανω απο 3 γνωστους μου πετρολχεντς που εσπασαν κινητηρα ετσι

τυχερος εισαι

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Επιτέλους την Πέμπτη φτάνει το αμαξι Ελλάδα! Έλεος!

Posted

Επιτέλους την Πέμπτη φτάνει το αμαξι Ελλάδα! Έλεος!

ξέρω ότι ίσως είναι βλακώδης ερώτηση, αλλά γιατί δεν το έφερες οδικώς? Όσους μου έχουν πει ότι το έχουν κάνει, μου λένε ότι αξίζει πάρα πολύ!

Posted

Αυτό ήθελα να κάνω. Είχα πει στον αδερφό μου να έρθει να το πάμε παρέα να μην είμαι μόνος αλλά δούλευε. Μετά η γυναίκα δεν ήθελε να το φέρω μόνος κλπ

Πιο φτηνό θα μου ερχόταν.

Την έχω κάνει 2-3 φορές τη διαδρομή αλλά ξέρεις τώρα. ..

• Like 1
Posted

απαιτειται συναντηση

θα εισαι και κοντα

• Like 2