Toyo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 α οκ,δε φαινοταν καλα... ετσι το χα κι εγω πριν βαλω το apexi,δεν γινοταν διαφορετικα
Dinos Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Και δυο φωτο απο την εσωτερικη θεση οδηγησεις του τουτου μου: εδω φαινεται το μπουτον απο το boost-controler και εδω το boost-controler και οι δυο διακοπτες αεροπορικου τυπου σε περιπτωση που κατι (για καποιο λογο) δεν λειτουργησει αυτοματα απο τον εγκεφαλο των βεντιλατερ να μπορω να το ξεκινησω χειροκινητα... Οι φωτογραφιες ειναι παλιες ειναι 14/09... θελουμε πιο καινουργιες!!Οχι για να μη λες οτι δεν ημουνα καλος στα ρανταρ..
NOEL-S3 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Οι φωτογραφιες ειναι παλιες ειναι 14/09... θελουμε πιο καινουργιες!!Οχι για να μη λες οτι δεν ημουνα καλος στα ρανταρ.. Δεν νομιζω οτι μπορω να σου βρω αντιπαλο σε αυτο το παιχνιδι (απιστευτος ετσι?)
NOEL-S3 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Δυστηχος στο πρωτο πατημα που πηγα να κανω απο πρωτη ταχυτητα (εκκινηση σε καλο οδοστρωμα) με 0,9bar πιεση το αυτοκινητο σπιναρε με τα τεσσερα και πατιναρε τρελα με αποτελεσμα να βρωμισει και να το αφησω, θα κανω 100-150χλμ ακομα και θα το ξαναπροσπαθησω μπας και δουμε πρωκοπη...Το καλο παντος ειναι οτι το αυτοκινητο οσο παει και δουλευει καλυτερα...
greenpug Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Μόνο τις πρώτες φωτογραφίες μπορώ να δω. Οι άλλες δεν φαίνονται.
tasosS3 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Μητσο κανε ενα update εδω.... Τι εγινε και ξαναστρωνεις?και γιατι εβγαλες τα αλλα?
NOEL-S3 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Απλα το μοτερ μου ειχε ξεκινησει και <<καταπινε-καταναλωνε>> λαδι (800ml στα 1000χλμ) οποτε ειπα να το ανοιξω και να κανω ενα φρεσκαρισμα γιατι το μοτερ ειχε ειδη κανει 32000χλμ... Με αποτελεσμα (λογο της πολλη μεγαλης ανοχης που ειχαμε δωσει στο ρεκτιφιε-βλακεια γιατι αυτη η ανοχη ηταν για να δουλεξω πανω 2,5bar πιεση) 1)να εχει φαει τον κορμο 2)να εχει γυρισει τα ελατηρια του λαδιου 3)και στην τελευταια να εχει φαει τις φουστες απο τα πιστονια τα wiseco (που φοραγα εγω οχι αυτα που εχω βαλει αγγελια τα wosner)... Ετσι λοιπον αλλαζω κορμο-αλλαζω πιστονια DP με θερμικη επεξεργασια για μεχρι 800+αλογα-μετταλα-και πολλα αλλα μυστικα που δεν λεγονται.... Οσο αφορα τα υπολοιπα που εχω αλλαξει: 1)αλλαξα το water-intercooler και εβαλα κανονικο intercooler της AMS με σωληνωσεις 60μμ (ο λογος που το αλλαξα ειναι γιατι με το κανονικο intercooler βλεπω 6-10 βαθμος μικροτερη θερμοκρασια εισαγωγης και μιας και θελω να