Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μητσο ασχετο αλλα με kent υδραυλικα και ολο το valvetrain kent και αυτο αλλα το ραλακι που ειχα αντεξε καμια 20αρια φορες βαρεσε 9700 και 9800 οριακα 10αρα και στραβωσαν οι εξαγωγης ολες.

Ευτηχως χτυπα ξυλο αν εχεις υδραυλικα ωστηρια σε χτυπημα του μοτερ να στραβωσουν βαλβιδες γιατι με μηχανικα αν χτυπησει παμε για τρυπα.

Posted

Μητσο ασχετο αλλα με kent υδραυλικα και ολο το valvetrain kent και αυτο αλλα το ραλακι που ειχα αντεξε καμια 20αρια φορες βαρεσε 9700 και 9800 οριακα 10αρα και στραβωσαν οι εξαγωγης ολες.

Ευτηχως χτυπα ξυλο αν εχεις υδραυλικα ωστηρια σε χτυπημα του μοτερ να στραβωσουν βαλβιδες γιατι με μηχανικα αν χτυπησει παμε για τρυπα.

Εντωμεταξύ σκεπτόμουν.. πρέπει να αλλάξω και dp πάλι? 80άρι έχω τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται..

Δημήτρης

Posted

Μητσο να σου πω τι σκεφτομαι.

Το external αν γυρναει μεσα εισαι οριακα καλα θα ελεγα αν το βγαλεις εξω εισαι οκ με 80mm dp αρκει να μνην εχεις καταλυτες και λοιπες τριχες απο πισω.

Posted

Μητσο να σου πω τι σκεφτομαι.

Το external αν γυρναει μεσα εισαι οριακα καλα θα ελεγα αν το βγαλεις εξω εισαι οκ με 80mm dp αρκει να μνην εχεις καταλυτες και λοιπες τριχες απο πισω.

Καταλύτη 100άρι έχω για να βγάζω κάρτα Τάσο. Μπορεί να θέλω και 44 από 38 external μετά..

Τέσπα, εχθές και ενώ ήμουν Αττική οδό, ξαφνικά δεν είχα γκάζι. Βρε τι συμβαίνει, τι γίνεται λέω.. Σταματάω στην άκρη, ρελαντί κανονικά, γκάζι μέχρι τις 1500 σαλ. check, esp on. Βγάζω κλειδί ξαναβάζω μπροστά, τα ίδια. Ήταν η μοναδική φορά που δεν είχα διαγνωστικό μαζί μου να δω τι είναι. Αγγάρεψα να μου φέρουν το διαγνωστικό και μου δείχνει malfunction στο throttle valve (πεταλούδια γκαζιού). Κάτι έπαθε η πεταλούδα λέω, μου το επιβεβαίωσε και ο Κρίτωνας στο τηλέφωνο, οπότε φεύγω με γκάζι μέχρι 1500 σαλ να το πάω σπίτι. Σήμερα την έβγαλα (έχω κάνει και ένα DIY στην κατάλληλη ενότητα) και ορίστε το αποτέλεσμα :

DSC05307.jpg

DSC05309.jpg

Δημήτρης - Πεταλούδα, σημειώσατε 0 - 2 (Την είχα αλλάξει πάλι πριν μερικούς μήνες!). Δυστυχώς η πλαστική πεταλούδα είναι για πέταμα και δεν μπορεί να αντέξει μόνιμο σφυρηλάτημα 2,2 σταθερό και 2,3 over. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν έχω καμία απώλεια στο κύκλωμα πίεσης. Αύριο θα την πάω σε έναν τορναδόρο, μήπως μου φτιάξει τη γλώσσα. Αν κάποιος ξέρει κάποιον τορναδόρο, ή οποιονδήποτε κάνει custom πεταλούδες, ας το γράψει εδώ να πάω (στην Αθήνα). Εντωμεταξύ, ο the dog μου έχει στείλει την πεταλούδα από Β5 S4 την οποία, αφού αλλάξω την πολικότητα που διαφέρει, θα την βάλω πάνω να τελειώνω (Είναι μεταλλική). Και εις ανώτερααα :icon_turbo:

Δημήτρης

Posted

Αύριο θα την πάω σε έναν τορναδόρο, μήπως μου φτιάξει τη γλώσσα. Αν κάποιος ξέρει κάποιον τορναδόρο, ή οποιονδήποτε κάνει custom πεταλούδες, ας το γράψει εδώ να πάω (στην Αθήνα).

