Jump to content

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
Πώς πάει η ανακατασκευή Πάνο;

Εγώ πάντως το χτύπησα το μοντελάκι :

IMG_0972.JPG

Φίλε μου το project έχει σταματήσει λίγο, γιατι έχουν συμβεί πολλά ωραία πράγματα στην ζωή μου, παντρεύτικα πρίν από λίγο καιρό και γενικά έχουν προκύψει 8έματα με το σπίτι και άλλα πολλά! πολλά πράματα!

Το κακό και αυτό που με έχει στεναχωρήσει λίγο είναι το ότι πρέπει να κα8αρίσω το τεπόζιτο γιατι δυστυχώς το αυτοκίνητο αν και είναι επισκευασμένο μηχανικά με πουλάει απο την τροφοδοσια. επίσης κάτι που 8α φτιάξω είναι το σπασμένο πίσω τζαμακι (έτσι το αγόρασα) γιατι τα καυσαέρια βρίσκουν από εκεί δίοδο και μπαίνουν στην καμπίνα. Οψόμε8α....

ΥΓ.: Πού το βρήκες αυτο????? Θέλω και εγώ!

Edited by Legend
Posted
Φίλε μου το project έχει σταματήσει λίγο, γιατι έχουν συμβεί πολλά ωραία πράγματα στην ζωή μου, παντρεύτικα πρίν από λίγο καιρό και γενικά έχουν προκύψει 8έματα με το σπίτι και άλλα πολλά! πολλά πράματα!

Το κακό και αυτό που με έχει στεναχωρήσει λίγο είναι το ότι πρέπει να κα8αρίσω το τεπόζιτο γιατι δυστυχώς το αυτοκίνητο αν και είναι επισκευασμένο μηχανικά με πουλάει απο την τροφοδοσια. επίσης κάτι που 8α φτιάξω είναι το σπασμένο πίσω τζαμακι (έτσι το αγόρασα) γιατι τα καυσαέρια βρίσκουν από εκεί δίοδο και μπαίνουν στην καμπίνα. Οψόμε8α....

ΥΓ.: Πού το βρήκες αυτο????? Θέλω και εγώ!

Nα ζήσετε! Αυτά τα ωραία πράγματι προηγούνται!

Το μοντελάκι είναι NOREV καινούρια φουρνιά. Το πήρα από ένα Ιταλικό e-shop, αλλά θα τα φέρουν κι εδώ σύντομα..

Posted
Nα ζήσετε! Αυτά τα ωραία πράγματι προηγούνται!

Το μοντελάκι είναι NOREV καινούρια φουρνιά. Το πήρα από ένα Ιταλικό e-shop, αλλά θα τα φέρουν κι εδώ σύντομα..

Φιλε βαλε το link μηπως παρουμε και εμεις κανενα DKW ;)
Posted
Φιλε βαλε το link μηπως παρουμε και εμεις κανενα DKW ;)

το e-shop είναι αυτό: http://www.carmodel.net/ Δεν σε συμφέρει όμως να πάρεις λίγα μοντέλα γιατί με τα 12,5 ευρώ που χρεώνει έρχονται πολύ ακριβά. Ο Carlo δεν είναι φτηνότερος από τους Έλληνες, απλώς έχει μεγαλύτερη ποικιλία και τα φέρνει νωρίτερα. Εγώ παίρνω 7-8 μοντέλα που είναι το όριο βάρους για τα 12,5 ευρώ για να επιμερίσω το κόστος. Ίσως καλύτερα να τα ψάξεις στην Ελλάδα προς το τέλος Φεβρουαρίου ή στο ebay, όπου όμως δεν βγαίνουν φτηνά.

Η NOREV έχει βγάλει κάμποσα πρώϊμα μοντέλα της "οικογένειας" Audi τελευταία: Εκτός από το DKW F102, έχει και το DKW 3=6 του 1958 και το Auto Union 1000S που είναι το ίδιο μοντέλο με το σήμα της Auto Union στη μάσκα, το Audi 72, το πρώτο Audi που βγήκε το 1965 και το VW Κ70, που ήταν μοντέλο της NSU που το οικειοποιήθηκε η VW κατά την προσφιλή της συνήθεια!

