Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σας ευχαριστώ όλους βρε παιδιά! Να δούμε και το δυναμόμετρο τι θα πει :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Θες να πάρω ένα μιλιμετρέ χαρτί και να σου βγάλω όσα και όπου τα θες?

Είχα καλό βαθμό στο σχέδιο :new_iloveyou:

Posted

Μπράβο Δημήτρη!Σε χαίρομαι γιατί έχεις και επιμονή και υπομονή για να φτιάξεις κάτι πολύ καλό και δυνατό!!!sSig_goodjob.gif

Σου εύχομαι το δυναμόμετρο να βγάλει ανέλπιστα (μεγάλα) νούμερα!!!sFi_gunsmilie.gif

Posted

Σας ευχαριστώ όλους βρε παιδιά! Να δούμε και το δυναμόμετρο τι θα πει :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Tωρα μην μας μπερδευεις...στον δρομο θα δεις...

Ενα μετρο συγκρισης θα εχεις με ενα μαυρο s38l...Οταν τυχει!

Posted

Tωρα μην μας μπερδευεις...στον δρομο θα δεις...

Ενα μετρο συγκρισης θα εχεις με ενα μαυρο s38l...Οταν τυχει!

:sCo_hmmthink:

Posted

Να δούμε και το δυναμόμετρο τι θα πει :sHa_thumbgoodjob:

δε μας νοιαζει καθόλου..αρκεί που τελειωσατε κ φυσικα που χαιρεσαι το αποτελεσμα!!!! αντε να τα πουμε απο κοντα!!!!!!!!!

Posted

Μπράβο Δημήτρη - να το χαίρεσαι :new_thumright: - Μέχρι τι ώρα το τραβήξατε χτες ??? Εμείς

δυστυχώς φύγαμε με τα φαντάσματα ...

Posted

Μπράβο Δημήτρη - να το χαίρεσαι :new_thumright: - Μέχρι τι ώρα το τραβήξατε χτες ??? Εμείς

δυστυχώς φύγαμε με τα φαντάσματα ...

Σε ευχαριστώ Κώστα :sHa_thumbsup2:

30 πατήματα.. την κάναμε κατά τις 9 + και έκαψα και ένα 50άρικο για πλάκα!!

Δημήτρης

Posted

Με 2,2 bar δεν είμαι σίγουρος...

Να , κάπως έτσι τον φαντάζομαι τον Δημήτρη...

topgearatom.jpg

Άντε καληνύχτα...!!! :new_lol:

Χαχαχαχαχα!! Τάσο δεν παίζεσαι λέμε :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Δημητρη μπραβο! :bravo: Η ικανοποιηση σου ειναι το καλυτερο δυναμομετρο!

Αξιοπιστο να ειναι οσο δεν παει!!! :new_thumright:

Posted

Αντε να δουμε επιτελους κυριε (ο Θεος να σε κανει) Δημητρη!!! Αραγε η γυμναστικη που κανεις τοσα χρονια θα σε βοηθησει να κρατας το τιμονακι σταθερο η θα σου φευγει???? :sHa_sarcasticlol:

Περιμενω βολτα...... :brows:

Posted

Πρωτα να απαντησει ο Πανουλης και μετα θα πω και εγω :biggrinthumb:

:new_iloveyou:

Posted

Άντε επιτέλους..

Ποσά γραμμάρια έδειξε ο μαφ?

Να κάνω πρόβλεψη?

500-520hp μοτέρ

Posted

"Καλοτάξιδο" Δημήτρηηηηηηηηηηηηηη gym_bike.gifgym_bike.gif:sHa_thumbgoodjob:

Posted

"Καλοτάξιδο" Δημήτρηηηηηηηηηηηηηη gym_bike.gifgym_bike.gif:sHa_thumbgoodjob:

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Αντε ρε Μητσαρα με το καλο και καλα πατηματα... Ευχομαι παντα δυνατο και παντα απροβληματιστο... Και μην ξεχνιόμαστε μακρια απο συνεργεία....

