simon a4 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Αντε ρε φιλος καιρο ειχαμε να δουμε νεα σου και αρχισα να ανησυχω!!!
The Dog Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Μα δεν σταμάτησα ποτε την δουλειά.... Άπλα δεν κανω post......Εχω κάνει παρα πολυ δουλειά......Η μηχανή κλείνει τώρα... Τελείωσα μαζί τις.....
tasosS3 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :worthy: υγ λεω τον μηχανισμο απο την κουκουλα να τον ξηλωσεις διοτι ειναι περιττο βαρος
Dimitris_Kon Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Μα δεν σταμάτησα ποτε την δουλειά.... Άπλα δεν κανω post......Εχω κάνει παρα πολυ δουλειά......Η μηχανή κλείνει τώρα... Τελείωσα μαζί τις..... Σάρκα και οστά φιλαράκι Άντε να ακούσουμε το μοτέρ να αναστενάξουμε όλοι μαζί.. Δημήτρης
mariosA4 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 και το καλύτερο για το τέλος......Torsen mod....!!!! 80-20% για περισσότερο παιχνίδι... να το στείλω με κούριερ? ,πόσο χρεώνεται κύριε την επισκευή με φπά?
The Dog Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 (edited) 150 euros τα πήρα.....ψήνεσαι? Η Stasis το xρεώνει 655 Aπο stasis webpage Audi Torsen Center Differential Upgrade For Manual Transmissions Only Tuning the center differential provides one of the most significant performance gains available to the Quattro owner. The standard torsen center differential in the S4 and A4 provides a 2:1 torque distribution capability. This enables the end of the car with traction (generally the rear) to deliver twice the torque being delivered by the least tractive end of the vehicle (generally the front). For high performance street cars, we recommend a bias ratio of 4:1. This is the same bias ratio that Audi has provided in the stock RS4 driveline. Torsen Differentials deliver more torque to the wheels that have more traction. The STaSIS high bias torsen provides a dramatic improvement in negotiating a turn quickly and efficiently. Now your car can be 3 cars in one( front, all and rear wheel drive): Hard braking leading into a turn Car acts like a front wheel drive – torsen acts like an open differential when its not under power. Wheels turn independently and car control is improved. Mid Corner, Throttle On Car acts like an all wheel drive– torsen delivers equal amounts of power to front and rear wheels. This maximizes grip, allowing more power to be applied at this stage of a turn. Corner Exit, Hard Acceleration Car acts like a rear wheel drive car – front wheel slip is rediced because the torsen delivers up to 88% of the engine torque to the rear wheels where the most traction is. Edited August 4, 2009 by The Dog
mariosA4 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 150 euros τα πήρα.....ψήνεσαι? Η Stasis το xρεώνει 655 μη μου ανάβεις φωτιές μες το καλοκαίρι, άσε να βγάλουμε σαιζόν και έρχόμαστε πακέτο....
The Dog Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 (edited) Ήταν... Έγινε.... Edited August 9, 2009 by The Dog
autoradioa3 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Φιλαρακι σαν να ειμαστε εκει κ σε στηριζουμε με φαι,ποτα,γυναικες κ οτιδηποτε χρειαζεσαι! :thumbsup:
andrewcyp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Φιλαρακι σαν να ειμαστε εκει κ σε στηριζουμε με φαι,ποτα,γυναικες κ οτιδηποτε χρειαζεσαι! :thumbsup: Νομίζω θα αρχίσω και εγω project!!
Soki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Είσαι για δέσιμο σκύλε Υ.Γ. ότι έχεις βάλει προφυλακτήρες, φώτα κλπ έίναι bolt on ?
Dimitris_Kon Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Είσαι για δέσιμο σκύλε Υ.Γ. ότι έχεις βάλει προφυλακτήρες, φώτα κλπ έίναι bolt on ? Εννοείται Σόκι, μα κάνεις κάτι ερωτήσεις βρε παιδί μου :new_lol: Doggie για πες κανα νέο, πως πάει το τούμπανο? Δημήτρης
The Dog Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 (edited) αύριο θα βγάλω pic..Oλα bolton εκτός απο 2-3 πράγματα Edited September 22, 2009 by The Dog
NOEL-S3 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Καλημερα ρε πανικο!!!Τι κανεις ρε παλικαρι και εσυ? Πως παει το θηριο? Ερωτηση... Και το water-intercooler ειναι bolt-on:speak_cool: (πλακα κανω)...Ρε παλικαρι το δοχειο του παγου που θα το προσαρμοσεις? Αντε μας ενημερωνεις για το τι κανεις στο καμαρι σου για να μαθαινουμε και εμεις καμια καλη πατεντα!!!