DKW 3=6

Auto Union 1000S

AUDI 72

VW K70

Posted
Πώς πάει η ανακατασκευή Πάνο;

Εγώ πάντως το χτύπησα το μοντελάκι :

IMG_0972.JPG

Πραγματικά πολύ όμορφο είναι.. Υπάρχει τέτοιο μοντέλο σαν του Πάνου? Πάντα ήθελα και εγώ να βρω ένα τέτοιο αλλά έβρισκα μόνο σε κιτ για κατασκευή και όχι έτοιμο. Ο Legend μας έχει υποσχεθεί και μια βόλτα κάποια στιγμή..

Δημήτρης

Posted
το e-shop είναι αυτό: http://www.carmodel.net/ Δεν σε συμφέρει όμως να πάρεις λίγα μοντέλα γιατί με τα 12,5 ευρώ που χρεώνει έρχονται πολύ ακριβά. Ο Carlo δεν είναι φτηνότερος από τους Έλληνες, απλώς έχει μεγαλύτερη ποικιλία και τα φέρνει νωρίτερα. Εγώ παίρνω 7-8 μοντέλα που είναι το όριο βάρους για τα 12,5 ευρώ για να επιμερίσω το κόστος. Ίσως καλύτερα να τα ψάξεις στην Ελλάδα προς το τέλος Φεβρουαρίου ή στο ebay, όπου όμως δεν βγαίνουν φτηνά.

Η NOREV έχει βγάλει κάμποσα πρώϊμα μοντέλα της "οικογένειας" Audi τελευταία: Εκτός από το DKW F102, έχει και το DKW 3=6 του 1958 και το Auto Union 1000S που είναι το ίδιο μοντέλο με το σήμα της Auto Union στη μάσκα, το Audi 72, το πρώτο Audi που βγήκε το 1965 και το VW Κ70, που ήταν μοντέλο της NSU που το οικειοποιήθηκε η VW κατά την προσφιλή της συνήθεια!

DKW 3=6

Auto Union 1000S

AUDI 72

VW K70

Σε παρακαλώ πολύ να μου στείλεις με πμ ή e-mail στο vpanayiotis@gmail.com το μέρος που πρέπει να απευθυν8ώ για τα Norev εδω΄στην Ελλάδα. Άλλωστε αν το δεί ο μάν8ος σίγουρα όλο και κατι 8α χτυπήσει και αυτός! ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως!!!

Posted
Πραγματικά πολύ όμορφο είναι.. Υπάρχει τέτοιο μοντέλο σαν του Πάνου? Πάντα ήθελα και εγώ να βρω ένα τέτοιο αλλά έβρισκα μόνο σε κιτ για κατασκευή και όχι έτοιμο. Ο Legend μας έχει υποσχεθεί και μια βόλτα κάποια στιγμή..

Δημήτρης

Δες τι έχω γράψει στα προηγούμενα ποστς

Posted
Δες τι έχω γράψει στα προηγούμενα ποστς

Τα είδα, θα επικοινωνήσω με legend για να δούμε μαζί κάτι..

Δημήτρης

Posted

DKW 3=6

Auto Union 1000S

AUDI 72

VW K70

Φιλε σε ευχαριστω πολυ εισαι απαιχτος ;)

Posted

Αν ενδιαφέρεστε για νεώτερα μοντέλα, η minichamps βγάζει σχεδόν όλα τα μοντέλα της Audi και σε αρκετά διαφορετικά χρώματα. Εγώ έχω πάρει ένα RS4 το οποίο είναι άψογο!

Μιχάλης

Posted (edited)
Αν ενδιαφέρεστε για νεώτερα μοντέλα, η minichamps βγάζει σχεδόν όλα τα μοντέλα της Audi και σε αρκετά διαφορετικά χρώματα. Εγώ έχω πάρει ένα RS4 το οποίο είναι άψογο!

