Jump to content

Recommended Posts

Posted

έχεις αλλάξει βάλει big port καπάκι (ΑGU, AEB) ? αν όχι κακώς σηκώνεις συμπίεση ,θα χτυπαέι πολλά πυράκια όταν σηκώνεις πίεση πιστεύω δημήτρη.

θα έχεις βέβαια καλύτερο άρπαγμα από χαμηλά...

για το δίσκο-συμπλέκτη εγώ έβαλα τον fx400 με 6άφτερο δίσκο με ελατήρια για πιό ομαλή εμπλοκή.Οι αμερικάνοι λένε ότι είναι πολύ φιλικό σετάπ και αντέχει αρκετη ροπή (55-60 κιλά)

βέβαια όλα αυτά στη θεωρία ,θα το δούμε και στην πράξη...

βολάν έβαλα ένα ελαφρύτερο μονής μάζας όμως και σιδερένιο για τον θόρυβο

Τσεκάρισε τις τελευταίες φωτο στο πρότζεκτ μου

Ένα σετάκι της srp-act που φοράω Μάριε στο δικό μου,μονής μάζας βολάν και καμια 10αρια κιλά ελαφρύτερο!!!!!

δεν έχει θόρυβο υπερβολικό.Είναι ανεχτικότατος (ο Δημήτρης το έχει ακούσει και live)

Καλά από στροφάρισμα,καμία σχέση πρίν και μετά

Posted

Και καποιες φωτο πιο καινουργιες....

0418ehzl3lfwokol4v4_thumb.jpg

z5xj7jnv3wqciksu06d3_thumb.jpg

Posted

Οι πιο πολλες φωτο αποκατασταθηκαν (οι πιο σημαντικες κατα την γνωμη μου) οι υπολοιπες δεν νομιζω οτι εχουν και πολυ σημασια...:new_thumright:

Posted

Ένα σετάκι της srp-act που φοράω Μάριε στο δικό μου,μονής μάζας βολάν και καμια 10αρια κιλά ελαφρύτερο!!!!!

δεν έχει θόρυβο υπερβολικό.Είναι ανεχτικότατος (ο Δημήτρης το έχει ακούσει και live)

Καλά από στροφάρισμα,καμία σχέση πρίν και μετά

Αυτό που πήρα εγώ θωμά το είδα σε ένα αμερικάνικο siteκαι το παράγγειλα στον dog. Δεν ξέρω τι θα βγεί αλλά σίγουρα δεν είναι τοσο ελαφρύ όσο το δικό σου

είσαι ακόμα μαμά σε έμβολα μπιέλες?αν ναι είναι σκυλί ο AGU γιαυτό σούκλεψα και το καπάκι...

Posted

Και καποιες φωτο πιο καινουργιες....

z5xj7jnv3wqciksu06d3_thumb.jpg

αυτή είναι πρίν το " σφάξιμο" ή μετά??:party3:

Posted (edited)

Εδω ειναι τελειωμενο το μηχανοστασιο χωρις τα πλαστικα καπακια του...( δηλαδη ολα αυτα τα καλωδια δεν θα φαινονται γιατι μπαινει το καπακι την μπαταριας εκει... Οπως και πανω απο το ψευτοκαπακο μπαινει το καπακι του μοτερ)

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

πιό πολύ μ'αρέσει τώρα παρά με το watercooler... αντε τελείωνέ το να ... σε πάω βόλτα:Party_fest39:

Posted

Σημερα τελικα αποφασισα να βαλω βολαν spec (ατσαλινο μονης μαζας), δισκο (με ελατηρια κεραμικο-κεβλαρ) και πλατο clutchnet τριτου σταδιου (κοκκινο)....

Και (το κεφαλι κατω) προχωραμε μπροστα:Party_fest39:...Ροϊκα (ακομα μεγαλυτερους αυλους απο αυτους που ειχα)- ζυγισμα στοφαλου-τριμεταλικα μεταλλα (στροφαλου-μπιελων κτλ) και αλλα πολλα-πολλα..........:new_thumright:

Posted (edited)

καλα κανεις και βαζεις ατσαλινο και οχι αλουμινιου. Πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση.

και εγω βαζω ατσαλινο με southbend clutch kit stage 4 για μεχρι 750lb/ft αντοχη!!!

Posted

καλα κανεις και βαζεις ατσαλινο και οχι αλουμινιου. Πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση.

και εγψ βαζω ατσαλινο με southbend clutch kit stage 4 για μεχρι 750lb/ft αντοχη!!!

to οργανικό της southbend αντέχει τόση ροπή? Περίεργο μου φαίνεται..

από αυτά που είχα διαβάσει στο audizine τον άλλαξα με fx400 clutchmusters για πιο σιγουριά, μακάρι να σου βγεί καλός είναι αρκετοί που είναι ευχαριστημένοι και έχει ομαλή εμπλοκή. Δεν αντέχει όμως απότι λένε υψηλά ποσά ροπής

Posted

Σημερα τελικα αποφασισα να βαλω βολαν spec (ατσαλινο μονης μαζας), δισκο (με ελατηρια κεραμικο-κεβλαρ) και πλατο clutchnet τριτου σταδιου (κοκκινο)....

