PanoulisTheTroll Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Στο RNSE μπορείς να συνδέσεις το vag - com με κατάλληλες τροποποίησεις και συνδέσεις (το έχει κάνει ο doggie) Που ειναι ο νεος???? Που ειναι ο ψαρας που του τα ελεγα???????? Κρυφτηκες ποντικαρα???????? χαχαχαχαχαχαχαχα Τελικα πρεπει να με παραδεχτεις...... θυμασαι τι σου ειχα πει να κανεις ??????
simon a4 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Καλα αυτα διορθωνονται στην πορεια... Ας δουμε τα αλλα... Πες τα ρε Αλεξ .Αντε να μπουμε στο ψητο επιτελους!!!
Alex Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Που ειναι ο νεος???? Που ειναι ο ψαρας που του τα ελεγα???????? Κρυφτηκες ποντικαρα???????? χαχαχαχαχαχαχαχαΤελικα πρεπει να με παραδεχτεις...... θυμασαι τι σου ειχα πει να κανεις ?????? Δεν θυμαμαι να το ειχαμε κουβεντιασει... η για καποιον λογο οταν μου το ελεγες... Αυτο το θεμα πρεπει να το εξετασουμε πολυ σοβαρα...
Dimitris_Kon Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Και εκεί που έβαζα βενζίνη και βγήκα από το πρατήριο, λίγο παρακάτω επί της Κηφισίας, μου έσκασε πάνω μου ένα piaggio.. Aποτέλεσμα: σπασμένος αριστερός καθρέπτης, τσαλακωμένο αριστερό εμπρόσθιο φτερό και αριστερή πόρτα (λίγο) γρατζουνισμένη.. Τι να πω έλεος πια - κάποιος κυριολεκτικά με έχει &^&*))%^ Και μου τραβάει και λίγο αριστερά το τιμόνι, θα μου στράβωσε τη ζάντα - ελπίζω όχι τίποτα χειρότερο.. Θα δούμε αύριο που θα το πάω και άρα η μετατροπή αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας, που να με πάρει και να με σηκώσει Θα μου πείτε άλλοι σκοτώνονται και εσύ κάνεις έτσι για ένα φτερό?? Δημήτρης
tasosS3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Οχι ρε γμτ... Δημητρη γερα φιλε και ξερω οτι δεν μασας εσυ απο τετοια
King Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Μεγάλη γκαντεμία φίλε..... Με το καλό να ξεμπερδέψεις και γρήγορα να ξανασχοληθείς με το project σου φίλε.
Agelosa4 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 δημητρη μην στεναχωριεσαι συμβαινουν καθε μερα τετοια! καλα ο μ@λ@κ@ς με το Piaggio τι πινει???
Aristos Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Μητσάκο,τα είπαμε και χθες φίλο...υπομονή και πολλά σκόρδα...
COSTAS S3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Δημήτρη άλλο κακό να μη σε βρεί.περαστικά στο αυτοκίνητο. ΥΓ μάτι μάτι....βάλε κανα σκόρδο μέσα
vagelis s3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ΥΓ μάτι μάτι....βάλε κανα σκόρδο μέσα και μετα πως θα οδηγαει....αχαχαχ!!! :P περαστικα φιλε...να το φτιαξεις γρηγορα...!
NOEL-S3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Περαστικα ρε φιλε!!! Οτι και να πω ειναι λιγο!!! Απλα σκεψου (οπως λενε στο χωριο μου) καθε εμποδιο για καλο (αυτο που θελω να πω ειναι οτι τωρα θα το κανεις καλυτερο)..
georgio3gr Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ευχομαι να το επαναφερεις στην αριστη του κατασταση φιλε Δημητρη και αλλο κακο να μην σου τυχει...
adui Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 τι να πω ρε γμτ, δε σε παει καθολου! υπομονη και αν θελεις κανενα καλο δικηγορο......πες μου να σου συστησω καποιον!! (και λιγο χαβαλε για να σπασουμε την στεναχωρια σου)!
whitestorm Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 (edited) A ρε Δημητρη παρεα μετην μανα μου θα σε βαλω εσενα απο τοτε που πηρε το αμαξι της ολο στα φανοποιια και στα συνεργεια ειναι....Παντως ευχομαι να ειναι το τελευταιο χτυπημα που σου κανουν γιατι το αμαξι σου το εχεις στην πενα και δεν λεει συνεχεια να εισαι στο τρεξιμο!!! Edited May 8, 2009 by whitestorm
Dimitris_Kon Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 τι να πω ρε γμτ, δε σε παει καθολου!υπομονη και αν θελεις κανενα καλο δικηγορο......πες μου να σου συστησω καποιον!! Ναι βρε Γιώργο για πρότεινέ μου κανέναν!! Δημήτρης
simon a4 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Δημητρη τι να πω ρε φιλε αλλο κακο να μην σε βρει!Αντε θα σου φερω και μπουγατσα αυριο να σε γλυκανω!!!
PanoulisTheTroll Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Τι να πω ρε φιλε..... λυπαμαι ειλικρινα!!!! Ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια για το κουκλι σου!!!! Υποψιαζομαι πως ο παπιας χαζευε το αυτοκινητο και ηθελε να το δει απο κοντα......... που να του καει το βιντεο!!!!!
skoufis Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Κριμα μεγαλο φιλε... σιδερα ειναι και φτιαχνονται τουλαχιστον, εσυ να εισαι καλα. υπαρχουν και χειροτερα...!
Alex Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ευτυχως οταν ηρθα δεν τον βρηκα τον $@$@$@$... Προχωρας ακαθεκτος αγορι μου...
adui Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ναι βρε Γιώργο για πρότεινέ μου κανέναν!! Δημήτρης ναι ειναι ενας καλος απο πειραια....να δεις πως τον λενε-πως τον λενε?
lekoS3 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Φιλε Δημητρη.....τι να πω τωρα??? Εμεινα! Προτεινω να κατεβουν ολες οι φωτογραφιες του αυτοκινητου σου (για να αποφυγεις το ματιασμα), καθως και να βαλεις πολλες χαντρες θαλασσιες φιλε μου!!!! Περα απο την πλακα, κριμα ρε γμτ....γιατι τωρα.... Υπομονη Δημητρη μου...θα περασει και αυτο!
michpan Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Καλά κλασική περίπτωση, μου είχαν σπάσει κι εμένα τον δεξί καθρέπτη.. οι αρχηγοί των δρόμων (μην πω καμμία χειρότερη κουβέντα για τους μηχανάκηδες!!). Ελπίζω να βγάλεις άκρη με την ασφάλεια.. Μιχάλης
Recommended Posts