Μιχάλης

Αν και φοβάμαι ότι είμαστε off topic, μιας και συζητήθηκε το θέμα με τα μοντέλα, όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί ας ρίξει μία ματιά στο e-shop που έβαλα, το οποίο έχει την μεγαλύτερη database μοντέλων που γνωρίζω (μαρκάροντας την επιλογή encyclopedia) . Η Minichamps, όπως λες Μιχάλη έχει όλα τα σύγχρονα μοντέλα σε κλίμακα 1/43 (όπως αυτά της Norev), αρκετά ακόμη και σε κλίμακα 1/18 που είναι πολύ εντυπωσιακά. Επίσης έχει και αρκετά από τα ιστορικά της μοντέλα. Επίσης υπάρχει το 100 Coupe S σε 1/18 από την Anson και το Quattro σε 1/43 από την Solido και την Norev. Να μερικά από τη συλλογή μου :

Edited by Legend
  • 2 months later...
Posted (edited)

Ιστορικό Επισκευής 14/4/2008

-Αλλαγή μπαταρίας ΟΚ

-Βουλωμένο σωληνάκι που έφερνε την Βενζίνη OK

-Εσωτερικός Κεντρικός κα8ρέπτης ΟΚ 8α ξαναφτιαχτει

-Επισκευή φρένων (φερμουϊτ - τακάκια - μποσικα στο πεντάλ) OK

-Κα8αρισμός ψυγείου - μιλάμε για πολύ βρώμα. OK εκκρεμή η αλλαγή με παραφλού

-Επισκευή καρμπιλατέρ. OK

-Αλλαγή ελλατωματικού κολλάρου - Σωστή τοπο8έτηση υπολοίπων. OK

-Αλλαγή Αντλίας Βενζίνης. OK

-Ντίζα - Σιδερο γκαζιού. ΟΚ με εξαιρετική πατέντα του m.electronic

-Ξεκλείδωμα ντεπόζιτου βενζίνης και βγάλσιμο της παλιάς - ξε8υμασμένης. ΟΚ

-Αγορά στηριγμάτων υαλοκα8αριστήρων. ΟΚ Τελικα είναι λά8ος, είναι για F103

-Αλλαγή Μπουζί ΟΚ

-Βγάλσιμο όλων των άσχετων πατεντών του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Γίνεται

-Αλλαγή πλατινών. Δεν εγινε, 8α γίνει η τάπα πλατινοφόρου βρέθηκε!

-Επισκευή Επιλογέα ταχυτήτων. ΟΚ

-Αλλαγή φίλτρου βενζίνης ΟΚ αλλάχτηκε για 2η φορά - και 3η φορά πολλά σκουπίδια απο το ντεπόζιτο

-Πλύσιμο. ΟΚ

-Ελαστικά. Αλλαγή 3 ελαστικών με μεταχειρισμένα, εκκρεμει ένα + η ρεζέρβα

-Αλλαγή διάστασης απο 165/13 σε 165/80/13 ΟΚ

-Πυροσβεστήρας ΟΚ

-Αλλαγή Σπασμένου Τζαμιου πίσω αριστερα ΟΚ

-Αγορά Κουκούλας ΟΚ

-Βιολογικός κα8αρισμός ΟΚ

-Γενική Επισκευή Ηλεκτρικών (Ηλεκτρολογος) - Γίνεται

-Επισκευή Φλοτέρ ένδειξης καυσίμου.

-Επισκευή μοτέρ υαλοκα8αριστήρων και τοπο8έτηση υαλοκα8αριστήρων.

-Βγάλσιμο παλιάς κεραιας και εγκατάσταση της κεραιας στο κατάλληλο σημείο (το εργοστασιακο).

-Τακτοποίηση καλωδίων στον 8όλο της μηχανής.

-Επισκευή καλοριφέρ.

-Ρυ8μιση φωτών - αποκατάσταση αριστερού φαναριού.

-Αλλαγή - Αυτόματου. ΟΚ

-Επισκευή δυναμο. ΟΚ

-Αλλαγή λαμπών φλάς ΟΚ

-Τοπο8έτηση Ραδιοκασετώφωνου Εποχής.

-Έλεγχος Ηχειων.

-Επισκευή - Βγάλσιμο σκουριών - Βάψιμο ζαντών.

-Μοκέτες Κα8αρισμός - Επισκευή.

-Kα8αρισμός ντεπόζιτου - βάψιμο.

-Κατασκευή μεταλλικών σημάτων στα τάσια

-Αλλαγή Λάστιχων στις πόρτες - παρά8υρα.

-Κα8αρισμός - Βάψιμο Ταμπούρων πίσω.

-Επισκευή Μηχανισμών τζαμιών.

-Επισκευή Ταπετσαρίας ταμπλώ και εταζέρας.