πιεσω αρκετα την τουρπινα το αλλαξα ευχομαι να μην εκανα λαθος κινηση και μετα το μετανιωσω) 2)εβαλα τρομπα βενζινης (in tank) εμβαπτιζομενη μεγαλουτσικης παροχης (ενα απο τα μυστικα)-(και ευχομαι να φτασει ωστε να μην χρειαστει και εξωτερικη) 3) Εβαλα επιτελους καταλυτη (τον μεγαλυτερο της hjs φ135μμ 100 τρυπων μετταλικος) ο οποιος στο εμποριο ακουγεται οτι ειναι και για αυτοκινητα 800+ιππων 4) Εβαλα led ημερας υψηλης αποδοσης (μπροστα φυσικα) της philips (νομιζω το εγραψα σωστα)
NOEL-S3 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Και ποιος θα αναλαβει την μετατροπη? Την μετατροπη (οπως και οτι εχω κανει μεχρι τωρα) την εχει αναλαβει ο μηχανικος μου Χρηστος Δημου τηλ.6985851247 ΥΓ1...στον οποιο πραγματικα θελω να του πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο για οτι πραγματικα εχει κανει και κανει στο αυτοκινητο μου... ΥΓ2... Υποψιν την εργασια του μοτερ και του ρεκτιφιε που ειχα το προβλημα δεν την ειχε κανει ο Χρησταρας αλλα ο προϊγουμενος μου μηχανικος ονοματα δεν λεμε
Alex Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Απλα το μοτερ μου ειχε ξεκινησει και <<καταπινε-καταναλωνε>> λαδι (800ml στα 1000χλμ) οποτε ειπα να το ανοιξω και να κανω ενα φρεσκαρισμα γιατι το μοτερ ειχε ειδη κανει 32000χλμ... Με αποτελεσμα (λογο της πολλη μεγαλης ανοχης που ειχαμε δωσει στο ρεκτιφιε-βλακεια γιατι αυτη η ανοχη ηταν για να δουλεξω πανω 2,5bar πιεση) 1)να εχει φαει τον κορμο 2)να εχει γυρισει τα ελατηρια του λαδιου 3)και στην τελευταια να εχει φαει τις φουστες απο τα πιστονια τα wiseco (που φοραγα εγω οχι αυτα που εχω βαλει αγγελια τα wosner)... Ετσι λοιπον αλλαζω κορμο-αλλαζω πιστονια DP με θερμικη επεξεργασια για μεχρι 800+αλογα-μετταλα-και πολλα αλλα μυστικα που δεν λεγονται.... Οσο αφορα τα υπολοιπα που εχω αλλαξει: 1)αλλαξα το water-intercooler και εβαλα κανονικο intercooler της AMS με σωληνωσεις 60μμ (ο λογος που το αλλαξα ειναι γιατι με το κανονικο intercooler βλεπω 6-10 βαθμος μικροτερη θερμοκρασια εισαγωγης και μιας και θελω να πιεσω αρκετα την τουρπινα το αλλαξα ευχομαι να μην εκανα λαθος κινηση και μετα το μετανιωσω) 2)εβαλα τρομπα βενζινης (in tank) εμβαπτιζομενη μεγαλουτσικης παροχης (ενα απο τα μυστικα)-(και ευχομαι να φτασει ωστε να μην χρειαστει και εξωτερικη) 3) Εβαλα επιτελους καταλυτη (τον μεγαλυτερο της hjs φ135μμ 100 τρυπων μετταλικος) ο οποιος στο εμποριο ακουγεται οτι ειναι και για αυτοκινητα 800+ιππων 4) Εβαλα led ημερας υψηλης αποδοσης (μπροστα φυσικα) της philips (νομιζω το εγραψα σωστα) Αναφερεις συνεχεια το 800+...Πας για 800 η απλα εβαλες καποια spec απλα για να αντεχουν?
