Dimitris_Kon Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Καλή επιτυχία Πανίκο στο όλο εγχείρημα.. Προβλέπεται πολύ μελέτη γενικά και ειδικότερα στα ηλεκτρολογικά θα έλεγα παρά στο μοτέρ.. Υ.Σ. Καλά ρε φίλε 226 άλογα δεν σου έφταναν?? Δημήτρης
dpan Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Υ.Σ. Καλά ρε φίλε 226 άλογα δεν σου έφταναν?? Δημήτρης Δημητρη 326 αλογα θες να πεις! Και οτι φαινεται ο σκυλος παει για dragster-αμαξο
nikolas Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Οι βαλβιδες και ελατηρια ειναι ενισχυμενα απο 034 motorsport. Θα αλλαξω και hydrolic retainers. Θα ανεβει πολυ το μοτερ....700-800hp...Δεν ξερω ομος εαν χρειαζεται ροικη η κεφαλη φιλε μου μηπως ειναι παρα πολλα τα αλογα αυτα για το αυτοκινητο σου ?και εγω α4 cabrio ειχα δεν εχει και το καλυτερο πλαισιο ..οπως και το συστημα διευθυνσης ειναι αρκετα ασαφες..
michpan Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Η μετάδοση αντέχει; Πάντως άντε με το καλό να σε δούμε και στο power εξώφυλλο!!! Μιχάλης
lekoS3 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Ποιος κακομοιρης θα νιωσει την οργη του θηριου αραγε? Ναι ναι αντε και εξωφυλλο!
The Dog Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 (edited) Δεν ξέρω τι αμάξι είχες εσύ άλλα το αμάξι μου δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που περιγραφής. Το σύστημα διεύθυνσης είναι αμεσότατο και δεν είχα κανένα παράπονο με το πλαίσιο με τα 326hp που έβγαζε. Το αμάξι μου είναι Quattro και του πεινώ το αίμα σε στροφές και roundabout. Μπαίνω καλύτερα και κρατάω καλύτερα από TT 225, εάν αυτό σου λέει κάτι...Αυτό δεν το λέω εγώ ,άλλα ο ιδιοκτήτης του ΤΤ... Α4 cabrio με 2.7Τ έχει ξαναγίνει. Το έκανε η MTM…Επίσης να σου θυμίσω το RS4 cabrio.. Οκ.. Στα 800 hp ίσως υπάρχει θέμα,άλλα υπάρχουν και τα δεσίματα πλαίσιου.... Όσο αναφορά μετάδοση, η stock μετάδοση δείχνει να αντέχει. Οι Αμερικάνοι έχουν βάλει τέτοιο μοτέρ με 1.8Τ μετάδοση Όμως εγώ πήρα και θα βάλω S4 μετάδοση που αντέχει... Πλέον από την μηχανή έχουν αφαιρεθεί τα περιφερικά...Επόμενο βήμα είναι να βγει η κοιλιά και να αφαιρέσω τον στροφαλοφόρο... Edited August 31, 2008 by The Dog
michpan Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Τι τουρμπίνες λες να βάλεις; Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει άλλος που να έχει φτιάξει τέτοιο τέρας Α4 σε Ελλάδα-Κύπρο!! Πόσο μάλλον cabrio! Μιχάλης
The Dog Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Τι τουρμπίνες λες να βάλεις; Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει άλλος που να έχει φτιάξει τέτοιο τέρας Α4 σε Ελλάδα-Κύπρο!! Πόσο μάλλον cabrio! Μιχάλης GT2871R x2 .... Θα γινω ο Lag-king αλλα what the f.ck!!!
tasosS3 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 GT2871R x2 .... Θα γινω ο Lag-king αλλα what the f.ck!!! Χαιρομαι που συμφωνουμε
The Dog Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Φίλε, αυτό είναι δεδομένο. 1.4L για κάθε τουρμπίνα είναι λίγα. Άλλα δεν είναι και σίγουρο....Θα δείξει στην ποριά πως θα βγει... Δεν είναι inline o κινητήρας και παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο...
