antrikos13 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) Τελειωνει.... Και θα βλεπει ολα τα αλλα cars σαν μιρμηγκακια...... Πανικο καλα τελειωματα....... Edited May 11, 2010 by antrikos13
Nikas7 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Πρέπει να μάθουμε νέα επιγόντως!!! Κάτι για 1000 είδα....!
mariosA4 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Τελειωνει.... όλο σεξουαλικά υπονουμενα είσαι αλλά ούτε... στήθος δεν έχουμε δεί
Dimitris_Kon Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 όλο σεξουαλικά υπονουμενα είσαι αλλά ούτε... στήθος δεν έχουμε δεί Κανένα update? Δημήτρης
The Dog Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Επόμενο Post θα είναι με video με το πρώτο ξεκίνημα ...
autoradioa3 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ειμαι το επομενο ποστ αλλα βιντεο με πρωτο ξεκινημα δεν εχω! :hehe:
Aristos Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Επόμενο Post θα είναι με video με το πρώτο ξεκίνημα ... Βάλε καύσιμο και προχώρα...
Vaggoss3 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ειμαι το επομενο ποστ αλλα βιντεο με πρωτο ξεκινημα δεν εχω! :hehe: ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Εισαι θεος!!
Nikas7 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Μπαίνω κάθε μέρα και περιμένω μια νέα συζήτηση , μια φωτό....,κάτι.... Μας έχεις αφήσει καιρό χωρίς νέα.... άντε ρε Πανίκο δείξε μας τπτ..,φτιάξε μας....! ΄)
The Dog Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Πρόβλημα στο πρώτο ξεκίνημα... Κατά 90% μου βάλανε στραβό οδηγό (γνωστό αθηναϊκό μηχανουργείο) με αποτέλεσμα να στραβώσει και να κόψει μια βαλβίδα εξαγωγής, κανοτας ζημιά σε πιστόνι και κεφαλή.... Πάλι λύσιμο το μοτερ...
Agelosa4 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Πρόβλημα στο πρώτο ξεκίνημα... Κατά 90% μου βάλανε στραβό οδηγό (γνωστό αθηναϊκό μηχανουργείο) με αποτέλεσμα να στραβώσει και να κόψει μια βαλβίδα εξαγωγής, κανοτας ζημιά σε πιστόνι και κεφαλή.... Πάλι λύσιμο το μοτερ... oχι ρε γαμωτο! γνωστα μηχανουργεια ελλαδος γενικα να τα αποφευγεις...
Dimitris_Kon Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Πρόβλημα στο πρώτο ξεκίνημα... Κατά 90% μου βάλανε στραβό οδηγό (γνωστό αθηναϊκό μηχανουργείο) με αποτέλεσμα να στραβώσει και να κόψει μια βαλβίδα εξαγωγής, κανοτας ζημιά σε πιστόνι και κεφαλή.... Πάλι λύσιμο το μοτερ... Δεν χαμπαριάζεις εσύ από τέτοια όμως Δημήτρης
mariosA4 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 καλη δύναμη Πάναγιώτη και κόψε τα γνωστά μηχανουργεία
A80Avant Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 κριμα..,μην το βαζεις κατω ομως. Θα δουλεψει, που θα παει?
The Dog Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 (edited) Μετα το ξήλωμα των κεφαλων ανακαλύπτω το εξής.. Το γνωστό μηχανουργείο ούτε καν πάτησε τις βαλβίδες Πλήρωσα για πάτημα και συναρμολόγηση των κεφαλών... Είμαι περίεργος να μάθω το πως απέκτησαν όνομα αυτοί οι άνθρωποι.Είναι απαράδεκτη.. Τόσα λεφτά έδωσα για να έχω ,υποτίθεται, το κεφαλή μου ήσυχο... Edited October 18, 2010 by The Dog
The Dog Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Επίσης ανακάλυψα και γδάρσιμο στο block απο την αδέσποτη βαλβίδα..... Σκεφτούμε σοβαρά να πιάσω το αεροπλάνο και να τους κάνω μια επίσκεψη..
lekoS3 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Επίσης ανακάλυψα και γδάρσιμο στο block απο την αδέσποτη βαλβίδα..... Σκεφτούμε σοβαρά να πιάσω το αεροπλάνο και να τους κάνω μια επίσκεψη.. Αν δεν βαριεσε, καντο Πανο! Πρεπει να τα ακουσουν οι βλακες! Θα ερθουμε και εμεις φιλε για...βοηθεια!
Dimitris_Kon Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Επίσης ανακάλυψα και γδάρσιμο στο block απο την αδέσποτη βαλβίδα..... Σκεφτούμε σοβαρά να πιάσω το αεροπλάνο και να τους κάνω μια επίσκεψη.. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ από εδώ. Δημήτρης
Agelosa4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Μετα το ξήλωμα των κεφαλων ανακαλύπτω το εξής.. Το γνωστό μηχανουργείο ούτε καν πάτησε τις βαλβίδες Πλήρωσα για πάτημα και συναρμολόγηση των κεφαλών... Είμαι περίεργος να μάθω το πως απέκτησαν όνομα αυτοί οι άνθρωποι.Είναι απαράδεκτη.. Τόσα λεφτά έδωσα για να έχω ,υποτίθεται, το κεφαλή μου ήσυχο... κεφαλι ησυχο να εχεις απο την στιγμη που ακουμπησε ελληνικο χερι? μπα δεν νομιζω φιλος!! εγω φοβαμαι και τα λαδια να μου αλλαξουν με αυτα που εχουν δει τα ματια μου!! αν ερθεις και πας να τους βρεις παρε με να κατεβω ειμαι μεσα για ξυλο!!
mariosA4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Επίσης ανακάλυψα και γδάρσιμο στο block απο την αδέσποτη βαλβίδα..... Σκεφτούμε σοβαρά να πιάσω το αεροπλάνο και να τους κάνω μια επίσκεψη.. αντε κατέβα ,θα σου κρατάμε λουλούδια στα αεροδρόμιο
simon a4 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Φιλος ελα και απο οτι καταλαβες δεν θα εισαι μονος σου :sFi_bat:
The Dog Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Κάιρο έχω να γράψω νέα.... Επιτελούς τελειώνει το βάψιμο....Το τελειώνει σε χρόνο ρεκόρ....... εδώ και κάτι μήνες των περιμένω... Περιμένω τα νέα πιστόνια JE (έπρεπε να αγοράσω 6αδα πάλι) για να κλίση το μοτέρ...Απο περιφεριακα είμαι έτοιμος με ολα. Δεν έμεινε και χώρος για άλλα ψυγεία anw... Αλλαγή σχεδίων σε θέμα management. Αγοράστηκε και Θα εγκατασταθεί ο Adaptronic e1280s εγκέφαλος. Πρόκειται για ένα πλήρως προγραμματιζόμενο ecu (μπορείς να γράφεις προγράμματα για 'δικά σου' νέα futures πχ ) και αποτελεί την ναυαρχίδα της Adaptronic . Απο oσο γνωρίζω είναι ο πρώτος και ίσως μοναδικός εγκέφαλος που μπορεί να δουλέψει με τον περίπλοκο (direct injection, dbw, timing etc) 4.2 V8 του RS4. Θα πάρει πόδι και το maf . Έχω ήδη δουλέψει αρκετά τον e420c (που αποτελεί το βασικό μοντέλο της Adaptronic) και είμαι super ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα του. Αντιλαμβάνεστε πόσο ανυπομονώ να αρχίσω το tuning με τον e1280s....
Recommended Posts