Aυτο ειναι κατι που πρεπει να γινει επισης , Δημητρη . Ειναι 10 φορες περιπου που εχω δει η πλαστικη πεταλουδα να κοβεται , μην μπορωντας να αντεξει την πιεση ( ημαρτον κι αυτοι ... πλαστικη την εκαναν ! ) .

Posted (edited)

Άλλαξέ την τη ριμάδα να ησυχάσεις.... αλλιώς να έχεις μια στο ντουλαπάκι να την αλλάζεις όταν μένεις μιας και απ' ότι είδα στο DIY είναι παιχνιδάκι.... :P:

Edited by pan0ulis
Posted

εσυ δεν εισαι να πιασεις κατι στα χερια σου, αμεσως θα το χαλασεις....

Posted

Aυτο ειναι κατι που πρεπει να γινει επισης , Δημητρη . Ειναι 10 φορες περιπου που εχω δει η πλαστικη πεταλουδα να κοβεται , μην μπορωντας να αντεξει την πιεση ( ημαρτον κι αυτοι ... πλαστικη την εκαναν ! ) .

κριτωνα απο το Β6 δεν ταιριαζει καμια πεταλουδα? ειχαν μεταλλικη θυμαμαι.

Posted

στο β6 μπαίνει από r32 όπως αυτή που πήρα από ebay των 76mm ,Δεν νομίζω να ταιριάζει η καλωδίωση με το β7,αν ναι τότε νομίζω ότι αξίζει

Posted

στο β6 μπαίνει από r32 όπως αυτή που πήρα από ebay των 76mm ,Δεν νομίζω να ταιριάζει η καλωδίωση με το β7,αν ναι τότε νομίζω ότι αξίζει

Μάλλον μπαίνει, όπως και από touareg, αλλά θέλει έλεγχο και προσοχή στις συνδέσεις. Θα σας κρατήσω ενήμερους..

Δημήτρης

Posted

η δικιά μου στο ebay εγραφε αυτό τον κωδικό που τον τσεκάρισα ότι δουλεύει σε Β6: VW Golf R32, Audi TT 3,2 022133062AA

Ναι Μαρίνο, ξέρω και του touareg είναι 02213306AD. Η δική μου είναι 06F133062E.

Δημήτρης

Posted

κριτωνα απο το Β6 δεν ταιριαζει καμια πεταλουδα? ειχαν μεταλλικη θυμαμαι.

Σαν κουμπωμα , Αγγελε , απ οσο θυμαμαι ταιριαζει . Επειδη δεν εχει τυχει να δω κουμπωμενη καποια και να δουλευει , δεν ειμαι σιγουρος για το κατα ποσον ειναι εντελως bolt-on . Με τον Δημητρη θα το διαπιστωσουμε αμεσα .

Posted (edited)

ειδες τιμή που χτύπησα για καινούργια,πάτα στο λινκ να δεις?:sHa_sarcasticlol:

Edited by mariosA4
Posted

ειδες τιμή που χτύπησα για καινούργια,πάτα στο λινκ να δεις?:sHa_sarcasticlol:

Υπάρχουν και φθηνότερες μεγάλε : R32

Δημήτρης

Posted

Υπάρχουν και φθηνότερες μεγάλε : R32

Δημήτρης

ξέχασες το "καινούργια " μεγάλε...:sHa_thumbsup2:

Posted

ξέχασες το "καινούργια " μεγάλε...:sHa_thumbsup2:

Α δεν το είδα! Σωστός Μαρίνο! Αν και δεν παθαίνουν τίποτα οι μεταλλικές. Και του Αρίστου που είναι ίδια, δεν έχει πάθει τίποτα..

Δημήτρης

Posted

Α δεν το είδα! Σωστός Μαρίνο! Αν και δεν παθαίνουν τίποτα οι μεταλλικές. Και του Αρίστου που είναι ίδια, δεν έχει πάθει τίποτα..

Δημήτρης

Φαε την γλώσσα σου ρε μεγάλε...ημαρτον πραγματικά,σαν μικρό παιδί κανεις

που το δινουν ενα καινουργιο παιχνίδι να παίξει και του βγαζει τα ''ματια'' μεσα σε μια βδομαδα.

Ποιος να σε γκαντεμιασε λες?? :sCo_hmmthink::biggrinthumb:

Posted

ότι και να λες αριστο εγώ ξέρω ότι τρία θηρία (το δικο σου και άλλα 2, ονόματα δεν λέμε)το c3 ακολουθούσαν και ούτε κουβέντα για προσπέρασμα, άσε που και ο δημητρης στην προσπάθεια του να το φτάσει έσπασε την πεταλούδα!