-Αγορά πίσω φαναριών.

-Ενδεχόμενη αλλαγή δίσκου πλατώ - Ανοιγμα μηχανής.

-Ενδεχόμενη αλλαγή φτερωτής

-Επισκευή κυκλώματως εξαερισμού και λύση του προβλήματος των καυσαερίων στην καμπίνα.

-Νικέλωμα διαφόρων μηχανικών μερών - εξωτερικών διακοσμητικών.

-Ευθυγράμιση - Ζυγοστά8μιση.

-Αγορά Service Manual.

-Σκουριές: βγάλσιμο σκουριών στο πορτ παγκάζ- καμπίνας - σασι.

-Βάψιμο πορτ παγκαζ - καμπίνας - σασι.

-Επισκευή εξάτμισης - λείπει λαστιχακι συγκράτησης.

-Επισκευή Διαρροών του συστήματος ψύξης - βρέ8ηκε το σφάλμα - αλλαγή τάπας ψυγείου - teflon και αλλαγή ελλατωματικού σωλήνα

-Αλλαγή του υγρου συστήματος ψύξης με παραφλού - αντιψυκτικό. ΟΚ

-Αξιολόγηση απο ΦΙΛΠΑ

ΕΤΟΙΜΟ :)

Το εργαλείο ετοιμάζεται Πέμπτη να μπεί για επισκευή των ηλεκτρικών όπως επίσης περιμένει και μια ρύθμιση...μαγική απο τον Doctor - m.electronic, αμέριστη η βοήθειά του και τον ευχαριστώ!

Ελπίζω πρίν το πάσχα να βγάλω και να κα8αρίσω το προβληματικό ντεπόζιτο που πρέπει να έχει... ελέφαντες μέσα!

Μπήκε το σπασμένο παρά8υρο

αγοράστηκε κουκούλα για προφύλαξη και

πλύθηκε και κα8αρίστηκε με βιολογικό απο τον φίλο μου τον αρίστο!

Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες αν και πιστευω ότι τα πιο σημαντικά (εκτός του βαψίματος έχουν λυθεί)!

Edited by Legend
Posted

Πανο τελικα σου βγηκε σε καλο που δεν ηρθες στην πανελληνια εβγαλες αρκετη δουλεια στο DKW. :new_thumright:

Posted (edited)

Κοιτάχτε λοιπόν κάτι ....συλλεκτικό!

και ένα μαγικό βίντεο...

Edited by Legend
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Ιστορικό Επισκευής 3/5/2008

-Αλλαγή μπαταρίας ΟΚ

-Βουλωμένο σωληνάκι που έφερνε την Βενζίνη OK

-Εσωτερικός Κεντρικός κα8ρέπτης ΟΚ 8α ξαναφτιαχτει

-Επισκευή φρένων (φερμουϊτ - τακάκια - μποσικα στο πεντάλ) OK

-Κα8αρισμός ψυγείου - μιλάμε για πολύ βρώμα. OK εκκρεμεί η αλλαγή με παραφλού ΟΚ

-Επισκευή καρμπιρατέρ. OK

-Αλλαγή ελαττωματικού κολάρου κυκλώματος καλοριφέρ - Σωστή τοπο8έτηση υπολοίπων. OK

-Αλλαγή Αντλίας Βενζίνης. OK

-Ντίζα - σίδερο γκαζιού. ΟΚ με εξαιρετική πατέντα του m.electronic

-Ξεκλείδωμα ντεπόζιτου βενζίνης και βγάλσιμο της παλιάς - ξε8υμασμένης. ΟΚ

-Αγορά στηριγμάτων υαλοκα8αριστήρων. ΟΚ Τελικά είναι λά8ος, είναι για F103

-Αλλαγή Μπουζί ΟΚ

-Βγάλσιμο όλων των άσχετων πατεντών του προηγούμενου ιδιοκτήτη. OK, έμειναν οι διακόπτες μέχρι να βαφτεί η κονσόλα

-Αλλαγή πλατινών. Δεν εγινε, 8α γίνει η τάπα πλατινοφόρου βρέθηκε!

