Jump to content

Recommended Posts

Posted

Θα κανονίσουμε μια πριν μπει μέσα το αμαξι και μια μετά!

• Like 1
Posted

Θα κανονίσουμε μια πριν μπει μέσα το αμαξι και μια μετά!

:sHa_friends:

Posted

αδημονω

Posted

Είναι πολύ ταλαιπωρημενο το καημένο... Μην ξαφνιαστειτε

Posted

Είναι πολύ ταλαιπωρημενο το καημένο... Μην ξαφνιαστειτε

Ρε Βασιλη.... Ξεκολλα! (Αν μου επιτρεπεται η εκφραση)

Εχεις ενα αμαξι που καποιοι ακομα το ονειρευονται! Επισης ειναι ενα αμαξι αρκετων ετων οποτε σιγουρα "κουτα" δε θα ειναι. Δε γινεται και να ειναι.

Ο αερας που αποπνεει, η ιστορια που κουβαλαει αλλα και το μερακι του ιδιοκτητη ειναι αυτα που θα μας "συγκινησουν" (τι εγραψα ρε μλκα....χαχαχαχα).

Τελος προσωπικα βγαινω για την παρεα. Τα αμαξια δεν παυει να ειναι αψυχα αντικειμενα.

• Like 1
Posted

Φίλε μου το RS2 είναι χάρμα οφθαλμών. Ήταν η πρώτη απόπειρα να κάνει τους οικογενειαρχες ευτυχισμένος που πάνε ταξίδι και δεν χάνουν σε επιδόσεις με οικογένεια και μπαγαζια.

Κανονίστε μόνο συνάντηση αφού έχω γυρίσει ( Δευτέρα)!!!!!

Posted

Έ καλά ενοοειται. Εδώ έχω να το δω 10 μέρες και έχει αρχίσει το στερητικό. .. Πάω για κανένα ουισκακι

• Like 1
Posted

να πεσουνε τα πμ

ειμαι σε ετοιμοτητα defcon 3

Posted

Χαχαχα

Δεν ξερω πώς πάει εδώ. Μήπως πρέπει να κανονίσουμε κάποια ανεπίσημη? Ή μήπως σε κανένα meeting της λέσχης?

Προς το παρόν το διαμέρισμα μου είναι γεμάτο κούτες και δεν υπάρχει χώρος να κοιμηθούμε!

Αν πάρει πρέφα η γυναίκα ότι οι μισές είναι του αυτοκινητου θα γίνει χαμός!

• Like 1
Posted

Εγώ από Τρίτη είμαι free τα απογεύματα. Επίσημα ανεπίσημα κανονίστε καφεδάκι και ενημερώστε.

Posted

Οκ. Θα κανονίσουμε. Νότια προαστεια κάπου μιας και ο καιρός είναι πάντα καλος

Posted

Χαχαχα

Δεν ξερω πώς πάει εδώ. Μήπως πρέπει να κανονίσουμε κάποια ανεπίσημη? Ή μήπως σε κανένα meeting της λέσχης?

Προς το παρόν το διαμέρισμα μου είναι γεμάτο κούτες και δεν υπάρχει χώρος να κοιμηθούμε!

Αν πάρει πρέφα η γυναίκα ότι οι μισές είναι του αυτοκινητου θα γίνει χαμός!

Μην το συζητας καν!!!!!

Πες ποτε μπορεις και θα βρεθοθν οσοι θελουν. Εναλλακτικα......mc arthur glen το σεπτεμβριο που εχουμε ηδη κανονισει καφεδάκι και χωρο για τα αμαξια μας

Posted

Θα ήθελα να έρθω εκεί αλλά 11 σεπτεμβρη έχω ένα γάμο και δεν μπορώ. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε μια ανεπίσημη και μετά θα ερθω στην επόμενη εκτός αν το αμαξι είναι βίδες μέχρι τότε.

Μα να σου πω ίσως επιστρετευσω τα skills των μελών να κάνουμε μερεμετια

• Like 3
Posted

Καλησπερα, αν κανονισετε για την Τριτη 30/8 ειμαι και εγω μεσα αλλα απο τις 21:00 και μετα φυσικα (καθως εχω το μαγαζι πιο νωρις και δεν μπορω).

Στειλτε μου pm με το μερος και την ωρα...

Posted

Θα ήθελα να έρθω εκεί αλλά 11 σεπτεμβρη έχω ένα γάμο και δεν μπορώ. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε μια ανεπίσημη και μετά θα ερθω στην επόμενη εκτός αν το αμαξι είναι βίδες μέχρι τότε.

Μα να σου πω ίσως επιστρετευσω τα skills των μελών να κάνουμε μερεμετια

Λύσσαξες πανάθεμά σε! Σηκωτό θα σε φέρω ρε. Και χωρίς το αμάξι! Ήμαρτον!

Δημήτρης

Posted

Το αμαξι φάντασμα! ! Χαχαχα

Κανονισε να μην έρθεις την τρίτη! Όπως παντα

Posted

Ελπίζω να μην σε πετυχω ΑΟ επιστρεφοντας και ξεκινήσουμε τις φωτογραφισεις με το καλημέρα!!!!

Posted

Εε Εντάξει. 40 λεπτακια το βγάζει ο χάρτης

Χαλαρά! !

Posted

Τα 40 λεπτακια έκαναν 3 ώρες γιατί η μπαταρία έπεσε τόσο που έπρεπε να πάω να βρω να πάρω καινούρια.

Νομίζω ωστόσο ότι το αμαξι δεν πολύ γουστάρει τις ζεστές. Πρέπει να του μειώσω λίγο avance