Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλα αυτα διορθωνονται στην πορεια... :D

Ας δουμε τα αλλα... :whistling:

Posted
Στο RNSE μπορείς να συνδέσεις το vag - com με κατάλληλες τροποποίησεις και συνδέσεις (το έχει κάνει ο doggie)

Που ειναι ο νεος???? Που ειναι ο ψαρας που του τα ελεγα???????? Κρυφτηκες ποντικαρα???????? χαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικα πρεπει να με παραδεχτεις...... θυμασαι τι σου ειχα πει να κανεις ?????? ;)

Posted
Καλα αυτα διορθωνονται στην πορεια... :D

Ας δουμε τα αλλα... :whistling:

Πες τα ρε Αλεξ ;) .Αντε να μπουμε στο ψητο επιτελους!!! :thumbsup:

Posted
Που ειναι ο νεος???? Που ειναι ο ψαρας που του τα ελεγα???????? Κρυφτηκες ποντικαρα???????? χαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικα πρεπει να με παραδεχτεις...... θυμασαι τι σου ειχα πει να κανεις ?????? ;)

Δεν θυμαμαι να το ειχαμε κουβεντιασει... :D η για καποιον λογο οταν μου το ελεγες... :party2:

Αυτο το θεμα πρεπει να το εξετασουμε πολυ σοβαρα... ;)

Posted

Και εκεί που έβαζα βενζίνη και βγήκα από το πρατήριο, λίγο παρακάτω επί της Κηφισίας, μου έσκασε πάνω μου ένα piaggio.. :knife::knife: Aποτέλεσμα: σπασμένος αριστερός καθρέπτης, τσαλακωμένο αριστερό εμπρόσθιο φτερό και αριστερή πόρτα (λίγο) γρατζουνισμένη..

Τι να πω έλεος πια - κάποιος κυριολεκτικά με έχει &^&*))%^ :angry2::angry2:

Και μου τραβάει και λίγο αριστερά το τιμόνι, θα μου στράβωσε τη ζάντα - ελπίζω όχι τίποτα χειρότερο.. Θα δούμε αύριο που θα το πάω και άρα η μετατροπή αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας, που να με πάρει και να με σηκώσει :knife::knife::cry::cry:

Θα μου πείτε άλλοι σκοτώνονται και εσύ κάνεις έτσι για ένα φτερό??

Δημήτρης

Posted

Οχι ρε γμτ... :o

Δημητρη γερα φιλε και ξερω οτι δεν μασας εσυ απο τετοια ;)

Posted

Μεγάλη γκαντεμία φίλε..... :ranting2::o:knife:

Με το καλό να ξεμπερδέψεις και γρήγορα να ξανασχοληθείς με το project σου φίλε.

Posted

δημητρη μην στεναχωριεσαι συμβαινουν καθε μερα τετοια! καλα ο μ@λ@κ@ς με το Piaggio τι πινει???

Posted

Μητσάκο,τα είπαμε και χθες φίλο...υπομονή και πολλά σκόρδα... :angry2:

Posted

κριμα

κοιτουσε το αμαξι μαλλον και χαζεψε....

Posted

Δημήτρη άλλο κακό να μη σε βρεί.περαστικά στο αυτοκίνητο.

ΥΓ μάτι μάτι....βάλε κανα σκόρδο μέσα

Posted
ΥΓ μάτι μάτι....βάλε κανα σκόρδο μέσα

και μετα πως θα οδηγαει....αχαχαχ!!! :cry::P :P

περαστικα φιλε...να το φτιαξεις γρηγορα...!

Posted

Περαστικα ρε φιλε!!! Οτι και να πω ειναι λιγο!!!

Απλα σκεψου (οπως λενε στο χωριο μου) καθε εμποδιο για καλο (αυτο που θελω να πω ειναι οτι τωρα θα το κανεις καλυτερο)..

Posted

Ευχομαι να το επαναφερεις στην αριστη του κατασταση φιλε Δημητρη και αλλο κακο να μην σου τυχει...

Posted

τι να πω ρε γμτ, δε σε παει καθολου!

υπομονη και αν θελεις κανενα καλο δικηγορο......πες μου να σου συστησω καποιον!!

(και λιγο χαβαλε για να σπασουμε την στεναχωρια σου)!

Posted (edited)

A ρε Δημητρη παρεα μετην μανα μου θα σε βαλω εσενα απο τοτε που πηρε το αμαξι της ολο στα φανοποιια και στα συνεργεια ειναι....Παντως ευχομαι να ειναι το τελευταιο χτυπημα που σου κανουν γιατι το αμαξι σου το εχεις στην πενα και δεν λεει συνεχεια να εισαι στο τρεξιμο!!! :speak_cool:

Edited by whitestorm
Posted
τι να πω ρε γμτ, δε σε παει καθολου!

υπομονη και αν θελεις κανενα καλο δικηγορο......πες μου να σου συστησω καποιον!!

:hysterical::hysterical::party2::party2:

Ναι βρε Γιώργο για πρότεινέ μου κανέναν!! :Party_fest39::Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

Δημητρη τι να πω ρε φιλε αλλο κακο να μην σε βρει!Αντε θα σου φερω και μπουγατσα αυριο να σε γλυκανω!!!

Posted

Τι να πω ρε φιλε..... λυπαμαι ειλικρινα!!!! Ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια για το κουκλι σου!!!!

Υποψιαζομαι πως ο παπιας χαζευε το αυτοκινητο και ηθελε να το δει απο κοντα......... που να του καει το βιντεο!!!!! :angry2:

Posted

Κριμα μεγαλο φιλε... :cry:

σιδερα ειναι και φτιαχνονται τουλαχιστον, εσυ να εισαι καλα. υπαρχουν και χειροτερα...!

Posted

Ευτυχως οταν ηρθα δεν τον βρηκα τον $@$@$@$... :angry2:

Προχωρας ακαθεκτος αγορι μου... :wub:

Posted
:hysterical::hysterical::party2::party2:

Ναι βρε Γιώργο για πρότεινέ μου κανέναν!! :Party_fest39::Party_fest39:

Δημήτρης

ναι ειναι ενας καλος απο πειραια....να δεις πως τον λενε-πως τον λενε? :hysterical::hysterical:

Posted

Φιλε Δημητρη.....τι να πω τωρα??? Εμεινα! Προτεινω να κατεβουν ολες οι φωτογραφιες του αυτοκινητου σου (για να αποφυγεις το ματιασμα), καθως και να βαλεις πολλες χαντρες θαλασσιες φιλε μου!!!! Περα απο την πλακα, κριμα ρε γμτ....γιατι τωρα.... Υπομονη Δημητρη μου...θα περασει και αυτο!

Posted

Καλά κλασική περίπτωση, μου είχαν σπάσει κι εμένα τον δεξί καθρέπτη.. οι αρχηγοί των δρόμων (μην πω καμμία χειρότερη κουβέντα για τους μηχανάκηδες!!). Ελπίζω να βγάλεις άκρη με την ασφάλεια..

Μιχάλης