Και (το κεφαλι κατω) προχωραμε μπροστα:Party_fest39:...Ροϊκα (ακομα μεγαλυτερους αυλους απο αυτους που ειχα)- ζυγισμα στοφαλου-τριμεταλικα μεταλλα (στροφαλου-μπιελων κτλ) και αλλα πολλα-πολλα..........:new_thumright:

και καλή δύναμη...

Posted

ποιος ειπε οτι ειναι οργανικος ο stage 4 ? ειναι feramic απο την πλευρα του βολαν, και organic απο την πλευρα του πλατο και εχει ενισχυμενο πλατο με ισχυροτερα χτενια. Τουλαχιστον απο το spec 3+ που εχω τωρα και αντεχει 600Νm ροπης ειναι αρκετα καλυτερο και δοκιμασμενο στο setup που παιρνω. Εμενα με ενδιαφερει να αντεχει τα 700Νm και καλα θα ειναι!

Posted

ποιος ειπε οτι ειναι οργανικος ο stage 4 ? ειναι feramic απο την πλευρα του βολαν, και organic απο την πλευρα του πλατο και εχει ενισχυμενο πλατο με ισχυροτερα χτενια. Τουλαχιστον απο το spec 3+ που εχω τωρα και αντεχει 600Νm ροπης ειναι αρκετα καλυτερο και δοκιμασμενο στο setup που παιρνω. Εμενα με ενδιαφερει να αντεχει τα 700Νm και καλα θα ειναι!

ξέρω καλά ποιό πήρες ,αυτό είχα παραγγείλει και εγώ,απλώς φοβήθηκα από κάποιες περιγραφές για βαρύ πεντάλ από τη μ ία και χαμηλές αντοχές σε ροπή , ιδιαίτερα σε δυναμόμετρα και drag strip στο Audizine

Posted

διαφορετικα μαγαζια εχουν διαφορετικες περιγραφες,ακομα και το σιτε της southbend επισης.

Αυτο που πηρα εγω λεγεται Stage 4 "OFE" Series. Ενα σιτε το δινει για 486ft/lbs ενω αυτος που το πηρα το εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο σε αρκετα περισσοτερα, οποτε θα δειξει. Προσωπικα εχω ακουσει τα αντιθετα για τα spec οσον αφορα το slip οχι ομως τα βολαν, αλλα για τους δισκους.Εμενα κραταει μια χαρα προς το παρον, ενω σε δυναμομετρο οταν δοκιμαστηκε για παραπανω παρεδωσε πνευμα,και αντικατασταθηκε απο southbend. Τι να πω. Θα δειξει.Γενικα τα φορουμ αποτελουν συχνα μερος παραπληροφορησης...

• 1 month later...
Posted (edited)

Μιας και εχω πολυ καιρο να γραψω να ενημερωσω οτι το αυτοκινητο ειναι πλεον ετοιμο (στα παντα)....

Και εχω αρχίσει το ασχημο κομματι της ολης φασης, το λεγομενο στρωσιμο...

Μολις με το καλο τελειωσει και αυτο θελω να λεω οτι θα παω (επιτελους) δυναμομετρο και ο Θεος να βαλει το χερι του (με τις τοσες αναποδιες που με φερανε πισω και σε χρημα αλλα και σε χρονο) και να πανε ολα καλα....

ορθογραφία
Posted

Μιας και εχω πολυ καιρο να γραψω να ενημερωσω οτι το αυτοκινητο ειναι πλεον ετοιμο (στα παντα)....

Και εχω αρχίσει το ασχημο κομματι της ολης φασης, το λεγομενο στρωσιμο...

Μολις με το καλο τελειωσει και αυτο θελω να λεω οτι θα παω (επιτελους) δυναμομετρο και ο Θεος να βαλει το χερι του (με τις τοσες αναποδιες που με φερανε πισω και σε χρημα αλλα και σε χρονο) και να πανε ολα καλα....

Καλά αποτελέσματα εύχομαι Δημήτρη :new_thumright:

Δημήτρης

Posted

Aς πάνε όλα καλά... :new_thumright:

Μια Γιάννενα και μια Δράμα και είσαι έτοιμος... :biggrinthumb:

Posted

Mε το καλο Μητσε και καλο στρωσιμο :biggrinthumb:

Σε ποιο δυναμομετρο λες να πας?

Posted

Καλό στρώσιμο φίλε και υπομονή!!

Να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται!

Ελπίζω να με ξαναπάς βόλτα άμα ανέβω :whistling:

Posted

Άντε ρε Μητσάκο με το καλό ρε φίλε :new_thumright:

Υ.Γ τα Γιάννενα που λέει ο Αρίστος με προβληματίζουν... :whistling:

Posted

Αντε σε λιγες μερες που θα ερθεις Δραμα πιστευω να ειναι στρωμενο και να κανουμε μερικα ανοιγματακια!!! :rocket: :rocket: :rocket: :rocket:

• 2 months later...