NOEL-S3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Το ''έβαλες'' το χεράκι και εδώ ε μουρλοκομίο,θα του το κλείσεις το σπίτι του παιδιού... : Μητσάρα,είμαι σίγουρος πως το τέρας θα βγει ακόμα πιο τούμπανο(κρύβε λόγια λέμε), σε ξέρω σαν άνθρωπο και πόσο ψάχνεις ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρια και αφου έχεις ''πλέξει'' και με το τρελό team ...Τέλος,δεν περιγράφω άλλο.!!! Καλή συνέχεια φιλαράκι. Τι μιλας εσυ ρε φαλακρο φιλο? Πλακα-πλακα θα μας περασει σουβλακι και τους δυο οταν με το καλο το τελειωσει το θεριό... Περα της πλακας ευχομαι τα καλυτερα στον φιλο και συνονοματο Δημητρη και ειμαι σιγουρος οτι οταν με το καλο (ειδες το λεω και για δευτερη φορα, τελικα εχω γινει πολυ καλο παιδι <σε οσους το αξιζουν δηλαδη και ο Μητσαρας το αξιζει και με το παραπανω>) το τελειωσεις θα εισαι σιγουρα με την..... ορθεια ολη την ωρα (την ορεξη θελω να πω αλλα δεν βρισκω λογια) για πατηματα με και χωρις.... λογο!!! ΥΓ. Φιλε Μητσαρα ετσι για τους τυπους πλεον ειμαι ο NOEL-S3... (στον γραπτο λογο φυσικα, στον προφορικο λογο ειμαι και θα ειμαι ο NOEL <σκετο>)....
Aristos Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Τι μιλας εσυ ρε φαλακρο φιλο? Πλακα-πλακα θα μας περασει σουβλακι και τους δυο οταν με το καλο το τελειωσει το θεριό... Περα της πλακας ευχομαι τα καλυτερα στον φιλο και συνονοματο Δημητρη και ειμαι σιγουρος οτι οταν με το καλο (ειδες το λεω και για δευτερη φορα, τελικα εχω γινει πολυ καλο παιδι <σε οσους το αξιζουν δηλαδη και ο Μητσαρας το αξιζει και με το παραπανω>) το τελειωσεις θα εισαι σιγουρα με την..... ορθεια ολη την ωρα (την ορεξη θελω να πω αλλα δεν βρισκω λογια) για πατηματα με και χωρις.... λογο!!! ΥΓ. Φιλε Μητσαρα ετσι για τους τυπους πλεον ειμαι ο NOEL-S3... (στον γραπτο λογο φυσικα, στον προφορικο λογο ειμαι και θα ειμαι ο NOEL <σκετο>).... ...και να ήταν ο μόνος που θα μας ''τρυπάει'' Παρασκευή,κοντινή γιορτή που λένε.!!!xaxaxaxa Προσωπικά,το Α4 του Δημήτρη,το έχω ερωτευτει...
Dimitris_Kon Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Σας ευχαριστώ βρε παιδιά, είναι πράγματι πολύ σημαντική η βοήθεια όλων σας.. Μητσάρα (NOEL-S3) έγινε η σχετική επισήμανση Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η παρέα του ASC σε στηρίζει για ένα δύσκολο project (ίσως και το μοναδικό στην Ελλάδα Α4 να υποθέσω??). Δημήτρης
COSTAS S3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 καλή αρχή!!!με το καλό να το τελειώσεις Δημήτρη και απροβλημάτιστο να είναι!!!
whitestorm Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Μητσαρα μου εφτιαξες την μερα...Μπραβο ρε φιλε τουμπανο θα γινει γιατι εισαι μεθοδικος και να σου ευχηθω καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα φυσικα οτι θελεις μην διστασεις να ζητησεις την βοηθεια μου και οτι μπορω θα βοηθησω!!!
Alex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ααααχχχχ....που να τα πει και ολα ο δημητρης....
The Dog Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ααααχχχχ....που να τα πει και ολα ο δημητρης.... shhhhhhhhhhhhhh....δεν κανει
Alex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) shhhhhhhhhhhhhh....δεν κανει εεεεεπ...κυριακος Edited December 4, 2008 by alexs3
Dimitris_Kon Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας περιμένω τα μπεκ και στη συνέχεια το IC, το δίσκο και το maf. Αυτά παραγγέλθηκαν κατά την ίδια χρονική σειρά και επομένως τα περιμένω αντίστοιχα. Δημήτρης
Alex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας περιμένω τα μπεκ και στη συνέχεια το IC, το δίσκο και το maf. Αυτά παραγγέλθηκαν κατά την ίδια χρονική σειρά και επομένως τα περιμένω αντίστοιχα. Δημήτρης τι δισκο??
The Dog Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας περιμένω τα μπεκ και στη συνέχεια το IC, το δίσκο και το maf. Αυτά παραγγέλθηκαν κατά την ίδια χρονική σειρά και επομένως τα περιμένω αντίστοιχα. Δημήτρης Οταν λες τα περιμενεις......... ?
Alex Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Οταν λες τα περιμενεις......... ? θα πεσει πολυυυυ γελιο μεχρι να βγει το αυτοκινητο.....
