Dimitris_Kon Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Ακόμα περιμένω το %$#&^συγχρονιζέ 3ης και 4ης Δημήτρης
PanoulisTheTroll Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ακόμα περιμένω το %$#&^συγχρονιζέ 3ης και 4ης Κανε λιγο γιογκα.... κανει καλο στα νευρα.....
Dimitris_Kon Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Κανε λιγο γιογκα.... κανει καλο στα νευρα..... Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνο Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη.. Δημήτρης
venzinas Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Δημητρη φιλε μου εχω μια ερωτηση.ολα τα ακουω τελεια αλλα γιατι αυτα τε τελευταια ......καταλυτες και σιγαστηρες????
The Dog Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνο Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη.. Δημήτρης αουτςςς
mariosA4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνο Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη.. Δημήτρης κουράγιο φίλε,δυστυχώς ο δρόμος της βελτίωσης είναι δύσκολος , το βλέπω συνέχεια.. οσον αφορά τον καταλύτη και τους σιγαστήρες συμφωνώ 1000%. Δεν γίνεται πρώτον να παρακαλάς για μια κάρτα καυσαερίων, να κινδυνεύεις σε κάθε έλεγχο της τροχαίας και 2ον να ξεσηκώνεις τον κόσμο απτη βαβούρα .... εγώ έχω κανονίσει miltek με τον dog από την μέση και πίσω + 100 hjs γαιυτούς ακριβώς τους λόγους.
Alex Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνο Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη.. Δημήτρης Τα φρενα δεν βλεπω να αναφερεις...
yannis Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Τα φρενα δεν βλεπω να αναφερεις... ούτε τις ζάντες
simon a4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ρε παιδια ειναι τοσα πολλα που εχει χασει την μπαλα τη να πρωτοθυμηθει!
Dimitris_Kon Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ρε παιδια ειναι τοσα πολλα που εχει χασει την μπαλα τη να πρωτοθυμηθει! Οι ζάντες ακυρώθηκαν, καθώς ο Γερμανός μου επέστρεψε τα λ7, λόγω της απεργίας στο λιμάνι και έχω κάνει bid για άλλες.. Το αυτοκίνητο βγήκε από το συνεργείο, με μόνο θέμα την αναμονή της αντλίας Παρακάτω σας έχω μερικές φωτό από αυτά που άλλαξα : Θερμοστάτης κολλημένος : Μπαρουτιασμένα μπουζί : Ποτηράκι έτοιμο για αποχώρηση εις κύριον.. Γρανάζι 3ης "τσιμπημένο" (Θα τα ακούσεις Άλεξ ) Και το συγχρονιζέ επίσης : Δημήτρης
A80Avant Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 τα μπουζι γιατι ετσι? λογω πλουσιου μιγματος?
Dimitris_Kon Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 τα μπουζι γιατι ετσι? λογω πλουσιου μιγματος? Ναι Bill, αλλάχθηκαν πριν από 8.000 χιλιόμετρα με την τοποθέτηση του ΒΤ και με το πρόγραμμα στρωσίματος.. Δημήτρης
Alex Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ναι Bill, αλλάχθηκαν πριν από 8.000 χιλιόμετρα με την τοποθέτηση του ΒΤ και με το πρόγραμμα στρωσίματος.. Δημήτρης Και εμενα τα μπουζι ετσι βγηκαν και χειροτερα...τελικα ειμαι πολυ πλουσιος$$$$$$$$Το ακους Αλεξη(Vιο)
Dimitris_Kon Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 τελικα ειμαι πολυ πλουσιος Το ξέρουμε ρε μεγάλε μην μας το φωνάζεις κιόλας.. Δημήτρης
Agelosa4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Και μενα stock εντελως οταν ημουν μαυρα ηταν τα μπουζι! ετσι ειναι η καυση του tfsi
Alex Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Το ξέρουμε ρε μεγάλε μην μας το φωνάζεις κιόλας.. Δημήτρης Θα πεσουνε κεφαλια σου λεω...
Dimitris_Kon Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Θα πεσουνε κεφαλια σου λεω... :laughing: Καλά δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα (φ)ίδια? Και μην μου χαλάς το τόπικ μην κάνεις καμια βουτιά μεγάλε Δημήτρης
Alex Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Και μην μου χαλάς το τόπικ μην κάνεις καμια βουτιά μεγάλε Δημήτρης
mikepts Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 δήμητρη βγες μία βολτούλα μάνδρα - θήβα - αττική να δεις πως γίνονται καινούργια τα μπουζί...με οδηγό τον άλεξ.
Aristos Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 δήμητρη βγες μία βολτούλα μάνδρα - θήβα - αττική να δεις πως γίνονται καινούργια τα μπουζί...με οδηγό τον άλεξ. Εσυ πότε έκανες αυτη την διαδρομή και δεν σε πήρα χαμπάρι??
georgio3gr Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Δημητρη βρηκα κατι το οποιο μπορει να σου φτιαξει την διαθεση αλλα θα σου τσαλακωσει την τσεπη... Για δες... RS4 seats
Dimitris_Kon Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Δημητρη βρηκα κατι το οποιο μπορει να σου φτιαξει την διαθεση αλλα θα σου τσαλακωσει την τσεπη... Για δες... RS4 seats Παίρνω αύριο τηλέφωνο George!! Δημήτρης
Agelosa4 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Παίρνω αύριο τηλέφωνο George!! Δημήτρης παιρνω εγω τηλ. αλλα που εσυ!!!!
mikepts Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 όσες φορές πάω καλαμάτα απο εκεί πάω..ωραίος δρόμος αλλά να μην πετλυχεις τρελή κίνηση και μπάτσους
Dimitris_Kon Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 όσες φορές πάω καλαμάτα απο εκεί πάω..ωραίος δρόμος αλλά να μην πετλυχεις τρελή κίνηση και μπάτσους Καλά λέει ο Αρίστος, άστα αυτά και κατέβα να τα πούμε επιτέλους! Ελπίζω σε 2 - 3 μέρες να έχω τελειώσει με την %$%#@αντλία και να έρθεις να μου πεις γνώμη βρε Μιχάλη.. (Έχω και ανοικτούς λογαριασμούς..) Δημήτρης
Recommended Posts