Posted (edited)

Αντε ρε Μητσαρα με το καλο και καλα πατηματα... Ευχομαι παντα δυνατο και παντα απροβληματιστο... Και μην ξεχνιόμαστε μακρια απο συνεργεία....

Να σαι καλά Μητσάρα σε ευχαριστώ :new_thumright:

Λοιπόν, σήμερα, μετά από αμέτρητα ανοίγματα σε Α.Ο. και Ε.Ο. και κάποια fix στο σύστημα τροφοδοσίας και logs, είμαστε στα 2.1 σταθερό με 2.3 over, maf ενδείξεις από 395 έως 400. Ο L παραμένει στα 0,78 max 0,80, o κόφτης στις 7500. Κάποιες ακόμη μικρές τροποποιήσεις στον εγκέφαλο του έξτρα μπεκ και λίγοοοο ακόμα fix σε κάποια ψιλοπραγματάκια και πάμε για 2.3 σταθερό.. Να ευχαριστήσω τον Κρίτωνα, που για άλλη μια φορά από τις 4 έως τις 11.30 το βράδυ, ασχολήθηκε με το αυτοκίνητό μου και έδωσε τον εαυτό του. Επίσης, να αναφέρω ότι άρχισα να φρενάρω δυνατά και τα φρένα είναι από άλλο πλανήτη.!! Ευτυχώς που τα έβαλα, είναι απίστευτα τεράστια η διαφορά με πριν.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted (edited)

Λοιπόν, σήμερα, μετά από αμέτρητα ανοίγματα σε Α.Ο. και Ε.Ο. και κάποια fix στο σύστημα τροφοδοσίας και logs, είμαστε στα 2.1 σταθερό με 2.3 over, maf ενδείξεις από 395 έως 400. Ο L παραμένει στα 0,78 max 0,80, o κόφτης στις 7500. Κάποιες ακόμη μικρές τροποποιήσεις στον εγκέφαλο του έξτρα μπεκ και λίγοοοο ακόμα fix σε κάποια ψιλοπραγματάκια και πάμε για 2.3 σταθερό.. Να ευχαριστήσω τον Κρίτωνα, που για άλλη μια φορά από τις 4 έως τις 11.30 το βράδυ, ασχολήθηκε με το αυτοκίνητό μου και έδωσε τον εαυτό του. Επίσης, να αναφέρω ότι άρχισα να φρενάρω δυνατά και τα φρένα είναι από άλλο πλανήτη.!! Ευτυχώς που τα έβαλα, είναι απίστευτα τεράστια η διαφορά με πριν.

Δημήτρης

Σήμερα έχει βόλτα και μετα full περιποίηση...θέλω να κάνω σουζα με τα 2.1bar και endo με τα XYZ big brakes... :sHa_thumbsup2:

Edited by Aristos
Posted

Τωρα τα διαβασα τα κατορθωματα....... :sSig_goodjob:

Μητσαρα μου συγχαρητηρια και καλοταξιδο μα πανω απ'ολα απροβληματιστο να ειναι!!!!! :sHa_thumbgoodjob:

Ελπιζω οταν θα κατεβω Αθηνα να μπορεσω να γευτω μια βολτιτσα....... :sSc_jawdrop2:

Γιωργος

Posted

Σας ευχαριστώ! Κάτι που επίσης ξέχασα να αναφέρω (από τη συγκίνηση είναι:hehe:), ότι το μοτέρ σε όλα τα πατήματα και με διάφορες πιέσεις, έδειχνε πυρόμετρο max 750 βαθμούς και γενικά οι ενδείξεις έδειχναν μια ξεκούραστη και άνετη λειτουργία - χωρίς καταπονήσεις. Μέχρι και ο Κρίτωνας απόρησε με τις χαμηλές θερμοκρασίες.. Πρέπει να κατεβάσω και την εισαγωγή έξω, γιατί ζεσταίνεται αρκετά.

