Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το Σαββατοκύριακο θα ειμαι λουτράκι...

Το καπό το έβαλα για πούλημα τελικά...

Δραμα ποτε θα εισαι ??????????????????????? :sFi_dualpistols:

Posted

Ποιο απο τα δυο?

To carbon εχω βαλει για πουλημα...

Posted

Δραμα ποτε θα εισαι ??????????????????????? :sFi_dualpistols:

Κατα το Σεπτεμβρη-Οκτώβρη και βλεπουμε...

Posted

se peisame??? xaxaxa

Καπως ετσι !!! :sHa_sarcasticlol:

Posted

To carbon εχω βαλει για πουλημα...

ποιας εταιρίας είναι Δημήτρη?

ΥΓ δε μπορώ να βρω την αγγελία..

Posted

ποιας εταιρίας είναι Δημήτρη?

ΥΓ δε μπορώ να βρω την αγγελία..

Σου εστηλα pm...

Posted (edited)

Μετα απο αναγνωριστικο πατημα εχθες (με τον προγραμματιστη μου) για διορθωμα του προγραμματος λογο αλλαγης σε 95 οκτανιων βενζινη καναμε εναν απολογισμο και ειδαμε οτι πρωτον στο 1,5bar τελειωνει η τρομπα βενζινης (απο audi tt-rs) και δευτερων το 38mm external tial που φοραω ειναι μικρο, καθως κραταει 1,2bar (που το εχω σεταρει) μεχρι τις 6500rpm και μετα μεχρι τις 7700rpm(κοφτη) σηκωνει 1,6bar :new_killpc:... οποτε αντε παλι απο την αρχη, αλλαγη external σε 44ή 46mm και τρομπα μεγαλυτερης παροχης (bosch 044 ή καποια εμβαπτιζομενη απο καποιο πορσε)!!!

Edited by NOEL-S3
Posted

Δημητρη, πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη η τουρμπινα αυτη για να εχεις προβλημα με την external. Εγω ακομα και με τις λιγες δοκιμες της Holset, δεν ειχα προβλημα με την εργοστασιακη external και η πιεση ηταν εκει που τη ζητουσα. Βεβαια τελειως διαφορετικα μοτερ και ολα παιζουν τον ρολο τους.

πως σπουλαρει η τουρμπινα αυτη? σε τι στροφες εχεις ωφελιμο?

Posted

Δημητρη, πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλη η τουρμπινα αυτη για να εχεις προβλημα με την external. Εγω ακομα και με τις λιγες δοκιμες της Holset, δεν ειχα προβλημα με την εργοστασιακη external και η πιεση ηταν εκει που τη ζητουσα. Βεβαια τελειως διαφορετικα μοτερ και ολα παιζουν τον ρολο τους.

πως σπουλαρει η τουρμπινα αυτη? σε τι στροφες εχεις ωφελιμο?

Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση, τοσος κοσμος δουλευει με 38mm external και κανενας δεν ειχε προβλημα (δεν ειναι μεγαλο το turbo μου :icon_turbo: ρε γμτ :sHa_sarcasticlol:)...

Οσο αφορα το ωφελιμο, δεν θυμαμαι να τον ρωτησα, γιατι εβριζα (τα παντα και πιο πολυ την τυχη μου) εκεινη την ωρα και δεν ειχα στο μυαλο μου τιποτα αλλο δυστηχος.... :cry:

Μαλλον θα παρω ενα gym_bike.gif και θα τελειωσει το ολο θεμα....

Posted

Μπας και θες μονο ελατηριο?:sCo_hmmthink:

Posted

ο τροπος που ανεβαζει τη πιεση ψηλα πρεπει να σχετιζεται με τη wastegate. Ωστοσο, σε πειραζει? Θα δουλεψεις λιγοτερο απο 1.6bar στον κοφτη?

Θα μου πεις δεν θα εχεις ενα safe mode με αυτον τον τροπο...

Για δες και τη λυση ενος μαλακοτερου ελατηριου, αν και δεν νομιζω να κανει δουλεια..