The Dog Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Συνεχίσαμε σήμερα,παρέα με τον Μίλτο,που με βοηθάει πολύ και τον ευχαριστώ, το ξήλωμα....Σήμερα έφυγε η κοιλιά και η αντλία λαδιού... Αύριο θα πιάσουμε δουλειά στα πιστόνια και στις μπιελες.... Τώρα που το σκεφτούμε, είπε πως θα έρθει και ο Δημήτρης αύριο...Άρα...δεν βλέπω να βγαίνε δουλειά...
autoradioa3 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Εισαι παλικαρι!!!!! Κρατα κ θα ερθουμε κ εμεις για καμια μετατροπη ή για κανενα κρασι με χαλουμι παντα!
johnaras Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Να κανεις αιτησεις απο τωρα να μεγαλωσουν τις ευθειες στο νησι Για αρχη ξεκινα τις δοκιμες σου στο αερδρομειο Καλη συνεχεια και παλι
The Dog Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Τελικά όπως προβλέπονταν δεν έγινε πολύ δουλειά σήμερα....Δεν έφταιγαν οι μπίρες,αλλά η ελλιπής μου εργαλειοθήκη ..Αύριο θα ενισχυθεί και θα ξανα προσπαθήσουμε... Όμως καταφέραμε και κάναμε και κάτι...βγάλαμε εκκεντροφόρους από την κεφάλι....Ααα...και φάγαμε και 2 πίτσες με έξτρα λάδι...
Thomas-1.8T Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Τελικά όπως προβλέπονταν δεν έγινε πολύ δουλειά σήμερα....Δεν έφταιγαν οι μπίρες,αλλά η ελλιπής μου εργαλειοθήκη ..Αύριο θα ενισχυθεί και θα ξανα προσπαθήσουμε... Όμως καταφέραμε και κάναμε και κάτι...βγάλαμε εκκεντροφόρους από την κεφάλι....Ααα...και φάγαμε και 2 πίτσες με έξτρα λάδι... Ελα ρε,πες ότι δεν βλέπατε τα κλειδιά από τις μπύρες,δεν είναι κακό Οταν λες έξτρα λάδι??? Θέλουμε 2 πίτσες τάδε με έξτρα λάδι???
autoradioa3 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Τι λαδι?15W40?Παρθενο ή εξτρα καμμενο?Ακου πιτσα με εξτρα λαδι!Λες κ δεν εχει ηδη αρκετο!
The Dog Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 (edited) 15w40 σκουρόχρωμο , σοδειάς 1821 ...... Edited September 3, 2008 by The Dog
autoradioa3 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 15w40 σκουρόχρωμο , σοδειάς 1821 ...... Aaaaa χρυση χρονια!
Dimitris_Kon Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Για πες μας Σκύλε, το ποδηλατάκι στην φωτό δικό σου είναι?? Δημήτρης
The Dog Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Για πες μας Σκύλε, το ποδηλατάκι στην φωτό δικό σου είναι?? Δημήτρης Oxi..Του βαφτιστικου.... Δεν με αφήνει να το οδηγάω όμως γιατί ,λέει , θα του το χτυπήσω...Μην το βλέπεις έτσι... 10000 hp όχημα είναι...
johnaras Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Εμ τι ηθελες να σου πει οτι θα το σπασεις??? Τελικα περισοτερα λεφτα στοιχιζουν τα εργαλεια ή οι πιτσες και οι μπυρες?
The Dog Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Εμ τι ηθελες να σου πει οτι θα το σπασεις??? Τελικα περισοτερα λεφτα στοιχιζουν τα εργαλεια ή οι πιτσες και οι μπυρες? 182 euro έδωσα σήμερα..... Νομίζω θα ανοίξω συνεργείο μετά......Θεού θέλοντας, βιδών επιτρέποντας θα βγουν τα πιστόνια,μπιελες σήμερα και εάν προλάβω και ο στροφαλοφόρος
The Dog Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Πιστόνια και μπιελες έφυγαν …………άλλα ο στροφαλοφόρος ακόμα...Δεν μπορώ να βγάλω αυτό........ Ξέρει κάνεις κάτι?
Typhoon Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 1.Βαζεις στην βιδα που φαινεται ενα καρυδακι(καλυτερα μαυρο) και με το αεροκλειδο την ξεβιδωνεις. 2.Τραβας εξω το γραναζι(θα δεις και μια τσιμουχα που πρεπει να την αλλαξεις σιγουρα οταν ξαναδεσεις το μοτερ.Αν ειναι σφιγμενο το γραναζι κουνατο λιγο μηπως και βγει,αλλιως μονο με εξωλκεα,μην βαλεις φλογηστρο. 3.Μετα βγαζεις την αντλια λαδιου. Ετυχε οταν ανοιξα το τοπικ να ειναι διπλα μου ο μηχανικος που μου εφτιαξε το μπλοκ. Αν θες κατι αλλο ρωτα.
Recommended Posts