Δημήτρης

Posted

Σήμερα έχει βόλτα και μετα full περιποίηση...θέλω να κάνω σουζα με τα 2.1bar και endo με τα XYZ big brakes... :sHa_thumbsup2:

Ετσι :new_thumright:

Posted

καλά :icon_turbo::rocket: φιλάρα!!!!!

:party3:

άντε και μετά τα 2.3 αλεξίπτωτο όχι XYZ :P:

Posted

Αρίστοοοοο η ζωή αρχίζει μετά τα 2,2 bar λέμε!! :sHa_thumbsup2:

Επειδή είμαι πτώμα θα σας πω μόνο τα εξής : Το μοτέρ σήκωσε 2.2 σταθερή και 2,32 over και κυριολεκτικά έπαθα εγκεφαλικό. Δεν περιγράφεται η διαφορά και η αίσθηση του αυτοκινήτου, παλεύεις να κρατήσεις γερά το τιμόνι, τα χωράφια καραδοκούν.. Ο Κρίτωνας (τον οποίο ευχαριστώ για τις 5,5 ώρες που μου αφιέρωσε για τα λογκαρίσματα, προγραμματισμούς και 30 περίπου πατήματα που κάναμε , στα οποία έκαψα 40 ευρώ βενζίνη) με χαρακτηριστική άνεση μου λέει : "Δημήτρη, βάλτο στο 2.2 κατευθείαν!" και με τη μία βέβαια το έβαλα. Ακολούθησαν πυροβολισμοί, ενώ εγώ κυριολεκτικά είχα το χαμόγελο του ......!!! Ανοιξαμε όλες τις ταχύτητες, εκτός από 6η (οι 1η και 2η γεμίζουν χωρίς προηγούμενο). Ο Κρίτωνας, θα δει τα λογκαρίσματα που κάναμε σήμερα, για να δει τι περιθώρια υπάρχουν καθώς και άλλες παραμέτρους, ώστε την Παρασκευή, θα το σετάρουμε στην εντέλεια.. Το δυναμόμετρο δεν το πρόλαβα, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά που θα είναι ακόμα πιο σωστά ρυθμισμένο. Το θέμα είναι ότι με 2 bar + η απόδοση του αυτοκινήτου είναι πραγματικά κάτι το εντελώς διαφορετικό απ΄ ότι γνώριζα..

Δημήτρης

Δημήτρης

Δημητρη τι να πω! Εισαι στις καθημερινες συζητησεις μου πλεον με τον μουφο-s6. Ανυπομονω να τελειωσει το μωρο σου! Φανταζομαι τι θα γινεται εκει μεσα! Αχ, να το χαιρισαι φιλε και να το ευριστηθεις στο επακρο!!!

Αντε να κατσει σαξοραλο τωρα διπλα σου! Θα φαει μεγαλη ηττα! Μαλλον πρεπει να ανοιγεις με ποιο δυνατα πλεον!!! :lol: :lol:

Posted (edited)

Οπλο το Α4...το δοκιμασαμε ξανα και ξανα,του ηπιαμε το αίμα ολη μερα και δεν έκανε κιχ πουθενα.!!!

Μητσαρα να το χαίρεσε και είπαμε,δωσε πίεση στο λαό...στο 2.1bar είναι πολύ safe ρε μεγάλε...δωστου,

μην τον ακους τον Κριτωνα,δεν ξέρει,μονο τέρμα σουβλάκια ξέρει να τσακίζει.!!! :sHa_sarcasticlol:

Α4= :sFi_gunsmilie::sSa_worried3::icon_turbo::sFi_dualpistols:

Edited by Aristos
Posted

:worthy: το αμαξι τα σπαει. :icon_turbo::sFi_gunsmilie::sFi_dualpistols:

bravo σε ιδιοκτητη και σε οσους βοηθησαν να τελειωσει επιτυχος το ΚΤΗΝΟΣ. :sSig_goodjob:

αν σε δω στο πλυντηριο θελω βολτα . :dansen:

για ποσο καιρο θα κατσεις στα 2.3bar σταθερος :Party_fest39::whistling: :whistling:

δημητρη και παλι καλα γκαζια :thumbsup: