A80Avant Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 λυσε την τουρμπινα και κανε και στο hotside,κακο δεν κανει.Ετσι εκανα και εγω
The Dog Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το έχω ψάξει με το team μου πραγματικά πάρα πολύ και στοχεύω σε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Τίποτα απολύτως δεν έχει επιλεγεί στην τύχη ή σε λύσεις τύπου "άρπα - κόλλα". Σε πρώτη φάση, θα ξεκινήσω κάνοντας cryo στην πολλαπλή, καθώς οι συγκεκριμένοι κινητήρες φαίνεται ότι έχουν την τάση να ανεβάζουν κατακόρυφα EGT.. Για ό,τι κάνω, θα σας ενημερώνω και με φωτογραφίες (τι μόνο ο the dog θα βγάζει φωτογραφίες το project του?? ) Δημήτρης Γιατι τις δικες σου ποιος τις εβγαλε?
simon a4 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Αντε κανονιστε να τελειωσετε γρηγορα να παρει και κανεις αλλος σειρα
Alex Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Αντε κανονιστε να τελειωσετε γρηγορα να παρει και κανεις αλλος σειρα συμφωνω...
NOEL-S3 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Αντε κανονιστε να τελειωσετε γρηγορα να παρει και κανεις αλλος σειρα Αντε να παιρνω εεεεεεεεεεεεεε λαθος-λαθος να παιρνεται ηθελα να πω... σειρα...
whitestorm Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Καταλαβα αντι για κλαμπ Αουντι θα λεγομαστε κλαμπ τα πριονια!!!
antonistt Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ολα θα γίνουν όπως πρέπει και το πανέμορφο ...RS4... θα καταπίνει τα χιλιόμετρα (και όχι μόνο) χωρίς φόβο και πάθος!!!
michpan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ποιο RS4.. Αυτό, όταν ολοκληρωθεί το project, θα είναι πολύυυ πιο γρήγορο! Μιχάλης
Dimitris_Kon Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Πάρτε και μια εικόνα μαζί με την πολλαπλή βιδωμένη με το v band.. Έψαχνα να βρω τα δακτυλίδια και προς στιγμήν δεν τα έβλεπα και κάποιος πήγε να τα ακούσει, αλλά τελικά ήταν μέσα στη τσάντα.. Δημήτρης
Agelosa4 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Πάρτε και μια εικόνα μαζί με την πολλαπλή βιδωμένη με το v band.. Έψαχνα να βρω τα δακτυλίδια και προς στιγμήν δεν τα έβλεπα και κάποιος πήγε να τα ακούσει, αλλά τελικά ήταν μέσα στη τσάντα.. Δημήτρης αφου σου ειπα στο δρομο που βρεθηκαμε μπερδευτηκες και πηρες το δικο μου αμαξι και εγω το δικο σου εκεινο το μαυρο Α4,Αντε ποτε θα αλλαξουμε???? Y.Γ α! σου ειπα τι θα κανω 3 φορες ε? τελικα ηταν 4!!!
whitestorm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Αυτα ειναι....Ωραιες φωτος ααααααχχχχχ με μπριζωσες ασχημα μητσαρα!!!!
dpan Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mητσαρα με το καλο φιλο το project.Eυχομαι να πανε ολα κατ'ευχην και να ειναι ετοιμοπολεμο συντομα το πριονι σου.Α χρωστας και βολτα αλλα αυτα ειναι ηδη γνωστα πιστευω
The Dog Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Πάρτε και μια εικόνα μαζί με την πολλαπλή βιδωμένη με το v band.. Έψαχνα να βρω τα δακτυλίδια και προς στιγμήν δεν τα έβλεπα και κάποιος πήγε να τα ακούσει, αλλά τελικά ήταν μέσα στη τσάντα.. Δημήτρης Αεε.... ρε ....Στεφανακη....
Dimitris_Kon Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Μόλις σήμερα ήρθαν τα μπεκ Απ΄ ότι έμαθα ήρθαν και τα ενισχυμένα μπουζώνια, κουζινέτα, έδρανα και άλλα μέταλλα, αλλά για αυτά δεν έχω ακόμη φωτογραφίες.. Περιμένω και τα εμβολοπίστονα.. Άντε να δούμε. Δημήτρης
whitestorm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Μητσο ποσα στρεμματα γκαζον εχεις να ποτισεις??? :P
A80Avant Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 εμβολοπιστονα??? χαχαχαχα!!! δεν ειναι απλα πιστονια,,,αλλα ουτε και απλα εμβολα.... ειναι τα ΕΜΒΟΛΟΠΙΣΤΟΝΑ!!!!
Dimitris_Kon Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 εμβολοπιστονα??? χαχαχαχα!!! δεν ειναι απλα πιστονια,,,αλλα ουτε και απλα εμβολα.... ειναι τα ΕΜΒΟΛΟΠΙΣΤΟΝΑ!!!! Ακριβώς Βασίλη!!! Τα έχω αγοράσει σε μορφή τεράτων!!! Με ξενερώνει βέβαια λίγο η αναμονή αλλά τι να κάνουμε.. ήθελα να είναι ceramic coated.. Δημήτρης
Toyo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 φανταζομαι θα ειναι και με προδιαγραφες EURO 5,ε?
Dimitris_Kon Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 φανταζομαι θα ειναι και με προδιαγραφες EURO 5,ε? Ναι πράγματι Λάδια μην μου καίνε όμως George.. Για να δούμε.. Εδώ να προσθέσω ότι σε πολλά από αυτά που θα κάνω στο μοτέρ με έχει βοηθήσει και ο TOYO.. Δημήτρης
The Dog Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Μόλις σήμερα ήρθαν τα μπεκ Απ΄ ότι έμαθα ήρθαν και τα ενισχυμένα μπουζώνια, κουζινέτα, έδρανα και άλλα μέταλλα, αλλά για αυτά δεν έχω ακόμη φωτογραφίες.. Περιμένω και τα εμβολοπίστονα.. Άντε να δούμε. Δημήτρης Δηλαδη αυτα ειναι που μου ηρθαν εμενα?
A80Avant Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 κεραμικη επιστρωση νομιζω δεν βοηθαει και πολυ...αλλα ολα καλα ειναι.
Dimitris_Kon Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 κεραμικη επιστρωση νομιζω δεν βοηθαει και πολυ...αλλα ολα καλα ειναι. Βασίλη θα το διαπιστώσουμε αν αξίζει ή όχι, ελπίζω να αξίζει την διαφορά σε ποιότητα και τιμή.. Δημήτρης
A80Avant Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 βασικα,καλυτερα να μην το διαπιστωσεις Δημητρη!!! παντα ψυχρα στον χωρο καυσης!!! χαχα
Dimitris_Kon Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 λυσε την τουρμπινα και κανε και στο hotside,κακο δεν κανει.Ετσι εκανα και εγω Σωστή η παρατήρησή σου Βασίλη, ωστόσο, επειδή δεν ξέρω εάν θα κρατήσω την συγκεκριμένη τουρμπίνα, θα το κάνω, όταν καταλήξω με το project μου, σε συγκεκριμένη τουρμπίνα για να κάνω cryo στην ζεστή μεριά της.. Επίσης, να προσθέσω ότι στην πολλαπλή, σκέφτομαι πριν από την κρυογενική επεξεργασία, να την πάω για λείανση και γυάλισμα των αυλών της.. Δημήτρης
Recommended Posts