tasosS3 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Αν δεν κανω λαθος ηταν δικα σου τα πραγματα αυτα ετσι? Δλδ ο προηγουμενος βελτιωτης (το μεγαλο ονομα που βρικει και "γδερνει" κοσμακι....)ειναι για τα @@ Γνωμη μου το water cooler αφου το εχεις ηδη κρατα το δες αν εισαι οκ με το AMS και αν οχι ξαναβαλτο και μην το πουλας απευθειας διοτι χανεις τσαμπα χρηματα... Απο turbo δεν μου ειπες ειχαμε αλλαγη ή το ιδιο? ΥΓ καλα τα λεντακια με το ολο θεμα ειναι ασχετα που αναφερεις ασε που τα χριστουγεννα περασαν .....ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
Alex Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ΥΓ καλα τα λεντακια με το ολο θεμα ειναι ασχετα που αναφερεις ασε που τα χριστουγεννα περασαν .....ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
NOEL-S3 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Αναφερεις συνεχεια το 800+...Πας για 800 η απλα εβαλες καποια spec απλα για να αντεχουν? Οχι δεν παω για 800+........... Για 500+ παω.....
Toyo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 εχω την εντυπωση οτι αυτα τα αλλα μυστικα που δεν λεγονται φταινε για την καταναλωση λαδιου φιλος...
tasosS3 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 εχω την εντυπωση οτι αυτα τα αλλα μυστικα που δεν λεγονται φταινε για την καταναλωση λαδιου φιλος... Ο πελατης μου Μητσο ξερει......
mikepts Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 αυτές τις μαμακίες του ρεκτιφίε με τις ανοχές ποτέ δεν τις κατάλαβα...προσεξέ γιατι θα το ξανασπάσεις δώσε ότι λέει το εργοστάσιο και άσε τα λόγια των μηχανικών.
mariosA4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 ελπίζω φίλε να είσαι πιο τυχερός αυτή τη φορά και να ξεμπερδέψεις. Πόσα είπες πάς 500? δηλ θα σέχω άνετα?
simon a4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Δημητρη βλεπω κακο σκοπο εχεις και εσυ τελικα ο ιος μεταδιδεται με ταχυτατους ρυθμους μεσα στο club!!!
A80Avant Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 αφου δεν προκειται να πας πανω απο 500+ γιατι δεν εβαλες mahle πιστονια οχι εντελως αλουμινενια? Αυτα που εβαλα εγω εχουν δοκιμαστει μεχρι 650 αλογα χωρις προβληματα, και μεχρι τωρα, κοντα 55Κ χλμ το μονο λαδι που εχω καψει max ειναι περι τα 400ml στα 7000χλμ. με πιεση να δουλευει 2bar και μεχρι 1.8 σταθερο. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι πααααρα πολυ δυσκολο να κανεις αλουμινιου πιστονια να μην καινε λαδι(οχι οτι δεν γινεται) αλλα μεγαλο το προβλημα με τις ανοχες...
tasosS3 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Σιμο ο Δημητρης δεν το κολλησε αλλα το ειχε το "μικροβιο"... Βασιλη δεν τιθεται θεμα μαρκας πιστονιων αν καταλαβα καλα αλλα κακης επιλογης ανοχων του ρεκτιφιε.
The Dog Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ολα γίνονται άμα είσαι προσεκτικός.... Παίζεις με υποδιαιρέσεις του mm... Θέλει μεγάλη προσοχή και συνεχή έλεγχο, ίδιος άμα γίνεται και boring του κυλίνδρου.....Για σεβαστό overboring θέλει οπωσδήποτε torque plate.. Για αυτό τον λόγο πήγα και αγόρασα ένα σκασμό λεφτά όργανα (μικρομετρα etc...)
NOEL-S3 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 ελπίζω φίλε να είσαι πιο τυχερός αυτή τη φορά και να ξεμπερδέψεις. Πόσα είπες πάς 500? δηλ θα σέχω άνετα? Θα δειξει....
NOEL-S3 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 εχω την εντυπωση οτι αυτα τα αλλα μυστικα που δεν λεγονται φταινε για την καταναλωση λαδιου φιλος... Φιλο τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να εχεις δικιο....
Recommended Posts