mikepts Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 να είσαι σίγουρος ότι θα ξεφύγει κιάλλο το ποσό!!αυτά είναι τα κακά των μετατροπών.ξεκινας και λες θα δώσω χ λεφτά και δίνεις 2*χ
COSTAS S3 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 να είσαι σίγουρος ότι θα ξεφύγει κιάλλο το ποσό!!αυτά είναι τα κακά των μετατροπών.ξεκινας και λες θα δώσω χ λεφτά και δίνεις 2*χ +1000
NOEL-S3 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 ανπω και 3x θα ειμαι παραλογος??? Εγω αν πω αγνωστο χ θα γινω πεζος?
Panos_god Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 πολλες φορες για μια βαση μηχανης πας και φευγεις με νεο ιντερκουλερ και τα παρελκομενα !! χαχαχ
Thomas-1.8T Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους, μιας και το ποσο (ευρω) εχει ξεφυγει που εχει ξεφυγει απο τους υπολογισμους ειπα να αλλαξω λουρια-τεντωτηρες καθως και μια τρομπα νερου (οχι οτι εχουν καποιο προβλημα αλλα προληπτικα οπως κανω παντα σε ολα τα μοτερ μου)... Μήτσο και γω για μια τρόμπα νερού είχα πάει πριν 3 χρόνια και είδες την κατάντια μου
NOEL-S3 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Μήτσο και γω για μια τρόμπα νερού είχα πάει πριν 3 χρόνια και είδες την κατάντια μου Ολο παραπονα εισαι , γιατι το μετανιωσες? Ισα-ισα που εφτιαξες ενα (θεριο)εργαλειο και οποτε το βγαζεις το χαιρεσαι ...Λιγο μπροστα κινηση ειναι θεμα αλλα θα την βρεις εσυ την ακρη (οπως την βρηκα και εγω)...
NOEL-S3 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 (edited) Να ανεβασω και μερικες φωτο καινουργιες με το πως προχωραει (η εξελιξη του) το μοτερ αυτη την στιγμη: Εδω βλεπουμε τα συνεμπλοκ πολυορεθανης της power-flex στο ψαλιδι (εμπρος-πισω) Καθως επισης τα φρενα μου: Και εδω βλεπουμε το συνεμπλοκ πολυορεθανης της power-flex της κρεμαγιερας. Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 (edited) Και μια φωτο τις βασεις σασμαν-μοτερ (vf): Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
A80Avant Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 να περιμενεις αρκετο τρεμουλο στο αμαξι απο εδω και περα παντος!
NOEL-S3 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 να περιμενεις αρκετο τρεμουλο στο αμαξι απο εδω και περα παντος! Το γνωριζω αυτο και εχω ενημερωθει (απο το μελος μας Αντωνηςττ) οτι θα εχω τρεμουλο στο ρελαντι...
A80Avant Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 οχι μονο στο ρελαντι θα εχεις και τρεμουλο στα πολλα γκαζια και ψηλες ταχυτητες. Αυτο γιατι ολο το πισω διαφορικο πλεον θα ειναι μασιφ με το σασι. εγω την βαση αυτη την αλλαξα και ξαναεβαλα την εργοστασιακη για αυτον τον λογο. Στην 5η και 6η ταχυτητα και 2 bar ολο το αμαξι πισω ετρεμε
NOEL-S3 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 οχι μονο στο ρελαντιθα εχεις και τρεμουλο στα πολλα γκαζια και ψηλες ταχυτητες. Αυτο γιατι ολο το πισω διαφορικο πλεον θα ειναι μασιφ με το σασι. εγω την βαση αυτη την αλλαξα και ξαναεβαλα την εργοστασιακη για αυτον τον λογο. Στην 5η και 6η ταχυτητα και 2 bar ολο το αμαξι πισω ετρεμε Μακαρι να μην γινει και το δικο μου αυτοκινητο ετσι... Γιατι δεν ξερω και εγω τι θα κανω μετα...
tasosS3 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Το αμαξι το ειχα παντου powerflex και περαν του ρελαντι δεν παρατηρησα κατι το διαφορετικο απο τα στοκ.
NOEL-S3 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Το αμαξι το ειχα παντου powerflex και περαν του ρελαντι δεν παρατηρησα κατι το διαφορετικο απο τα στοκ. Βασικα νομιζω μιλαει για τις βασεις του μοτερ (vf) και την βαση του σασμαν (επισης vf) που εχουν αλλαχθει με ποιο σκληρες...(φιλια στο πριονακι )
A80Avant Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ναι ακριβως , δεν ενοοω powerflex βασεις της αναρτησης, αλλα βασεις σασμαν και πιο συγκεκριμενα διαφορικου. Μαλιστα εκανα και ευθυγραμιση στον αξονα αλλα παλι το εκανε. Εβαλα την εργοστασιακη και μετα η επιταγχυνση ηταν μια χαρα. Γενικα βασεις εχω παρει απο το 034 motorsport που βγαζουν 2 κατηγοριες σκληροτητας.Αλλαξα του σασμαν και θα αλλαξω και της μηχανης με της μεσαιας σκληροτητας( street density) οπως τις ονομαζουν. Βλεπεις το αμαξι ειναι 'οικογενειακο'! χαχα
tasosS3 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Αχα μαλιστα. Δεν ειχα αλλαξει ποτε βασεις μηχανης διοτι μια φορα μου εκοψε τις βιδες οποτε ειπα καλυτερα να κοβει βιδες παρα να κοπει τπτ αλλο. Μονο του σασμαν ειχα εξ αρχης και οτι υπαρχει σε σινεμπλοκ για το αυτοκινητο θεμα αναρτησης. Φερτε το πριονι Μητσοοοο
NOEL-S3 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 (edited) H εργασιες προχωρανε σιγα-σιγα μπηκε και το down-pipe οπως βλεπεται και πιο κατω... μπηκε και η δεξια βαση του μοτερ (vf) και ειναι πραγματικα πανεμορφη... μπηκε και η αριστερη (φυσικα) βαση (vf)του μοτερ... και φυσικα η βαση του σασμαν(vf)... καθως επισης και το εξατμισακι της external (το οποιο το ξανα-φτιαξαμε απο την αρχη διοτι υπηρχε περιπτωση να ακουμπουσε στην εξατμιση)... Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ανέβαζε μικρότερες φωτο... Τις φωτογραφιες μολις τις ανοιγεται (και αφου τις βλεπεται) καντε αλλο ενα κλικ πανω στην φωτο για να την μικρινει λιγο και να την δειτε καλυτερα
NOEL-S3 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 (edited) Μερικες καινουργιες φωτο απο το project μου και βλεπουμε τα βηματα της τοποθετησεις του water-intercooler: Το ψυγειο νερου του water-inetrcooler τοποθετημενο μπροστα πριν μπουν τα δυο βεντιλατερ: Και η τουρπινα σε πρωτο πλανο με μουτρα φ103mm εισαγωγη: Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 (edited) Και μερικες φωτο απο τα πραγματα που ειναι να μπουν απανω στο τουτου μου: <br><br> Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 (edited) Και καποια ακομα: <br><br> Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 (edited) Και τα υπολοιπα:<br><a href="http://www.imageshack.gr/view.php?file=kkxbrbjmapozinp23dva.jpg" class="bbc_url" title="External link" rel="nofollow"></a><br><br><br><br><br> Edited February 3, 2010 by NOEL-S3
Recommended Posts