INA Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 This is going to be an amazing project especially with Panayiotis on board
Agelosa4 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 δημητρη πιστευω θα ειναι το μοναδικο Α4 2.0TFSI με 3076 (τουλαχιστον απο οτι ξερω) και πραγματικα χαιρομαι που θα με πας βολτα μολις το ετοιμασεις!!!! απο προγραμμα τι θα κανεις?
pasxalisa3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) Δημητρη με το καλο ρε φιλε!Η αποφαση σου καθως και προσπαθεια που κανεις να ανταμοιφθει με το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!Θα τα πουμε και απο κοντα απο οτι μαθαινω ! Edited December 4, 2008 by pasxalisa3
michpan Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) Μπράβο που το τολμάς Δημήτρη, όντως δεν ξέρω κανένα άλλο Α4 Β7 που να έχει βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, θα ρίχνει πολύ τσάι! MAF τι θα βάλεις; RS4; Αντε να σε δούμε και σε κανένα Power! Α, και κάτι ακόμα, 400-450 στον τροχό είναι 500+ στρόφαλο, δηλαδή στα όρια της τουρμπίνας, ελπίζω να τα βγάλεις! Μιχάλης Edited December 4, 2008 by michpan
The Dog Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Κανονικά έπρεπε να απαντήσει ο Δημήτρης άλλα μιας και είμαι μπλεγμένος στο project..... 525 hp είναι το rate....Με 22% απόλυες θα βγάλει 410whp.. Η Garrett πάντα είναι κάπως συντηρητικές στα hp rates τους... Μην ξεχνάς επίσης και το καπάκι του 2.0TFSI που έχει καλύτερο efficiency και από καπάκι 4G3 του EVO.... Γιαυτο βάλαμε στόχο 400-450whp... Άγγελε πιστεύω να τον έπεισα τον Δημήτρη με το πρόγραμμα και να μην κάνει καμιά ”βλακεία”
A80Avant Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 (edited) καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω Πανικο.Οι garrett ετσι οπως το λενε ειναι 525 αλογα max αλλα και με μεγαλο μοτερ αντιστοιχα.Επισης με το μεγαλο μαντεμι. ΑΝ μπει .63AR τα 525 δεν θα τα πιασει στον στροφαλο.Σιγουρα χρειαζεται .82AR για περισσοτερα.Το ιδιο λαθος εκανα και εγω με την 3071,αλλα βεβαια απο την αλλη εγω δεν χρησιμοποιησα ουτε κυλινδροκεφαλη ανοιγμενη,ουτε εκκεντροφορους. Παρεπιπτοντως,την τουρμπινα την πηρες απο αμερικη?Ποσο αν επιτρεπεται? Εχω αρχισει λιγο το ψαξιμο σχετικα με το που θα βρω μια καλη τιμη να τσιμπισω μια.. Edited December 5, 2008 by VasP
The Dog Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω Πανικο.Οι garrett ετσι οπως το λενε ειναι 525 αλογα max αλλα και με μεγαλο μοτερ αντιστοιχα.Επισης με το μεγαλο μαντεμι.ΑΝ μπει .63AR τα 525 δεν θα τα πιασει στον στροφαλο.Σιγουρα χρειαζεται .82AR για περισσοτερα.Το ιδιο λαθος εκανα και εγω με την 3071,αλλα βεβαια απο την αλλη εγω δεν χρησιμοποιησα ουτε κυλινδροκεφαλη ανοιγμενη,ουτε εκκεντροφορους. Παρεπιπτοντως,την τουρμπινα την πηρες απο αμερικη?Ποσο αν επιτρεπεται? Εχω αρχισει λιγο το ψαξιμο σχετικα με το που θα βρω μια καλη τιμη να τσιμπισω μια.. Δεν πάμε στα τυφλά...Κάναμε plot στο turbo map που δίνει η Garrett για το συγκεκριμένο κινητήρα....
kostis Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Μπράβο, με το καλό το τερατάκι που ετοιμάζετε!!!
A80Avant Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 και τι εβγαλε Πανικο? δεν κανεις και ενα πλοτ για τον δικο μου???
The Dog Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 και τι εβγαλε Πανικο?δεν κανεις και ενα πλοτ για τον δικο μου??? Στείλε info να στο κάνω....(cc, rpm limiter ,part number του turbo, intake temps (εαν εχεις απο logs), υψομετρο) Όσο για το Plot του Δημήτρη πρέπει να το βρω και να το scanaro ......
autoradioa3 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Το πρωτο θυμα της Gaf GAf Motorsports ειναι λοιπον γεγονος!Δημητρη μην σε πεισει να το κανεις κ cabrio!!!Αντε να τα πουμε κ απο κοντα!!! Με το καλο φιλε!
Dimitris_Kon Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το έχω ψάξει με το team μου πραγματικά πάρα πολύ και στοχεύω σε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Τίποτα απολύτως δεν έχει επιλεγεί στην τύχη ή σε λύσεις τύπου "άρπα - κόλλα". Σε πρώτη φάση, θα ξεκινήσω κάνοντας cryo στην πολλαπλή, καθώς οι συγκεκριμένοι κινητήρες φαίνεται ότι έχουν την τάση να ανεβάζουν κατακόρυφα EGT.. Για ό,τι κάνω, θα σας ενημερώνω και με φωτογραφίες (τι μόνο ο the dog θα βγάζει φωτογραφίες το project του?? ) Δημήτρης
Recommended Posts