Posted

Περίεργα πράγματα...38mm και να μην 'φτάνει'... :sCo_hmmthink:

Πραγματικα δεν μπορω (και εγω) να καταλαβω γιατι δεν φτανει...

Posted

Μπας και θες μονο ελατηριο?:sCo_hmmthink:

Δεν νομιζω οτι θα κανω δουλεια, γιατι το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορει να κρατησει πιεση και την ριχνει, αλλα δεν μπορει να κρατησει πιεση και την ανεβαζει μετα τις 6500rpm που ανεβαινει και η παροχη της τουρπινας (θεωρητικα παντα)...

Posted (edited)

ο τροπος που ανεβαζει τη πιεση ψηλα πρεπει να σχετιζεται με τη wastegate. Ωστοσο, σε πειραζει? Θα δουλεψεις λιγοτερο απο 1.6bar στον κοφτη?

Θα μου πεις δεν θα εχεις ενα safe mode με αυτον τον τροπο...

Για δες και τη λυση ενος μαλακοτερου ελατηριου, αν και δεν νομιζω να κανει δουλεια..

Και αν θελω να δουλεψω 2.3-2.5bar σταθερη, ποσο θα σηκωσει στις 7200rpm????

Edited by NOEL-S3
Posted

Νομιζω οτι το προβλημα ειναι οταν θελεις να κρατησεις χαμηλα την πιεση, οχι ψηλα.

Δηλαδη αν δωσεις λιγοτερο duty cycle στην βαλβιδα της πιεσης στις ψηλες στροφες, θα εχεις την πιεση που θες, απλα δεν θα μπορεις να τη ριξεις χαμηλοτερα απο 1.6bar. Αντι ομως να ζητας 80% duty cycle στη βαλβιδα για να πιασεις πχ το 2.5bar στον κοφτη, θα της δωσεις 40% ή κατι αναλογο και παλι θα πιασει το 2.5.

Posted

στα είχα πει ότι με την αντλία του ttrs δουλειά δεν κάνεις!Με μία τρόμπα στο ρεζερβουαρ δεν γίνεται.Σου έχω λύση έτοιμη :)

για το external υποψιάζομαι τον σωλήνα του να σου δημιουργεί θέμα λόγω συντονισμών.

Posted

pic απο πολλαπλή.... Επίσης κάνεις reroute στο downpipe από την external? Πόσα mm?

Posted (edited)

δηλ. φίλε η αντλία του ttrs τελειώνει στα 1.6 bar? Ti παροχή σε λίτρα/h έχει αυτή η αντλία γνωρίζεις? Εγώ έχω πάνω την 005

Edited by mariosA4
Posted

Σίγουρα πάντως αλλου είναι το 'πρόβλημα' και οχι σε αυτα που λέμε...

Ψαχτο Μητσο,δεν φταιει το tial.

Posted

στα είχα πει ότι με την αντλία του ttrs δουλειά δεν κάνεις!Με μία τρόμπα στο ρεζερβουαρ δεν γίνεται.Σου έχω λύση έτοιμη :)

για το external υποψιάζομαι τον σωλήνα του να σου δημιουργεί θέμα λόγω συντονισμών.

Για πια λυση λες??? Στηλε μου pm (παντος δευτερο ντεποζιτο δεν θελω να βαλω)...

Posted

pic απο πολλαπλή.... Επίσης κάνεις reroute στο downpipe από την external? Πόσα mm?

Δεν μπορω να καταλαβω τι λες.... :sHa_thumbgoodjob:

Πεστα μου λιγο πιο ευκολα για να τα καταλαβω...:sHa_thumbsup2:

Posted

Σίγουρα πάντως αλλου είναι το 'πρόβλημα' και οχι σε αυτα που λέμε...

Ψαχτο Μητσο,δεν φταιει το tial.

Μακαρι απο το στομα σου και στου μηχανικου το αυτι :sHa_sarcasticlol:

Posted

Μακαρι απο το στομα σου και στου μηχανικου το αυτι :sHa_sarcasticlol:

........ :whistling: