Dimitris_Kon Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Εγώ την έχω σίγουρη την επιτυχία... Τέτοιο μοτέρ δεν υπάρχει άλλο εκεί έξω... YΓ : Γιαυτό σου έχω κρατήσει ήδη θέση Δημήτρη....!!!!! Xαχαχαχα Τάσο, θα το κάψουμε μεγάλε Δημήτρης
sylvester Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Δημήτρη, σε ειχα ξαναρωτήσει αλλα μάλλον χάθηκε μέσα στα αλλα : Το 5ο μπέκ, απο πού θα πέρνει παροχή ? και με τί πίεση θα δουλεύει ?
Dimitris_Kon Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 (edited) Δημήτρη, σε ειχα ξαναρωτήσει αλλα μάλλον χάθηκε μέσα στα αλλα : Το 5ο μπέκ, απο πού θα πέρνει παροχή ? και με τί πίεση θα δουλεύει ? Από τη γραμμή παροχής από την πίσω αντλία με διακλάδωση Κώστα, πριν την εμπρόσθια αντλία πίεσης. Δεν ξέρω τι πίεση θα δουλεύει, λογικά στα 5 bar, η παροχή του στα 630 cc. Δημήτρης Edited May 12, 2010 by Dimitris_Kon
Dimitris_Kon Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Και μπορεί να προλάβω και δυναμόμετρο σήμερα Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 αντε τελειωνε λεμε!!!! εγω δυναμομετρο το ΣΚ! Θα σε πάρω τηλ. το απόγευμα Bill! Δημήτρης
Alex Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) Και μπορεί να προλάβω και δυναμόμετρο σήμερα Δημήτρης Ευχομαι τα καλυτερα...και το εννοω...@$$@@$@$@$@$ Edited May 12, 2010 by @LEX$3
stage6 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 αμα το γιορτάσετε αποψε μην με ξεχάσετε...ρίξτε κανένα σήμα. αντε δημητρη τελειωνε μετά εχεις να πιάσεις δουλειά με το 800 whp
Dimitris_Kon Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 (edited) Αρίστοοοοο η ζωή αρχίζει μετά τα 2,2 bar λέμε!! Επειδή είμαι πτώμα θα σας πω μόνο τα εξής : Το μοτέρ σήκωσε 2.2 σταθερή και 2,32 over και κυριολεκτικά έπαθα εγκεφαλικό. Δεν περιγράφεται η διαφορά και η αίσθηση του αυτοκινήτου, παλεύεις να κρατήσεις γερά το τιμόνι, τα χωράφια καραδοκούν.. Ο Κρίτωνας (τον οποίο ευχαριστώ για τις 5,5 ώρες που μου αφιέρωσε για τα λογκαρίσματα, προγραμματισμούς και 30 περίπου πατήματα που κάναμε , στα οποία έκαψα 40 ευρώ βενζίνη) με χαρακτηριστική άνεση μου λέει : "Δημήτρη, βάλτο στο 2.2 κατευθείαν!" και με τη μία βέβαια το έβαλα. Ακολούθησαν πυροβολισμοί, ενώ εγώ κυριολεκτικά είχα το χαμόγελο του ......!!! Ανοιξαμε όλες τις ταχύτητες, εκτός από 6η (οι 1η και 2η γεμίζουν χωρίς προηγούμενο). Ο Κρίτωνας, θα δει τα λογκαρίσματα που κάναμε σήμερα, για να δει τι περιθώρια υπάρχουν καθώς και άλλες παραμέτρους, ώστε την Παρασκευή, θα το σετάρουμε στην εντέλεια.. Το δυναμόμετρο δεν το πρόλαβα, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα είναι ακόμα πιο σωστά ρυθμισμένο. Το θέμα είναι ότι με 2 bar + η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πραγματικά κάτι το εντελώς διαφορετικό απ΄ ότι γνώριζα.. Δημήτρης Edited May 12, 2010 by Dimitris_Kon
Dinos Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Μπραβο Δημητρη!!! Να 'σαι καλα φιλε να το χαιρεσαι γιατι εχεις ριξει πολυ δουλεια!!!! Καλα αποτελεσματα και στη δυναμομετρηση. Αν κρινω και απο τον ενθουσιασμο σου, την εμπειρια σου επανω στο αυτοκινητο και τις τελευταιες ρυθμισεις που θα κανεις νομιζω οτι θα δεις τα αποτελεσματα που θελεις.
mariosA4 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 μας βάζεις ιδέες τώρα .... αντε γιατί έχω μείνει με το πεζω στο 1 μπαρ ( ατμοσφαιρική πίεση...) εδώ και 6 μήνες φίλε
simon a4 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Μπραβο ρε φιλαρακι επιτελους μετα απο τοσο καιρο πρεπει να αποζημειωθεις ειμαι σιγουρος οτο το αμαξι εγινε πυραυλος!!!
lol Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Τ' αγαθά κόποις κτώνται .....διαβαζα το post σου και χωρις να σε γνωριζω εβλεπα το χαμογελο σου
mikepts Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 όταν το μοτέρ σου είναι σωστά δομημένο και μπορεί να αξιοποιήσει τα 2+ bar της τουρμπίνας λογικό είναι να έχεις τέτοια χαμόγελα!!
itGfloG Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Well done Δημήτρη...Τα μάγουλα σου από την επιτάχυνση , επιστρέψανε στη θέση τους εύκολα ή σου πήρε λίγη ώρα..??!!!
Alex Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Well done Δημήτρη...Τα μάγουλα σου από την επιτάχυνση , επιστρέψανε στη θέση τους εύκολα ή σου πήρε λίγη ώρα..??!!! Me 2 χαστουκια ξαναγυρνανε ρε
itGfloG Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Με 2,2 bar δεν είμαι σίγουρος... Να , κάπως έτσι τον φαντάζομαι τον Δημήτρη... Άντε καληνύχτα...!!!
Alex Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Με 2,2 bar δεν είμαι σίγουρος... Να , κάπως έτσι τον φαντάζομαι τον Δημήτρη... Άντε καληνύχτα...!!!
COSTAS S3 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Μπράβο Δημήτρη συγχαρητήρια και στον Κρίτωνα.Πρέπει να έχει γίνει φανταστικό Λοιπόν ρίξε 2 γκαζιές και ανέβα μια βόλτα
Aristos Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Μεγάλε,τα είπαμε και στο τηλ,θα τα πούμε απο κοντά...
skoufis Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ενώ εγώ κυριολεκτικά είχα το χαμόγελο του ......!!! του του του Αριστου εννοεις η κατι παρομοιο? Μητσαρα ενα μεγαλο μπραβο σε σενα και σε οσους τα φτυσανε για να γεννηθει το τερας αυτο!!!! (Αριστο )
Dimitris_Kon Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Σας ευχαριστώ όλους βρε παιδιά! Να δούμε και το δυναμόμετρο τι θα πει Δημήτρης
Recommended Posts