άρε τι φτιάχνει η .....cintroen!! :sHa_sarcasticlol:

Posted

ότι και να λες αριστο εγώ ξέρω ότι τρία θηρία (το δικο σου και άλλα 2, ονόματα δεν λέμε)το c3 ακολουθούσαν και ούτε κουβέντα για προσπέρασμα, άσε που και ο δημητρης στην προσπάθεια του να το φτάσει έσπασε την πεταλούδα!

άρε τι φτιάχνει η .....cintroen!! :sHa_sarcasticlol:

CRS3.!!!Tα σπάει!!! :sHa_sarcasticlol:

Χαζος είμαι να σε περάσω?Ειδα και τον Μητσαρα που σε πέρασε τι έπαθε!!! :sFun_nahnahna3:

Παιδιά προσοχή,μην προσπερνάει κανεις τον παππούλη...μαύρη γάτα σας λεω!!! :biggrinthumb:

Posted

Καλημέρα Δημήτρη, περίεργο το σπάσιμο ...

Πόσο να ζορίζεται η πεταλούδα..

Μόνο εάν κλείνει (για κάποιες αρκετές μοίρες)θα ήταν λογικό να εξασκήται

πάνω της αρκετή ροπή στρέψης, που μπορεί να την σπάσει.

Έχεις κάνει log να δεις μήπως κάτω από κάποιες συνθήκες κλείνει πεταλούδα ?

Posted

Καλημέρα Δημήτρη, περίεργο το σπάσιμο ...

Πόσο να ζορίζεται η πεταλούδα..

Μόνο εάν κλείνει (για κάποιες αρκετές μοίρες)θα ήταν λογικό να εξασκήται

πάνω της αρκετή ροπή στρέψης, που μπορεί να την σπάσει.

Έχεις κάνει log να δεις μήπως κάτω από κάποιες συνθήκες κλείνει πεταλούδα ?

Δεν είναι Κώστα, δυστυχώς είναι το ευαίσθητό του σημείο. Πήγα σήμερα σε μάστορα που κάνει custom, έχει φτιάξει αρκετές για tfsi ακόμα και με πρόγραμμα (χωρίς bt κλπ). Κοίταζε το κλαπέτο και γελούσε. Είναι κατασκευασμένη λες και παει σε χιλιάρι polo μου είπε.. Σκέψου πλαστικό της πλάκας να τρώει 2.2 συνέχεια. Εντωμεταξύ αυτό φαίνεται αν προσέξεις και τη φωτογραφία παραπάνω, έχει κοπεί πάνω στον άξονα. Έμαθα ότι ο boulekos φτιάχνει επίσης μεταλλικές και σε όλα τα tfsi γενικότερα συστήνει και βάζει μεταλλικές, όπως είχε πει και ο varaderum πιο παλιά. Και άλλος ένας επίσης που κάνει custom πεταλούδες που μου βρήκε ο Αντρίκος (και τον ευχαριστώ γιαυτό) μας είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα και έχει φτιάξει και αυτός πολλές για tfsi.

Δημήτρης

Posted (edited)

Το να τρώει 2.2 συνέχεια ? τι εννοείς? αφού είναι παράλληλη στην ροή στα 2.2 (τέρμα ανοικτή)- έχει τόσο κακή αεροδυναμική ?

Άσε που έχω δει πολλά TSI (ακόμη και 1α στάδια), να κλείνουν πεταλούδα ....

Ένα log 002+054 block για να είσαι ήσυχος ότι σε WOT είναι τέρμα ανοικτή η πεταλούδα.

Edited by sylvester
Posted

Το να τρώει 2.2 συνέχεια ? τι εννοείς? αφού είναι παράλληλη στην ροή στα 2.2 (τέρμα ανοικτή)- έχει τόσο κακή αεροδυναμική ?

Άσε που έχω δει πολλά TSI (ακόμη και 1α στάδια), να κλείνουν πεταλούδα ....

Ένα log 002+054 block για να είσαι ήσυχος ότι σε WOT είναι τέρμα ανοικτή η πεταλούδα.

Ναι, αλλά όταν αφήνεις το γκάζι και μέχρι να ανοίξει η σκάστρα, η πίεση ανεβαίνει και πάνω από το 2,2. ;)

Posted

petalouda.jpg

Δημήτρη, το κομματάκι που λείπει, που πήγε? Το ρούφηξε μέσα?