Dimitris_Kon Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 αύριο θα βγάλω pic..Oλα bolton εκτός απο 2-3 πράγματα Πρόσεξε καλά μην τολμήσεις να βάλεις μπροστά και να μην είμαι στο ακουστικό να ακούω τις μιζιές Θα κατέβω στο νησί και θα φας πολλές Δημήτρης
The Dog Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 καιρό έχω να γράψω updates για το project.... Το μοτέρ& κιβώτιο έχουν επανατοποθετηθεί (για δεύτερη φορά)αφού μετά την πρώτη εγκατασταση κατάφερα να κόψω banjo bolt μέσα στην τουρμπίνα... Τελικά όμως μου βγήκε σε κάλο γιατί ανακάλυψα ένα oil leak από μισομοιρασμενο o-ring λαδιου στην κοιλιά . Αντικαταστάθηκε με νεο. Έκλεισε και ένα μεγάλο κεφάλαιο χθες. Έγινε ο πρώτος , μάλλον και ο τελευταίως, ελεχος στην home made πλεξούδα εγκεφάλου και όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά...Ευτυχώς ,γιατί την δουλεύω από τον Αύγουστο. Μου μένει να τελειώσω την γραμμή επιστροφής καυσίμου και να αλλάξω μια σωλήνα του υδραυλικού εάν πότε μου την στείλει ο Αρίστος..
Dimitris_Kon Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 καιρό έχω να γράψω updates για το project.... Το μοτέρ& κιβώτιο έχουν επανατοποθετηθεί (για δεύτερη φορά)αφού μετά την πρώτη εγκατασταση κατάφερα να κόψω banjo bolt μέσα στην τουρμπίνα... Τελικά όμως μου βγήκε σε κάλο γιατί ανακάλυψα ένα oil leak από μισομοιρασμενο o-ring λαδιου στην κοιλιά . Αντικαταστάθηκε με νεο. Έκλεισε και ένα μεγάλο κεφάλαιο χθες. Έγινε ο πρώτος , μάλλον και ο τελευταίως, ελεχος στην home made πλεξούδα εγκεφάλου και όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά...Ευτυχώς ,γιατί την δουλεύω από τον Αύγουστο. Μου μένει να τελειώσω την γραμμή επιστροφής καυσίμου και να αλλάξω μια σωλήνα του υδραυλικού εάν πότε μου την στείλει ο Αρίστος.. Έχε και έναν πυροσβεστήρα όταν πας να βάλεις μπροστά για καλό και για κακό.. Δημήτρης
antrikos13 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 καιρό έχω να γράψω updates για το project.... Το μοτέρ& κιβώτιο έχουν επανατοποθετηθεί (για δεύτερη φορά)αφού μετά την πρώτη εγκατασταση κατάφερα να κόψω banjo bolt μέσα στην τουρμπίνα... Τελικά όμως μου βγήκε σε κάλο γιατί ανακάλυψα ένα oil leak από μισομοιρασμενο o-ring λαδιου στην κοιλιά . Αντικαταστάθηκε με νεο. Έκλεισε και ένα μεγάλο κεφάλαιο χθες. Έγινε ο πρώτος , μάλλον και ο τελευταίως, ελεχος στην home made πλεξούδα εγκεφάλου και όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά...Ευτυχώς ,γιατί την δουλεύω από τον Αύγουστο. Μου μένει να τελειώσω την γραμμή επιστροφής καυσίμου και να αλλάξω μια σωλήνα του υδραυλικού εάν πότε μου την στείλει ο Αρίστος..
Aristos Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 καιρό έχω να γράψω updates για το project.... Μου μένει να τελειώσω την γραμμή επιστροφής καυσίμου και να αλλάξω μια σωλήνα του υδραυλικού εάν πότε μου την στείλει ο Αρίστος.. Ααααα,και δεν ανοιξα το κιβωτιο ο χαζός να σε εκβιάσω,λαμόγιο, εσυ και ο κολλητός... (ΧΜΜΜ,προλαβαίνω να ακυρωσω την αποστολή )
Alex Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Μου μένει να τελειώσω την γραμμή επιστροφής καυσίμου και να αλλάξω μια σωλήνα του υδραυλικού εάν πότε μου την στείλει ο Αρίστος.. Έχε και έναν πυροσβεστήρα όταν πας να βάλεις μπροστά για καλό και για κακό.. Δημήτρης Κατι πρεπει να κανεις με αυτους Πανικο...
andrewcyp Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Κατι πρεπει να κανεις με αυτους Πανικο... Ναι κρατάνε το project με νύχια και με δόντια για να μην τελειώσει...μην τους περνά κατάλαβες??
Dimitris_Kon Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Κατι πρεπει να κανεις με αυτους Πανικο... Εσύ μην και δεν πεταχτείς σαν τη .... Λέουρα.. Δημήτρης ΥΣ και σβήσε το τσιγάρο μεγάλε.. πολύ μαγκιά θα ....
Alex Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Εσύ μην και δεν πεταχτείς σαν τη .... Λέουρα.. Δημήτρης ΥΣ και σβήσε το τσιγάρο μεγάλε.. πολύ μαγκιά θα .... Ρε αντε κοιμησου...
Recommended Posts