-Επισκευή Επιλογέα ταχυτήτων. ΟΚ

-Αλλαγή φίλτρου βενζίνης ΟΚ αλλάχτηκε για 2η φορά - και 3η φορά και 4η φορά! 3/5/2008 πολλά σκουπίδια από το ντεπόζιτο

-Πλύσιμο. 3ο πλύσιμο ΟΚ

-Ελαστικά. Αλλαγή 3 ελαστικών με μεταχειρισμένα, εκκρεμει ένα + η ρεζέρβα

-Αλλαγή διάστασης απο 165/13 σε 165/80/13 ΟΚ

-Πυροσβεστήρας ΟΚ

-Αλλαγή Σπασμένου Τζαμιου πίσω αριστερα ΟΚ

-Αγορά Κουκούλας ΟΚ

-Βιολογικός κα8αρισμός ΟΚ ''κα8αρισε ο Αρίστος ;)

-Γενική Επισκευή Ηλεκτρικών (Ηλεκτρολογος) - ΟΚ

-Επισκευή Φλοτέρ ένδειξης καυσίμου. Τελικα το φλοτέρ δεν δουλευει ακόμα :(

-Βγάλσιμο παλιάς κεραίας και εγκατάσταση της νέας κεραιας στο κατάλληλο σημείο (το εργοστασιακο).ΟΚ

-Τακτοποίηση καλωδίων στον 8όλο της μηχανής. ΟΚ

-Επισκευή - ανακατασκευή μοτέρ καλοριφέρ και ψυγείου καλοριφέρ.ΟΚ

-Ρυ8μιση φώτων - αποκατάσταση αριστερού φαναριού. ΟΚ

-Αλλαγή - Αυτόματου. ΟΚ

-Επισκευή δυναμό. ΟΚ

-Αλλαγή λαμπών φλας ΟΚ

-Τοπο8έτηση Ραδιοκασετόφωνου Εποχής - Λαμπάκι απο τασάκι ΟΚ

-Έλεγχος Ηχείων. ΟΚ

-Αριστερή Πλαφονιέρα ΟΚ

-Τοπο8έτηση Αυθεντικής Κόρνας στο κατάλληλο σημείο. ΟΚ

-Επισκευή - ανακατασκευή μοτέρ υαλοκα8αριστήρων ΟΚ

-Ανακατασκευή original κυκλώματος στα πιτσιλιστήρια ΟΚ

-Μοκέτες Κα8αρισμός - Επισκευή.ΟΚ

-Kα8αρισμός ντεπόζιτου - βάψιμο. ΟΚ

-Κατασκευή μεταλλικών σημάτων στα τάσια.-Επισκευή ΟΚ έφτιαξε ασημένια ο Bookmaker !!!

-Επισκευή - Βγάλσιμο σκουριών - Βάψιμο ζαντών.

-Αλλαγή Λάστιχων στις πόρτες - παρά8υρα.

-Κα8αρισμός - Βάψιμο Ταμπούρων πίσω.

-Επισκευή Μηχανισμών τζαμιών.

-Επισκευή Ταπετσαρίας ταμπλό και εταζέρας.

-Αγορά πίσω φαναριών.

-Ενδεχόμενη αλλαγή δίσκου πλατό - άνοιγμα μηχανής.

-Ενδεχόμενη αλλαγή φτερωτής

-Επισκευή κυκλώματος εξαερισμού και λύση του προβλήματος των καυσαερίων στην καμπίνα.

-Νικέλωμα διαφόρων μηχανικών μερών - εξωτερικών διακοσμητικών.

-Ευθυγράμμιση - Ζυγοστά8μιση.

-Αγορά Service Manual.

-Σκουριές: βγάλσιμο σκουριών στο πορτ παγκάζ- καμπίνας - σασι. απο το πορτ παγκαζ έχουν βγει ;)

-Βάψιμο πορτ παγκαζ - καμπίνας - σασι.

-Επισκευή εξάτμισης - λείπει λαστιχακι συγκράτησης.

