Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ακόμα περιμένω το %$#&^συγχρονιζέ 3ης και 4ης :ranting2:

Δημήτρης

Posted

Κανε λιγο γιογκα.... κανει καλο στα νευρα..... :P

Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνο:new_killpc:

Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη..

Δημήτρης

Posted

Δημητρη φιλε μου εχω μια ερωτηση.ολα τα ακουω τελεια αλλα γιατι αυτα τε τελευταια ......καταλυτες και σιγαστηρες????

Posted

Κουστούμι για κιβώτιο : 1000 ευρώ για λύσιμο, αλλαγή 2 - 3 και 3 - 4 συγχρονιζέ, αλλαγή γραναζιού 3ης, αλλαγή ασφάλειας και πείρου, γενική σύσφιξη, επανατοποθέτηση και βαλβολίνες ΟΕΜ. Ταυτόχρονα αλλάχτηκε το ποτηράκι, μπουζί, θερμοστάτης, τσιμούχα στροφάλου και επιτέλους μπήκε ο δίσκος με πατέντα, στο ΟΕΜ βολάν και πλατώ, καθώς δεν γινόταν αλλιώς. Κόστος καινούργιου πλατώ 260 ευρώ. Την αντλία περιμένω από μέρα σε μέρα, λογικά μέχρι Τετάρτη θα είναι έτοιμο για να πάει για σιγαστήρες και καταλύτη..

Δημήτρης

αουτςςς

Posted

Τι γιόγκα που κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ρε Πάνοnew_killpc.gif

Δημήτρης

κουράγιο φίλε,δυστυχώς ο δρόμος της βελτίωσης είναι δύσκολος , το βλέπω συνέχεια..

οσον αφορά τον καταλύτη και τους σιγαστήρες συμφωνώ 1000%. Δεν γίνεται πρώτον να παρακαλάς για μια κάρτα καυσαερίων, να κινδυνεύεις σε κάθε έλεγχο της τροχαίας και 2ον να ξεσηκώνεις τον κόσμο απτη βαβούρα ....

εγώ έχω κανονίσει miltek με τον dog από την μέση και πίσω + 100 hjs γαιυτούς ακριβώς τους λόγους.

Posted

Δημήτρης

Τα φρενα δεν βλεπω να αναφερεις... :new_wasntme::Party_fest39:

Posted

Ρε παιδια ειναι τοσα πολλα που εχει χασει την μπαλα τη να πρωτοθυμηθει! :brows::crazy:

Posted

Ρε παιδια ειναι τοσα πολλα που εχει χασει την μπαλα τη να πρωτοθυμηθει! :brows::crazy:

Οι ζάντες ακυρώθηκαν, καθώς ο Γερμανός μου επέστρεψε τα λ7, λόγω της απεργίας στο λιμάνι και έχω κάνει bid για άλλες..

Το αυτοκίνητο βγήκε από το συνεργείο, με μόνο θέμα την αναμονή της αντλίας :rocket:

Παρακάτω σας έχω μερικές φωτό από αυτά που άλλαξα :

Θερμοστάτης κολλημένος :

DSC05141.jpg

Μπαρουτιασμένα μπουζί :

DSC05142.jpg

Ποτηράκι έτοιμο για αποχώρηση εις κύριον..

DSC05146.jpg

DSC05147.jpg

DSC05148.jpg

Γρανάζι 3ης "τσιμπημένο" (Θα τα ακούσεις Άλεξ :angry:)

DSC05144.jpg

Και το συγχρονιζέ επίσης :

DSC05143.jpg

Δημήτρης

Posted

τα μπουζι γιατι ετσι? λογω πλουσιου μιγματος?

Ναι Bill, αλλάχθηκαν πριν από 8.000 χιλιόμετρα με την τοποθέτηση του ΒΤ και με το πρόγραμμα στρωσίματος..

Δημήτρης

Posted

Ναι Bill, αλλάχθηκαν πριν από 8.000 χιλιόμετρα με την τοποθέτηση του ΒΤ και με το πρόγραμμα στρωσίματος..

Δημήτρης

Και εμενα τα μπουζι ετσι βγηκαν και χειροτερα...τελικα ειμαι πολυ πλουσιος$$$$$$$$Το ακους Αλεξη(Vιο) :ranting2::ranting2:

Posted

τελικα ειμαι πολυ πλουσιος

Το ξέρουμε ρε μεγάλε μην μας το φωνάζεις κιόλας.. :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

Και μενα stock εντελως οταν ημουν μαυρα ηταν τα μπουζι! ετσι ειναι η καυση του tfsi

Posted

Το ξέρουμε ρε μεγάλε μην μας το φωνάζεις κιόλας.. :Party_fest39:

Δημήτρης

Θα πεσουνε κεφαλια σου λεω... :laughing::laughing::laughing:

Posted

Θα πεσουνε κεφαλια σου λεω... :laughing: :laughing: :laughing:

Καλά δεν βαρέθηκες να λες τα ίδια και τα (φ)ίδια? :Party_fest39:

Και μην μου χαλάς το τόπικ μην κάνεις καμια βουτιά μεγάλε :poster_oops:

Δημήτρης

Posted

Και μην μου χαλάς το τόπικ μην κάνεις καμια βουτιά μεγάλε :poster_oops:

Δημήτρης

:laughing::laughing::laughing:

Posted

δήμητρη βγες μία βολτούλα μάνδρα - θήβα - αττική να δεις πως γίνονται καινούργια τα μπουζί...με οδηγό τον άλεξ.

Posted

δήμητρη βγες μία βολτούλα μάνδρα - θήβα - αττική να δεις πως γίνονται καινούργια τα μπουζί...με οδηγό τον άλεξ.

Εσυ πότε έκανες αυτη την διαδρομή και δεν σε πήρα χαμπάρι?? :g::blink:

Posted

Δημητρη βρηκα κατι το οποιο μπορει να σου φτιαξει την διαθεση αλλα θα σου τσαλακωσει την τσεπη... Για δες...

RS4 seats

Posted

Δημητρη βρηκα κατι το οποιο μπορει να σου φτιαξει την διαθεση αλλα θα σου τσαλακωσει την τσεπη... Για δες...

RS4 seats

Παίρνω αύριο τηλέφωνο George!! :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Παίρνω αύριο τηλέφωνο George!! :biggrinthumb:

Δημήτρης

παιρνω εγω τηλ. αλλα που εσυ!!!!:Party_fest39:

Posted

όσες φορές πάω καλαμάτα απο εκεί πάω..ωραίος δρόμος αλλά να μην πετλυχεις τρελή κίνηση και μπάτσους

Posted

όσες φορές πάω καλαμάτα απο εκεί πάω..ωραίος δρόμος αλλά να μην πετλυχεις τρελή κίνηση και μπάτσους

Καλά λέει ο Αρίστος, άστα αυτά και κατέβα να τα πούμε επιτέλους! Ελπίζω σε 2 - 3 μέρες να έχω τελειώσει με την %$%#@αντλία και να έρθεις να μου πεις γνώμη βρε Μιχάλη..

(Έχω και ανοικτούς λογαριασμούς..)

Δημήτρης