-Επισκευή Διαρροών του συστήματος ψύξης - βρέ8ηκε το σφάλμα - αλλαγή τάπας ψυγείου - teflon και αλλαγή ελλατωματικού σωλήνα ΟΚ

-Αξιολόγηση απο ΦΙΛΠΑ

ΕΤΟΙΜΟ :)

Το εργαλείο βγήκε από το ηλεκτρολογείο και πραγματικά σήμερα ήταν η καλύτερη μέρα που είχα μαζί του! Έκανα πάνω από 100 χιλιόμετρα ακούραστα, απροβλημάτιστα, το έπλυνα πάλι και άρχισε σιγά σιγά να δείχνει τις αρετές του και να φαίνεται ο κόπος και το χρήμα που έχει πέσει ρε αδελφέ! Και βέβαια μετά την τοπο8έτηση του ραδιοφώνου έχω τρελα8εί στο ρεμπέτικο και το ζεϊμπέκικο ρε φιλαράκι να 'ούμ !, Βέβαια 8έλει ακόμα κάποια πραγματάκια αλλά πλέον είναι δευτερεύοντα!!! Για πρώτη φορά δοκίμασα και τον λεβιέ που το έκανε ημιαυτόματο και το αυτοκίνητο άλλαξε συμπεριφορά, αφού μηδενίστηκαν τα σκορτσαρίσματα που έκανε ο κινητήρας (λόγω του δίχρονου χρονισμού του). Τελικά ήταν λά8ος που δεν το είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα! Και βέβαια οι ταχύτητες έμπαιναν χωρίς συμπλέκτη! Χλιδη!!!

Πάρτε και μερικές φωτό απο το καμάρι μου!

auto_union_DKW_F102_2.JPG auto_union_DKW_F102_1.JPG

Edited by L3g3nd
Posted

Μπραβο ρε φιλε ηρθε η ωρα να σε αποζημιωσει το DKWγια τον χρονο και το χρημα που ξοδεψες γι αυτο.Χαιρομε ειλικρινα και ελπιζω να χαρω και εγω μια βολτα μαζι του.!!!!!!!!!!!

• 2 months later...
Posted

ούφ...

Το στάδιο που έχει μείνει το DKW μου είναι στο βγάλσιμο του ντεποζιτου, τον κα8αρισμό του, την επισκευή του και την επανατοπο8έτησή του. Αυτο, επειδή ή8ελα να ασχοληθώ εγώ, πήρε αρκετό χρόνο και κόπο!

Με πολύ κόπο βγήκε το ντεπόζιτο απο τον m.electronic (ευχαριστώωω) κα8αρίστηκαν οι σκουριές στο μέρος που βρισκόταν το ντεπόζιτο, και βέβαια με πολύ κόπο ξύστηκε όλο το ρεζερβουάρ. Πήγα στον αρίστο και μου το έγλυψε απο μέσα (ευχαριστώωωωω), στο dreamking και στον γαμπρό μου κόλλησα τις τρύπες που προέκυψαν (ευχαριστώωωω) και τώρα αυτό που μένει είναι να βαφτεί με σασικοτ, ένα ειδικο χρώμα για σασί, το λέει το όνομά του. Το έχω βάψει το ντεπόζιτο και δείχνει σαν καινούργιο αφού το χρώμα αυτό γυαλίζει, το μόνο που μένει είναι να βάψω και το πορτπαγκαζ.

Το κακό είναι ότι έβγαλε κάτι σκουριές απο μέσα επιφανειακές (το ντεπόζιτο) , αλλά αυτό ήταν κάτι που τελικά ήταν αναπόφεκτο. Πιστευω ότι με τις προσ8ήκη της βενζίνης το φαινόμενο 8α σταματήσει. Αυτα, μέχρι να ανεβάσω και φωτό!

Posted
Το κακό είναι ότι έβγαλε κάτι σκουριές απο μέσα επιφανειακές (το ντεπόζιτο) , αλλά αυτό ήταν κάτι που τελικά ήταν αναπόφεκτο. Πιστευω ότι με τις προσ8ήκη της βενζίνης το φαινόμενο 8α σταματήσει.

coca-cola Πάνο ;)

Posted
σωστός ο Θωμάς.. ;)

το ντεπόζιτο είναι 50 λιτρα!!!!!!

Posted (edited)
το ντεπόζιτο είναι 50 λιτρα!!!!!!

μήπως συμφέρει να πάρεις του Lidl??? :P:P

χωρίς πλάκα τώρα νομίζω πως με καθαρό πετρέλαιο αυτό που καθαρίζουν τα μηχανικά μέρη στα συνεργεία, μπορεί να γίνι δουλειά.

Edited by COSTAS S3